-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Aug 8 2009, 05:58 PM
[b] [b]מקס[/b]-"אני מעדיף שלא תאכל ותשתה ליד המכונה"אומר לך פרדו כשהוא קם מכיסאו,וניגש למטבח כשנראה שהוא מתכוון להכין אוכל.
"אני פשוט חושש שאם תשתה,וישפך לך מעט מים או מיץ על המכונה,היא עלולה להתקלקל,לייצר קצר בכל הבית,ואיפלו לגרו לצ'ארמנדר להיות בסכנת חיים!"הוא אומר לך בדאגה כעבור דקה כשהוא מתחיל להכין פנקייקים.
אתה רואה שפרדו מסמן לך לשבת על אחד הכיסאות כעבור כמה שניות.
"עדיף שתשב בשולחן ונתוח קצת עד שהאוכל יהיה מוכן"אומר לך פרדו מיד אחרי שהוא מסמן לך לשבת.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני מחליט להקשיב לו ולשבת ואני חושב במיוחד על צ'ארמנדר ומקווה שהמכונה עוזרת לו
-
[b] [b]אנג'ל[/b]-אתה לוקח מסקווירטל את הפוקדור ושם אותו בחגורת הפוקדורים שלך.
לאחר מכן,אתה מניח את סקוורטל על ראשך,ומתחיל להתקדם לכיוון צפון.
לאחר חצי שעה של הליכה בשדות הדשא,אתה רואה באופק הריסות של בניינים.
אתה שם לב מתחת לאחד העצים לפוקימון,הדומה לשועל ובעלת זנב מטולטל,זוהי[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffb/dpffb037.png[/img]וולפיקס.
"וולפיקס..."אומרת וולפיקס ברוגע כשהיא נחה מתחת לעץ.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני הולך לכיוונה של וולפיקס ושאני לידה אני שואל אותה אם היא תרצה להצטרף אליי למסע שלי .
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Aug 8 2009, 03:58 PM
[b]
[b]אביב[/b]-"למה לא?למרות שכבר זכיתי בתג של המכון,אני אראה לך את הדרך לשם"אומר לך טרייסיל בחביבות"ובזמן שאתה תחזיר את פילוסווין שלך למחשב האישי,אני אתן לאחות ג'וי לטפל בסלווברו שלי"הוא מוסיף.
לאחר כמה שניות,שניכם נכנסים למרכז הפוקימונים,ואתה הולך למחשב האישי עוד פעם,הפעם להחזיר את פילוסווין.
כעבור שתי דקות של הליכה,אתה מגיע למחשב האישי,שגם עכשיו,למלך הרב,פנוי לשימוש.
את נכנס לחשבונך באותה דרך שנכנסת קודם,והפעם בוחר באפשרות"[i]השאר פוקימון[/i]".
מיד אחרי שאתה לוחץ על אפשרות זו,מופיעה לך על צג המחשב הודעה האומרת"[i]הכנס פוקדור למערכת המחשב[/i]".
אתה מחזיר את פילוסווין לפוקדור,ולאחר מכן,מכניס את הפוקדור למערכת המחשב,ויוצא ממנו.
לפתע,אתה שם לב שעברו שלושים ושבע דקות מאז שהבאת לאחות ג'וי את שישיית הפוקימונים שלך לטיפול,מה שאומר שאתה כבר יכול לקחת אותם בחזרה לחגורת הפוקדורים שלך.
אתה ניגש לדלפק האחות ג'וי,הקרוב מאוד למחשב האישי,ומבקש ממנה את הפוקדורים של פוקימוניך.
"אין בעיות,רק תיתן לי את הפוקידע שלך כדי שאני אזהה את הפוקימונים שלך!"אומרת לך האחות ג'וי בחביבות.
אתה מביא לאחות ג'וי את הפוקידע,ולאחר כמה שניות,אתה רואה שהיא נכנסת לחדר שנמצא בתחום הדלפק.
כעבור דקה,היא חוזרת עם שבעה פוקדורים המונחים על מגש בצירוף הפוקידע שלך.
"בבקשה!הנה השישייה שלך,הפוקדור של ספירו,והפוקידע!אומרת האחות ג'וי בחביבות"ושיהיה לך יום נעים!"היא מוסיפה.
מה תעשה? [/b][/quote]
מי פגש מי? ם:
---
אשמח לראות שצוותי מרגיש טוב ורענן, אשים את כל הפוקדורים במקומם בחגורה, אך לא אדע מה לעשות עם הפוקדור שבו מוחזק ספיור.
"האחות ג'וי...אני חושב שאת צריכה לקחת את הפוקדור הזה, ספירו לא שייך לי, לדכתי אותו כדי שאוכל להביאו למרכז ושיקבל טיפול, הוא צריך להישאר כאן עד שנקווה כי אמו תחזור לעצמה.
הם יוכלו לשוב יחדיו לטבע ולחיות שם בשלום" אומר ואשחרר את ספירו מן הפוקדור לתמיד.
"טוב, אפשר לצאת לדרך" אומר לידידי החדש ואלך איתו אל המכון הלא חוקי של העיר תפוזינה!
