חחחח חיפשתי זה הביא לי קישור לאיזה נו"ד ישן של כל המשתמשים הישנים שהיו פה חח איזה מצחיק זה לקרוא את זה
דניס תודה אני אחפש שמה
עריכה:אין שם טובים
Printable View
חחחח חיפשתי זה הביא לי קישור לאיזה נו"ד ישן של כל המשתמשים הישנים שהיו פה חח איזה מצחיק זה לקרוא את זה
דניס תודה אני אחפש שמה
עריכה:אין שם טובים
[QUOTE=cladino;1139469]בדיוק. החייזר שיש לו את הכוח לשנות את המציאות. ודניס- אתה אולי מכיר אותו בתור "מגה לוחם חלל איקס", כמו שקראו לו בעברית.
תמונה:
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110419023329/ben10/images/6/62/Alien_x.jpg[/IMG][/QUOTE]
לפי דעתי חייזר חל
שראיתי פרק שהוא ופיע ב והוא לא עשה כלום
תשמע אבי, דבר איתי במסן...
[QUOTE=Real Spartan;1139475]התמונה מוכרת אבל אני לא זוכר אותו כ"כ.. אהה פעם לא ידעתי מי זה וראיתי את התמונה בגוגל תמונות כשחיפשתי, מה הוא עושה?[/QUOTE]
הוא יכול לשנות את המציאות, אבל יש לו מגבלה: בתוכו שוכנים שתי רוחות של כוח הרע וכוח הטוב, וצריך לעשות הצבעה על כל פעולה שהוא מבצע, וצריך רוב.
ליאור- הוא הופיע עוד פעם בעונה השנייה, ועצר את ווילגקס, והוא הופיע גם בעונה הנוכחית אבל לא עשה כלום. והוא לא עשה כלום, תסתכל מה כתבתי לדניס.
[QUOTE=cladino;1139479]הוא יכול לשנות את המציאות, אבל יש לו מגבלה: בתוכו שוכנים שתי רוחות של כוח הרע וכוח הטוב, וצריך לעשות הצבעה על כל פעולה שהוא מבצע, וצריך רוב.[/QUOTE]
עכשיו הבנתי מה הכוח שלו
אחלה כוח
אני אהבתי את זה שיכול להשתכפל P=
וגם את "עוקץ"
[QUOTE=Real Spartan;1139481]אני אהבתי את זה שיכול להשתכפל P=
וגם את "עוקץ"[/QUOTE]
דיטו? הוא באמת סבבה.
ובאמת עוקץ הוא מעולה. הוא היה החייזר המעופף הראשון של בן. אבל מה? נתנו לו בעברית שם מעפן.
הכי אהבתי את המומיה הזאב והחייזר עם מיליו עיינים
[QUOTE=Woodpecker;1139485]הכי אהבתי את המומיה הזאב והחייזר עם מיליו עיינים[/QUOTE]
נתנו למומיה שם מעפן וגם לאיש זאב וגם לזה שדומה לפרקנשטיין הזה. אני קורא להם: פרעה, איש זאב, ופרנקנשטיין.
והחייזר עם מיליון העיניים הוא טוב, אני מת על איי גאי
דיטו? התכוונתי לזה עם הגלי קול.. [אם לא הבנת אותי..]
[QUOTE=Real Spartan;1139490]דיטו? התכוונתי לזה עם הגלי קול.. [אם לא הבנת אותי..][/QUOTE]
אה, אקו אקו. הוא באמת טוב, הוא יהיה החייזר ההתחלתי במ"ת שלי.
[QUOTE=cladino;1139489]נתנו למומיה שם מעפן וגם לאיש זאב וגם לזה שדומה לפרקנשטיין הזה. אני קורא להם: פרעה, איש זאב, ופרנקנשטיין.
והחייזר עם מיליון העיניים הוא טוב, אני מת על איי גאי[/QUOTE]
לא נראה לי שאני מכיר מי זה פרנקשטיין
זה עם החשמל בתחנת נאסא?
מי זה דיטו?
[quote=Ronaldo7;1139474]שקד וומר לא ענו,
דודי גם פרש.[/quote]
דניס, ראית?.
הלכתי להגיב במשחק