-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 12 2010, 07:54 PM
[b] [b][b]סילבר[/b] -
אתה יוצא לכיוון מעבורת הספיר ומתחיל ללכת בתוך דרך 302 עד שלפתע אתה רואה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/img] שוכב פצוע קשה באמצע הדרך,
מה תעשה? [b]שים לב:צ'ימצ'אר אינו פוקימון שניתן למצוא בדרך 302![/b] [/b][/quote]
אני אומר לליירה שהצ'ימצ'אר הזה לא אמור להיות פה ושזה מוזר ואומר לה שאני נוקח אותו למרכז הפוקימונים בריצה הכי מהירה שאני יכול. (אה ואפשר שטוטודיל תמיד יהיה בחוץ?).
-
[b]
[b]ג'וני[/b] -
צ'רמנדר תוקף עם מתקפת להביור אדירה אך נראה שבוויזל פשוט חולף על פניה כאשר הוא משתמש בסילון אקווה ומיד לאחר מכן פוגע בצ'רמנדר,
צ'רמנדר סופג המון נזק אך מחזיר מתקפת נגד של גחלת מיד אך נראה שזה גם לא עובד ברגע שבוויזל הודף את זה עם בום על-קולי,
בוויזל מסתכל על צ'רמנדר ומשוויץ בכוחו ומיד לאחר מכן תוקף עם סילון אקווה ומעלף את צ'רמנדר שלך..
מה תעשה? [b]צ'רמנדר עלה רמה![/b]
[/b][/quote]
"יפה צ'רמנדר הוא פוקימון מים אז היה לו יתרון עליך" אומר ואחזיר אותו לפוכדור "תשמע בויזל אני רוצה לתפוס אותך ושתצטרף לצוות שלי אבל אם אתה רוצהעוד קרב אני מבין אותך אז חכה פה ואני מרפא את צ'רמנדר וחוזר" אומר לו וארוץ בטיך המהירות לרפא את צ'רמנדר ולחזור ואחשוב 'זה קצת רחוק הוא בטח ילך' אחשוב לי בלחץ ואמשיך לרוץ
-
אנצל את העובקה שהיריב פצוע והתקיף אותו בשילוב של ירית בוץ ואקדח מים
-
[b]סילבר[/b] -
אתה וטוטודייל רצים עם צ'ימצ'אר למרכז הפוקימונים במרכז הפנינה ולאחר מספר שעות האחות ג'וי יוצאת מחדר הטיפולים עם חיוך על פניה,
"צ'ימצ'אר בסדר גמור!" היא אומרת ומושיטה לך אותו והוא קופץ ומחבק אותך בחוזקה והיא מוסיפה לומר:"נראה לי שהוא ממש התאהב בך",
לפתע ליירה נכנסת בסערה למרכז הפוקימונים ובעודה מתנשפת היא אומרת לך:"צדקת באמת קורה שם משהו מוזר.. היה שמה מישהו מוזר ומפחיד..",
והיא מספרת לך שהיא ראתה אדם מוזר לבוש ברדס שחור בביצות כרוזליט ממש ליד דרך 302 צ'ימצ'אר גם שומע את זה והוא קופץ עלייך ומסמן לך שהוא רוצה ללכת איתך לשם,
מה תעשה?
[b]ג'וני[/b] -
אתה חוזר לאחר שהיית במרכז הפוקימונים אל בוויזל ואתה מוצא אותו שוכב מתחת לגג המחסן שליד עמדת הדיג מחכה לך,
מה תעשה?
[b]רד[/b] -
מדקיפ משלב את המתקפות ומשתמש בשילוב שנהפך למתקפת מים בוציים נגד ליירון והוא חוטף נזק גבוה אך ממשיך לעמוד,
"טוב זה היה לא רע... ליירון תותח פלאש עד שתפגע בו!" פול מצווה עליו וליירון מתחיל לירות מספר תותחי פלאש על מדקיפ שמצליח להתחמק במהירות מרובם,
עד שאחרי כמה ניסיונות אחד מהם פוגע בו בחוזקה ומפיל אותו לקרקע במצב קשה שהוא כמעט גמור ולעומתו נראה שליירון מותש לגמרי וזקוק למנוחה,
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 12 2010, 09:07 PM
[b]
[b]ג'וני[/b] -
אתה חוזר לאחר שהיית במרכז הפוקימונים אל בוויזל ואתה מוצא אותו שוכב מתחת לגג המחסן שליד עמדת הדיג מחכה לך,
מה תעשה?
