-
[b]ארתור~[/b]
חשמול? 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרוטל, אלקטריק וסטראביה מגיחים החוצה מהפוכדורים שלהם ורצים לעבר הרשת. סטראוויה משתמש במתקפת כנף אך האריאדוס הימני שולח מתקפת חוטים, שקושרים את כנפו של סטראביה ומפילים אותו על הקרקע בחבטה גדולה. גרוטל שולח עלי תער שמצליחים לחתוך את הרשת ולשחרר את טיירוג, אך האריאדוס האמצעי משתמש ביריית חוט ותופס אותו מחדש. אלקטריק עומד מבולבל במקומו מהפקודה שנתת לו
[b]קיט~[/b]
אתה רואה שהקרב הראשון שלך יערך מחר בבוקר ב9.
[b]ג'יי~[/b]
קיט~
אתה נרשם עם פוליוואג וריאולו לטורניר, ומקבל כרטיס לתחרות. אתה יוצא החוצה ומתחיל לקרוא את דף ההסבר. מסבירים לך שזה יש להילחם במוקדמות 3 קרבות כאשר ניצחון שווה 2 נקודות, תיקו נקודה והפסד 0 נקודות, וצריך לצבור כמה שיותר נקודות. 8 המתמודדים הטובים ביותר ועם מספר הנקודות הגבוה ביותר יעפילו לרבע הגמר ואז ילחמו משם בקרבות 2-2 רגילים, כאשר הגמר הוא קרב כפול.
[b]עומר~[/b]
אתם צועדים אל עבר הדלת ודופקים. כעבור מספר שניות הדלת נפתחת, ולפניכם עומד קורט "יופי, באתם!" הוא אומר בחיוך ומכניס אותכם פנימה. הוא לוקח אתכם למדשאה מאחורי ביתו "רציתי לתת לכם את הפוכדורים הבאים" הוא אומר לכם. לך הוא מושיט פוכדור אדום שחור ולה פוכדור בצבע ורוד "אלה פוכדורים מיוחדים שמכינים מהפירות שגדלים כאן על העץ" הוא אומר ומצביע על העצים מסביב "עומר, אתה קיבל כדור מהיר, הוא פוכדור שנועד לתפוס פוקימונים בעלי מהירות גבוהה" הוא אומר לך "ואת שיר קיבלת כדור אהבה, הוא נועד לפוקימונים קטנים וחמודים בעלי שמחה" הוא מסביר לכם "תודה!" אומרת שיר בהתרגשות.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתחיל לחפש אחר שדה או גצי פרי אך אתה לא מוצא, כנראה בשל החושך.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 24 2009, 10:35 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתחיל לחפש אחר שדה או גצי פרי אך אתה לא מוצא, כנראה בשל החושך. [/b][/quote]
אני חוזר לחדר עם ונשכב לישון,מחר בבוקר אני אלך לקנות וזהו.
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה רואה שהקרב הראשון שלך יערך מחר בבוקר ב9. [/b][/quote]
אני הולך אל מרכז הפוקמונים ושוכר חדר,מבקש מהאחות ג'וי שעון מעורר ומכוון אותו ל8 בבוקר
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
קיט~
אתה נרשם עם פוליוואג וריאולו לטורניר, ומקבל כרטיס לתחרות. אתה יוצא החוצה ומתחיל לקרוא את דף ההסבר. מסבירים לך שזה יש להילחם במוקדמות 3 קרבות כאשר ניצחון שווה 2 נקודות, תיקו נקודה והפסד 0 נקודות, וצריך לצבור כמה שיותר נקודות. 8 המתמודדים הטובים ביותר ועם מספר הנקודות הגבוה ביותר יעפילו לרבע הגמר ואז ילחמו משם בקרבות 2-2 רגילים, כאשר הגמר הוא קרב כפול. [/b][/quote]
אני מיתקדם לזירות
-
[b] [b]ארתור~[/b]
חשמול? 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרוטל, אלקטריק וסטראביה מגיחים החוצה מהפוכדורים שלהם ורצים לעבר הרשת. סטראוויה משתמש במתקפת כנף אך האריאדוס הימני שולח מתקפת חוטים, שקושרים את כנפו של סטראביה ומפילים אותו על הקרקע בחבטה גדולה. גרוטל שולח עלי תער שמצליחים לחתוך את הרשת ולשחרר את טיירוג, אך האריאדוס האמצעי משתמש ביריית חוט ותופס אותו מחדש. אלקטריק עומד מבולבל במקומו מהפקודה שנתת לו [/b][/quote]
"אלקטריק תשתמש בניצוץ ואז בהתקפה מנהירה על האריאדוס הימני וגרוטל תשחרר את פיג'יוטו וטיירוג בעלי טער ואז פיג'יוטו תשתמש במתקפה מהירה ואז במתקפת כנף וטיירוג תשתמש בחיזוק שרירים ואז בבעיטה נמוכה"