-
[b] [b]קיט[/b]-אתה חוצה את חצי הבלוק ברי שקיבלת לשני חצאים קטנים יותר,וכעבור כמה שניות,נותן את אחד החצאים לטורטוויג.
טורטוויג מביט בך בחביבות,ולאחר מכן לוקח את החצי מהבלוק ברי שחתכת בשבילו,ומתחיל לאכול אותו בשמחה,ומיד אחרי שגם טורטוויג מתחיל לאכול אתה החצי חתיכת הבלוק ברי שלו,אתה מתחיל לאכול את חצי הבלוק ברי שלך,כשאתה שם לב שגם אודיש אוכל את חצי הבלוק ברי שלו בשמחה.
לאחר שתי דקות,שלותכם מסיימים לאכול,ומרגישים שבעים.
אתה רואה שאודיש נצמד לרגלך בשמחה,ונראה שהוא רוצה להצטרך למסע שלך ברחבי קנטו.
מה תעשה? [/b][/quote]
"בסדר גמור" אני אומר לו ומושיט לו פוכדור כדי שיכנס אליו בכל זמן שהוא רוצה
-
[b]מקס[/b]-אתה מתיישב על אחד הכיסאות שליד השולחן,ומחכה לאוכל אשר פדרו מכין לו,ושצ'ארמנדר יבריא מהפציעות החמורות שהוא קיבל הארון הפראי.
כעבור חמש דקות,אתה רואה שפדרו מביא לך צלחת עם חמישה פנקייקים,וכוס מים.
אתה רואה שפדרו מרגיש שקשה לך לאכול בגלל צ'ארמנדר הפצוע,ולאחר כמה שניות,אתה שהוא נגיש אליך.
"אל תדאג לצ'ארמנדר!הוא יהיה בסדר גמור!"אומר לך פדרו בעידוד"כדאי שתאכל את הפנקייקים מהר,לפני שהם יתקררו!"הוא מוסיף.
אתה אוכל את הפנקייקים,ומרגיש שהם הפנקייקים הכי טעמים שטעמת בחייך,ואוכל את חמשתם בתוך שתי דקות.
"אהבת אותם,מה?"אומר פדרו מיד אחרי שהוא רואה שאכלת את הפנקייקים ופורץ בצחוק"תאכל גם את חמשת הפנקייקים שלי!"הוא מוסיף.
אתה אוכל גם אותם,ולאחר שמונה דקות,אתה מרגיש שבע.
לפתע,אתה רואה שמכונת כותבת"[i]הריפוי הושלם[/i]".
לאחר כמה שניות אתה רואה שפדרו קם אל המכונה,ומוציא את הפוקדור של צ'ארמנדר.
לאחר מכן,אתה רואה שפדרו חוזר אליך,ומושיט לך את הפוקדור של צ'ארמנדר.
"בבקשה!"אומר לך גרין"הצ'ארמנדר שלך התרפא!"הוא מוסיף.
מה תעשה?
[b]אנג'ל[/b]-אתה וסקווירטל ניגשים אל וולפיקס בחביבות וכעבור שתי דקות של הליכה,אתם מגיעים אל העץ שמתחתיה היא יושבת.
כמה לאחר שאת מגיעים אל וולפיקס,אתה רואה שהיא שמה לב אליכם.
לפתע,אתם רואים שוולפיקס נראת כועסת,וכעבור כמה שניות,היא מסובבת את זנבה בצורה מעגלית,ולאחר מכן,מצליפה עם זנבה בראשך במתקפת הצלפת זנב,מה שגורם לך כמעט ליפול על הדשא הרך.
אתה שם את ידך על הפרצוף,וכשאתה מוריד אותה מפרצופך,אתה שם לב שיש עליה מעט דם.
"וולפיקס!"אומרת וולפיקס בכעס,ונראה שהיא כועסת על זה שהפרתם את שלוותה.
לאחר כמה שניות,אתה רואה שסקווירטל קופץ מראשך אל הדשא הרך,ומתייצב בתנוחת קרב.
"סקווירטל!"אומר לך סקווירטל כשהוא מחייך חיוך קטן,ונראה שהוא מוכן להילחם נגד הוולפיקס הזאת.
מה תעשה?
[b]אביב[/b]-"אני מבינה למה אתה מתכוון..."אומרת האחות ג'וי במעט רצינות"ואני חושבת שזה באמת מה שאתה אמור לעשות עכשיו עם הספירו הזה!"היא מוסיפה.
"כדי לשחרר את ספירו מהפוקדור,אתה פשוט צריך לשים את המדבקה הזאת על הפוקדור!"אומרת האחות ג'וי כשהיא נותנת לך מדבקה בצבע כחול כהה.
אתה מניח את המדבקה על הפוקדור של ספירו,ולאחר מכן,משחרר אותו מהפוקדור.
אתה רואה שמיד כשאתה מוציא את ספירו,האחות ג'וי תופסת אותו בעידינות בידיה.
