-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 1 2009, 03:09 PM
[b] ג'ייסון ריק - סליחה שההודעה קצרה, אין במה להרחיב. אם לא הבנת, אתה יכול לעשות בבנות מה שאתה רוצה XD
----
"בסדר גמור, אתה צודק" מלך הגנבים קורץ אלייך וטס משם על 130 קמ"ש. [/b][/quote]
טוב נו נעשה בהם מעשים מגונים .
------------------------------
אני מתחיל לממש לבנות ואז לאחת אני נותן לימצוץ .
לאחר מיכן מבצע בהם מעשי מין ( XD )
-
[b]
ג'ק מנדל -
"באמת? כמה חמוד! רק שתדע שהחברה שלך, בגדה במאפיה שלנו ומכרה את הסודות הכי שמורים לשלנו לאויבינו! אני מחפש אותה כבר הרבה זמן, איפה לעזאזל מצאת אותה!?" מלך הגנבים נועץ בך את עיניו. אתה בהלם. לא חשבת שבחורה מתוקה כזאת היא בוגדת רמאית. "אבל כבודו! אני השתניתי! אני הפלתי את המאפיה היריבה מבפנים! החלום הכי גדול שלי זה לחזור אליכם!!!" ג'יין מנסה לשכנע את המלך, שדמעות בעיניה. "או, ואת רק מחזקת את הטענה שלי! את הפלת את מאפיית וונגולה הגדולה מבפנים, איזה סיבה יש לך לא לעשות אותו דבר לנו, תמורת סכום סמלי קטן?" המלך מפציר בה. "אתה צודק... כניראה שבאמת אי אפשר לסמוך עליי..." ג'יין מגמגמת ובורחת משם בבכי. אתה מנסה לעקוב אחריה, אך מלך הגנבים תופס אותך ביד וקורא לך לשיחה במשרדו.
[/b][/quote]
אני הולך אליו
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Nov 1 2009, 02:01 PM
[b] מקס סטרונג-
"קשה להיות רגוע במצב כזה" הוא אומר לך ושלושתכם נכנסים פנימה בזהירות כשאתה המוביל. אתה מנסה לבחון את החדר כדי לדעת אם יש או אין שם מנגנוני הגנה. אתה מחפש במקומות שבדרך כלל אנשים שמים בהם את המנגנונים שלהם אבל לא מוצא שום דבר חשוד.
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת בזהירות עד סוף הקומה ומסתכל מה יש שם
-
[b] ג'יאנפרנקו דה וינסנט - יא סטלן הגבת בטעות למשהו ששקד כתב XD
----
ההוא עם הקרש רץ אלייך אבל אתה דופק לו בעיטה לביצים עם תנופה, הוא מתקפל. אתה חוטף מידו את קרש העץ ושובר אותו לשני על הראש, ועם החצי שנשאר ביד שלך, אתה חותך את הצוואר של ההוא המקופל. כרגע יש ארבעה אנשים על הריצפה, שניים מהם בצד שלך. האיש בחליפה קם מאחורייך ושולף אולר. [/b][/quote]
סליחה שאני התבלבלתי..
--------------------
אקח את חצי המקל שנשאר לי ואז אחתוך לאיש בחליפה את הרגליים.
אחרי זה אתקוף אותו עם הקרש בראש.
-
[b] אליס וואנדר -
המבט של המלך ניראה מאוד רציני. לעומת זאת, המבט של האיש המסתורי נראה מגוחח. הם מתקרבים אחד לשני בצעדים שקטים. ושהם עומדים אחד מול השני... הבלתי יאומן קורה! השניים מתחבקים וחיוכים עולים פניהם, הם מתחילים לשוחח. אתה מתקרבת אל המלך, ובלי להפריע, שואלת אותו "כבוד המלך... מי זה?". "אוווו זה ידידי הותיק, אדריאן. פעם אחת שטסתי לצרפת, צפיתי בו בשדה התעופה, מרוקן את התיק של מי שישב לידו, לתוך התיק שלו עצמו. מיד הבנתי שהוא פושע מקצועי. התחלנו לעבוד ביחד, והיינו צמד בלתי מנוצח. אבל לאחר חודש הייתי חייב לחזור לאיטליה, אז נפרדנו. מאז בכל שבוע, מה1 באפריל, אנחנו מתחילים את שבוע התעלולים שלנו - ואני לא מדבר על מתיחות של ילדים בכתה ב'. המטרה היא לגנוב כמה שיותר מהמתחרה. אבל בסוף מחזירים הכל, זה בצחוק" הוא מספר לך. "אז מה אדריאן, מה עם הממלכה?" מלך הגנבים שואל אותו. "אל תקרא לי אדריאן! יש לי כינוי, כמו שאני לא קורא לך פרדריק" האיש המוזר אומר, וזאת הפעם הראשונה שאת שומעת את שמו הפרטי של מלך הגנבים, וכניראה גם האחרונה. "אז הג'וקר, מה שלום הממלכה?" מלך הגנבים שואל. "הכל בסדר, מלך הגנבים!" הוא מדבר ומדגיש את הכינוי. "ממלכה? יש לך ממלכה משלך?" את שואלת באי ביטחון את הג'וקר. "לאאא, זה רק הכינוי של המאפיה שלי. המאפיה שלי שואפת להיות גדולה וחזקה כמו שלכם, אתם המודל לחיקוי שלנו" הוא אומר, ומיד לאחר מכן שולף אקדח ויורה למלך הגנבים 3 יריות בחזה! דם נשפך לכל עבר, גם עלייך.
