-
[color=red]יואב-[/color]
בזכות ההכפלה ינמה מצליח להתחמק. ינמה משתמש בראיית הנולד ופוגע בוולפיקס אחד במתקפה מהירה ואז הפיצ'ו פוגע בינמה עם דחיפה. הוולפיקס השני מתכוון להשתמש בגחלת כשפתאום מופיע סנדשרו [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/027sandshrew.png[/img]בגלגול והודף את וולפיקס. "חשבתי שתזדקק לעזרה." אומר השמאמן של סנדשרו. אתה רואה שגם הוא מצוות דארק וכנראה ראה שאתה במצוקה. פיצ'ו מתכוון להשתמש בגלי חשמל על ינמה ואחד הוולפיקסים עומדים להשתמש בגחלת על סנדשרו.
[color=green]אלכס-[/color]
לחדר נכנס קוין ראד ואומר: "אני רוצה לראות איך אתם מתפקדים בתור צוות. כדי לעשות זאת אתם תלחמו שלושתכם יחדיו בפוקימון אחד שלי. אני לא אתן את כל כוחי כדי שיהיה לכם סיכוי. קדימה בואו נתחיל! צא ג'ולטיון[img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/135jolteon.png[/img] !"
[color=blue]תומר-[/color]
"אמנם טדיאורסה איטי יותר אך ההגנה שלו חזקה יותר משל סטארלי וכך גם ההתקפה! טדיאורסה תשתמש בשריטה!" אומר המאמן.
טדיאורסה משתמש בשריטה וסטארלי משתמש במכת כנף. שני הפוקימונים נהדפים לאחור. טדיאורסה עומד להשתמש בליקוק.
[color=red]רנדי-[/color]
אתה מחכה שפוצ'יאנה יתאושש ואז עובר לחדר הבא. אתה רואה מגוייס נוסף. הבוחן מגיע ואומר: "אתם תלחמו קרב 1-1. בהצלחה!"
"אני טים, שהטוב בינינו ינצח! צא סנדשרו[img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/027sandshrew.png[/img]!"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 5 2010, 12:02 PM
[b] [color=red]רנדי-[/color]
אתה מחכה שפוצ'יאנה יתאושש ואז עובר לחדר הבא. אתה רואה מגוייס נוסף. הבוחן מגיע ואומר: "אתם תלחמו קרב 1-1. בהצלחה!"
"אני טים, שהטוב בינינו ינצח! צא סנדשרו[img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/027sandshrew.png[/img]!" [/b][/quote]
"בהצלחה!" אומר למאמן.
"צא פוצ'יאנה! השתמש במכת חול ושלא ישים לב צא אליו בדחיפה!"
-
[b] [color=red]יואב-[/color]
בזכות ההכפלה ינמה מצליח להתחמק. ינמה משתמש בראיית הנולד ופוגע בוולפיקס אחד במתקפה מהירה ואז הפיצ'ו פוגע בינמה עם דחיפה. הוולפיקס השני מתכוון להשתמש בגחלת כשפתאום מופיע סנדשרו [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/027sandshrew.png[/img]בגלגול והודף את וולפיקס. "חשבתי שתזדקק לעזרה." אומר השמאמן של סנדשרו. אתה רואה שגם הוא מצוות דארק וכנראה ראה שאתה במצוקה. פיצ'ו מתכוון להשתמש בגלי חשמל על ינמה ואחד הוולפיקסים עומדים להשתמש בגחלת על סנדשרו. [/b][/quote]
"מהר ינמה שוב הכפלה וישר דחיפה על הוולפיקס" אני אומר לו
-
[color=red]רנדי-[/color]
מכת החול מטשטשת את סנדשרו ונותנת לפוצ'יאנה את יתרון ההפתעה במתקפת הדחיפה. סנדשרו נפגע ישירות. סנדשרו משתמש בשריטה.