"אני עכשיו יביא את ספירו אל אביו"אומרת האחות ג'וי"עכשיו,קח שני פוקדורים חילופיים במקום הפוקדורים שאיתם תפסת את הפירו והספירו!"היא מוסיפה,ומיד אחר כך מביאה לך שני פוקדורים ריקים מאחת המגירות שבדלפק,כשספירו יושב על הדלפק ברוגע.
"שיהיה לך יום נעים!"אומרת האחות ג'וי לאחר מכן.
אתה מכניס את ששת הפוקדורים של הפוקימוני שלך לשישייה,ולאחר מכן,אתה מכניס את שני הפוקדורים הריקים לתיקך.
אתה שם לב שטרייסיל מחכה לך ליד היציאה מהמרכז,ומסמן לך לצאת איתו מהמרכז.
לאחרה כדקה של הליכה,אתם יוצאים מהמרכז,ומתחילים ללכת אל המכון החילופי של העיר פוצ'טזינה.
"האחות ג'וי אמרה שהיא תחזיר לי את סלווברו בעוד חצי שעה"אומר לך טרייסיל כשאתם חולפים ליד אזור המגורים של פוצ'טזינה"וההליכה למכון אורכת כרבע שעה משם,כך שאני רק אכוון אותך אותך למכון,ואאחל לך בהצלחה!"הוא מוסיף.
כעבור רבע שעה של הליכה,אתם מגיעים למבנה רחב בעל גג בסגנון יפני מסורתי.
אתם רואים שמעל דלת הכניסה הרחבה מצוירים של פוקימוני לחימה,אחד עם כפפות איגרוף,ואחד שנראה כאילו הוא מסתובב על ראשו כמו סביבון.
"זה המכון החילופי של העיר הזאת!"אומר לך טרייסיל בחביבות"אני חייב לחזור למרכז אז כל מה שנשאר לי הוא לאחל לך בהצלחה,ושתכסח את המנהיג בקי קלות!"הוא מוסיף.
מה תעשה?
[b]קיט[/b]-אתה מוציא מחגורת הפוקדורים שלך פוקדור ריק,ומניח אותו על הדשא הרך.
כעבור כמה שניות,אתה רואה שאודיש רץ אל הפוקדור בשמחה,ולוחץ על הכפתור הממוקם במרכזו.
מיד אחר כך,יוצאת מהפוקדור קרן לייזר אדומה,עוטפת אותו,וגורמת לו להיכנס לפוקדור במהירות.
1....................2.........................3...................נלכד!
*אודיש יעודכן מיד בלוח הדמות שלך*
לאחר כמה שניות את רואה שטורטוויג מגלגל את הפוקדור של אודיש אליך בחביבות.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Aug 8 2009, 07:16 PM
[b] [b]קיט[/b]-אתה מוציא מחגורת הפוקדורים שלך פוקדור ריק,ומניח אותו על הדשא הרך.
כעבור כמה שניות,אתה רואה שאודיש רץ אל הפוקדור בשמחה,ולוחץ על הכפתור הממוקם במרכזו.
מיד אחר כך,יוצאת מהפוקדור קרן לייזר אדומה,עוטפת אותו,וגורמת לו להיכנס לפוקדור במהירות.
1....................2.........................3...................נלכד!
*אודיש יעודכן מיד בלוח הדמות שלך*
לאחר כמה שניות את רואה שטורטוויג מגלגל את הפוקדור של אודיש אליך בחביבות.
מה תעשה? [/b][/quote]
"תודה" אני אומר ולוקח את הפוכדור ומוציא את אודיש כדי שיהיה קצת בחוץ
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Aug 8 2009, 05:16 PM
[b]
[b]אביב[/b]-"אני מבינה למה אתה מתכוון..."אומרת האחות ג'וי במעט רצינות"ואני חושבת שזה באמת מה שאתה אמור לעשות עכשיו עם הספירו הזה!"היא מוסיפה.
"כדי לשחרר את ספירו מהפוקדור,אתה פשוט צריך לשים את המדבקה הזאת על הפוקדור!"אומרת האחות ג'וי כשהיא נותנת לך מדבקה בצבע כחול כהה.
אתה מניח את המדבקה על הפוקדור של ספירו,ולאחר מכן,משחרר אותו מהפוקדור.
אתה רואה שמיד כשאתה מוציא את ספירו,האחות ג'וי תופסת אותו בעידינות בידיה.
"אני עכשיו יביא את ספירו אל אביו"אומרת האחות ג'וי"עכשיו,קח שני פוקדורים חילופיים במקום הפוקדורים שאיתם תפסת את הפירו והספירו!"היא מוסיפה,ומיד אחר כך מביאה לך שני פוקדורים ריקים מאחת המגירות שבדלפק,כשספירו יושב על הדלפק ברוגע.
"שיהיה לך יום נעים!"אומרת האחות ג'וי לאחר מכן.
אתה מכניס את ששת הפוקדורים של הפוקימוני שלך לשישייה,ולאחר מכן,אתה מכניס את שני הפוקדורים הריקים לתיקך.
אתה שם לב שטרייסיל מחכה לך ליד היציאה מהמרכז,ומסמן לך לצאת איתו מהמרכז.
לאחרה כדקה של הליכה,אתם יוצאים מהמרכז,ומתחילים ללכת אל המכון החילופי של העיר פוצ'טזינה.
