-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
כולם מסכימים איתך ומצטערים על העיכובים .
"יש עוד משהו שתרצה לדבר עליו?" שואל מאסטר נוק C .[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
היא מחבקת ונפרדת ממך , מנופפת לשלום .
הכוונה שאתה ניפרד והולך ..לחדר האימונים ? איזה מהם ..[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
(להבת החשמל באה מהיד לא מהפה)
אתה צובר כוח רב ביד ומתקיף עם להבת חשמל עצומה שמרסקת את השומר והופכת אותו לשרידים . כולם נדהמים ומריאים "יחי המלך החדש" אתה מקבל מהמשרת לשעבר של דומיניק שעכשיו הוא המשרת שלך את המפתח לחדר . וכולם מתפזרים .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 24 2009, 04:23 PM
[b]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"ממש עכשיו" היא אומרת ואז עוצרת את כל החיילים ומורה להם להפסיק לעצב את הפסל "הפסלים מאוד יפים עכשיו בבקשה התחלקו לזוגות " מיד שהיא מסיימת כולם מתחלקים לזוגות חוץ ממך , לך אין זוג . ג'סיקה מציעה שהיא תילחם איתך ואתה תהיה העוזר שלה באימון הזה , היא מדריכה ואתה נלחם איתה "שימו לב " היא אומרת "אני ואנטו נילחם עכשיו כקרב דוגמא ואתם תתחילו שאנחנו נסיים" היא מתקרבת אליך ולוחשת לך "ובזמן שהם יילחמו נוכל לצפות בהם ואתה תוכל לנוח אחרי הקרב , עכשיו הראה לי מה שאתה יודע אנטו" היא אומרת והקרב מתחיל , היא רצה אליך מוציאה הר קטן מהאדמה (כמו קיר) ושוברת אותו , הרסיסים של ההר מופנים אליך ועומדים לפגוע בך .[/color] [/b][/quote]
אני ניזכר במה שלילי הראתה לי ומנסה ליפתוח את האדמה כך:אני נותן בעיטה לעבר האדמה ומפנה את הידיים שלי לשני הצדדים. לאחר מיכן כשאהי פותח את האדמה אני ניכנס לתוך הבור וסוגר אותו מעלי ואז אני נע בתוך האדמה ויוצה מאחורי ג'סיקה וקופץ באוויר.
אני אומר לה "ג'סיקה אני לא אד כדי כך חלש".
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 24 2009, 09:17 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
היא מחבקת ונפרדת ממך , מנופפת לשלום .
הכוונה שאתה ניפרד והולך ..לחדר האימונים ? איזה מהם ..[/color] [/b][/quote]
אני אלך לחדר אימונים עם הולוגרמות.
אני אסדר את החדר שיהיו איתי חמישה חיילי קרח ונגדי שישה חיילים של ג'רוד.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 24 2009, 04:23 PM
[b]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
אתה פותח שער לחדר הצללים וזורק את RJ לשם , הוא נופל ואתה סוגר את חדר הצללים , ברגע שהוא נסגר , RJ אבוד ולא יוכל לצאת משם לעולמים . כולם נדהמים והשומרים מתחילים לגמגם , לאחר חצי דקה של דממה כולם מריאים לך והשומרים משתחווים אליך לאות סליחה ומחילה . אתה שומע את דומיניק " כל הכבוד , עכשיו אני כבר מת , RJ שלח שליח להרוג אותי , מגיע לו המוות האיום הזה אתה לא יודע אילו דברים נוראיים יש בעולם הצללים . תודה רבה ג'ו " הוא אומר וקולו נעלם פתאום .[/color]
[/b][/quote]
מה אני עושה עכשיו ...' אני חושב לעצמי ואז אומר:" כולם תלכו לישון מחר נעשה סדר בעיניינים" ואז משתגר אל הבחורות שלי ולוקח אותן לדירה שלנו..