[/b][/quote]
אני קולטת שנייה מה קורה ומתחילה לצרוח ורצה לכיוון המלך "מה עשית?!" אני צורחת עליו
-
ג'ייסון ריק -
אתם מבצעים "מעשים מגונים" (XD) למשך כל הנסיעה, ואני לא אפרט בשביל שלא ינעלו לי ת'משחק XD
ולבסוף, שהג'יפ עוצר ליד בית הקולנוע הישן, אתה יוצא מהאוטו לכיוון הבסיס בצליעה, מכיוון שיש לך אורגזמה (XD).
אתה נכנס, הולך בין כל חדרי הפושעים האחרים שעובדים איתך, נכנס לחדר שלך ונשכב על המיטה כמו מת. אתה ממש עייף, ותנומה קלה ממש לא תזיק. אתה נרדם, ודקה אחרי שאתה נרדם, מלך הגנבים פותח את הדלת שלך בפתאומיות. "אז ממצב ג'ייסון!??!?! איך היה???" הוא שואל בילדותיות, בזמן שאתה עוד חצי ישן.
ג'ק מנדל -
"קודם כל, אני רוצה שתספר לי על המשימה שלך" מלך הגנבים אומר, ואתה מספר לו. "פ'שששש מה אתה אומר, כייס מתחרה? זה דבר שלא קרה לי מעולם!" הוא צוחק. "אפילו שהמשימה לא הצליחה, הפגנת יכולות אסטרטגיות גדולות במיוחד, אני מניח שאת המשימה הזאת אתה תעבור" הוא אומר ושם חותמת ירוקה על המסמך שלך במשרד שלו. "אבל... בוא נדבר קצת על ג'יין" הוא אומר לך. "ג'יין היא ללא ספק מטרד בלתי נסבל, וקשה לי ולה להסתכל אחד לשני בעיניים אחרי מה שקרה" הוא אומר לך בכעס. "אבלללל...." הוא אומר ומתחיל לחייך, מה שפותח בך תקווה. "שג'יין בכתה, בהתחלה הייתי בטוח שהכל הצגה. אבל אז נזכרתי, שלג'יין היו יכולות שכנוע מאוד גבוהות, אבל כישורי משחק מאוד נמוכים. ואם זאת באמת הייתה הצגה, זאת הייתה הצגה מאוד מאוד טובה. ואני לא בטוח שג'יין מסוגלת לשקר לי ככה בעיניים, זה לא מתאים לה" הוא אומר ומתלבט בינו לבין עצמו. "אז..... אולי, לאור המצב.... תנסה לשכנע אותי למה אני צריך לקבל אותה למאפיה?" הוא אומר ומרים אלייך גבה.
ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
האיש רץ אלייך עם האולר אבל אתה מכניס לו את הקרש ברגליים ומפיל אותה ארצה, שהאולר נשמט מידו. לאחר מכן אתה מעיף לו את הראש קיבינימאט עם הקרש, וכל החליפה היוקרתית שלך התמלאה בדם, כולל הפנים שלך מהאגרופים שלו ממקודם. אתה ניראה כאילו חזרת ממלחמה, והייתי לבד מול צבא שלם. כולם סביבך מתים כניראה. אתה היחידי שנשארת חי. "קוד קוד, לפני מספר דקות נשמע פיצוץ מכיוון המשרד. האם הכל בסדר?" נשמע פתאום קולו של מלך הגנבים מתוך מכשיר הקשר שהחבאת מתחת לשולחן.