"האחות ג'וי אמרה שהיא תחזיר לי את סלווברו בעוד חצי שעה"אומר לך טרייסיל כשאתם חולפים ליד אזור המגורים של פוצ'טזינה"וההליכה למכון אורכת כרבע שעה משם,כך שאני רק אכוון אותך אותך למכון,ואאחל לך בהצלחה!"הוא מוסיף.
כעבור רבע שעה של הליכה,אתם מגיעים למבנה רחב בעל גג בסגנון יפני מסורתי.
אתם רואים שמעל דלת הכניסה הרחבה מצוירים של פוקימוני לחימה,אחד עם כפפות איגרוף,ואחד שנראה כאילו הוא מסתובב על ראשו כמו סביבון.
"זה המכון החילופי של העיר הזאת!"אומר לך טרייסיל בחביבות"אני חייב לחזור למרכז אז כל מה שנשאר לי הוא לאחל לך בהצלחה,ושתכסח את המנהיג בקי קלות!"הוא מוסיף.
מה תעשה?
[/b][/quote]
"תודה לך אני מודה לך על הכל ומסור דרישת שלום לסלווברו, הוא פוקימון נהדר ואחד מהאהובים עלי" אומר ואפרד ממנו לשלום.
"זה הרגע, נכנסים למכון החילופי!" אומר ואנסה להיכנס דרך דלתות המכון ולבדוק מה אני רואה בפנים, והאם אמצא את בקי שיסכים להילחם כנגדי.
אהיה מעט נרגש, אבל לא אעשה מזה סיפור גדול מדי, בסך הכל אימון מאתגר.
-
[b] [b]אנג'ל[/b]-אתה וסקווירטל ניגשים אל וולפיקס בחביבות וכעבור שתי דקות של הליכה,אתם מגיעים אל העץ שמתחתיה היא יושבת.
כמה לאחר שאת מגיעים אל וולפיקס,אתה רואה שהיא שמה לב אליכם.
לפתע,אתם רואים שוולפיקס נראת כועסת,וכעבור כמה שניות,היא מסובבת את זנבה בצורה מעגלית,ולאחר מכן,מצליפה עם זנבה בראשך במתקפת הצלפת זנב,מה שגורם לך כמעט ליפול על הדשא הרך.
אתה שם את ידך על הפרצוף,וכשאתה מוריד אותה מפרצופך,אתה שם לב שיש עליה מעט דם.
"וולפיקס!"אומרת וולפיקס בכעס,ונראה שהיא כועסת על זה שהפרתם את שלוותה.
לאחר כמה שניות,אתה רואה שסקווירטל קופץ מראשך אל הדשא הרך,ומתייצב בתנוחת קרב.
"סקווירטל!"אומר לך סקווירטל כשהוא מחייך חיוך קטן,ונראה שהוא מוכן להילחם נגד הוולפיקס הזאת.
מה תעשה? [/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש בהצלפת זנב ואז בדחיפה על הוולפיקס הזאת !"אני אומר במבט עצבני .
'אם זה לא ילך בדרך טובה אז זה ילך בדרך רעה 'אני חושב לעצמי.
-
[b] [b]מקס[/b]-אתה מתיישב על אחד הכיסאות שליד השולחן,ומחכה לאוכל אשר פדרו מכין לו,ושצ'ארמנדר יבריא מהפציעות החמורות שהוא קיבל הארון הפראי.
כעבור חמש דקות,אתה רואה שפדרו מביא לך צלחת עם חמישה פנקייקים,וכוס מים.
אתה רואה שפדרו מרגיש שקשה לך לאכול בגלל צ'ארמנדר הפצוע,ולאחר כמה שניות,אתה שהוא נגיש אליך.
"אל תדאג לצ'ארמנדר!הוא יהיה בסדר גמור!"אומר לך פדרו בעידוד"כדאי שתאכל את הפנקייקים מהר,לפני שהם יתקררו!"הוא מוסיף.
אתה אוכל את הפנקייקים,ומרגיש שהם הפנקייקים הכי טעמים שטעמת בחייך,ואוכל את חמשתם בתוך שתי דקות.
"אהבת אותם,מה?"אומר פדרו מיד אחרי שהוא רואה שאכלת את הפנקייקים ופורץ בצחוק"תאכל גם את חמשת הפנקייקים שלי!"הוא מוסיף.
אתה אוכל גם אותם,ולאחר שמונה דקות,אתה מרגיש שבע.
לפתע,אתה רואה שמכונת כותבת"[i]הריפוי הושלם[/i]".
לאחר כמה שניות אתה רואה שפדרו קם אל המכונה,ומוציא את הפוקדור של צ'ארמנדר.
לאחר מכן,אתה רואה שפדרו חוזר אליך,ומושיט לך את הפוקדור של צ'ארמנדר.
