"ברנדון יעזור לנו , אני חושב שניתן לקול צ'אנס "
Printable View
"ברנדון יעזור לנו , אני חושב שניתן לקול צ'אנס "
[color=royalblue][b]שם הדמות( בלי <<<< , עם שם משפחה ) - [/b] ברנדון ומפייר.
[b]גיל (מגיל 20 , עד גיל 30 .) -[/b] 21
[b]רקע הדמות-[/b]רנדון נולד למשפחה עשירה ומכובדת וכמעט כל העיר הכירה אותם.
ברנדון היה מפונק מאוד וגם ביישן ואהב נורא את המשפחה והחברים שלו.
זה קרה בגיל שלוש עשרה,זו הייתה השנה הקשה ביותר בחייו,ברנדון הרגיש שהמשפחה שלו הולכת ונהיית ענייה.כידוע הוא היה תלמיד מקובל ומוערץ ויום אחד ,כשנגמר ביה"ס הוא הלך עם חבריו לבית.כולםם הלכו ביחד עד למרכז העיר ומשם,התפזרו,כמו כל יום.ברנדון הלך בשביל שמוביל לוילה הענקית שלו ולפתע,פשוט נעלם מהרחוב כיאלו היה אבק.נראה שדמות מסתורית חטפה אותו,את זה הוא לא זכר,הוא פשוט התעורר ומצא את עצמו על מיטה באמצע חדר,שלא נראה לו מוכר.שם הוא פגש את המקור,המקור הסביר לו מה קרה,הוא אמר לו שהוריו בחובות אצלו,כמובן שברנדון לא הכיר אותו אך בזכותו הוא הבין למה המשפחה שלו הולכת ונהיית פחות עשירה.המקור האיים עליו שהוא יהיה חייב לתת לו את הכסף וברנדון הסכים,הרי מדובר פה בחייו.הוא רץ במהירות לביתו וניסה לגנוב לאביו כסף אך לפתע נפתחה הדלת ואבא שלו קלט אותו.
הוא התעצבן נורא על ברנדון ונעל אותו במרתף.לפתע משום מקום הגיע המקור וחילץ את ברנדון,מישם הם הלכו למקום שהם היו בו בפעם שעברה,בו נחטף ברנדון.המקור הבין שזה לא ילך ואמר לברנדון שהוא יצטרך לעבוד אצלו עם הוא רוצה שההורים שלו והוא ישארו בחיים.ברנדון הסכים,ומאז קרה לו משהו מוזר. נראה שהמקור עשה משהו לברנדון ומאז נהיה ברנדון חנפן,שוויצר,חזק יותר,ורשע יותר.הוא פשוט נהיה מישהו אחר,אך כנראה שעדיין קיימת בו טיפה של טוב.
[b]אופי הדמות:[/b] אופטימי;חרוץ;נחמד;שוויצר;רשע;לא כדאי להתעסק איתו,הוא לא אוהב שמתחילים
איתו והוא ישר יתקוף.
[b]מראה:[/b]בלונדיני,מטר 1.73,יפה,שיער טיפה ארוך,לא מגיע עד הכתף.
[b]הערות:[/b] תקבל את השם שלי אפילו שיש כבר ברנדון,והאופי אולי נראה טיפה מוזר אבל כשהוא יעבור לצד של הטובים זה כבר ישתנה.[/color]
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 26 2009, 09:56 PM
[b] סטיב, ברנדון ורוני-
*הערה לדודי, תקרא מה שקרה אחר-כך.
-----------
''אני כבר לא בלאתזור, אני קול טרנר, אני בן-אדם עם כוחות של שדים, אולי אוכל לעזור לכם במאבק מול המקור?''
אומר קול ומחכה לתשובה ממכם.
''זה חשוב שתשקלו את זה ברצינות, עכשיו שאני הייתי בעולם שבין החיים והמוות, קיבלתי המון כוחות של שדים.. אני בלתי מנוצח, אבל לצערי גם המקור.''
אומר קול ונאנח, ''אז.. מה אתם אומרים?'' הוא אומר ופונה אליכם.
''תשקלו את זה ברצינות, הוא יכול רק להועיל לנו.'' אומר לכם ליאו בלחישה. [/b][/quote]
" אוקי : אני אומר אבל בתוכי אני לא סומך עליו
סטיב, ברנדון ורוני-
קול פונה אליך רוני, ''אתה רוצה לקחת את הכוחות שלי? זאת הדרך היחידה שלי לעזור לכם.'' הוא אומר ומוסיף בקול נואש, ''אני באמת טוב.. נראה לי שאני מתחנן אליכם סתם.'' הוא אומר ויוצא לסלון.
שלושתכם מציצים יחד עם ליאו ורואים שני אנשים מוזרים שבאו אל קול, נראה שהוא משוחח איתם ולאחר מכן מתעצבן וזורק עליהם כדורי אנרגיה, אך זה לא מזיז להם.
