[quote=Kakashi;1142015]מעדיף להוריד ב-0 ש"ח..[/quote]
אז כמו שאמרתי, פריצה זו התשובה חח
Printable View
[quote=Kakashi;1142015]מעדיף להוריד ב-0 ש"ח..[/quote]
אז כמו שאמרתי, פריצה זו התשובה חח
יש לי psp אבל אני חושב שמיציתי את המשחקים שבו....
כל הזמן יוצאים משחקי Psp חדשים בויזל O:
[QUOTE=Naruto;1142008]ראיתי,
אהבתי את השימוש בפרק שבו האנימטורים יצאו לחופשה חח
מדברים על אייפוד, זה שונה מאם פי חחח
אייפוד הוא נייד אבל הפלייסטיישן יותר טוב..
ואין לזלז בכוחו של הפלייסטיישן, הקונסולה הכי טובה בעולם![/QUOTE]
חח אני יודע מה זה אייפוד שקד וה-mp4 שלי סבבה לגמרי אני לא צריך יותר מזה בשביל לשמוע מוזיקה שאני אוהב. XD
[quote=white_angel;1142019]חח אני יודע מה זה אייפוד שקד וה-mp4 שלי סבבה לגמרי אני לא צריך יותר מזה בשביל לשמוע מוזיקה שאני אוהב. XD[/quote]
אבל דיברנו על אייפוד D:
[QUOTE=Naruto;1142020]אבל דיברנו על אייפוד D:[/QUOTE]
אני יודע אני דיברתי איתו על זה ואמרתי שאני מעדיף בכל מקרה ps3 על אייפוד. XD
[quote=white_angel;1142022]אני יודע אני דיברתי איתו על זה ואמרתי שאני מעדיף בכל מקרה ps3 על אייפוד. XD[/quote]
כי PS3 זו הקונסולה הכי טובה בעולם כולו!!
אייפוד זה לא mp4, אייפוד זה המכשיר האולטימטיבי! פשוט יש בו הכל חוץ מפלאפון (מדבר אחד שכותב עכשיו באייפון). זה חברו הטוב של האדם והחיה! (זה הוכח על ידי תוך כדי ניסויים על החתולה שלי).
[quote=buizel שולט;1142025]אייפוד זה לא mp4, אייפוד זה המכשיר האולטימטיבי! פשוט יש בו הכל חוץ מפלאפון (מדבר אחד שכותב עכשיו באייפון). זה חברו הטוב של האדם והחיה! (זה הוכח על ידי תוך כדי ניסויים על החתולה שלי).[/quote]
PS3 עדיין שווה יותר ממנו D;
[QUOTE=Naruto;1142023]כי PS3 זו הקונסולה הכי טובה בעולם כולו!![/QUOTE]
ת'אמת בהתחלה חשבתי לקנות xbox360 ואז הבחור שעובד שם אמר לי למה אתה כל כך רוצה xbox360 ואמר לי שהוא ממליץ לי לקחת ps3 והשאר היסטוריה. XD
[quote=white_angel;1142027]ת'אמת בהתחלה חשבתי לקנות xbox360 ואז הבחור שעובד שם אמר לי למה אתה כל כך רוצה xbox360 ואמר לי שהוא ממליץ לי לקחת ps3 והשאר היסטוריה. XD[/quote]
כשאבא שלי שאל אותי אם אני רוצה ליום הולדת XBOX
אמרתי לו: NOOO
אין שום קשר בינהם... האייפון הוא שימושי פשוט לכל דבר והps3 זה המכשיר האולטימטיבי למשחקים..
[QUOTE=Naruto;1142028]כשאבא שלי שאל אותי אם אני רוצה ליום הולדת XBOX
אמרתי לו: NOOO[/QUOTE]
אחרי שכבר היה לך ps3?
[quote=buizel שולט;1142029]אין שום קשר בינהם... האייפון הוא שימושי פשוט לכל דבר והps3 זה המכשיר האולטימטיבי למשחקים..[/quote]
ועדיף לבזב כסף ולקנות PS3 מאשר אייפוד
[quote=white_angel;1142030]אחרי שכבר היה לך ps3?[/quote]
כן D;
היה לי PS3 כבר ב-2007
[QUOTE=Naruto;1142032]ועדיף לבזב כסף ולקנות PS3 מאשר אייפוד
כן D;
היה לי PS3 כבר ב-2007[/QUOTE]
חח אם לא היה לך בטוח היית אומר yesssss :)