"בבקשה!"אומר לך גרין"הצ'ארמנדר שלך התרפא!"הוא מוסיף.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מסתכל על הפוקדור וחושב מה יקרה שצ'ארמנדר יצא
"צא צ'ארמנדר" אני אומר ומוציא אותו
-
[b] [SIZE=3]שימו לב!דמות חדשה נוספה לקטגוריית"אנשים ודמויות חשובות שנמצאות במשחק"!הדומת הינה טרייסיל גרין,מאמן אותו פגש אביב![/SIZE]
[b]ביל[/b]-אתה הולך אל הסלון,מתיישב על אחת הספות,ומתחיל לפתוח את החבילה במהירות.
לאחר כמה שניות,אתה רואה בתוך החבילה פוקימון,שקצה ראשו דומה מעט לצורה של פשטידה,פוקימון זה הוא[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb240.png[/img]מגבי.
אתה רואה שמגבי מסכל עליך בשמחה כשהוא .
"מגבי!"אומר לך מגבי בחביבות.
אתה רואה שבחבילה יש גם חמישה פוקדורים ריקים המוצמדים לחגורת פוקדורים מיוחדת.
בצד השני של החבילה אתה רואה את הפוקדור של סקווירטל ופוקידע.
מה תעשה?
*מגבי,חמשת הפוקדורים הריקים והפוקידע יעודכנו מיד בלוח הדמות שלך* [/b][/quote]
אני אחזיר את מגבי לפוקדור שלו ואלך כעת לעיר וירידיאן, ובמהלך דרכי לעיר וירידיאן (דרך 1) אחפש פוקימון עשב לתפיסה.
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Aug 8 2009, 02:13 AM
[b] [b]רודי[/b]-*אתה לא צריך להיפגש עם פרופסור אוק*
אתה רץ אחרי גיבל במהירות ולאחר כמה שניות,אתה מדביק אותו בדרך.
"גיבל!"אומר גיבל בשמחה,ומיד אחר כך מגביר את קצב ההליכה,מה שבסופו של דבר הופך לריצה מהירה.
כעבור דקה,ההליכה לנמל כבר הפכה לתחרות ריצה בינך ובין גיבל.
שניכם נראים צמודים מאוד בריצה כל הדרך לנמל,וכעבור חמש דקות של ריצה,אתם מגיעים לנמל מארג'ורט.
אתה רואה בשעון הגדול שמברכז הנמל שאתם הגעתם בשתי דקות אחרי תחילת העלייה לספינה.
אתם מתחילים לרוץ בשיא המהירות שלכם אל הספינה,וכעבור שתי דקות,אתם מגיעים אל הספינה,מתנשפים בכבדות מהריצה.
כעבור שלוש דקות,אתם שמים לב שהספינה מתחילה לשוט אל העיר פאלט,ואתה רואה על מסך גדול שבתוך הספינה השיש עוד שעתיים ורבע עד שתגיעו לעיר פאלט.
אתה נכנס ביחד עם גיבל אל פנים הספינה.ואתם מתפעלים מהמסעדות,פינות המשחקים החנויות שיש בתוך הספינה.
אתה הולך לאחת המסעדות הקרובות,ומתיישב שם ביחד עם גיבל ברוגע,ומתחיל לחכות להגעה לקנטו.
כעבור חצי שעה,אתה מרגיש צמא מאוד אחרי הריצה שאתה וגיבל רצתם בדרך אל הספינה.
אתה שם לב שליד בר האוכל שבספינה,יש מכונת משקאות.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני יודע שאני לא חייב, אבל כשאתה יוצא למסע באזור לא מוכר, הכי הגיוני לבקר אצל מישהו שאתה מכיר שחי שם ^^"
חוץ מזה שממילא אני מגיע לעיר פאלט, אז אני יכול פשוט לבקר אותו ^-^
--
"אוקיי גייבל, בוא ניקח לנו איזה משקה." אני אומר וניגש אל המכונה. אני שואל את הברמן בנימוס "סליחה? אתה יכול אולי לעזור לי? אני רוצה לתת לגייבל שלי משקה שהוא יאהב, אבל אני לא ממש יודע איזה... אתה יודע אולי מה גייבלים אוהבים לשתות?"
-
[b]קיט[/b]-אתה מוציא את אודיש כמה שניות לאחר שטורטוויג מביא לך את הפוקדור,כדי שיתרענן קצת וינשום את אוויר השדות הדשא הפתוחים והגדולים.
"אודיש!"אומר אודיש בשמחה כשהוא עומד על הדשא הרך,ולאחר מכן,משחק עם טורטוויג בערימת העלים שנפלו מהעץ קודם לכן,כשאתה וטורטוויג שהתגשתם בעץ בעוצמתיוית כדי להשיג את הבלוק ברי.
אתה רואה שכל אחד משליך עשרות על על השני,ונראה ששניהם נראים מאושרים מהמשחק החדש שהם המציאו לעצמם.
כעבור שלוש דקות,אתה רואה שבשדה הדשא עובר פוקימון,הדומה מעט לכלב בולדוג,שמהלך על שתי רגליו,זהו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb209.png[/img]סנובול.
אתה שם לב שאותו הסנובול נראה רגוע מאוד,והוא מהלך בשדה בשלווה.
מה תעשה?