אליס וואנדר -
אתה מתעצבנת ומתחילה לצרוח על הג'וקר, והוא רק צוחק בצחוק מרושע. "זה ניראה לך מצחיק?!" את צועקת עליו. "לי זה ניראה מאוד מצחיק!" את שומעת קול מוכר אומר. את מסתובבת ורואה את מלך הגנבים קם ומנקה את עצמו. "אני רואה ששיפרת מאוד את כדורי הקטשופ שלך!" מלך הגנבים מחייך לכיוונו של הג'וקר. "כן, לקח לי המון זמן לדחוס כמות כזאת של קטשופ לכדור ניילון" הג'וקר אומר ומטעין מחדש את האקדח שלו, הפעם בכדורי חרדל. 'קטשופ!? נו באמת, איזו פדיחה' את חושבת לעצמך, מבויישת. "טוב, אז הגעתי רק בשביל להזכיר לך, מכיוון שאתה שוכח כל שנה" הג'וקר אומר. "זה בסדר, תודה רבה. בהצלחה!" מלך הגנבים משיב לו, ושניהם נפרדים בלחיצת יד. "טוב, אז שבוע התעלולים מתחיל, ואני חייב עוזר אישי בשביל זה! בוא ניראה מי רוצה? למי יש מוח מספיק קרימינלי?" הוא אומר וכל הפושעים מצביעים בהתלהבות, כולל את. "אממממ אליס! במשימה האחרונה שלך הראת יכולות מעוותות לגמרי, זה היה משגע! תרצי לעזור לי במתיחות זוועתיות?" הוא פונה אלייך.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 1 2009, 04:29 PM
[b] ג'יאנפרנקו דה וינסנט -
האיש רץ אלייך עם האולר אבל אתה מכניס לו את הקרש ברגליים ומפיל אותה ארצה, שהאולר נשמט מידו. לאחר מכן אתה מעיף לו את הראש קיבינימאט עם הקרש, וכל החליפה היוקרתית שלך התמלאה בדם, כולל הפנים שלך מהאגרופים שלו ממקודם. אתה ניראה כאילו חזרת ממלחמה, והייתי לבד מול צבא שלם. כולם סביבך מתים כניראה. אתה היחידי שנשארת חי. "קוד קוד, לפני מספר דקות נשמע פיצוץ מכיוון המשרד. האם הכל בסדר?" נשמע פתאום קולו של מלך הגנבים מתוך מכשיר הקשר שהחבאת מתחת לשולחן.
[/b][/quote]
אחפש את המזוודה שהייתי אמור לגנוב ואז אקח אותה ואדבר אל מכשיר הקשר:
"כאן ג'יאנפראנקו דה וינסנט הם קלטו אותנו,הם התחילו קרב, איבדנו את הגיבוי ורק אני נשארתי לבד, נדמה לי שהם מתים,אני עכשיו מחפש את המזוודה בשדה הקרב,האם להגיע אליך ולמסור את המזוודה?"
אחכה לתשובה.
"אוף הלכה החליפה!" אגיד בזעם בזמן שאחכה לתשובה.
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Nov 1 2009, 03:01 PM
[b] ג'ו בלאק-
לפני שהרגל שלו מגיעה אליך אתה נותן בעיטה בכל הכוח על הרגל השנייה והוא נופל לידך. "בן זונה!" הוא צועק אליך ומנסה לקום. במהירות אתה לוקח את הסכין ודוקר אותו בגב כי זה היה החלק שהכי נוח לך להגיע אליו. "אהה!!" הנער צועק בחוזקה ומנסה להוציא את הסכין מגבו.
[/b][/quote]
אי אנסה לקום, אם אני יצליח אני יבעט לו בפנים ובכל חלק אפשרי של גופו עד שהוא יתעלף.
