[QUOTE=SysTem;852737]לך תדע אולי תצליח אחי חחח
שיהיה בהצלחה XD[/QUOTE]
הלוי ותודה
Printable View
[QUOTE=SysTem;852737]לך תדע אולי תצליח אחי חחח
שיהיה בהצלחה XD[/QUOTE]
הלוי ותודה
[quote=NiGhtShiFt;852738]בזה היא צודקת![/quote]
ואני הסכמתי איתה שאני לא שפוי. אסור לי להיות שפוי. חייב להיות איזון. אם כולכם שפויים אז אני חייב להיות לא שפוי במידה שתבטל זאת.
אביזי כן שפוי! פשוט יש לו לפעמים דחף מהאישיות השנייה שלו....
רגע רגע רגע אתה אומר שאם אני אהיה לא שפוי אז אתה תהפוך לשפוי ?
[quote=LordAbizi;852741]ואני הסכמתי איתה שאני לא שפוי. אסור לי להיות שפוי. חייב להיות איזון. אם כולכם שפויים אז אני חייב להיות לא שפוי במידה שתבטל זאת.[/quote]
כמה זמן לוקח לך להמציא כל תגובה כזאת?
[QUOTE=LordAbizi;852741]ואני הסכמתי איתה שאני לא שפוי. אסור לי להיות שפוי. חייב להיות איזון. אם כולכם שפויים אז אני חייב להיות לא שפוי במידה שתבטל זאת.[/QUOTE]
אתה לא שפוי
דניאל הוא בנאדם פילוסופי ( * מתמטיקאי ) ואין שום דעה אחרת , הוא נולד כזה
תלחצו על האיווי שלי שיתפתח לאמבריון
[quote=the flupy like bananas;852743]רגע רגע רגע אתה אומר שאם אני אהיה לא שפוי אז אתה תהפוך לשפוי ?[/quote]
אם אתה לא שפוי אז אני אוכל להקטין (במעט) את רמת האי שפיות שלי. אם כולכם תהיו לא שפויים, אז אני אהיה שפוי, ושוב בעיניכם אני לא אראה שפוי.
[quote=NiGhtShiFt;852744]כמה זמן לוקח לך להמציא כל תגובה כזאת?[/quote]
לא הרבה, על הכל כבר חשבתי ממזמן.
התפנה מקום אחד במ"ת שלי בואו להירשם עקב עזיבת nivX10 ממחוז ג'וטו.
[quote=OmerFake;852747]תלחצו על האיווי שלי שיתפתח לאמבריון[/quote]
אתה בוחר למי לפתח אותו?
[QUOTE=OmerFake;852747]תלחצו על האיווי שלי שיתפתח לאמבריון[/QUOTE]
בסדר
[quote=bw1234;852750]התפנה מקום אחד במ"ת שלי בואו להירשם.[/quote]
מאסטר גלואה, אנא סלח לי על הבורות שלי. קיבלתי רק 89 באלגברה לינארית 2... איזה עונש עליי לרצות?
[quote=LordAbizi;852754]מאסטר גלואה, אנא סלח לי על הבורות שלי. קיבלתי רק 89 באלגברה לינארית 2... איזה עונש עליי לרצות?[/quote]
89 זה מצוין אחי
[QUOTE=LordAbizi;852754]מאסטר גלואה, אנא סלח לי על הבורות שלי. קיבלתי רק 89 באלגברה לינארית 2... איזה עונש עליי לרצות?[/QUOTE]
שום עונש, מקסימום עבודות שירות בפורום לימודים ובית ספר.
אני קיבלתי 94...