-
[quote=Ritsuka kun;1356864][B]סטיק~[/B]
שינקס קופצת על רגליה ונוהמת קלות על בלאספורט, אשר שולח שוב גפן ארוכה מבין עליו, והוא בא להצליף על גבה של שינקס, כשלפתע היא קופצת באוויר, תופסת את הגפן בפיה, ומתחילה לסובב את בלאספורט באוויר, ומטיחה אותו מספר פעמים על האדמה לפתע, בלאספורט פותח את לועו ויוצר כדור של אור לבן, אשר פוגע בשינקס, ומעיף אותה אחורה.
באלספרוט השתמש בכדור מזג אוויר.
[/quote]
" יפה שינקס " אני מחייך לעברה וממשיך " קדימה תתרכזי בוא ותשתמשי בפזילה מתי שהוא יבהל תפתיעי אותו בדחיפה! "
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356864]
[b]ניל~[/b]
"זורם" אומר בחיוך מורגן בחיוך והוא וג'וליה מתחילים לארגן מחנה, ואתה נשלח לאסוף עצים למדורה.
אחרי שעה קלה של התארגנות ושל אכילה אתם יושבים שלושתכם באוהל ומדברים.
"אני באמת מקווה" מתחילה ג'וליה, אשר יושבת ביניכם ומניפה את שערה הארוך "שתצליחו מחר במכון!" היא אומרת לכם בחיוך.
"תודה ג'ול" אומר בחיוך מורגן ומחטיף עם כתפו בשלה והיא מניחה עליו את הראש.
"כזה מזל יש לי שאני במחוז המדהים הזה עם שניכם!" היא אומרת אליכם בחיוך וידה נשלחת על צווארך והיא מחבקת אותה ואת מורגן.
"אני בטוחה שהורי היו מתגאים בי, אם הם היו פה" היא אומרת, ואתה מבחין בדמעה קלה על פניה.
אתה בא לשאול, כשמבטך נתקל במורגן והוא מסמן לך לשלילה.
אתם נשכבים לישון, אחרי שיחה ארוכה. אתה קם אחרי כמה שעות טובות, רענן ומוכן ליום ארוך. מורגן וג'וליה עדיין ישנים.[/QUOTE]
'טוב נפרגן להם בארוחת בוקר'אחשוב לעצמי בזמן שאני מתמתח לאחר מכן אאלתר ארוחת בוקר לנו ולפוקימונים.
-
[b]סטיק~[/b]
עינייה של שינקס, מתחילות לזהור באור צהוב ובהיר, אשר מרתיעות את בלאספורט, אשר מאבד יכולת לזוז, והוא ניפגע בעצמה מהדחיפה שלה, ונופל על האדמה, אבל מיד נעמד בחזרה, כמו נחום-תקום.
שניכם מעט מופתעים, אבל התדהמה מתחלפת במהירות כשעליו של בלאספרוט מתחילים לזהור באור ירוק ובהיר, והאור לאט לאט מתחיל לעטוף את שאר גופו של בלאספורט, ונראה שהוא מעט צמח. בלאספורט שוב שולח גפן מצליפה לעברה של שינקס, הקופצת הצידה.
[b]ניל~[/b]
אתה ממהר ומכין לכולכם ארוחת בוקר. אחרי כמה דקות שאתה מטגן לכם ביצים, מורגן מתעורר מהריח "אחי לא היית צריך!" הוא אומר בצחוק וקורץ לעברך. אחרי כמה דקות נוספות גם ג'וליה מתעוררת והיא מפהקת פיהוק גדול, והולכת לאחד מאחורי השיחים ברישול ואחרי כמה שיחים חוזרת מאורגנת.
"יש פה נחל קטן שזורם" היא אומרת לכם ומצביעה לכיוון "אם תרצו לשטוף פנים זה" היא אומרת בחיוך ומודה לך על ארוחת הבוקר ושלושתכם מתחילים לאכול בתאבון.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, ומורגן משחרר את וויספקוין שלו וג'וליה משחררת את וולפיקס וסורסקיט וכולכם טורפים את האוכל.
