-
[quote]ברוס
אוושאט קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מן כנף הברזל של פיג'יוט זומבי.ריולו גם הוא קופץ הצידה וכך גם מתחמק מכנף הברזל של פיג'יוט זומבי.ריולו מתחיל להשתמש בפעם נוספת בשבירת לבנים.היד השמאלית שלו הופכת ללבנה.ריולו רץ במהירות אל פיג'יוט זומבי ואז משתמש עליו בשבירת לבנים.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.פיג'יוט זומבי לא מוותר ומשתמש באבנים חדות.הוא שולח אבנים חדות לעבר ריולו[/quote]
"ריולו!תתחמק!" אומר לריולו "אושווט-תשתמש באקדח מים!" אומר לאושווט.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מכריז בפתאומיות שניצחת בקרב בלי שעוד גיבל הובס בקרב.גיבל וגם דנו מופתעים מזה וכך נוצר שגיבל מפסיק את התקפה שלו.אתה לוקח את הפוכדורשל גיבל מדנו ומחזיר את גיבל לפוכדור שלו.אתה מתקרב אל דנו לוקח את האקדח שלך.אתה לוחץ לו את היד הימנית שלו.דנו סובל מכאבים אוימוים.בנוסף אתה לוחץ על הדק של הרובה.דנו אומר לך"אוקי הבנתי נצחת בקרב.אבל רק תגיד לי למה אתה רוצה להרוג אותי?ומי אתה לעזעל?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
רלסט נדהם מהתפחות הסופית שלו ונרגש לפגוש את התפחות הסופית שלו.אתה ניגש עם רלסט וגליד שהשגת מהפוכדור מהערימה לאיש שרושם מתמודדים לתחרות.האיש אומר לך"הו יופי השגת גלייד מהערימה.הוא יעזור לך מאוד לנצח .איתו היו לך חיים קלים.בכול אופן אחרי התחרות אל תגנוב לנו את גלייד הזה.רק תמלא את הפרטים בדף הזה ואתה רשם".האיש מגיש לך טופס הרשמה שרשום עליו:
שם:
שם הפוקימון שתמודד בקרבות:
[COLOR=Blue]ברוס
רילו רץ במהירות ומנסה להתחמק מן האבנים החדות שפיג'יוט זומבי שולח לעברו.אך ריולו לא מספיק מהיר ונפגע בידו הימנית מן אחד האבנים החדות של פיג'יוט זומבי.ריולו בקושי יכול להזיז את ידו הימנית.אוושאט פותח את הפה שלו וממנו הוא יורה אקדח מים חזק לעבר פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי נפגע קשה מן אקדח המים של אוושאט.אתה שם לב שהפיג'יוט הזומבי תשוש מאוד וכמעט נגמרו לו הכוחות להילחם בקרב
[COLOR=Green]אייס [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Green][B]
אתה מסתכל על הסימנים המוזרים הכחולים שזוהרים במערה ומנסה להבין מה פשר הסימנים. סאלי אומרת לך"יש לי השערה כולשהי בקשר לסימנים.נדמה לי הסימנים המוזרים האלו מסמנים לנו שפוקימון אגדי נמצא במערה הזאת.פעם שמעתי אגדה שפוקימון אגדי גר בסופוות המוות.כנראה הוא גר במערה שאנו נמצאים בה כרגע.רוצה להמשיך ללכת במערה כדי לראות אם פוקימון אגדי נמצא פה?".בינתיים סופת החול נגמרה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Tsubasa;1013523][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
