[quote=Real Pizza;1177518]יש לי רעיון קטלני למשחק תפקידים פנטזיה D=[/quote]
והוא...?
Printable View
[quote=Real Pizza;1177518]יש לי רעיון קטלני למשחק תפקידים פנטזיה D=[/quote]
והוא...?
יופי יונתן D=
[b][i]אחים בדם :)[/i][/b]
[QUOTE=DarkTiger;1177511]"מה זה הכוח הזה?" טיגרארו ממלמל בבהלה, הילת הכוח מתפוגגת והוא נופל, הוא תופס במיסטרי, שעפה בצורת איירון מן.
משינאקס עף, כשמגיע לגובה הזה הוא יורה ברובה הטילים על מיסטרי, מיסטרי חוזרת לעצמה ונופלת מהאוויר.
טיגרארו עוזב אותה בהפתעה, היא משתנה לעזאזל ומשתגרת לקרקע בשארית כוחותיה.
"אני עוד אחזור!" צועק עזאזל, אך האקסמן יודעים, שזאת מיסטרי בפנים, ומשתגר משם.
טיגרארו לא נפצע קשה למזלו, הוא נחת על משאית שהובליה מזרונים, אך בתקיפתה של מיסטרי, הנהג ברח בבהלה.
"מה זה הכוח הזה?" אשאל "מה קרה כאן?"[/QUOTE]
טיגרארו קופץ מעל ערימת המזרונים ואומר:" מה זה הכוח הזה? מה קרה כאן?" הוא אומר בתימהון, ומשינאקס נוחת לידו אומר:" יש לי רעיון. בדקתי קצת את הכוחות שלי אתמול, וגיליתי שיש בתוכי מכשיר שיכול לזהות כוחות." הוא אומר, וידו מתחלפת למעין מכשיר מוזר דומה לצלחת לווין. משינאקס לוחץ על משהו במקלדת של הדבר הזה, ומתוך המכשיר יוצא קול נשי שאומר:" הכוח הזה נקרא זעם טיגריס. הוא מתעורר כאשר המשתמש זועם במיוחד, וזה מגביר את מהירותו ואת כוחו הפיזי פי חמש." אומר הקול ונודם. לפתע, השניים שמים לב למשטרה ולכתבים שמתקרבים. הכתבים מתחילים לשאול שאלות, ואחד שואל:" ראינו כבר הרבה גיבורים בניו יורק, אבל לא כמוכם. מי אתם?" הוא שואל וכולם מחכים לתשובת הגיברים." אנחנו שומרי החוק." אומר משינאקס," אני משינאקס." אומר משינאקס," ואני טיגרארו." אומר טיגרארו, ושניהם משתגרים מן המקום.
בגלל שעידן גנב לי את השם של הנו"ד יש לי אחד חדש..
[quote=CrashRide;1177524]טיגרארו קופץ מעל ערימת המזרונים ואומר:" מה זה הכוח הזה? מה קרה כאן?" הוא אומר בתימהון, ומשינאקס נוחת לידו אומר:" יש לי רעיון. בדקתי קצת את הכוחות שלי אתמול, וגיליתי שיש בתוכי מכשיר שיכול לזהות כוחות." הוא אומר, וידו מתחלפת למעין מכשיר מוזר דומה לצלחת לווין. משינאקס לוחץ על משהו במקלדת של הדבר הזה, ומתוך המכשיר יוצא קול נשי שאומר:" הכוח הזה נקרא זעם טיגריס. הוא מתעורר כאשר המשתמש זועם במיוחד, וזה מגביר את מהירותו ואת כוחו הפיזי פי חמש." אומר הקול ונודם. לפתע, השניים שמים לב למשטרה ולכתבים שמתקרבים. הכתבים מתחילים לשאול שאלות, ואחד שואל:" ראינו כבר הרבה גיבורים בניו יורק, אבל לא כמוכם. מי אתם?" הוא שואל וכולם מחכים לתשובת הגיברים." אנחנו שומרי החוק." אומר משינאקס," אני משינאקס." אומר משינאקס," ואני טיגרארו." אומר טיגרארו, ושניהם משתגרים מן המקום.[/quote]
עוד קווסט נגמר בהצלחה.
אני חושב שכדאי שתגדיר את הכוחות שלך, מה אתה יכול לעשות..
וואלה יואב אנחנו צריכים להוסיף מדריך דמויות לסיפור שלנו O:
עומר אז אתה מצטרף?
לא, אני לא אוהב את העניין של גיבורי העל... יש מישהו טוב, מישהו רע, נלחמים ומנצחים.. אין ממש עלילה.. S:
[QUOTE=Druddigon man;1177527]וואלה יואב אנחנו צריכים להוסיף מדריך דמויות לסיפור שלנו O:[/QUOTE]
כשנעבור פרק שני...ודניס-
הגדרת הכוחות של משינאקס-
יריית טילים, כלי רכב קלים מתוך רגליו, תעופה בעזרת מנועי סילון, רובים למיניהם, וחרבות לייזר.
באקסמן יש, אבל אם לא בא לך..
הלכתי שוב לדקה.. P:
כן דניס, מה יש באקסמן שמיוחד? שהווא אקס של מישהי Xd
[QUOTE=Druddigon man;1177529]לא, אני לא אוהב את העניין של גיבורי העל... יש מישהו טוב, מישהו רע, נלחמים ומנצחים.. אין ממש עלילה.. S:[/QUOTE]
יש ועוד איך עלילה1 נגיד וולברין- נמחקו לו הזכרון וזה מסע לשחזור הזכרון ומסע של סבל עצמי משולב עם פיצוצים וקרבות גמניבים! זה הדבר הכי טוב בעולם!
יואב, מי זה וולברין?
חזרתי, היי כולם :).
[QUOTE=Druddigon man;1177537]יואב, מי זה וולברין?[/QUOTE]
אתה לא יודע מי זה וולברין?! זה הזה עם הטפרים הארוכים...