אתם מצליחים לשמוע חלק מהשיחה, שקול חייב להפוך לחלק מהם, מתגשם..
''מוזר.. הם באו דווקא לקול?'' אומר ליאו בלחישה ומגמגם.
שלושתכם תוהים על מה לעזאזאל מדובר.
נאור-
רשום! (:
תמיד ידעתי שדמות של רשע ודמויות של טוב במשחק זה מעולה.
מתקפות תוכל לראות בעמוד הראשון.
לכולם-
עדיין יש מקום פנוי לכוח הטלקינזיס, תוכלו לנסות להירשם (:
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 27 2009, 05:47 PM
[b] סטיב, ברנדון ורוני-
קול פונה אליך רוני, ''אתה רוצה לקחת את הכוחות שלי? זאת הדרך היחידה שלי לעזור לכם.'' הוא אומר ומוסיף בקול נואש, ''אני באמת טוב.. נראה לי שאני מתחנן אליכם סתם.'' הוא אומר ויוצא לסלון.
שלושתכם מציצים יחד עם ליאו ורואים שני אנשים מוזרים שבאו אל קול, נראה שהוא משוחח איתם ולאחר מכן מתעצבן וזורק עליהם כדורי אנרגיה, אך זה לא מזיז להם.
[/b][/quote]
"אממ מה לכל הרוחות קורא פה?" אשאל את ליאו "מי אלה?"
[b] סטיב, ברנדון ורוני-
שלושתכם תוהים על מה לעזאזאל מדובר. [/b][/quote]
אני אומר :
" ליאו , מי אלה ? "
[b] סטיב, ברנדון ורוני-
נאור-
רשום! (:
תמיד ידעתי שדמות של רשע ודמויות של טוב במשחק זה מעולה.
מתקפות תוכל לראות בעמוד הראשון.
לכולם-
עדיין יש מקום פנוי לכוח הטלקינזיס, תוכלו לנסות להירשם (: [/b][/quote]
אשאל את ברנדון אם הוא יכול לנסות לחזות מה ייקרה
ואשאל את ליאו מה בידיוק קורה כאן ?
סטיב, ברנדון ורוני-
*סטיב, החיזיונות שלו לא קורים שהוא רוצה, זה לא נשלט.
------
''אלה התגשמויות, הם בעלי כוחות בלתי מוגבלים ורוצים ליצור עולם חדש שבו הם שולטים..'' אומר לי ומשפיל את מבטו, ''הם לא רעים אבל הם לא טובים, הם קיימים בכל מציאות ובכל חלל, לקול אסור להצטרף אליהם, אם הוא יצטרף אליהם.. הוא ישנה את המציאות לעולם שבו הוא שולט, יהרוג את המקור וישלוט על כל דבר שקיים.'' אומר ליאו ומגמגם מעט.
לבסוף, אתם רואים שקול נכנע להם, ומתיישב על הספה, שתי ההתגשמויות מתחילות בטקס, ''חייבים לעצור אותם!'' אומר ליאו בכעס.
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 27 2009, 06:44 PM
[b] סטיב, ברנדון ורוני-
------
''אלה התגשמויות, הם בעלי כוחות בלתי מוגבלים ורוצים ליצור עולם חדש שבו הם שולטים..'' אומר לי ומשפיל את מבטו, ''הם לא רעים אבל הם לא טובים, הם קיימים בכל מציאות ובכל חלל, לקול אסור להצטרף אליהם, אם הוא יצטרף אליהם.. הוא ישנה את המציאות לעולם שבו הוא שולט, יהרוג את המקור וישלוט על כל דבר שקיים.'' אומר ליאו ומגמגם מעט.
לבסוף, אתם רואים שקול נכנע להם, ומתיישב על הספה, שתי ההתגשמויות מתחילות בטקס, ''חייבים לעצור אותם!'' אומר ליאו בכעס. [/b][/quote]
"תעצרו!" אקרא ואנסה להקפיא אותם.
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 27 2009, 06:44 PM
[b] סטיב, ברנדון ורוני-
------
לבסוף, אתם רואים שקול נכנע להם, ומתיישב על הספה, שתי ההתגשמויות מתחילות בטקס, ''חייבים לעצור אותם!'' אומר ליאו בכעס. [/b][/quote]
יהיה לי כוחות חוץ מחזיונות אני מקווה נכון ?
-----------------------------------------
אני רץ לשם כדי לנסות ולהכות אחד מהם
ברנדון ורוני-
תקווה דודי (:
-----
הטקס כמעט הושלם.
ברנדון אתה קופץ אל אחת ההתגשמויות, אך ההתגשמות מעיף אותך ממנו ופונה להילחם מולך.