רלסט נדהם מהתפחות הסופית שלו ונרגש לפגוש את התפחות הסופית שלו.אתה ניגש עם רלסט וגליד שהשגת מהפוכדור מהערימה לאיש שרושם מתמודדים לתחרות.האיש אומר לך"הו יופי השגת גלייד מהערימה.הוא יעזור לך מאוד לנצח .איתו היו לך חיים קלים.בכול אופן אחרי התחרות אל תגנוב לנו את גלייד הזה.רק תמלא את הפרטים בדף הזה ואתה רשם".האיש מגיש לך טופס הרשמה שרשום עליו:
שם:
שם הפוקימון שתמודד בקרבות:[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ארשום על הדף:"שם:תומר ושם הפוקימון שתמודד בקרבות:גלייד"ואז אגיש לאיש ואגיד לו:"אני לא אגנוב את גלייד אל תדאג ומתי הטורניר יתחיל?"ובאותו זמן אני אחזיר את גלייד לפוקדור שלו וגם את רלטס ואגיד לגלייד:"אני רוצה ממך רק טוב בטורניר!"ואז אגיד לרלטס באותו זמן שאני מחזיר אותו:"רלטס אני מבטיח לך שאתה תהיה כמו הגלייד שלקחתי מהערמה"
-
[quote]ניר
אתה מכריז בפתאומיות שניצחת בקרב בלי שעוד גיבל הובס בקרב.גיבל וגם דנו מופתעים מזה וכך נוצר שגיבל מפסיק את התקפה שלו.אתה לוקח את הפוכדורשל גיבל מדנו ומחזיר את גיבל לפוכדור שלו.אתה מתקרב אל דנו לוקח את האקדח שלך.אתה לוחץ לו את היד הימנית שלו.דנו סובל מכאבים אוימוים.בנוסף אתה לוחץ על הדק של הרובה.דנו אומר לך"אוקי הבנתי נצחת בקרב.אבל רק תגיד לי למה אתה רוצה להרוג אותי?ומי אתה לעזעל?"[/quote]
"אני רק רוצה את הפוקימונים שלך בלי לפגוע בך." אני אומר לו בקול נחוש ומתחיל לקחת את הפוקדורים.
-
[quote]ברוס
רילו רץ במהירות ומנסה להתחמק מן האבנים החדות שפיג'יוט זומבי שולח לעברו.אך ריולו לא מספיק מהיר ונפגע בידו הימנית מן אחד האבנים החדות של פיג'יוט זומבי.ריולו בקושי יכול להזיז את ידו הימנית.אוושאט פותח את הפה שלו וממנו הוא יורה אקדח מים חזק לעבר פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי נפגע קשה מן אקדח המים של אוושאט.אתה שם לב שהפיג'יוט הזומבי תשוש מאוד וכמעט נגמרו לו הכוחות להילחם בקרב [/quote]
"אושווט!תשתמש עוד פעם באקדח מים!" אומר לאושווט.
-
[quote=Tsubasa;1013523][COLOR=red][B][COLOR=red][COLOR=green]אייס [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מסתכל על הסימנים המוזרים הכחולים שזוהרים במערה ומנסה להבין מה פשר הסימנים. סאלי אומרת לך"יש לי השערה כולשהי בקשר לסימנים.נדמה לי הסימנים המוזרים האלו מסמנים לנו שפוקימון אגדי נמצא במערה הזאת.פעם שמעתי אגדה שפוקימון אגדי גר בסופוות המוות.כנראה הוא גר במערה שאנו נמצאים בה כרגע.רוצה להמשיך ללכת במערה כדי לראות אם פוקימון אגדי נמצא פה?".בינתיים סופת החול נגמרה.[/COLOR][/B][/quote]
"כן" אחייך בעניין, אעיף מבט אחרון בסימנים [איך הם נראים בכלל, באיזו צורה?] ואז לפתח המערה ואסתובב.
"צא צ'יקו!" אזרוק את הפוקדור ואורה לצ'יקו להשתמש במסך אור כדי להאיר את דרכנו ואתחיל ללכת במערה.