-
[b]
אליס וואנדר -
אתה מתעצבנת ומתחילה לצרוח על הג'וקר, והוא רק צוחק בצחוק מרושע. "זה ניראה לך מצחיק?!" את צועקת עליו. "לי זה ניראה מאוד מצחיק!" את שומעת קול מוכר אומר. את מסתובבת ורואה את מלך הגנבים קם ומנקה את עצמו. "אני רואה ששיפרת מאוד את כדורי הקטשופ שלך!" מלך הגנבים מחייך לכיוונו של הג'וקר. "כן, לקח לי המון זמן לדחוס כמות כזאת של קטשופ לכדור ניילון" הג'וקר אומר ומטעין מחדש את האקדח שלו, הפעם בכדורי חרדל. 'קטשופ!? נו באמת, איזו פדיחה' את חושבת לעצמך, מבויישת. "טוב, אז הגעתי רק בשביל להזכיר לך, מכיוון שאתה שוכח כל שנה" הג'וקר אומר. "זה בסדר, תודה רבה. בהצלחה!" מלך הגנבים משיב לו, ושניהם נפרדים בלחיצת יד. "טוב, אז שבוע התעלולים מתחיל, ואני חייב עוזר אישי בשביל זה! בוא ניראה מי רוצה? למי יש מוח מספיק קרימינלי?" הוא אומר וכל הפושעים מצביעים בהתלהבות, כולל את. "אממממ אליס! במשימה האחרונה שלך הראת יכולות מעוותות לגמרי, זה היה משגע! תרצי לעזור לי במתיחות זוועתיות?" הוא פונה אלייך. [/b][/quote]
"מה אני אהיה צריכה לעשות?" אני שואלת בעיניין.
-
מקס סטרונג-
אתה מתחיל ללכת בשקט ובזהירות כדי להמנע ממשהו לא צפוי. אתה ממשיך עד סוף החדר ששני הילדים האחרים עוקבים אחריך אבל הם קצת פחות בשקט ממך. כל מה שאתה רואה בתוך החדר הוא: מזוודה קטנה, ארנק מוזנח וקרוע, כמה פמוטים מזהב ופסל קטן שנראה עתיק. "קדימה! למה אתה מחכה??" שואל אותך בעצבנות הילד שמאחוריך ומנסה לזרז תהליכים ומתקרב לשם בעצמו. הוא מתחיל ללכת עד שהוא לידך (מהצד) ואז פתאום הדלת מאוחריכם נסגרת בתריקה. "מה עשית אדיוט?!" צועק הילד השני על הילד שעשה את זה. "לא יודע! אין לי מושג מה קורה פה!!" הוא עונה לו בקול ושניהם מתחילים להשתגע (להתחיל לרעוד ולהתרוצץ מסביב.. דברים כאלה..).
ג'ו בלאק-
אתה מצליח לקום לפני שהוא מגיע לסכין שעל גבו עם היד שלו. במהירות אתה מתחיל לבעוט בו הכי חזק שאתה יכול. "בן זונה קטן! יא הומו מסריח!" הוא צועק לך בזמן שהוא סובל מכאבים. אחרי 8 בעיטות בערך הוא מתעלף ואתה שם לב ששלולית דם נמצאת באיזור מתחת הפה שלו וגם ש כתם דם גדול מופיע על חולצתו באיזור של הדקירה בגב.
-
אליס וואנדר -
"בעיקר להשתמש בשכל. ותאמיני, שאת יכולה! אה, וגם קצת חוש הומור פה ושם לא יזיק" מלך הגנבים מחייך אלייך. "היא!? היית מת! היא בת! היא טיפשה! היא חלשה! היא לא יכולה לעשות כלום! תן לי לעשות את העבודה!" אומר נער בן 15 עם חולצה עור שחורה ושיער מוהיקן צבעוני. הוא ניראה ממש פריק. "מצטער הייד. אתה חייב להתרכז במשימה הקודמת שנתתי לך, עדיין לא השלמת אותה. וחוץ מזה, התחום שלך הוא בכלל האקינג! מה אתה מדבר שטויות?" מלך הגנבים אומר לבחור הפריק. כניראה ששמו הוא הייד. "היא סתם נקבה חסרת תועלת" הוא אומר במבטא רוסי, אך מהדגל שיש על המכנסיים שלו את רואה שהוא אוקראיני. "כן! הוא צודק! נכון!!!" כל מיני מילים כאלה נשמעות מקהל הבנים הרחב, לעומת מיעוט הבנות בקבוצתכם.