-
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
כולם מסכימים איתך ומצטערים על העיכובים .
"יש עוד משהו שתרצה לדבר עליו?" שואל מאסטר נוק C .[/color]
[/b][/quote]
"צריך לבדוק אם יש ממלכות שאפשר לכרות איתם הסכם. ואני לא מדבר על ממלכות עם שליט חדש.
אני מדבר על חיפוש בכל הממלכות."
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"הרי אפשר לכרות ברית עם כל אחד במידה ומציגים את הסיטואציה שנוצרה , ג'רוד מאיים עלינו ואין לממלכות האחרות סיבה למה לא לכרות איתנו ברית " אומר מאסטר נוק C שאם אתה זוכר אתה לא יודע את שמו .[/color]
אתה משתגר אל הבנות ומשתגר איתן לדירת המלכות שלך , דירה שניראית כמו וילה של האיש הכי עשיר בעולם , הרהירים המיוחדים והצבעוניות בבית הולמת את הבנות "וווואו" הן צועקות ומתחילות ללטף לעצמן את הפטמות .[/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
אם תיכנס לפתח שעשית באדמה אתה תמות כי זה תהום אבל אתה יכול לנסות לחפור באדמה ..[/color]
המחשב מקבל את הפקודות שלך ו*שואל* :"מהן הכוחות שתרצה להעניק לחייליו של ג'רוד ? אנא כתוב במשבצות את הכוח שתרצה להעניק לכל אחד" ומיד מופיע על המסך של הזירה חמישה חיילים ומתחתם משבצת ריקה שמתוייגת בשם "Type" .[/color]
-
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
(להבת החשמל באה מהיד לא מהפה)
אתה צובר כוח רב ביד ומתקיף עם להבת חשמל עצומה שמרסקת את השומר והופכת אותו לשרידים . כולם נדהמים ומריאים "יחי המלך החדש" אתה מקבל מהמשרת לשעבר של דומיניק שעכשיו הוא המשרת שלך את המפתח לחדר . וכולם מתפזרים .[/color] [/b][/quote]
הלך לחדר שלי
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 01:39 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
"הרי אפשר לכרות ברית עם כל אחד במידה ומציגים את הסיטואציה שנוצרה , ג'רוד מאיים עלינו ואין לממלכות האחרות סיבה למה לא לכרות איתנו ברית " אומר מאסטר נוק C שאם אתה זוכר אתה לא יודע את שמו .[/color]
[/b][/quote]
"שלח בבקשה כמה נציגים שלנו לכל ממלכה כדי לכרות ברית." אגיד לו.
-
המחשב מקבל את הפקודות שלך ו*שואל* :"מהן הכוחות שתרצה להעניק לחייליו של ג'רוד ? אנא כתוב במשבצות את הכוח שתרצה להעניק לכל אחד" ומיד מופיע על המסך של הזירה חמישה חיילים ומתחתם משבצת ריקה שמתוייגת בשם "Type" .[/color] [/b][/quote]
אשנה את ההגדרות.
''לחמישה תעשה את כוח המים השחורים, תעשה חמישה חיילי קרח שיהיו איתי, ותעשה הדמיה של ג'רוד, אני מולו והחיילים שלי מול החיילים שלו.'' אומר ואשנה שם את ההגדרות.
-
[b]
אתה משתגר אל הבנות ומשתגר איתן לדירת המלכות שלך , דירה שניראית כמו וילה של האיש הכי עשיר בעולם , הרהירים המיוחדים והצבעוניות בבית הולמת את הבנות "וווואו" הן צועקות ומתחילות ללטף לעצמן את הפטמות .[/color]
[/b][/quote]
אני אומר להן:"אז אתן רוצות להישתעשע" ומשכיב אותן על המיטה שיש בחדר תוך כידי חירמונים וליקוקים על הגוף הסקסי שלהן...ואז אני מעביר לאחת ליקוק על ה*ו* ומכניס תכלי לבבפנים בזמן שאני יורד לשנייה...