-
[COLOR=Red][B]תומר
האתה מגיש לאיש את הטופס הרשמה.האיש לוקח את טופס הרשמה ממך ואומר לך"אוקי תומר.התחרות תתחיל בעודחצי שעה מעכשיו.עדאזתוכל ללנוד איזה מתקפות משתמש גלייד שלך.בהצלחה בטורניר הזה"אתה מחזיר את גלייד לפוכדור שלו.רלסט נרגש שהוא עומד להיות כמו הגלייד שאתה משתמש בטורניר הלחימה .רלסט מוחזר לפוכדור שלו.[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
אוושאט משתמש באקדח מים אחרון בכול הכוח על פיג'יוט זומבי.האקדח המים של אוושאט פוגע בפיג'יוט זומבי קשות.הפגיעה שספג פיג'יוט זומבי גורמת לו להתעלף והוא נופל למי הבריכה.הקול ברמקול אומר לך"עברת תמבחן השני".הדלת שמולך נפתחת ואתהרשאי עבור למבחן הבא.לפתע אתה רואה שאוושאט מוקף באור לבן.אתה מבין שהוא מתפתח.לאחר כמה שניות מופיע מולך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/502.png[/IMG]פוצ'ימארו.פוצ'מארו למד סילון אקוה[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה אומר לדנו את מטרתך ודנו מתחיל לפחד מממך.אתה מתחיל לו לקחת את 6 הפוכדורים שלו שמכילים פוקימוני דרקון.דנו מתחיל לצצעוק בקול רם"משטרה משטרה בואו לפה מהר חוטפים לי תפוקימונים".תוך כמהשניות מגיע השוטרת ג'ני עם האופנוע שלה.היא זורקת שני פוכדורים ומן הפוכדורים יוצאים סכיזור ובידריל שלה.השוטרת ג'ני אומרת לך"תעצור גנב"[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אתה אומר לו"כן" סאלי שמחה מזה שהיא אולי הולכת לפגוש אגדי.אתה מעיף מבט אחרון ורואה שהסימנים הם בצורת עיגול וריבוע בצבע כחול זוהר.אתה מוציא את צ'יקו החוצה שיאיר לכם את הדרך.צ'יקו משתמש במסך אור.המסך האור שלו מאיר לכם את הדרך במערה.אתם מתחילים ללכת במערה שצ'יקו מאיר לכם את הדרך.כעבור הליכה קצרה אתם רואים חדר ענק ובמרכזו עמוד טוטם ענק.מן התיקרה יורד [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/645.png[/IMG]לאנדרוס[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Tsubasa;1013577][COLOR=Red][B]תומר
האתה מגיש לאיש את הטופס הרשמה.האיש לוקח את טופס הרשמה ממך ואומר לך"אוקי תומר.התחרות תתחיל בעודחצי שעה מעכשיו.עדאזתוכל ללנוד איזה מתקפות משתמש גלייד שלך.בהצלחה בטורניר הזה"אתה מחזיר את גלייד לפוכדור שלו.רלסט נרגש שהוא עומד להיות כמו הגלייד שאתה משתמש בטורניר הלחימה .רלסט מוחזר לפוכדור שלו.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך לדרך 4,אוציא את גלייד ואומר לו:"מה המתקפות שלך גלייד?"ובאותו זמן אבודק אותו בפוקגייד.
אחרי שאני אבדוק את המתקפות של גלייד אחפש את הבסיס של צוות ניוטק.
-
[quote=Tsubasa;1013577][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה אומר לו"כן" סאלי שמחה מזה שהיא אולי הולכת לפגוש אגדי.אתה מעיף מבט אחרון ורואה שהסימנים הם בצורת עיגול וריבוע בצבע כחול זוהר.אתה מוציא את צ'יקו החוצה שיאיר לכם את הדרך.צ'יקו משתמש במסך אור.המסך האור שלו מאיר לכם את הדרך במערה.אתם מתחילים ללכת במערה שצ'יקו מאיר לכם את הדרך.כעבור הליכה קצרה אתם רואים חדר ענק ובמרכזו עמוד טוטם ענק.מן התיקרה יורד [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/645.png[/IMG]לאנדרוס[/COLOR][/B][/quote]
"שלום?" אשאל באי ידיעה מה לעשות ואנסה להבחין במצב רוחו.