"וואו עם צוות כמו שלך" מתחיל מורגן "אתה בטוח תנצח היום!" מפרגן לך וגג'וליה מסכימה בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356715]
[B]פלינט~[/B]
טיילו צווח, וכנפו מתחילה לזהור באור לבן, והוא טס מתחת לרגליו של פינסר, וגורם לו לפול על פניו. פינסר קורא בזעם ופיו מתחיל לזהור בירוק בהיר ומנסה לנשוך את טיילו עם נשיקת חרק. טיילו נוסק כנפיים ועף מעליו, מתחמק מהמתקפה, והוא מתחיל לזהור באור תכול בהיר, ונראה שהוא החזיר לעצמו המון חיים ואז הוא מתמרן באוויר, ומצליח לשסף את גבו של פינסר, הנופל שוב, על בטנו.
פינסר קם, עצבני ומתחיל להקשיח את עורו והוא מנסה שוב לנשוך את טיילו.[/QUOTE]
"התקשחות.." אמלמל, "טיילו הוא חיזק את ההגנה שלו! אז אתה צריך לחזק את כוח ההתקפה שלך!" אומר לטיילו, "תפעל בשיטה כזאת! תתחמק ותנקר את פינסיר,התחמקות ניקור התחמקות ניקר התחמקות ניקור! אחר כך תתפוס גובה ותצלול לכיוון פינסיר! כשהוא יתמקד עליך תשנה כיוון ותשתמש במתקפת כנף חזקה במיוחד!" אדריך את טיילו בביטחון, "קדימה אתה מסוגל!" אוסיף
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356915]
[b]ניל~[/b]
אתה ממהר ומכין לכולכם ארוחת בוקר. אחרי כמה דקות שאתה מטגן לכם ביצים, מורגן מתעורר מהריח "אחי לא היית צריך!" הוא אומר בצחוק וקורץ לעברך. אחרי כמה דקות נוספות גם ג'וליה מתעוררת והיא מפהקת פיהוק גדול, והולכת לאחד מאחורי השיחים ברישול ואחרי כמה שיחים חוזרת מאורגנת.
"יש פה נחל קטן שזורם" היא אומרת לכם ומצביעה לכיוון "אם תרצו לשטוף פנים זה" היא אומרת בחיוך ומודה לך על ארוחת הבוקר ושלושתכם מתחילים לאכול בתאבון.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, ומורגן משחרר את וויספקוין שלו וג'וליה משחררת את וולפיקס וסורסקיט וכולכם טורפים את האוכל.
"וואו עם צוות כמו שלך" מתחיל מורגן "אתה בטוח תנצח היום!" מפרגן לך וגג'וליה מסכימה בחיוך.[/QUOTE]
"על זה אני בונה "אומר עם חיוך,"שנזוז"אשאל בזמן שאני מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים.
-
[b]פלינט~[/b]
אולי קצת יותר אסטרטגיה? :ם
תגובה שיוצרת תגובה.. אתה רוב הזמן אומר להם להתחמק... הם ינסו לעשות זאת מבלי שתגיד להם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו עף גבוהה באוויר, מתחמק מהנשיכה של פינסר ואז צולל לעברו, כמקורו זוהר באור לבן, והוא מנקר את פינסר וחוזר בחזרה לאוויר, מתחמק מהצבתות שלו, המנסות לתפוס את זה.
לפתע, פינסר מזנק לאחר העצים, ומתחיל לטפס עליו במהירות ונעלם בצמרות העצים.
טיילו מסתכל סביב, כלפתע פינסר קופץ על גבו ומפיל אותו על האדמה. טיילו מתעשת במהירות ומתמרן במהירות ומשסף את בטנו של פינסר עם מתקפת כנף ומפיל אותו על האדמה.
פינסר מתעלף.
[b]ניל~[/b]
מורגן קורץ אליך ומחזיר את הפוקימונים שלו, וכך גם ג'וליה. שלושתכם מתארגנים במהירות ומתחילים ללכת. אחרי כשלוש שעות הליכה ארוכה ומאומצת, היער מתחיל להידלל ועד מהרה, אתם הולכים בשביל ארוך, כשפה ושם צומחים עצים גדולים. בסופו של דבר, אתם יוצאים מהיער ואתה מבחין בעיר גדולה ומטופחת מולך.