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתם צועדים אל עבר הדלת ודופקים. כעבור מספר שניות הדלת נפתחת, ולפניכם עומד קורט "יופי, באתם!" הוא אומר בחיוך ומכניס אותכם פנימה. הוא לוקח אתכם למדשאה מאחורי ביתו "רציתי לתת לכם את הפוכדורים הבאים" הוא אומר לכם. לך הוא מושיט פוכדור אדום שחור ולה פוכדור בצבע ורוד "אלה פוכדורים מיוחדים שמכינים מהפירות שגדלים כאן על העץ" הוא אומר ומצביע על העצים מסביב "עומר, אתה קיבל כדור מהיר, הוא פוכדור שנועד לתפוס פוקימונים בעלי מהירות גבוהה" הוא אומר לך "ואת שיר קיבלת כדור אהבה, הוא נועד לפוקימונים קטנים וחמודים בעלי שמחה" הוא מסביר לכם "תודה!" אומרת שיר בהתרגשות. [/b][/quote]
אני רוצה פוקימון קטן וחמוד XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וואו תודה" אני אומר בהיסוס ולוקח את הפוקודור.
"נגיד אני רוצה פוקדור מעוד סוגים, מה אני צריך לעשות?" אני שואל.
-
סליחה על חוסר תגובות במשחק, נסעתי פשוט לסבתא שלי ל3 ימים.
חזרתי ואני מוכן להמשיך :}
שימו לב החל מיום ראשון הקרוב יהיו המשכים רק בסופ"ש (אולי תקבלו תגובה או 2 בשבוע ^^)
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה חוזר לחדר הטיפולים ונשכב ליד הנדוואר שאתה רואה שהוא כבר ישן. אתה מרגיש לאט לאט מנומנם ונרדם גם כן.
אתה מתעורר למחרת מליקוק של הנדוואר בפרצוף, אתה רואה אותו שמח "או, התעוררת" אומרת האחות ג'וי שנכנסת בדיוק לחדר "הנדוואר מרגיש טוב, הוא יכול ללכת. הרעל חלף אז הוא יוכל להילחם כבר ממחר בבוקר" היא אומרת לך.
[b]ג'יי~[/b]
אתה ניגש לזירות אבל אתה מגלה שהקרבות הן רק מחר והקרב שלך הוא ב9 בבוקר.
[b]קיט~[/b]
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים ושוכר חדר נוסף. אתה מסתכל על השעון ורואה שעדיין יחסית מוקדם, 7 בערב. אתה מרגיש רעב.
מה תעשה?
[b]ארתור~[/b]
יש לך סטראביה לא פידג'יאוטו ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקטריק שולח ניצוץ ומתקפה מהירה שפוגעים באריאדוס הימני ומחסלים אותו. בינתיים, סטראביה משתחרר מהקורים שעוטפים את כנפו בעזרת גרוטל, והוא וגרוטל תוקפים עם עלי תער ומתקפת כנף על שאר האריאדוסים ופוצעים אותם קשה מאוד. אלקטריק רץ קדימה ומשתמש בניצוץ שקורע את החוטים וטיירוג משתחרר. האריאדוסים בורחים מהמקום.
[b]עומר~[/b]
כמו מי למשל? :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה צריך להביא לי פרי שממנו מכינים את הפוכדור שאתה רוצה, ואני אאג להכין לך ולשלוח לך אותו" הוא אומר לך בחיוך "ואו גדול! תודה קוט" אומרת שיר "טוב, אז שיהיה לכם מסע מוצלח" הוא אומר לכם, ונכנס חזרה לבית.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 27 2009, 10:47 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
כמו מי למשל? :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה צריך להביא לי פרי שממנו מכינים את הפוכדור שאתה רוצה, ואני אאג להכין לך ולשלוח לך אותו" הוא אומר לך בחיוך "ואו גדול! תודה קוט" אומרת שיר "טוב, אז שיהיה לכם מסע מוצלח" הוא אומר לכם, ונכנס חזרה לבית. [/b][/quote]
קלפה חמוד P:
סוויפר חמוד, ג'יגליפאף חמוד,הופיפ חמוד, יש עוד מלא XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה" אני אומר לו. "אז שנלך?" אני שואל אותה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתגייס? O:
ד"א איך היא ניראת? XP
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה חוזר לחדר הטיפולים ונשכב ליד הנדוואר שאתה רואה שהוא כבר ישן. אתה מרגיש לאט לאט מנומנם ונרדם גם כן.
