-
[b]תמיר[/b]
אתה הולך ימינה ומגיעה לאזור מלא בעצי אורן ברי וכמה פוקימוני חרק כמו ווידל קטרפי לדיבה וומפאל ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/010.png[/img]~ ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/013.png[/img]~ ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/165.png[/img]~ ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/265.png[/img]~ מה תעשה??
[b]מייקל[/b]
טרטוויגמצליח לתקוף בעלי תער ופוגע לפלאפי בעיניים,פלאפי מפספסת את טרטוויג עם הקרן הסיגנלית ופוגעת לידו.טרטוויג מצליח להפיל אותה ממנו ותוקף בסיחרור עלים שפוגע בפלאפי שמנסה לראות ולא מצליחה טרטוויג תוקף בשאיבה וישר אחר כך בסיחרור עלים נוסף פלאפי נפגעת מאד וחוזרת לה הראייה.
פלטפי מיתעצבנת ורצה אל טרטוויג עם אגרוף אש נוסף מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 12 2009, 09:36 PM
[b]
[b]מייקל[/b]
טרטוויגמצליח לתקוף בעלי תער ופוגע לפלאפי בעיניים,פלאפי מפספסת את טרטוויג עם הקרן הסיגנלית ופוגעת לידו.טרטוויג מצליח להפיל אותה ממנו ותוקף בסיחרור עלים שפוגע בפלאפי שמנסה לראות ולא מצליחה טרטוויג תוקף בשאיבה וישר אחר כך בסיחרור עלים נוסף פלאפי נפגעת מאד וחוזרת לה הראייה.
פלטפי מיתעצבנת ורצה אל טרטוויג עם אגרוף אש נוסף מה תעשה?? [/b][/quote]
"תקוף בעלי תער לעיניים שלה שוב ואז בסחרור עלים לכיוון האגרוף שלה ושוב אותו דבר פעמיים!"אני אומר לטורטוויג
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 12 2009, 09:12 PM
[b]
[b]ירין[/b]
סקווירטל מנסה לקפוץ עם הזנב שלו ומצליח הוא עולה לאוויר ומתחיל להיסתובב ויוצר סילון אקווה מסוחרר שפוגע בקרודנט אך קרודנט עוצר את המתקפה מלפגוע בו עם מתקפת צבט כיבוי מדויקת שמעיפה את סקווירטל עצידה מה תעשה?? [/b][/quote]
"תנסה שוב בכל הכח!!!!" אני צועק
---
מתקפות..
-
[b]מייקל[/b]
טרטוויג תוקף בעלי תער אך פלאפי חומק וממשיכה לרוץ אל טרטוויג שמתחיל בסחרור עלים שפלאפי שורפת עם אגרוף האש ופוגעת בטרטוויג ,טרטוויג נפגע קשות אך עדיין ממשיך להילחם,טרטטוויג תוקף בעלי תער חזים שפוצעים את פלאפי מאד ואז מחסל אותה עם סחרור עלים כפול ועוצמתי מה תעשה??
[b]ירין[/b]
סקווירטל שנראה מיואש פיתאום מקבל עומץ ואנרגייה והוא תוקף במתקפת סילון פעימות מסובב שפוגע בקרודנט אך לא מחסל אותו~בגלל מתקפת מעיל מראה שמחזיר חצי מעוצמת ההתקפה חזרה למתקפה במקרה של סילון האקווה סקווירטל לא נפגע.~~סקווירטל למד פעימת מים אך הוא לא יכול עדיין לתקוף בפימת מים לבד הוא צריך להיתאמן~ מה תעשה נראה שהקרב ימשך לנצח עם לא תחשוב על תוכנית ??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 12 2009, 10:19 PM
[b]
[b]ירין[/b]
סקווירטל שנראה מיואש פיתאום מקבל עומץ ואנרגייה והוא תוקף במתקפת סילון פעימות מסובב שפוגע בקרודנט אך לא מחסל אותו~בגלל מתקפת מעיל מראה שמחזיר חצי מעוצמת ההתקפה חזרה למתקפה במקרה של סילון האקווה סקווירטל לא נפגע.~~סקווירטל למד פעימת מים אך הוא לא יכול עדיין לתקוף בפימת מים לבד הוא צריך להיתאמן~ מה תעשה נראה שהקרב ימשך לנצח עם לא תחשוב על תוכנית ?? [/b][/quote]
"תקפוץ שוב למעלה עם הזנב ואז תרד בשיא המהירות עם סילון בועות מסובב ואז בשניה האחרונה תשלב התקלה!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 12 2009, 10:19 PM
[b] [b]מייקל[/b]
טרטוויג תוקף בעלי תער אך פלאפי חומק וממשיכה לרוץ אל טרטוויג שמתחיל בסחרור עלים שפלאפי שורפת עם אגרוף האש ופוגעת בטרטוויג ,טרטוויג נפגע קשות אך עדיין ממשיך להילחם,טרטטוויג תוקף בעלי תער חזים שפוצעים את פלאפי מאד ואז מחסל אותה עם סחרור עלים כפול ועוצמתי מה תעשה??