"וואו זאת נאמור!" אומרת ג'וליה בחיוך. אתה מסתכל סביב, ורואה עיר יפה במראה והומת אדם. אבל בכל מקום שאליו אתה מסתכל, אתה רואה ירוק וצמחייה פורחת.
אתם הולכים ברחוב הראשי, ועוברים דרך עשרות מוזאונים ובתי קפה מסוגננים, אשר טוענים שהם המקום להיות בו.
אתה מבחין גם בחנות גדולה ובמרכז פוקימונים, אשר דחוסים ביחד באותו מבנה גדול מאבן.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356958]
[b]ניל~[/b]
מורגן קורץ אליך ומחזיר את הפוקימונים שלו, וכך גם ג'וליה. שלושתכם מתארגנים במהירות ומתחילים ללכת. אחרי כשלוש שעות הליכה ארוכה ומאומצת, היער מתחיל להידלל ועד מהרה, אתם הולכים בשביל ארוך, כשפה ושם צומחים עצים גדולים. בסופו של דבר, אתם יוצאים מהיער ואתה מבחין בעיר גדולה ומטופחת מולך.
"וואו זאת נאמור!" אומרת ג'וליה בחיוך. אתה מסתכל סביב, ורואה עיר יפה במראה והומת אדם. אבל בכל מקום שאליו אתה מסתכל, אתה רואה ירוק וצמחייה פורחת.
אתם הולכים ברחוב הראשי, ועוברים דרך עשרות מוזאונים ובתי קפה מסוגננים, אשר טוענים שהם המקום להיות בו.
אתה מבחין גם בחנות גדולה ובמרכז פוקימונים, אשר דחוסים ביחד באותו מבנה גדול מאבן.[/QUOTE]
"טוב אני אלך למרכז הפוקימונים ואז היישר למכון "אומר לגוליה ומורגן.
לאחר מכן אלך לרפאות את הפוקימונים ולהחליף את רוזליה בסייטר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356958][b]פלינט~[/b]
אולי קצת יותר אסטרטגיה? :ם
תגובה שיוצרת תגובה.. אתה רוב הזמן אומר להם להתחמק... הם ינסו לעשות זאת מבלי שתגיד להם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו עף גבוהה באוויר, מתחמק מהנשיכה של פינסר ואז צולל לעברו, כמקורו זוהר באור לבן, והוא מנקר את פינסר וחוזר בחזרה לאוויר, מתחמק מהצבתות שלו, המנסות לתפוס את זה.
לפתע, פינסר מזנק לאחר העצים, ומתחיל לטפס עליו במהירות ונעלם בצמרות העצים.
טיילו מסתכל סביב, כלפתע פינסר קופץ על גבו ומפיל אותו על האדמה. טיילו מתעשת במהירות ומתמרן במהירות ומשסף את בטנו של פינסר עם מתקפת כנף ומפיל אותו על האדמה.
פינסר מתעלף.[/QUOTE]
אין כל כך מה לעשות איתו בשלב הזה,כשילמד צוות כפול מגוון האסטרטגיות איתו יגדל
"כל הכבוד טיילו!" אומר לטיילו בחיוך ואלטף את ראשו, "תנוח" אוסיף ואחזיר אותו לפוכדור, "הפינסיר הזה חזק..בטח יביאו עליו פוקימון טוב בהחלפות" אומר ואזרוק פוכדור ריק על פינסיר
-
[quote=Ritsuka kun;1356645][B]אוסטין~[/B]
"אממ הוא משתמש פשוט ביכולות הטבעיות של הפוקימון, נגיד פוקימון ארוך הוא משתמש באורך שלו לטובתו. נגיד הוא יקח אקנס, הוא ישתמש בזנב שלו ליצור התקפה שהיא לא מתקפה, שאקנס לומד" היא אומרת ומוציאה דף נייר ועיפרון מתיקה, ומתחילה לצייר את ראשו של אקנס, תקוע באדמה והזנב שלו מסתובב סביב ראשו, כמו הנחש בא.
"מבין, זאת לא מתקפה אמיתית, אבל היא משמשת כהתקפה" אומרת פיבי בחיוך.
[/quote]
אביט בשירבוטים של פיבי בחיוך קטן ואומר לעצמי 'מממ... מאמן מעניין במיוחד...'