ג'יאנפראנקו דה וינסנט -
"קוד קוד, האם אתה פצוע?" הקול נשמע. "קוד קוד, אני פצוע במצב קל, מדובר בפצעים שטחיים בלבד" אתה משיב בביטחון. "תגבורת נשלחת מיד, תהיה חזק" הקול נשמע, ותוך כחמש דקות פורצים שני נערים עם אקדח ביד, ועוד נערה ביניהם שמחזיקה חרב על הגב שלה בתוך נדן. הנערים מיד מתפזרים בחדר ובודקים את כל הגופות. "כולם מתים, חוץ ממנו" הנער אומר ומצביע על אחד הפושעים שאיתך, אדם בגובה נורמלי עם חולצה צהובה ספוגה בדם, ושיער בלונדיני בהיר במיוחד. "הוא פצוע במצב קשה, אבל אפשר עוד להציל אותו" הנער אומר. "תטפלו בו כמה שאפשר, אני מכיר אותו! זה ז'אק, הוא התאמן איתי. בא לכאן מספרד" אתה אומר להם. "אהה! גמאני ספרדי!" אמר הנער השני שעמד ליד הנערה. "נטפל בו מהר ככל שנוכל" הוא משיב ומיד מרים אותו על גבו. "שלום, אני מישל. אנחנו צוות 409, צוות הגיבוי שלך. נשלחנו להגן עלייך, חשבו שאתה מת" אומרת הנערה בעלת השיער הג'ינג'י הארוך והחלק שמגיע עד המותניים, ומסתיר חצי מפניה. היא אמרה את זה במבטא צרפתי, מכאן ניתן להגיד שהיא צרפתית. "למזלך היינו במשימת פריצה לקולוסיאום, כאן ברומא. ומכיוון שגם המשרד המזוייף הזה נמצא ברומא, אמרו לנו להגיע לכאן כמה שיותר מהר. שנצא לדרך? מצפה לנו חתיכת הליכה" היא ממשיכה.
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 11:47 AM
[b]
סטיב פוקס-
אתה רץ יחד עם חבורת הילדים עד שאתם מגיעים לבית קולנוע נטוש. "בוא אלי שנייה סטיב" אומר לך הנער במסכה ואתה הולך אליו. "תשמע, אני נותן לך עכשיו משימה, תגיע למפעלים של וינס קלארק שנמצאים די רחוק מפה ושם אני רוצה שתפגוש את המנהל" הוא אומר לך וממשיך: "אני מוסיף אליך עוד שני אנשים שיעזרו לך, רק תגיע איתם לבניין ושם יהיו הוראות נוספות". הוא קורא לשני הילדים הנוספים ומסמן לכולכם לצאת. שלושתכם רצים לכיוון המפעל ומגיעים אחרי חצי שעה כמעט. אתם מחפשים שם איזהשהו רמז על המשימה ובסוף אתה מבחין בקופסאת נעליים שנמצאת על הרצפה. אתה פותח את הקופסא ושם יש פתק שעליו כתוב: "הזמנתי לך פגישה סטיב אצל המהנל רק תגיד לשומר את השם, ז'וקינדו, והוא יכניס אותך. אחר כך גם שני האחרים יכנסו ולפני הפגישה הם יתחבאו בחדר. כל מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לאיש לבלבול בזמן שהאחרים יגנבו ממנו".
[/b][/quote]
סליחה על הדילאי הייתי חולה .
-------------------
אני הולך לשומר בהליכה רגועה ומנומסת , מסתכל לו בעיניים ואומר :
"שלום , שמי ז'וקינדו אני מחכה לפגישה עם מנהל החברה , שני אלה הנציגים של החברות המובילות בעסק שלי ." ומצביע על שני האנשים שהתלוו עליי .
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 1 2009, 06:09 PM
[b] ג'יאנפראנקו דה וינסנט -
"קוד קוד, האם אתה פצוע?" הקול נשמע. "קוד קוד, אני פצוע במצב קל, מדובר בפצעים שטחיים בלבד" אתה משיב בביטחון. "תגבורת נשלחת מיד, תהיה חזק" הקול נשמע, ותוך כחמש דקות פורצים שני נערים עם אקדח ביד, ועוד נערה ביניהם שמחזיקה חרב על הגב שלה בתוך נדן. הנערים מיד מתפזרים בחדר ובודקים את כל הגופות. "כולם מתים, חוץ ממנו" הנער אומר ומצביע על אחד הפושעים שאיתך, אדם בגובה נורמלי עם חולצה צהובה ספוגה בדם, ושיער בלונדיני בהיר במיוחד. "הוא פצוע במצב קשה, אבל אפשר עוד להציל אותו" הנער אומר. "תטפלו בו כמה שאפשר, אני מכיר אותו! זה ז'אק, הוא התאמן איתי. בא לכאן מספרד" אתה אומר להם. "אהה! גמאני ספרדי!" אמר הנער השני שעמד ליד הנערה. "נטפל בו מהר ככל שנוכל" הוא משיב ומיד מרים אותו על גבו. "שלום, אני מישל. אנחנו צוות 409, צוות הגיבוי שלך. נשלחנו להגן עלייך, חשבו שאתה מת" אומרת הנערה בעלת השיער הג'ינג'י הארוך והחלק שמגיע עד המותניים, ומסתיר חצי מפניה. היא אמרה את זה במבטא צרפתי, מכאן ניתן להגיד שהיא צרפתית. "למזלך היינו במשימת פריצה לקולוסיאום, כאן ברומא. ומכיוון שגם המשרד המזוייף הזה נמצא ברומא, אמרו לנו להגיע לכאן כמה שיותר מהר. שנצא לדרך? מצפה לנו חתיכת הליכה" היא ממשיכה. [/b][/quote]
"אכן אני ממליץ שנצא כעת, נעים להכיר אתכם, אני ג'יאנפראנקו דה וינסנט, אבל אתם יכולים לקרוא לי פרנק." אגיד במבטא איטלקי ואז אצא איתם לדרך.