-
[quote]ניר
אתה אומר לדנו את מטרתך ודנו מתחיל לפחד מממך.אתה מתחיל לו לקחת את 6 הפוכדורים שלו שמכילים פוקימוני דרקון.דנו מתחיל לצצעוק בקול רם"משטרה משטרה בואו לפה מהר חוטפים לי תפוקימונים".תוך כמהשניות מגיע השוטרת ג'ני עם האופנוע שלה.היא זורקת שני פוכדורים ומן הפוכדורים יוצאים סכיזור ובידריל שלה.השוטרת ג'ני אומרת לך"תעצור גנב"[/quote]
אני מסתכל על השוטרת ואז אני תופס את האיש, אני מכוון את האקדח לראש שלו ומתחיל ללכת אחורה.
אני אומר לשוטרת: "לכי מפה אחרת אני שוחט אותו" ואז אני מוציא את מרשטופ ואני אומר לו: "תפעיל עליית מפלים כדי שנוכל ללכת מפה."
-
[COLOR="Blue"][B]ניר
אתה מסתכל על השוטרת ג'ני שהופיעה משום מקום.אתה תופס את האיש ומכוון לראשו את האקדח שלך.השוטרת ג'ני אומרת לך"תוכל להרוג את הילד הזה לא אכפת לי מימנו.אך רק תחזיר לו תפוקימונים".אתה מוציא את מרשטופ החוצה שיעזור לך לברוח.מרשטופ יוצא החוצה ומשתמש בעלית מפלים.אתה עולה על הגל עם דנו ומרשטופ.הגל מתחיל לזוז במהירות ומגיע לכניסה של העיר בג.אתה רואה באופק את השוטרת ג'ני על האונפוע שלה נוסעת לעברכם[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה רואה שלאנדרוס לא כועס אלה שמח.הוא אומר לך"שלום בני אוש.אם אתם תוהיים אך אני מדבר בשפה שלכם .אז פשוט לכול פוקימון אגדי יש כוח לדבר בשפה שלכם.טוב אז באתם לפה תרצו מתנה ממני לפני שתצאו מן המערה שלי.אני אתן לכם חפץ שיחזק לכם את הפוקימון בצורה משמעותית.לכול אחד מכם חפץ אחד כזה.אז תרצו כזה?". סאלי אומרת"כן תביא לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה הולך לדרך 4.אתה מגיע לדרך ויוצא מן העיר קרן.אתה מוציא את גלייד כדי לדעת איזה התקפות יש לו.גלייד יוצא מהפוכדור שלו אך לא עונה לך.אתה מוציא את הפוקידע כדי לבדוק עליו מידע.הפוקידע אומר לך"מתקפות גלייד הם:עלים קסומים,שיגור,שבירת לבנים.אגרוץ צמוד,צוות כפול,".אתה מכניס את הפוקידע לכיס שלך.אתה מתחיל לחפש אתת הבסיס הסודי של צוות ניוטק שאמור להיות באזור אך אתה לא מוצא אותו.אתה שומע"כול מתמודדי התחרות הלחימה של העיר קרן אנה הגיע לעיר קרן התחרות תתחיל בעוד 2 דקות.אז מהרו"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;1013642][COLOR="Blue"][B][B][COLOR="Red"]תומר
אתה הולך לדרך 4.אתה מגיע לדרך ויוצא מן העיר קרן.אתה מוציא את גלייד כדי לדעת איזה התקפות יש לו.גלייד יוצא מהפוכדור שלו אך לא עונה לך.אתה מוציא את הפוקידע כדי לבדוק עליו מידע.הפוקידע אומר לך"מתקפות גלייד הם:עלים קסומים,שיגור,שבירת לבנים.אגרוץ צמוד,צוות כפול,".אתה מכניס את הפוקידע לכיס שלך.אתה מתחיל לחפש אתת הבסיס הסודי של צוות ניוטק שאמור להיות באזור אך אתה לא מוצא אותו.אתה שומע"כול מתמודדי התחרות הלחימה של העיר קרן אנה הגיע לעיר קרן התחרות תתחיל בעוד 2 דקות.אז מהרו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אלך עם גלייד לתחרות ואז אגיד לכולם:"אני אכסח אותכם עם גלייד הפוקימון הכי טוב בעולם"ובאותו זמן אוציא את רלטס ואגיד לו:"תעשה שיגור כדי לגנוב את פוקדורי הלחימה שלא לקחו ואז תביא לי אותם!"