[color=red]יואב-[/color]
ינמה נפגע מגלי החשמל של פיצ'ו ומשותק. הוא לא מצליח להשתמש בהכפלה. סנדשרו נפגע מהגחלת של וולפיקס ומשתמש במכת חול שמטשטשת את כולם חוץ מינה שבאוויר וסנדשרו שהשתמש במתקפה. סנדשרו משתמש בשריטה על פיצ'ו ופיצ'ו נפגע ישירות.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 5 2010, 12:53 PM
[b]
[color=red]יואב-[/color]
ינמה נפגע מגלי החשמל של פיצ'ו ומשותק. הוא לא מצליח להשתמש בהכפלה. סנדשרו נפגע מהגחלת של וולפיקס ומשתמש במכת חול שמטשטשת את כולם חוץ מינה שבאוויר וסנדשרו שהשתמש במתקפה. סנדשרו משתמש בשריטה על פיצ'ו ופיצ'ו נפגע ישירות. [/b][/quote]
"ינמה פיצ'ו עכשיו מותש תשתמש בדחיפה בכל הכוח עליו" אני אומר לו
-
[color=red]יואב-[/color]
ינמה משתמש בדחיפה בכל כוחו ופוגע בפיצ'ו ישירות, סנדשרו משלים את המתקפה עם שריטה. פיצ'ו מעולף. "בואו נלך מכאן. נעצור אותם פעם אחרת." אמר מאמן הפיצ'ו והחזיר את פיצ'ו לפוקדור. גם הוולפקסים הוחזרו. הוא הסתובב ונתן מבט מאיים בך ובמאמן של סנשרו ואמר: "זאת לא הפעם האחרונה שתראו אותי, ריאן. רק חכו!"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 5 2010, 12:53 PM
[b] [color=red]רנדי-[/color]
מכת החול מטשטשת את סנדשרו ונותנת לפוצ'יאנה את יתרון ההפתעה במתקפת הדחיפה. סנדשרו נפגע ישירות. סנדשרו משתמש בשריטה. [/b][/quote]
"חכה עד לרגע הנכון, התחמק והשתמש בנשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 5 2010, 01:09 PM
[b] [color=red]יואב-[/color]
ינמה משתמש בדחיפה בכל כוחו ופוגע בפיצ'ו ישירות, סנדשרו משלים את המתקפה עם שריטה. פיצ'ו מעולף. "בואו נלך מכאן. נעצור אותם פעם אחרת." אמר מאמן הפיצ'ו והחזיר את פיצ'ו לפוקדור. גם הוולפקסים הוחזרו. הוא הסתובב ונתן מבט מאיים בך ובמאמן של סנשרו ואמר: "זאת לא הפעם האחרונה שתראו אותי, ריאן. רק חכו!" [/b][/quote]
"תודה רבה לך" אני אומר לו וממשיך לחפש פוקימונים חזקים לצוות
-
[b]
לחדר נכנס קוין ראד ואומר: "אני רוצה לראות איך אתם מתפקדים בתור צוות. כדי לעשות זאת אתם תלחמו שלושתכם יחדיו בפוקימון אחד שלי. אני לא אתן את כל כוחי כדי שיהיה לכם סיכוי. קדימה בואו נתחיל! צא ג'ולטיון[img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/135jolteon.png[/img] !"
[/b][/quote]
קדימה בואו נעשה את זה ! " אני אומר לחברי לקבוצה ...
"צא בלבא !! " אני צועק בקול ושולח כדור אדום נוצץ לשמיים .
"אתם מוכנים ? תוציאו את הפוקימונים שלכם ובואו נחשוב מהר אל אסטרטגיה " אני אומר ולוקח פיקוד .
------------
תזכיר לי את חברי לקבוצה ואת הפוקמונים שלהם בבקשה .
-
[color=red]רנדי-[/color]
פוצ'ינה מצליח להתחמק. הבוחן נראה מרוצה מאוד. פוצ'ינה משתמש בנשיכה וסנדשרו משתמש בסלסול הגנה (הוא הופך לצורת כדור כדי שחלקיו הפגיעים יהיו מוסתרים) ולכן פוצ'ינה נושך את החלק הלא פגיע של סנדשרו. סנדשרו משתמש בדחיפה והודף את פוצ'ינה אחורה.
[color=red]יואב-[/color]
"אמת שבאתי לבשר לך שעומדים להקריא את הקבוצות אז צריך לחזור." אומר המאמן ומתחיל את דרכו חזרה.