[/b][/quote]
"כל הכבוד"אני אומר לטורטוויג ומחזיר אותו לפוקדור,"אז נראה שניצחתי"אני אומר למאמן וצוחק
-
[b]ירין[/b]
סקווירטל משתמש בקפיצת זנב ועולה לגובה בינתיים קרודנט מתיישב וחושף את השיריון שלו פיתאום הביריון צועק:"קרודנט תגמור את זה בפעימת אופל חחחחחחעחע" קרודנט יוצר בידיו את פעימת האופל ומשחרר אותה על סקווירטל בשנייה שהוא מתחיל להיסתובב וליצור את סילון הבועות המסובב,הסילון והפעימה נפגשים אך הסילון שואב לתוכו את הפעימה מרוב עוצמת הסיבוב,הסילון בועות אםל מסובב פוגע בקרודנט וסקווירטל ברגע האחרון תוקף בהיתקלות שמחסלת את קרודנט.יסמין צועק משמחה ומחבק אותך:"יש יש נצחת היית גדול והסקווירטל שלך היה מעולה" הבריון אומר:"יפה יפה ילד יש לכם רשות לעבור" מה תעשה??
[b]סאוסייד[/b]
מורגן אומר לך:"מזל של מתחילים ובחירה של פוקימון שהמתקפות חשמל לא ממש משפיעות עליו טוב אני הולך מכאן" והוא מסתלק משם מה תעשה??
טוב נמשיך מחר =]
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 12 2009, 10:32 PM
[b]
[b]סאוסייד[/b]
מורגן אומר לך:"מזל של מתחילים ובחירה של פוקימון שהמתקפות חשמל לא ממש משפיעות עליו טוב אני הולך מכאן" והוא מסתלק משם מה תעשה??
[/b][/quote]
מדוע לא מייקל?
------
"תירוצים..איזה לוזר"אני צועק וצוחק,מיד אחר כך אני ממשיך בדרך
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 12 2009, 09:12 PM
[b] [b]שון[/b]
הם שניהם מחייכים ונראים שמחים שיש להם מאמן מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מחזיר אותם לפוקדורים שלהם וממשיך בדרך לעיר הבאה (שכחתי איך קוראים לה)
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 12 2009, 10:32 PM
[b] [b]ירין[/b]
סקווירטל משתמש בקפיצת זנב ועולה לגובה בינתיים קרודנט מתיישב וחושף את השיריון שלו פיתאום הביריון צועק:"קרודנט תגמור את זה בפעימת אופל חחחחחחעחע" קרודנט יוצר בידיו את פעימת האופל ומשחרר אותה על סקווירטל בשנייה שהוא מתחיל להיסתובב וליצור את סילון הבועות המסובב,הסילון והפעימה נפגשים אך הסילון שואב לתוכו את הפעימה מרוב עוצמת הסיבוב,הסילון בועות אםל מסובב פוגע בקרודנט וסקווירטל ברגע האחרון תוקף בהיתקלות שמחסלת את קרודנט.יסמין צועק משמחה ומחבק אותך:"יש יש נצחת היית גדול והסקווירטל שלך היה מעולה" הבריון אומר:"יפה יפה ילד יש לכם רשות לעבור" מה תעשה??
[/b][/quote]
"הייתה מדהים סקווירטל!חזור!" אני אומר ונותן יש ליסמין וממשיך בדרך
-
[b]מייקל[/b]
לא תמיד זוכר חח
~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת בדרך ומגיע לפיצול דרך יש לך 3 כיוונים:ישר,ימינה,שמאלה לאן תלך??
[b]שון[/b]
ריינבוו יש לך בעמוד הראשי מפה ושם רשום את החלק הראשון של הערים=]
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת בדרך שמובילה לריינבוו אחרי הליכה של כ5 דקות אתה פוגש במנצ'לקס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/446.png[/img] מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתם נכנסים לעיר ורואים שלט שבו יש מפה מפורטט של העיר אתה מסתכל ורואה שיש בעיר:
מרכז פוקימונים
חנות
חוף רחצה
בתי מגורים
לאן תלכו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 06:29 AM
[b] [b]שון[/b]
ריינבוו יש לך בעמוד הראשי מפה ושם רשום את החלק הראשון של הערים=]
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת בדרך שמובילה לריינבוו אחרי הליכה של כ5 דקות אתה פוגש במנצ'לקס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/446.png[/img] מה תעשה?? [/b][/quote]
''מנצ'לקס יכול להיות אימון טוב בתור הקרב הראשון'' אני אומר לעצמי
''צא צ'ימצ'אר, תשתמש בגחלת על מנצ'לקס'' אני אומר לצ'ימצ'אר
-
[b]שון[/b]
צ'ימצ'אר יוצא ותוקף בגחלת את מנצ'לקס,מנצ'לקס מתרגז ותוקף במטרונום שיוצר חזיז רעם שפוגע בצ'ימצ'אר מנצ'לקס עומד לתקוף בפעימת מים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 07:04 AM
[b] [b]שון[/b]
צ'ימצ'אר יוצא ותוקף בגחלת את מנצ'לקס,מנצ'לקס מתרגז ותוקף במטרונום שיוצר חזיז רעם שפוגע בצ'ימצ'אר מנצ'לקס עומד לתקוף בפעימת מים מה תעשה?? [/b][/quote]
אין מד חיים או משהו?
יכול להיות יותר נוח ככה
------------------
''אל תיתן לו להשלים את המתקפה, תשתמש מהר בשריטה'' אני אומר לצ'ימצ'אר
-
[b]שון[/b]
אני לא אוהב לשחק עם מד חיים זה מגביל אותי
~~~~~~~~~
צ'ירמצ'אר תוקף בשריטה ומנצ'לקס בפעימת מים,צ'ימצ'אר שורט והודף את פעימת המים אל מנצ'לקס ופוגע בו.
מנצ'לקס מתעצבן עוד יותר ותוקף במטרונום-השלכת סלעים מה תעשה??