ואז אוסיף לומר בין הלעיסות "אוקיי, נשמע מגניב" לאחר שנסיים את הארוחה, אנוח לבערך 10-15 דקות.
ואז אקום ואומר לפיבי "אוקיי אני חושב שהגיע הזמן להתמודד איתו, שנזוז" ואושיט את ידי בצורה שבא היא אמורה לשלב ידי בידה.
ואתקדם בקצב איטי ורגוע אל המכון, מלא מחשבות ורעיונות בארש.
-
[b]ניל~[/b]
אתם הולכים במהירות למרכז פוקימונים ונפגשים עם אחות ג'וי חביבה המרפאה לכם את הפוקימונים. אתם מודים לה ואתה מתקשר לפרופסור מהטלפונים הציבוריים.
הפרופסור מברך אותך ותוך מספר דקות אתה מחליף את רוזליה בסייטר.
"דרך אגב, זובאט נורא מתגעגע אלייך! הוא פוקימון נהדר!" אומר לך בחיוך הפרופסור ואתה מבחין בזובאט אשר מרחף מעל הפרופסור וקורא לך. אתה אומר לו שלום, והוא מחייך.
"שיהיה לך בהצלחה!" נפרד ממך הפרופסור ואתה מנתק.
"אז,אתה יודע איפה המכון?" שואל אותך מורגן בחיוך.
[b]פלינט~[/b]
אתה מחזיר את טיילו לפוקדור, אחרי שאתה משבח אותו כמובן ואתה שולך מכיסך פוקדור אדום ונוצץ וזורק אותו על פינסר.
הפוקדור ניפתח וקרן של אור כולאת את פינסר בפוקדור, אשר מתחיל להתגלגל מצד לצד עד שנעצר.
פינסר נלכד!
"כל הכבוד" אומרת בחיוך תמי "פינסר הוא פוקימון ממש טוב! הוא גם יכול להשתמש במלא מתקפות לוחם!" היא מוסיפה.
[b]אוסטין~[/b]
אתה ופיבי מסיימים לאכול, ויושבים עוד כמה דקות, מעכלים ומצחקקים. אחרי רבע שעה ארוכה, אתם קם ומושיט את ידך לפיבי, אשר לוחצת אותה בעדינות ושניכם מודים לאחות ג'וי והיא נפרדת ממכם בחיוך וברכת הצלחה.
שניכם הולכים ביחד למכון, ואחרי מספר דקות אכן מוצאים אותו. אתה דופק בדלת, אבל אין שום תשובה משם.
אתה מנסה לפתוח את הדלת, אבל מגלה שהיא נעולה.
-
[quote=Ritsuka kun;1357211]
[B]אוסטין~[/B]
אתה ופיבי מסיימים לאכול, ויושבים עוד כמה דקות, מעכלים ומצחקקים. אחרי רבע שעה ארוכה, אתם קם ומושיט את ידך לפיבי, אשר לוחצת אותה בעדינות ושניכם מודים לאחות ג'וי והיא נפרדת ממכם בחיוך וברכת הצלחה.
שניכם הולכים ביחד למכון, ואחרי מספר דקות אכן מוצאים אותו. אתה דופק בדלת, אבל אין שום תשובה משם.
אתה מנסה לפתוח את הדלת, אבל מגלה שהיא נעולה.[/quote]
"מה עכשיו..." אומר מעט כעוס, "אוקיי פיבי אז מה נעשה עכשיו?" אשאל אותה תוהה לעצמי היכן מאמן המכון.
מחפש מישהו או משהו שיתן מידע על היכן הוא נמצא או לפחות מתי הוא יחזור.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357211]
[b]פלינט~[/b]
אתה מחזיר את טיילו לפוקדור, אחרי שאתה משבח אותו כמובן ואתה שולך מכיסך פוקדור אדום ונוצץ וזורק אותו על פינסר.
הפוקדור ניפתח וקרן של אור כולאת את פינסר בפוקדור, אשר מתחיל להתגלגל מצד לצד עד שנעצר.
פינסר נלכד!
"כל הכבוד" אומרת בחיוך תמי "פינסר הוא פוקימון ממש טוב! הוא גם יכול להשתמש במלא מתקפות לוחם!" היא מוסיפה.
