-
ניתאי
אתה הולך בשדה, ורואה איזה שלושה אחרי מהמשחק שנלחמים בפוקימונים או משהו כזה (אלא כן אתה היית זה שבחר לא להיות מודע לאחרים? לעזאזל התבלבלתי כבר). והשדה מלא בפוקימונים. הפוקימון הכי קרוב אליך הוא בידוף.
ירין
אלקיד מבין שכנראה ביקשת ממנו להשתמש בהתקפה הזאת, ולכן הוא מנסה, הוא נותן אגרוף למנקי, אז היד שלו רק מעלה מספר ניצוצות. מנקי לא נפגע יותר מדי, והוא משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אלקיד שוב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:33 PM
[b] ניתאי
אתה הולך בשדה, ורואה איזה שלושה אחרי מהמשחק שנלחמים בפוקימונים או משהו כזה (אלא כן אתה היית זה שבחר לא להיות מודע לאחרים? לעזאזל התבלבלתי כבר). והשדה מלא בפוקימונים. הפוקימון הכי קרוב אליך הוא בידוף. [/b][/quote]
בחרתי כן להיות מודע
------------------------
"אני מתחיל בכל הקטע של הפוקמונים,ותהיתי אם מישהו מכם יוכל להסביר לי כמה דברים עליהם" אני אומר למאמנים
-
ניתאי
המאמנים הם השחקנים האחרים במשחק, שלא מחוברים כרגע לפורום, אם אתה רוצה להשאר עם השאלה הזאת, תאלץ להתקע במצב הזה הרבה זמן, אני ממליץ לך לשנות את ההמשך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:33 PM
[b] ירין
אלקיד מבין שכנראה ביקשת ממנו להשתמש בהתקפה הזאת, ולכן הוא מנסה, הוא נותן אגרוף למנקי, אז היד שלו רק מעלה מספר ניצוצות. מנקי לא נפגע יותר מדי, והוא משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אלקיד שוב. [/b][/quote]
"תקפוץ ואז בעיטה ראש- נסה לפגוע עם בעיטה בראשו!" אני אומר
-
ירין
אין בדיוק ראש למנקי, כל הגוף שלו זה ראש ם.ם.
--
אלקיד קופץ ומנחית בעיטה על מנקי, שעושה כתוצאה מכך שני צעדים אחורה, והוא מתחיל להיות עייף, והוא משתמש בשריטות זעם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:41 PM
[b] ירין
אין בדיוק ראש למנקי, כל הגוף שלו זה ראש ם.ם.
--
אלקיד קופץ ומנחית בעיטה על מנקי, שעושה כתוצאה מכך שני צעדים אחורה, והוא מתחיל להיות עייף, והוא משתמש בשריטות זעם. [/b][/quote]
"התחמק ושוב בעיטה משולב באגרוף! נסה לשוב שוק חשמלי!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:38 PM
[b] ניתאי
המאמנים הם השחקנים האחרים במשחק, שלא מחוברים כרגע לפורום, אם אתה רוצה להשאר עם השאלה הזאת, תאלץ להתקע במצב הזה הרבה זמן, אני ממליץ לך לשנות את ההמשך. [/b][/quote]
אני מתעלם מהמאמנים וממשיך בדרכי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:25 PM
[b] תמיר
בשמיים הפוקימון הכי נמוך הוא טיילו, ובעץ הכי קרוב אליך אתה רואה הופיפ. [/b][/quote]
אני מכוון את המצלמה של הפוקדע אל הופיפ ומקשיב
'אין פוקימוני דרקון שהם גם עשב,אז אולי כדי לתפוס אחד!' אני חושב,ומוריד את גיבל מידי.
*איזה מתקפות יש לו?*
-
ירין
לקיד מתחמק ממנקי, ומשיב בבעיטה ובאגרוף ולבסוף מנקי נופל, תשוש על האדמה. נראה שהוא הובס
ניתאי
אתה רואה כאמור הרבה פוקימונים בשדה, והכי קרוב אליך הוא סידוט
תמיר
הוא מתחיל אם מתקפות בסיסיות, יש לו שיניים חדות אז הוא יודע נשיכה, ויש לו ראש די חזק, אז הוא יכול לבצע חבטת ראש (למרות שכל הגוף שלו הוא בערך ראש אחד מסכן), וכל מיני מתקפות שלא דורשות הסבר מעמיק.
גיבל מתייצב אל האדמה והוא מביט בהופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:04 PM
[b] ירין
לקיד מתחמק ממנקי, ומשיב בבעיטה ובאגרוף ולבסוף מנקי נופל, תשוש על האדמה. נראה שהוא הובס
[/b][/quote]
למה אתה לא עושה פרסים?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:04 PM
[b] תמיר
הוא מתחיל אם מתקפות בסיסיות, יש לו שיניים חדות אז הוא יודע נשיכה, ויש לו ראש די חזק, אז הוא יכול לבצע חבטת ראש (למרות שכל הגוף שלו הוא בערך ראש אחד מסכן), וכל מיני מתקפות שלא דורשות הסבר מעמיק.
גיבל מתייצב אל האדמה והוא מביט בהופיפ. [/b][/quote]
"נשיכה גיבל!" אני קורא ומצביע על הופיפ,בזמן אני בודק על הופיפ בפוקדע
-
ירין
אני עושה, אני פשוט לא מודיע על זה, כי במילא אף אחד לא מתכנן שום דבר עם הפרסים האלה, וזה סתם מלחיץ (מנסיון)
--
מנקי נכנס לפוקדור, הפוקדור מסתובב מעט, ולבסוף הוא נלכד. לכדת מנקי. יעודכן מיד
תמיר
"הופיפ - פוקימון מעופף ברוח. הופיפ הוא פוקימון המצוי בשדות נרחבים, וכאשר יש רוח חזקה הוא אוהב להשתמש בעלים על ראשו כדי לרחף. תודה שהשתמשתם בפוקדע" אומר הפוקידע ונכבה. גיבל רץ ונושך את הופיפ הלא מוכן. לאחר מכן הופיפ משתחרר מהפה של גיבל, ומתחיל לרחף למעלה, ואז הוא צובר תאוצה בשביל דחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 01:18 PM
[b] ירין
אני עושה, אני פשוט לא מודיע על זה, כי במילא אף אחד לא מתכנן שום דבר עם הפרסים האלה, וזה סתם מלחיץ (מנסיון)
--
מנקי נכנס לפוקדור, הפוקדור מסתובב מעט, ולבסוף הוא נלכד. לכדת מנקי. יעודכן מיד
[/b][/quote]
"יופי! טוב אלקיד בוא נמשיך!" אני אומר וממשיך בדרכי
-
ירין
אתה הולך עוד קצת קדימה, ואתה רואה את העיר מרוול לפניך! אתה נכנס לעיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 02:18 PM
[b]
תמיר
"הופיפ - פוקימון מעופף ברוח. הופיפ הוא פוקימון המצוי בשדות נרחבים, וכאשר יש רוח חזקה הוא אוהב להשתמש בעלים על ראשו כדי לרחף. תודה שהשתמשתם בפוקדע" אומר הפוקידע ונכבה. גיבל רץ ונושך את הופיפ הלא מוכן. לאחר מכן הופיפ משתחרר מהפה של גיבל, ומתחיל לרחף למעלה, ואז הוא צובר תאוצה בשביל דחיפה.[/b][/quote]
"גיבל,תשתמש בנגיחה!!" אני אומר לו,מקוה שהוא יפגע בהופיפ יותר מאשר הופיפ יפגע בו