-
[quote]ניר
אתה מסתכל על השוטרת ג'ני שהופיעה משום מקום.אתה תופס את האיש ומכוון לראשו את האקדח שלך.השוטרת ג'ני אומרת לך"תוכל להרוג את הילד הזה לא אכפת לי מימנו.אך רק תחזיר לו תפוקימונים".אתה מוציא את מרשטופ החוצה שיעזור לך לברוח.מרשטופ יוצא החוצה ומשתמש בעלית מפלים.אתה עולה על הגל עם דנו ומרשטופ.הגל מתחיל לזוז במהירות ומגיע לכניסה של העיר בג.אתה רואה באופק את השוטרת ג'ני על האונפוע שלה נוסעת לעברכם[/quote]
אני מוציא את הרובה 'G 500' שלי מהשק ואז אני יורה בגלגלים של האופנוע, ואז אני שולף רובה צלפים משוכלל, מכוון לראש של ג'ני, ואז- בום!.
-
[quote]ברוס
אוושאט משתמש באקדח מים אחרון בכול הכוח על פיג'יוט זומבי.האקדח המים של אוושאט פוגע בפיג'יוט זומבי קשות.הפגיעה שספג פיג'יוט זומבי גורמת לו להתעלף והוא נופל למי הבריכה.הקול ברמקול אומר לך"עברת תמבחן השני".הדלת שמולך נפתחת ואתהרשאי עבור למבחן הבא.לפתע אתה רואה שאוושאט מוקף באור לבן.אתה מבין שהוא מתפתח.לאחר כמה שניות מופיע מולך פוצ'ימארו.פוצ'מארו למד סילון אקוה[/quote]
"וואוו!התפתחת פוטצ'ימארו!" אומר לפוטאצ'ירמארו "עכשיו תחזור!" אומר ואחזיר את פוטאצ'ימארו לפוכדור.
"אפשר בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי?" אומר לקול ואחכה לתגובה.
-
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה נרגש בגלל שאוושאט שלך התפתח לפוטאצ'ירמארו .אתה מחזיר את פוטאצ'ירמארו לפוכדור שלו ואת הפוכדור שלו אתה שם בתיק שלך.האיש ברמקול "כן בודאי תוכל לרפא את הפוקימונים שלך שהיו בראים ושלמים.בעוד רגע תופיע מכונת ריפואי שים שם את הפוכדורים שבתוכם הפוקימונים שלך".מכונת הריפואי מופיעה מולך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוציא מן השק שלך את G500 ואז אתה יורה שני יריות מן הרובה המשוכלל שלך לעבר הגלגלים של האופנוע של השוטרת ג'ני.היריות של הרובה מוחקים לגמרי את הגלגלים של האופנוע של השוטרת ג'ני.לאופנוע אין יותר גלגלים והוא לא מצליח לנסוע בלי גלגלים.האופנע נעצר במקום.אתה מוציאא מתוך השק רובה צלפים ומכוון על השוטרת ג'ני ויורה עליה.הכדור פוגע במצח של השוטרת ג'ני והורג אותה במקום.דנו מתחיל לפחד ממך.הוא דופק לך ברכייה ובורח לעבר העיר בג עם הפוקימונים שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה הולך עיר קרן עם גלייד.ואז לתחרות הלחימה של העיר הקרן.אתם מגיעים לתחרות בזמן.אתה משוויץ לכולם שתביס את כולם עם גלייד שלך.רלסט משתמש בשיגור ומשתגר אל ערימת הפוכדורים.הוא מגיע למקום שבו נמצאים הפוכדורים אך הפוכדורים כבר לא נמצאים שם.רלסט חוזר אליך.השופט אומר"החוקים הם פשוטים.בכול קרב המתמודד משתמש בפוקימון לחימה 1.הפוקימן שמפסיד,יוצא מהזירה או מתעלף מפסיד בקרב.אז הקרב ה1 הוא לי נגד תומר.לי משתמש בלוקריו ותומר עם גלייד."לי עולה לזירה עם לוקריו שלו[/COLOR][/B]