[/QUOTE]
"תודה תמי,כן אני יודע,בינתיים התוכנית שלי זה לנסות להחליף אותו,אבל אם אני אמצא לנכון להשאיר אותו,אז אשאיר אותו" אומר לה בחיוך וארים את הפוכדור של פינסיר ואקח אותו.
"בואי נמשיך" אומר לה ואחזיק את אזוריל ואמשיך ללכת,אמשיך לחזק איתו את הקשר כדי שיאהב אותי יותר
-
[quote=Ritsuka kun;1356915][B]סטיק~[/B]
עינייה של שינקס, מתחילות לזהור באור צהוב ובהיר, אשר מרתיעות את בלאספורט, אשר מאבד יכולת לזוז, והוא ניפגע בעצמה מהדחיפה שלה, ונופל על האדמה, אבל מיד נעמד בחזרה, כמו נחום-תקום.
שניכם מעט מופתעים, אבל התדהמה מתחלפת במהירות כשעליו של בלאספרוט מתחילים לזהור באור ירוק ובהיר, והאור לאט לאט מתחיל לעטוף את שאר גופו של בלאספורט, ונראה שהוא מעט צמח. בלאספורט שוב שולח גפן מצליפה לעברה של שינקס, הקופצת הצידה.
[/quote]
" אוקיי שינקס הגיע הזמן לסיים את זה " אני אומר וחושב על מהלך ' חייב איך שהוא להרדים אותו במקום שלו '.
" אוקיי שינקס תעמדי מולו והשתמשי בהטענה הוא כנראה ישלח עלייך הצפלת גפן תקפצי מעל זה ותדחפי אותו הכי חזק שאת יכולה! עד שהצלפת הגפן שלו תחזור אליו הוא לא יהיה מוכן לעשות נגדך כלום " אני שולח אותה בבטחון
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357211][b]ניל~[/b]
אתם הולכים במהירות למרכז פוקימונים ונפגשים עם אחות ג'וי חביבה המרפאה לכם את הפוקימונים. אתם מודים לה ואתה מתקשר לפרופסור מהטלפונים הציבוריים.
הפרופסור מברך אותך ותוך מספר דקות אתה מחליף את רוזליה בסייטר.
"דרך אגב, זובאט נורא מתגעגע אלייך! הוא פוקימון נהדר!" אומר לך בחיוך הפרופסור ואתה מבחין בזובאט אשר מרחף מעל הפרופסור וקורא לך. אתה אומר לו שלום, והוא מחייך.
"שיהיה לך בהצלחה!" נפרד ממך הפרופסור ואתה מנתק.
"אז,אתה יודע איפה המכון?" שואל אותך מורגן בחיוך.
[/QUOTE]
"נאמ לא חשבתי כל כך רחוק"אומר ואגרד את ראשי, לאחר מכן אלך לאחות ג'וי ואשאל אותה למיקומו של המכון.
-
[B]אוסטין~[/B]
פיבי מושכת בכתפיה "לא יודעת" היא אומרת ושניכם מחליטים לשאול אנשים ברחוב. אחרי כמה אנשים, נער צעיר מצביע לך על המשך הדרך "הוא רוב הסיכויים במכון רבייה! הוא תמיד שם!" הוא אומר בהתלהבות ומדלג לו משם.
אתה ופיבי, מחליטים ללכת לשם ואחרי חמש דקות, אתם מגיעים לבנה גדול, הבנוי מאבן לבנה ויפה ועליו שלט גדול [I]'מרכז רבייה'[/I]
אתם דופקים בדלת ונכנסים. אתם מגיעים לאולם גדול, והוא מלא בכורסאות גדולות ופרוותיות, ובסוף האולם ישנו דלפק גדול וסגול ומאחוריו יושבת זקנה מקומטת אשר מעשנת מקטרת. "אתם צריכים משהו?" היא שואלת ונושפת עשן סמיך ומסריח. "כן! אנחנו מחפשים את מנהיג המכון. אמרו לנו שהוא אולי פה" פיבי אומרת בחיוך והזקנה עוצמת את עיניה ומהנהנת
"דני!!!!!!! עצלן שכמותך!! בוא הנה!" היא צורחת בקול גבוה ומאיים ולפתע מדלת אחורנית מגיח נער נמוך ושחום [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG] "כן יובאבה" הוא אומר בקול עליז והזקנה מצביעה אליכם "הם רוצים לאתגר אותך. מה אמרתי לך על לנטוש את המכון?! פעם הבאה אני אאסור עליך לבוא לפה!" היא צווחת עליו והוא מסמיק כולו "מצטער יובאבה" הוא אומר והולך בגישום אליכם "שמי דני! מנהיג מכון בראשית!" הוא מציג את עצמו בחביבות ואתם מציגים את עצמכם.