ככה עד שאנחנו נרדמים...
-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה נכנס לחדר המפואר ומתרשם מיופיו , מיד המשרתים מציעים לך ארוחת ערב עסיסית טעימה ומפנקת , הבית צבעוני ומלכותי במיוחד[/color]
הלילה הסוער מתחיל ואתם מתפרעים ונהנים , הם קוראות לך 'המלך שלנו' ועושות איתך ערב כל כך תענוגתי שאתה משפריץ להם על הפרצוף ולא מרחם עליהן , הן נהינות ונירדמות לאחר שהתנקו . אתה לא מצליח להירדם משום מה למרות שהמיטה גדולה ומאוד נוחה .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אדוני אני יוכל לשלוח נציג שישאל אם הם מעוניינים בכלל אנילא יכול לשלוח מישהו שיכרות ברית כי את זה אתה צריך לעשות , נוכל לקבוע פגישות אם תרצה " הוא אומר .[/color]
"ההגדרות בוצעו" המחשב מודיע ודלת הזירה נפתחת , אתה רואה חיילים עמדים במקום ומחכים לסגירת הדלת . הדלת נסגרת וג'רוד מופיע "בואו נילחם" הוא אומר ומחכה שתעמוד עם הצוות שלך . חייליו ניראים נחושים לקרב .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 02:06 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
הלילה הסוער מתחיל ואתם מתפרעים ונהנים , הם קוראות לך 'המלך שלנו' ועושות איתך ערב כל כך תענוגתי שאתה משפריץ להם על הפרצוף ולא מרחם עליהן , הן נהינות ונירדמות לאחר שהתנקו . אתה לא מצליח להירדם משום מה למרות שהמיטה גדולה ומאוד נוחה .[/color]
[/b][/quote]
אני מסתכל על שתיהן ומשמש להן קלות תשדיים.. אחר כך קם ומנסה להירגע בשקט בג'קוזי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 02:06 PM
"ההגדרות בוצעו" המחשב מודיע ודלת הזירה נפתחת , אתה רואה חיילים עמדים במקום ומחכים לסגירת הדלת . הדלת נסגרת וג'רוד מופיע "בואו נילחם" הוא אומר ומחכה שתעמוד עם הצוות שלך . חייליו ניראים נחושים לקרב .[/color] [/b][/quote]
''כן...'' אני אומר וניגש עם החיילים שלי לשם.
''אתם תתקפו את החיילים שלו, אמור להיות לכם יתרון עליהם..אני בנתיים אבדוק את כוחו של ג'רוד.'' אומר ואסמן לג'רוד לגשת לצד אחר של הזירה איתי.
אתחיל להילחם איתו אחד על אחד.
ארוץ אליו עם החרב ואנסה לשסף את גופו במהירות.
-
אתה רץ אליו והוא נשאר במקום , אתה חותך את כל גופו והאולוגרמה נעלמת .
האולוגרמות לא במצב טוב והן מאוד פשוטות מכיוון שבונה התוכנה לא ידע מהו כוחו של ג'רוד ומה הוא יכול לעשות .[/color]
אתה נישאר בג'קוזי ובטעות נירדם , אתה קם בבוקר בג'קוזי ומוצא את רוברטה וג'ולייט גם הן בג'קוזי "בוקר טוב" הן אומרות "איך ישנת מלך שלנו ?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 25 2009, 02:30 PM
אתה רץ אליו והוא נשאר במקום , אתה חותך את כל גופו והאולוגרמה נעלמת .
האולוגרמות לא במצב טוב והן מאוד פשוטות מכיוון שבונה התוכנה לא ידע מהו כוחו של ג'רוד ומה הוא יכול לעשות .[/color] [/b][/quote]
''לעזאזאל.'' אומר וארקע באדמה.
לאחר-מכן, אסתכל על החיילים של ג'רוד והחיילים שלי.