[QUOTE=~The KoDaK~;1071689]אני הייתי פה בלילה וראיתי הכל...מעניין אם מחקו את ההודעה שלי..חח..[/QUOTE]
אולי כי הוא מחק גם כמה הודעות שלי ולא התי בלילה פה
Printable View
[QUOTE=~The KoDaK~;1071689]אני הייתי פה בלילה וראיתי הכל...מעניין אם מחקו את ההודעה שלי..חח..[/QUOTE]
אולי כי הוא מחק גם כמה הודעות שלי ולא התי בלילה פה
למי מחקו מה ?
היה פה משהו בלילה שאני עדיין לא מבין מה ואלכס מחק את ההודעות האלה כנראה והלכו 10 עמ' מהנו''ד..
[quote=ErWiN 其他;1071697]למי מחקו מה ?[/quote]
אלכס נראה לי מחק פה הודעות שנכתבו בלילה,
על ידי נדב, היט מן, אופיר ופלופי.
[QUOTE=SportMan;1071701]אלכס נראה לי מחק פה הודעות שנכתבו בלילה,
על ידי נדב, היט מן, אופיר ופלופי.[/QUOTE]
אם זה האנשים האלה אז בסדר..
[QUOTE=SportMan;1071701]אלכס נראה לי מחק פה הודעות שנכתבו בלילה,
על ידי נדב, היט מן, אופיר ופלופי.[/QUOTE]
וגם נמחקו הודעות שלי שלך ושל דני אם אני לא טועה
מעניין מה הם רשמו .
[quote=the New World;1071707]וגם נמחקו הודעות שלי שלך ושל דני אם אני לא טועה[/quote]
לי לא נמחקו,
אולי 1-2, אבל לא הרבה.
הם רשמו בעיקר קללות וכל מיני הודעות לא נעימות לראות אותם...וכמובן היטמן שלא ציפיתי שהתעורר לתחייה גם השתתף באותם שיחות...
כמו כן,נפתחו פה אחרי שעזבתי 2 נושאים שאחד מהם נמחק...נושאים אלו הם נושאי ספאם שכוללים קללות והעלבות.
גם שלי..אבל אני לא מופתע למה מחקו..
היה את הנושא שאופיר רשם...על הוומבאט..בפורום ירוק..והוא רק עשה שם ספאם..
[QUOTE=SportMan;1071710]לי לא נמחקו,
אולי 1-2, אבל לא הרבה.[/QUOTE]
נמחקו לך כמה הודעות סתכל בהודעה הראשונה שלי היום בנוד ציטטתי הודעה שלך לא קימת
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1071711]הם רשמו בעיקר קללות וכל מיני הודעות לא נעימות לראות אותם...וכמובן היטמן שלא ציפיתי שהתעורר לתחייה גם השתתף באותם שיחות...
כמו כן,נפתחו פה אחרי שעזבתי 2 נושאים שאחד מהם נמחק...נושאים אלו הם נושאי ספאם שכוללים קללות והעלבות.[/QUOTE]
באיזה שעה כל זה קרה?
לדעתי ב1 בלילה משהו כזה...הם התחילו לדבר אחד ל השני ובעיקר כמו שאלכס אמר..קללות וספאם..
אני לא מבין,אופיר כלכך רצה באן?
כנראה שכן ..
[quote=~The KoDaK~;1071717]לדעתי ב1 בלילה משהו כזה...הם התחילו לדבר אחד ל השני ובעיקר כמו שאלכס אמר..קללות וספאם..
אני לא מבין,אופיר כלכך רצה באן?[/quote]
הוא לא רוצה להיות בפורום,
הוא חזר רק למחוק את המדריכים שלו.