[b]אביב[/b]-"אין בעד מה!אני תמיד שמח לעזור לחברים!"אומר לך סטרייסיל בשמחה,ולאחר כמה מתחיל לחזור בדרך לכיוון מרכז הפוקימונים בריצה מעט מהירה כדי לקחת בחזרה את סלווברו.
"אני אמסור לסלווברו דרישת שלום ממך!"אומר לך טרייסיל בזמן שהוא רץ ומתרחק ממך"אם אתה מחפש אותי,אני יהיה במסעדת הפסטה שנמצאת מול המרכז!"הוא מוסיף,ולאחר דקה של ריצה,נעלם באופק.
ארחי שטרייסיל נעלם באופק,אתה הולך על הכניסה למכון החילופי,וכעבור כמה שניות,שבהם אתה מרגיש שלבך מעט פועם בחוזקה מהתרגשות,אתה פותח את דלתות העץ של המכון.
כשאתה נכנס,אתה רואה היכל הדומה להיכל בו מקיימים קרבות ג'ודו.
אתה שם לב שבצדדיו של ההיכל,נמצאים ספסלים מעץ המיועדים לצופים בקרובת.
אתה רואה שבמרכז ההיכל מונח מזרן דק ורחב שנחצה לשני חלקים,כשבמרכזו מצוירם שני קווים רחבים וצורה הנראת כמופוקדור.
את שם לב שמזרן זה מדמה זירת ג'ודו רגילה.
לפתע,אתה רואה שיוצא מאחד החדרים שבקווצת ההיכל גבר ענקי,ובעל מסת שרירים גבוה,הנראה כך:[img]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer35.gif[/img].
אתה רואה שהוא אוכל כמות גדולה של פסטה מקערה בעלת ציורים יפנים מסורתיים,ולאחר כמה שניות,מניח אותה בצד.
לאחר מכן,אתה רואה שהוא ניגש אליך,ואתה הולך כמה צעדים אחורה,במעט פחד,כשאתה רואה את מסת השרירים העצומה בידיו.
"היי ילד,אל תברח לפני שנילחם"אומר לך לאחר כמה שניות הגבר כשהוא מחייך חיוך קטן"הרי בשביל זה באת,לא?"הוא מוסיף.
"אוי שכחתי להציג את עצמי"אומר לך הגבר מיד אחרי שהוא משלב את ידיו"שמי הוא מלרוק ניובאה!"הוא מוסיף,ולאחר מכן,מושיט לך את ידייך,על מנת ללחוץ איתך ידיים.
מה תעשה?
[b]אנג'ל[/b]-סקווירטל רץ במהירות אל וולפיקס במעט כעס,ולאחר כמה שניות,דוחף אותה בעוצמה על העץ שמתחתיו היא נחה בדחיפה עוצמתית,מה שמפיל אותה לאחר מכן על הדשא הרך.
אתה שם לב שוולפיקס קמה במהירות ובכעס מהדשא,להפתעתו של סקווירטל ושלך.
לאחר מכן,היא מתחילה לירות עשאות גחלים בצורות עגולות מפיה,שלאחר כמה שניות פוגעות בסקוויטל,שלא היה יכול להתחמק מהן בגלל המרחק הקטן בינו ובין וולפיקס.
אתה שם לב שנראה שסקווירטל לא נפצע כמעט ממתקפת הגחלת,ומיד אחרי שוולפיקס מסיימת להירות מפיה את אותם גחלים,סקווירטל רץ אליה במהירות כשהוא מסובב את זנבו בצורה עיגולית.
לפתע,גם וולפיקס רצה אל סקווירטל במהירות,כשהיא מסובבת את זנבה,בצורה עיגולית,ולאחר כמה שניות,שניהם מצלליפיפ אחד בשני בהצלפת זנב,מה שגורם לה ליפול על הדשא הרך.
אתה רואה שסקווירטל עדיין לא החלים מהפציעות של הקרב נגד סידוט,ושהוא מתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך.
"סקווירטל..."אומר סקווירטל בקול חלש כשהוא מנסה לעמוד על הדשא הרך,אך ללא הצלחה.
אתה שם לב שגם וולפיקס מתקשה לעמוד על הדשא הרך.
מה תעשה?
[b]מקס[/b]-אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוקדור,כשאתה מקווה שהפעם,הוא לא ישרוט אותך בעוצמה.
צ'ארמנדר יוצא מהפוקדור,ואתה מעט שמח לראות שפצעיו החלימו במהירות.
לפתע,אתה רואה שצ'ארמנדר נועץ בך מבט כמה שניות אחרי שהוצאת אותו מהפוקדור.
אתה קופא במקומך,ומתכונן לזה שצ'ארמנדר ישרוט אותך בעוד כמה שניות.
כעבור דקה,אתה רואה שהוא קם על רגליו,ומביט בך בחביבות.
"צ'ארמנדר!"אומר לך צ'ארמנדר בשמחה.
מה תעשה?
[b]ביל[/b]-*אין פה את העיר ורידאן,תראה גם במפה.הממשלה הפציצה את העיר בגלל שהיה שם בסיס של צוות רוקט*
אתה לוקח את הפוקדור של מגבי מהקופסא,ומחזיר אותו לפוקדור במהירות
לאחר מכן,אתה לוקח את חגורת הפוקדורים ומהדק אותה מסביבך,ואז לוקח את הפוקידע ומכניס אותו לתיקך.