''אני הוא בטא B, נעים מאוד, מכושף.'' הוא אומר ומרים את ידו, אתה עולה מן הרצפה, ומתחיל להיחנק.
בזמן הזה, אתה רוני מנסה להקפיא את ההתגשמות שעושה את הטקס, אך אתה לא מצליח להקפיא אותו.
ליאו מזנק אל ההתגשמות ומעיף אותו מקול, ''מאיר לבן?! אסור לכם להתערב בעבודה שלנו!'' אומר ההתגשמות, ומעיף את ליאו ממנו, ''יש לי יכולות להרוג מאיר לבן, חבל שהתעסקת איתי, אני בטא A, מנהיג ההתגשמויות.'' הוא אומר ופונה להילחם בליאו בזמן שקול יושב בספה מהופנט.
אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות.
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 27 2009, 07:13 PM
[b] ברנדון ורוני-
תקווה דודי (:
-----
הטקס כמעט הושלם.
ברנדון אתה קופץ אל אחת ההתגשמויות, אך ההתגשמות מעיף אותך ממנו ופונה להילחם מולך.
''אני הוא בטא B, נעים מאוד, מכושף.'' הוא אומר ומרים את ידו, אתה עולה מן הרצפה, ומתחיל להיחנק.
בזמן הזה, אתה רוני מנסה להקפיא את ההתגשמות שעושה את הטקס, אך אתה לא מצליח להקפיא אותו.
ליאו מזנק אל ההתגשמות ומעיף אותו מקול, ''מאיר לבן?! אסור לכם להתערב בעבודה שלנו!'' אומר ההתגשמות, ומעיף את ליאו ממנו, ''יש לי יכולות להרוג מאיר לבן, חבל שהתעסקת איתי, אני בטא A, מנהיג ההתגשמויות.'' הוא אומר ופונה להילחם בליאו בזמן שקול יושב בספה מהופנט.
אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות. [/b][/quote]
'אין לי איך לעזור , הכוחות שלי לא יוכלים לעשות כלום' אני אומר לעצמי , ואז מנסה ליתקוף את הבטא B בידיע שאין לי סיכוי .
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 27 2009, 07:13 PM
[b] ברנדון ורוני-
תקווה דודי (:
-----
הטקס כמעט הושלם.
אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות. [/b][/quote]
"קול צא מזה!" אצרח ואתן לו כאפה
ברנדון ורוני-
הצעה שלי אליך דודי, תוכל להתאמן באומנויות לחימה, ככה תוכל לפתח לעצמך עוד כוח אבל אנושי (:
-----
הוא חונק אותך ברנדון, אתה לא יכול לנשום כמעט, אתה מתפלל פשוט לנס.
בנתיים אתה רואה את רוני מנסה להוציא את קול מההיפנוזה, ואת בטא A משתמש בכוח שלי כדי לחסל את ליאו.
ליאו גוסס, בטא A פונה אליך רוני, אתה מנחית כאפה אדירה בקול והוא מתעשט, ''מה קרה?'' הוא אומר ובמהירות מעיף את בטא A ממך.
לאחר-מכן הוא מעיף את בטא B ממך ברנדון, ואתה נושם לרווחה.
''אנחנו עוד נחזור.. קול.'' הם אומרים ונעלמים, ליאו נרגע ונושם בכבדות, קול הציל אותכם ממוות בטוח!
''כולם בסדר?'' אומר קול ופונה אליכם.
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Nov 27 2009, 08:13 PM
[b] ברנדון ורוני-
הצעה שלי אליך דודי, תוכל להתאמן באומנויות לחימה, ככה תוכל לפתח לעצמך עוד כוח אבל אנושי (:
-----
הוא חונק אותך ברנדון, אתה לא יכול לנשום כמעט, אתה מתפלל פשוט לנס.
בנתיים אתה רואה את רוני מנסה להוציא את קול מההיפנוזה, ואת בטא A משתמש בכוח שלי כדי לחסל את ליאו.
ליאו גוסס, בטא A פונה אליך רוני, אתה מנחית כאפה אדירה בקול והוא מתעשט, ''מה קרה?'' הוא אומר ובמהירות מעיף את בטא A ממך.
לאחר-מכן הוא מעיף את בטא B ממך ברנדון, ואתה נושם לרווחה.
''אנחנו עוד נחזור.. קול.'' הם אומרים ונעלמים, ליאו נרגע ונושם בכבדות, קול הציל אותכם ממוות בטוח!
''כולם בסדר?'' אומר קול ופונה אליכם. [/b][/quote]
אבל אבל אבל אבל אבל אני רוצה כדור אנרגיה !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מיתנשף בכבדות שוב ושוב ואחרי שאני מקבל מספיק אוויר אני אומר :
" כן אני בבסדר "