-
[b] ג'ק מנדל -
"קודם כל, אני רוצה שתספר לי על המשימה שלך" מלך הגנבים אומר, ואתה מספר לו. "פ'שששש מה אתה אומר, כייס מתחרה? זה דבר שלא קרה לי מעולם!" הוא צוחק. "אפילו שהמשימה לא הצליחה, הפגנת יכולות אסטרטגיות גדולות במיוחד, אני מניח שאת המשימה הזאת אתה תעבור" הוא אומר ושם חותמת ירוקה על המסמך שלך במשרד שלו. "אבל... בוא נדבר קצת על ג'יין" הוא אומר לך. "ג'יין היא ללא ספק מטרד בלתי נסבל, וקשה לי ולה להסתכל אחד לשני בעיניים אחרי מה שקרה" הוא אומר לך בכעס. "אבלללל...." הוא אומר ומתחיל לחייך, מה שפותח בך תקווה. "שג'יין בכתה, בהתחלה הייתי בטוח שהכל הצגה. אבל אז נזכרתי, שלג'יין היו יכולות שכנוע מאוד גבוהות, אבל כישורי משחק מאוד נמוכים. ואם זאת באמת הייתה הצגה, זאת הייתה הצגה מאוד מאוד טובה. ואני לא בטוח שג'יין מסוגלת לשקר לי ככה בעיניים, זה לא מתאים לה" הוא אומר ומתלבט בינו לבין עצמו. "אז..... אולי, לאור המצב.... תנסה לשכנע אותי למה אני צריך לקבל אותה למאפיה?" הוא אומר ומרים אלייך גבה.
[/b][/quote]
"קודם כל היא חזקה, היא ממש עזרה לי במשימה! היא הצליחה להרוג בריון אחד גדול בעצמה! כמובן היא גם הצילה את חיי שעמדו לירות עליי והיא הפילה את האיש מאחוריו, וכמובן שני רוצה להיות חבר שלה ואני מבטיח שאם תקבל אותה אני אשמור אליה וגם אלמד אותה ערכים ואיפה היא טעתה...אז מה אתה אומר?" אני שואל נרגש
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Nov 1 2009, 06:09 PM
[b] אליס וואנדר -
"בעיקר להשתמש בשכל. ותאמיני, שאת יכולה! אה, וגם קצת חוש הומור פה ושם לא יזיק" מלך הגנבים מחייך אלייך. "היא!? היית מת! היא בת! היא טיפשה! היא חלשה! היא לא יכולה לעשות כלום! תן לי לעשות את העבודה!" אומר נער בן 15 עם חולצה עור שחורה ושיער מוהיקן צבעוני. הוא ניראה ממש פריק. "מצטער הייד. אתה חייב להתרכז במשימה הקודמת שנתתי לך, עדיין לא השלמת אותה. וחוץ מזה, התחום שלך הוא בכלל האקינג! מה אתה מדבר שטויות?" מלך הגנבים אומר לבחור הפריק. כניראה ששמו הוא הייד. "היא סתם נקבה חסרת תועלת" הוא אומר במבטא רוסי, אך מהדגל שיש על המכנסיים שלו את רואה שהוא אוקראיני. "כן! הוא צודק! נכון!!!" כל מיני מילים כאלה נשמעות מקהל הבנים הרחב, לעומת מיעוט הבנות בקבוצתכם.
[/b][/quote]
אני מיתקרבת אליו לאט ומביאה לו ביריכה בתוך ה'אזור הרגיש' ומיתרחקת "מעניין מה עכשיו חסר תועלת" אני אומרת ברשע ופונה למלך "אני מסכימה"