"יאללה למכון!" הוא אומר בחיוך ומוביל אתכם למכון שלו. אתם נכנסים אחריו ופיבי אומרת לך שתלחם קודם. ואתה מודה לה.
אתם מגיעים לזירה גדולה, הבנויה על מזרן ירוק ורך.
"הקרב יהיה 2 על 2! למנהיג אסור להחליף פוקימונים! צאו!" קורא שופט בלבוש רשמי ומרים שני דגלים.
"אוקי איגליבאף בואי נעשה את זה!" דני קורא ומשחרר פוקימון ורוד המזכיר לך מעט בלון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG].
"אוקי תתחילי עם נשיקה מתוקה ואז פעימת מים!" קורא דני מנהיג המכון בהתלהבות.
[B]פלינט~[/B]
"אהה, תוכל להחליף בעיר שלי! בעיר אפריט יש את מרכז ההחלפות הענק של המחוז!" אומרת תמי בחיוך "זאת העיר עם המכון הרביעי. אני חושבת שהוא יוכל לעזור לך מאוד שם" היא מוסיפה.
שניכם ממשיכים ללכת, בזמן שאזוריל עדיין על ידך, ואתה מדגדג אותו מידי פעם והוא מחייך בהתלהבות "כשנגיע לעיר, תוכל לקנות לו שם סוכרייה נדירה, זה יעזור לו להתפתח" אומרת תמי בזמן שאתם הולכים. אחרי כרבע שעה של הליכה, אתה שומע רעש קל מאחד השיחים. אתה מחליט לבדוק את מקור הרעש ואתה רואה פוקימון קטנה, ונראה שעל גבה ישנו ניצן גדול וירוק [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/76/Spr_5b_001.png[/IMG].
"בולבאזאור!" קוראת הפוקימון הקטנה.
"וואו זה באלבזאור! זה ההתחלתי של קנטו! שמעתי שהם ממש נדירים במחוז הזה" אומרת בהתלהבות תמי.
[B]סטיק~[/B]
שינקס מהנהנת בראשה וניצוצות של חשמל מתחילים להיאגר סביבה והיא קופצת במהירות באוויר, בדיוק שגפן נוספת של באלספרוט נשלחת מבין עליו, ומהאוויר היא שולחת את עצמה עליו ומפילה אותו על האדמה, בעזרת דחיפה חזקה.
הגפן של בלאספורט חוזרת אליו בדיוק כשהוא מאבד את ההכרה ומתעלף.
[B]ניל~[/B]
אתה ניגש לאחות ג'וי והיא עונה לך בחיוך "ובכן, המכון ממש בכיוון היציאה מהעיר, לכיוון הפרדס התפוחים" היא אומרת בחיוך "אתה צריך רק ללכת מהשביל פה ותעלה למעלה, ואתה תראה אותו. קשה מאוד לפספס את המכון של אלכסיס" היא אומרת ומגלגלת את עיניה במעט.
אתה מודה לה והולך יחד עם מורגן וג'וליה לעבר המיקום שהאחות ג'וי אמרה לך. אחרי עשר דקות של עלייה, אתה מבחין במשהו, שמעט מסנוור אותך. אתה מאמץ את עיניך, ורואה מבנה גדול, הבנוי מזכוכית כולו, והוא נראה כמו כיפה גדולה. שלושתכם הולכים ביחד, ונכנסים למכון.
שם עומדת ילדה קטנה וצובעת את ציפורניה בצבע ירוק מחריד [IMG]http://i45.tinypic.com/t8p85c.png[/IMG]
"אני לא מעוניינת בכלום. לכו מפה!" אומרת מבלי להרים את פרצופה אליכם.