זיו הגבר
Printable View
זיו הגבר
עכשיו אכלתי דאבל המבורגר במק'דונלדס.
חחח בתיאבון.
יש במעלה? או בתחנה המרכזית בי~ם?
בקניון.
בקניון אדומים יש מקדונלס?!
השמאלנים לא הצליחו לגרום להם לחשוב על מעלה אדומים כעל התנחלות.
[SIZE=2][FONT=arial][CENTER][COLOR=#0D0D0D]Before going to sleep Jen and I used to ask each other what the best and worst part of the day was. Usually the best part was something like, "When you walked by me and ran your fingers through my hair," or, "When we were at the hospital and you held my hand." The day after we found out Jen's liver was failing we came home with Hospice Care and spent the evening with family and friends. That night, as we lay next to each other for possibly the last time, I asked Jen what she loved the most about that day. Jen thought for a minute then turned and, looking deeper into my eyes than ever before, Jen said, "I Loved it all."[/COLOR][/CENTER]
[/FONT][/SIZE]
מודה, דמעתי. [URL="http://mywifesfightwithbreastcancer.com/our-story/#.VlswaXarS1s"](לחיץ)[/URL] [URL="http://www.newsbox.co.il/%D7%A6%D7%9C%D7%9D-%D7%AA%D7%99%D7%A2%D7%93-%D7%9B%D7%9C-%D7%A9%D7%9C%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%91%D7%A7-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%A9%D7%AA%D7%95-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%98/"](לחיץ2)[/URL]
הערת השוליים שלך גרמה לי לחפור יותר משחפרתי בתגובה למשחק עצמו. וזה עוד בלי להיות בטוח עד כמה אני חוטא במה שציינת או לא.
משהו איתי לא בסדר.
אני עדיין לא מבין למה יש מקדונל'דס כשר רגיל ויש מקדונלנד'ס כשר בצבע כחול :x
[quote=lordabizi;1491799]הערת השוליים שלך גרמה לי לחפור יותר משחפרתי בתגובה למשחק עצמו. וזה עוד בלי להיות בטוח עד כמה אני חוטא במה שציינת או לא.
משהו איתי לא בסדר.[/quote]
אוי, לא לזה התכוונתי.
אתה נהדר.
הכוונה שלי (אתן לך דוגמה משחקן אחר), זה שמישהו נכנס למכון והחליט לאתגר את רוקסן.
לאחר מכן הוא פשוט אמר "אני אצא מהמכון וארפא את פוקימוניי", ללא שום הזכר או יחס לאותה שותפה שהביטה וצפתה בקרב.
במידה אחרת שחקן אחר הלך לתפוס פוקימונים עם השותף, ואז לאחר קרב החליט ללכת למקום x, ללא לקרוא או לומר משהו לשותף.
אין לי בעיה שזה יקרה כמובן, רק שזה מניח אותי בסיטואציה לא נעימה של- האם להדביק את השותף שיעקוב אחריך? או להשאיר אותו באותו אזור?
אה.
אז סתם חפרתי בלי סיבה.
מה כבר חדש.
[QUOTE=LordAbizi;1491804]אה.
אז סתם חפרתי בלי סיבה.
מה כבר חדש.[/QUOTE]
אתה בעל עתיד זוהר בתור ארכיאולוג, שתדע לך.
מחר מבחן אחרון לשליש ותעודות ביום רביעי, אם יוציאו אותי ממדעי החברה מחר יהיה לי תעודה בלי נכשל נראה לי :)
[QUOTE=totodile;1491814]מחר מבחן אחרון לשליש ותעודות ביום רביעי, אם יוציאו אותי ממדעי החברה מחר יהיה לי תעודה בלי נכשל נראה לי :)[/QUOTE]
אתה שקט אתה
בשבועיים האחרונים 4 מבחנים ו2 בחני פתע (כי המורה שלי למתמטיקה מאמינה ב'חומר שיש לנו בראש') ועוד 4 מבחנים בשבוע שאחריו ובשבוע שאחרי חנוכה
אני סובל פה
סוד של מורה: בוחן פתע = שכחתי להכין חומר לשיעור אז בוא נצלם כמה דפים מחורבנים ונזרוק להם את זה ונקרא לזה בוחן פתע...