מיד אחר כך אתה יוצא מביתך,נועל אותו,ויוצא למסע שלך ברחבי קנטו,כשאתה צועד בשביל המוביל לדרך 1.
כעבור עשרים דקות של הליכה,אתה מגיע לשלט גדול שעליו כתוב"[i]דרך צלחה[/i]" ולידו,ניצב שלט קטן האומר"[i]דרך 1[/i]".
אתה רואה שלפניך מתפרסים שדות דשא גדולים,ועצים גבוהים המספקים צל לפוקימונים הפראיים.
אתה מתחיל ללכת בשדות הדשא,כשאתה מנסה למצוא פוקימוני עשב פראיים.
לאחר רבע שעה של הליכה,אתה רואה שעדיין לא ראית אף פוקימון עשב,ומחליט לנוח קצת מהחיפושים בשדות.
אתה מתיישב מתחת ללאחד העצים,ונרגע מעט,כשאתה מריח את אוויר השדות בשלווה.
אתה רואה שבשדה קוב אליך נמצא פוקימון,הדומה מעט לחרק ושבשני צידי גופו נמצאים עלים,זהו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb290.png[/img]נינקדה.
"נינקדה!"אומר הינקדה בשמחה כשהוא רץ בשדה הדשא.
מה תעשה?
[b]רודי[/b]-אתה ניגש לבר האוכל ביחד עם גיבל,ולאחר שתי דקות של הליכה,אתה מגיע אל הבר,ומתיישב על אחד הכיסאות הגבוהים ביחד עם גיבל.
אתה רואה שהברמן בדיוק סיים להבריק צלחת כלשהי,ולאחר כמה שניות,ניגש אליך.
"משקה לגיבל?מצאת את האיש הנכון לשאול!"אומר לך הברמן בחביבות"לאחיין שלי יש גיבל,והוא אוהב מאוד לשתות לימונדה!"הוא מוסיף.
"זה המשקה השלישי בשורה השנייה!"אומר לך הברמן בחביבות כשהוא מצביע על מכונת המשקאות"וזה עולה רק 25$!"הוא מוסיף.
אתה רואה שגיבל מביט בך בחביבות,ולאחר מכן,קופץ מהכיסא שעליו הוא ישב,והולך אל מכונת המשקאות.
"גיבל!"אומר לך גיבל בשמחה כשהוא מצביע על הסמל של הלימונדה במכונה,ונראה שהוא רוצה לשתות לימונדה במהירות.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Aug 9 2009, 07:53 AM
[b]
[b]אביב[/b]-"אין בעד מה!אני תמיד שמח לעזור לחברים!"אומר לך סטרייסיל בשמחה,ולאחר כמה מתחיל לחזור בדרך לכיוון מרכז הפוקימונים בריצה מעט מהירה כדי לקחת בחזרה את סלווברו.
"אני אמסור לסלווברו דרישת שלום ממך!"אומר לך טרייסיל בזמן שהוא רץ ומתרחק ממך"אם אתה מחפש אותי,אני יהיה במסעדת הפסטה שנמצאת מול המרכז!"הוא מוסיף,ולאחר דקה של ריצה,נעלם באופק.
ארחי שטרייסיל נעלם באופק,אתה הולך על הכניסה למכון החילופי,וכעבור כמה שניות,שבהם אתה מרגיש שלבך מעט פועם בחוזקה מהתרגשות,אתה פותח את דלתות העץ של המכון.
כשאתה נכנס,אתה רואה היכל הדומה להיכל בו מקיימים קרבות ג'ודו.
אתה שם לב שבצדדיו של ההיכל,נמצאים ספסלים מעץ המיועדים לצופים בקרובת.
אתה רואה שבמרכז ההיכל מונח מזרן דק ורחב שנחצה לשני חלקים,כשבמרכזו מצוירם שני קווים רחבים וצורה הנראת כמופוקדור.
את שם לב שמזרן זה מדמה זירת ג'ודו רגילה.
לפתע,אתה רואה שיוצא מאחד החדרים שבקווצת ההיכל גבר ענקי,ובעל מסת שרירים גבוה,הנראה כך:[img]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer35.gif[/img].
אתה רואה שהוא אוכל כמות גדולה של פסטה מקערה בעלת ציורים יפנים מסורתיים,ולאחר כמה שניות,מניח אותה בצד.
לאחר מכן,אתה רואה שהוא ניגש אליך,ואתה הולך כמה צעדים אחורה,במעט פחד,כשאתה רואה את מסת השרירים העצומה בידיו.
"היי ילד,אל תברח לפני שנילחם"אומר לך לאחר כמה שניות הגבר כשהוא מחייך חיוך קטן"הרי בשביל זה באת,לא?"הוא מוסיף.
"אוי שכחתי להציג את עצמי"אומר לך הגבר מיד אחרי שהוא משלב את ידיו"שמי הוא מלרוק ניובאה!"הוא מוסיף,ולאחר מכן,מושיט לך את ידייך,על מנת ללחוץ איתך ידיים.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אלחץ את ידו של האיש כאשר ביקש ללא השתהות!