אתה מתעורר למחרת מליקוק של הנדוואר בפרצוף, אתה רואה אותו שמח "או, התעוררת" אומרת האחות ג'וי שנכנסת בדיוק לחדר "הנדוואר מרגיש טוב, הוא יכול ללכת. הרעל חלף אז הוא יוכל להילחם כבר ממחר בבוקר" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
"אוקיי,האונדור אני אלך עכשיו,אני אחזור עוד מעט."אני אומר לו ומלטף אותו,אני יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש מאמן שירצה קרב נגדי.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה ניגש לזירות אבל אתה מגלה שהקרבות הן רק מחר והקרב שלך הוא ב9 בבוקר. [/b][/quote]
אני הולך לחפש מקום לישון בו
-
[b] [b]ארתור~[/b]
יש לך סטראביה לא פידג'יאוטו ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקטריק שולח ניצוץ ומתקפה מהירה שפוגעים באריאדוס הימני ומחסלים אותו. בינתיים, סטראביה משתחרר מהקורים שעוטפים את כנפו בעזרת גרוטל, והוא וגרוטל תוקפים עם עלי תער ומתקפת כנף על שאר האריאדוסים ופוצעים אותם קשה מאוד. אלקטריק רץ קדימה ומשתמש בניצוץ שקורע את החוטים וטיירוג משתחרר. האריאדוסים בורחים מהמקום. [/b][/quote]
תמיד זה קורה לי><
[b] [b]קיט~[/b]
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים ושוכר חדר נוסף. אתה מסתכל על השעון ורואה שעדיין יחסית מוקדם, 7 בערב. אתה מרגיש רעב.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מחפש מקום שבו אני והפוקמונים שלי נוכל לאכול
-
[b]קיט~[/b]
אתה יורד למטה ופוגש באחות גו'י. אתה שואל אותה איפה אתה והפוקימונים שלך יכולים לאכול והיא אומרת לך שיש חדר אוכל קומה מתחת.
[b]ארתור~[/b]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וצועד אל עבר פתח המכון, שם אתה נעצר. אתה שולף את הפוקדע שלך ומתחיל לבדוק מי מהפוקימונים שלך יכול ללמוד כוח סודי. אתה רואה כי כולם יכולים ללמוד.
[b]ג'יי~[/b]
אתה יכול לישון במרכז הפוקימונים.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מסתובב לצאת ואתה רואה שהנדוואר בא איתך, הוא לא רוצה להישאר לבד במרכז. אתה יוצא מהמרכז כשהנדוואר צועד לצידך. אתה מחפש אחר קרב, ולפתע נתקל במאמן "היי רוצה קרב 1-1?" הוא שואל אותך.
[b]עומר~[/b]
כמו מי? :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בטח. אתה רוצה להילחם קודם במכון או אני?" היא שואלת אותך בחיוך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא אני מתחיל ללמוד שוב מחוץ לעיר אז אני לא אגיב הרבה (יד', אתה יודע... הרבה עבודה קשה ויש עוד פרוייקט...)
אה וככה - [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr036.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 28 2009, 05:15 PM
[b] [b]קיט~[/b]
אתה יורד למטה ופוגש באחות גו'י. אתה שואל אותה איפה אתה והפוקימונים שלך יכולים לאכול והיא אומרת לך שיש חדר אוכל קומה מתחת. [/b][/quote]
אני יורד לקומה התחתונה ומחפש ואוכל שם עם הפוקמונים שלי
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 28 2009, 05:15 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מסתובב לצאת ואתה רואה שהנדוואר בא איתך, הוא לא רוצה להישאר לבד במרכז. אתה יוצא מהמרכז כשהנדוואר צועד לצידך. אתה מחפש אחר קרב, ולפתע נתקל במאמן "היי רוצה קרב 1-1?" הוא שואל אותך.
[/b][/quote]
"בשמחה" אני אומר לו,"שינקס צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור ומחכה לראות במי המאמן יבחר.