חברי הקבוצה הם דילן-אזוריל ומייק-סלגמה
כולכם מוציאים את הפוקימונים. "האזוריל שלי נורא פגיע למתקפות חשמל." טוען דילן. "אין זמן לחשוב צריך להתקיף מהר!" צועק דילן ושולח את סלגמה להשתמש בגחלת. ג'ולטיון מתחמק בעזרת מכה מהירה ופוגע בסלגמה עם זרם חשמלי. ג'ולטיון עומד לפגוע בבלבאזור עם נשיכה.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 5 2010, 07:39 PM
[b]
חברי הקבוצה הם דילן-אזוריל ומייק-סלגמה
כולכם מוציאים את הפוקימונים. "האזוריל שלי נורא פגיע למתקפות חשמל." טוען דילן. "אין זמן לחשוב צריך להתקיף מהר!" צועק דילן ושולח את סלגמה להשתמש בגחלת. ג'ולטיון מתחמק בעזרת מכה מהירה ופוגע בסלגמה עם זרם חשמלי. ג'ולטיון עומד לפגוע בבלבאזור עם נשיכה. [/b][/quote]
"בלבא התחמק והשתמש בהצלפת גפן כדי להדוף את המתקפה ושמור מן הצד על אזוריל הוא חלש נגד חשמל! "אני צועק לבלבזור וקורץ מזווית העיין לדילן .
"טוב מייק אני חושב שאתה ואני צריכים לגרום לו להסחת דעת ואז לתקוף בהפתעה ! מוכן ?" אני שואל ומביט על תגובתו של מייק ופעולותי של ג'ולטיון שרץ לעבר בלבזור .
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 5 2010, 07:39 PM
[b]
[color=red]יואב-[/color]
"אמת שבאתי לבשר לך שעומדים להקריא את הקבוצות אז צריך לחזור." אומר המאמן ומתחיל את דרכו חזרה.
[/b][/quote]
"אוו תודה שאמרת לי אני חייב לרוץ" אני אומר ונותן ריצה לשם
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 4 2010, 04:23 PM
[b]
[color=blue]דילן-[/color]
אתה עובר את החומה. הבוחן נגש אליך ואומר: "הצלחת לעבור בדרך טובה אבל לא מקורית כל כך." יש עוד זמן למבחנים הקבוצתיים. מה תעשה בזמן החופשי?
[/b][/quote]
יש לי פוכדורים נכון?
"אוקי פיצ'ו בוא נכיר זה את זה יותר טוב" אומר ואוסיף "קדימה בוא נילחם" אומר ואחפש פוקימונים לאימון באזור שהוא קרוב למחנה האימונים
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 4 2010, 04:23 PM
[b] [color=green]סם-[/color]
אתה ובריאן מגיעים לאולם המרכזי קוין ראד נמצא על במה ומתחיל להקריא את הקבוצות. "בקבוצה 6 נמצאים; סם הוקינס, בריאן דוקר ומרי טין. קבוצה 6 מוזמנת לעבור לחדר הבא בו יתקיים המבחן הקבוצתי שלה בעוד מספר רגעים."
בריאן מחייך ואומר: "אז כנראה שאנחנו יחד בזה."
אתם עוברים לחדר הבא ואתם רואים נערה בגילכם שכנראה זאת מרי.
[/b][/quote]
אי אפשר איזו תמונה שלה?!....סתם :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מגניב, אני בראיין ועוד נערה, זה יהיה גדול!'אני חושב בשמחה,
"שלום לך מרי, אני סם וזה בראיין, נחמד להכיר"אני משיט יד כדי ללחוץ את שלה.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 5 2010, 01:02 PM
[b] [color=blue]תומר-[/color]
"אמנם טדיאורסה איטי יותר אך ההגנה שלו חזקה יותר משל סטארלי וכך גם ההתקפה! טדיאורסה תשתמש בשריטה!" אומר המאמן.
טדיאורסה משתמש בשריטה וסטארלי משתמש במכת כנף. שני הפוקימונים נהדפים לאחור. טדיאורסה עומד להשתמש בליקוק. [/b][/quote]
"סטארלי תתמחק ותקוף אותו במתקפה מהירה (QUICK ATTACK)"