לא אלחץ ואפעיל כוח רב מדי בכדי לא לגרום לו לעשות גם כן, אתן את הפידבק הנכון מבחינת עוצמת הלחיצה.
"הגעתי לכאן בשביל האתגר, אני מקווה לקרב טוב" אומ לו וכבר אוכל להרגיש בידי השנייה את הפוקדור של פוניטה, בוער בידי.
לאחר שאלחץ את ידו אשחרר את פוניטה מן הפוקדור ואומר: "זוהי פוניטה, והיא תהיה היריב שלך לקרב".
---
כל הקטע עם הפידבק ממש נשמע מצחיק ><"""
-
[quote][i]Originally posted by Pokemon Daimond[/i]@Aug 9 2009, 09:53 AM
[b] [b]קיט[/b]-אתה מוציא את אודיש כמה שניות לאחר שטורטוויג מביא לך את הפוקדור,כדי שיתרענן קצת וינשום את אוויר השדות הדשא הפתוחים והגדולים.
"אודיש!"אומר אודיש בשמחה כשהוא עומד על הדשא הרך,ולאחר מכן,משחק עם טורטוויג בערימת העלים שנפלו מהעץ קודם לכן,כשאתה וטורטוויג שהתגשתם בעץ בעוצמתיוית כדי להשיג את הבלוק ברי.
אתה רואה שכל אחד משליך עשרות על על השני,ונראה ששניהם נראים מאושרים מהמשחק החדש שהם המציאו לעצמם.
כעבור שלוש דקות,אתה רואה שבשדה הדשא עובר פוקימון,הדומה מעט לכלב בולדוג,שמהלך על שתי רגליו,זהו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb209.png[/img]סנובול.
אתה שם לב שאותו הסנובול נראה רגוע מאוד,והוא מהלך בשדה בשלווה.
מה תעשה? [/b][/quote]
"טרטוויג,לך ותציע לו שיצטרף למשחק שלכם" אני אומר לטרטוויג ומצביע על סנובול
-
[b]אביב[/b]-אתם לוחצים יידים,ולאחר מכן,מתייצבי בשני צצדי הזירה.
"בשביל האתגר,מה?"אומר לך מלרוק כשהוא מחייך חיוך קטן"אין בעיות!אני במטיח לך שהקרב הזה יהיה מאוד מאתגר בשבילך!"הוא מוסיף.
אתה מוציא את פוניטה,שלאחר כמה שניות,מתייצבת בצד הזירה שלך,ומוכנה לקרב.
"פוניטה מה?"אומר מרלוק"זה הולך להיות קרב מעניין..."הוא מוסיף.
לאחר כמה שניות,אתה רואה שמלרוק לבחור,הלובש בבגדי שופטים בדיוק כמו בקרבות הבאטל פרויינטר.
"קרב הפוקימונים בין מלרוק למתמודד יתחיל מיד!כל מתמודד ראשי להשתמש בשני פוקימונים בלבד,ורץ למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!"אומר השופט כשהוא מרים שני דגלים לכיוון כל אחד מכם.
"מוכנים?התחילו בקרב!"הוא אומר לאחר כמה שניות ומרים את שני הדגלים למעלה.
"צא היטמונטופ!"אומר מלרוק כשהוא מוציא מאחד משני הכיסים שלו פוקדור,וזורק אותו על הזירה בכוח רב.
אתה רואה שלאחר כמה שניות מופיע על הזירה פוקימון,שמסתובב בלי הפסקה על ראשו,ואתה נזכר שראית את ציור של הפוקימון הזה מעל לכניסת המכון,זהו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb237.png[/img]היטמונטופ.
היטמונטופ מתייצב בחצי השני של הזירה,ונראה שגם הוא מוכן לקרב.
"היטמונטופ!"אומר היטמונטופ כשהוא עושה חימום גופני קל לפני שמתחיל הקרב.
"אני נותן לך את הכבוד להתחיל בקרב הזה"אומר לך מלרוק"אני רוצה לראות מה הפוניטה שלך באמת שווה"הוא מוסיף.
מה תעשה?
[b]קיט[/b]-אתה רואה שטורטוויג רץ אל סנובול בשמחה,ולאחר כמה שניות,מגיע אליו ומתחיל לדבר איתו.
לפתע,אתה רואה שסונובול דוחף את טורטוויג במעט כעס,ומפיל אותו על הדשא הרך בעוצמה רבה.
אתה שם לב שטורטוויג מתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך
"טורטוויג...."אומר טורטוויג כשהוא מנסה לקום,אך ללא הצלחה.
אתה רואה שסונובול ממשיך בדרכו ברוגע.
לא עוברת שנייה,ואתה רואה שאודיש רץ אל סנובול ובכעס,וחוסם לו את הדרך כשהוא מתייצב בתנוחת קרב.
"אודיש!"אומר אודיש בכעס,ונראה שהוא רוצה להילחם נגד הסנובול הפראי.
מה תעשה?