[/b][/quote]
"אוקי קדימה קום ובוא נילחם" אומר לו בביטחון ואוציא את צ'רמנדר מהפוכדור ואומר"קדימה צ'רמנדר השתמש בלהביור ואחר כך ביללה ותישאר מפוקס עליו" אומר לו
-
[b]
[b]יואב[/b] -
מאחר ופיקאצ'ו פצועה ריק תופס אותה בקלות רבה והוא אומר לך שעליו לקחת אותה למרכז הפוקימונים ושאם זה בסדר מבחינתך אז הוא יעזוב אותך לזמן מה,
מה תעשה?
[/b][/quote]
"בסדר גמור לך תטפל בוא אני מחכה לך פה בינתיים אני אחפש פוקימונים חדשים לצוות" אני אומר לו וממשיך לחפש פוקימונים לצוות שלי
-
[b]ג'וני[/b] -
בוויזל מסרב לקום להלחם ומשתחצן וצ'רמנדר הזועם שולח עליו להביור חזק במיוחד אך הפגיעה והנזק לא גבוהים במיוחד,
בוויזל קם ומתאושש מהלהביור ומזנק על צ'רמנדר שמשתמש בנהימה(יללה) עם זנב ברזל שפוגע אך בעקבות הנהימה לא גורם יותר מדי נזק,
מה תעשה?
[b]יואב[/b] -
אתה נשאר לחפש פוקימונים ואתה פתאום מבחין בכמויות ברקים כחולים אדירים מכיוון העצים הגדולים שבתוך דרך 301,
מה תעשה?
-
"מדקיפ תנסה להגיע מאחוריו,ואז תגמור אותו עם השילוב שלך של ירית בוץ ואקדח מים נוספת"אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 12 2010, 09:07 PM
[b] [b]סילבר[/b] -
אתה וטוטודייל רצים עם צ'ימצ'אר למרכז הפוקימונים במרכז הפנינה ולאחר מספר שעות האחות ג'וי יוצאת מחדר הטיפולים עם חיוך על פניה,
"צ'ימצ'אר בסדר גמור!" היא אומרת ומושיטה לך אותו והוא קופץ ומחבק אותך בחוזקה והיא מוסיפה לומר:"נראה לי שהוא ממש התאהב בך",
לפתע ליירה נכנסת בסערה למרכז הפוקימונים ובעודה מתנשפת היא אומרת לך:"צדקת באמת קורה שם משהו מוזר.. היה שמה מישהו מוזר ומפחיד..",
והיא מספרת לך שהיא ראתה אדם מוזר לבוש ברדס שחור בביצות כרוזליט ממש ליד דרך 302 צ'ימצ'אר גם שומע את זה והוא קופץ עלייך ומסמן לך שהוא רוצה ללכת איתך לשם,
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר טוטודיל ולליירה שנרוץ לראות מה קורה שם.
-
[b]
[b]חיים[/b] -
טרטוויג שולח כדור אנרגיה שיוצר פיצוץ אדיר ברגע שהוא מתנגש עם מכת הברק והפיצוץ גורם גם לטרטוויג וגם לפיקאצ'ו נזק קל,
טרטוויג מנצל את העשן ושולח מתקפת עלי טער חזקה שפוגעת בצורה מושלמת בפיקאצ'ו ובהפתעה פיקאצ'ו ספג נזק רב עם עדיין מסוגל להלחם,
"אתה לא רע! פיקאצ'ו השתמש במכת וולט!" פיקאצ'ו רץ בשיא המהירות לכיוון טרטוויג מכוסה בברקים וטרטוויג לא מצליח להתחמק וסופג מכה אדירה,
שני הפוקימונים חוו נזק אדיר אך נראה ששניהם עדיין מתעקשים להלחם, מה תעשה?
[/b][/quote]
"טרטוויג תגמור את זה בכדור אנרגיה"
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 13 2010, 06:21 AM
[b]
[b]יואב[/b] -
אתה נשאר לחפש פוקימונים ואתה פתאום מבחין בכמויות ברקים כחולים אדירים מכיוון העצים הגדולים שבתוך דרך 301,
מה תעשה? [/b][/quote]
"וואו אני חייב לגלות מה זה" אני אומר ורץ לבדוק מה זה
-
[b]רד[/b] -
מדקיפ בקושי ומצליח לתקוף פעם נוספת אך מכיוון שליירון מותש ההתקפה פוגעת וגורמת לו נזק גדול ולאחר שהוא חוטף את ההתקפה הוא ממשיך להתנשף,
"תחזור יצור חסר תועלת שכמותך!" פול מצווה עליו ומחזיר אותו לפוקדור שלו ולאחר מכן הוא מסתכל עלייך ואומר:"מדקיפ שלך עלוב אבל יש לך מזל שליירון גם לא משהו..",
הוא מסיים לדבר ומתכונן ללכת, מה תעשה?
[b]מדקיפ עלה 4 רמות ו50% ולמד מים בוציים![/b]
[b]סילבר[/b] -
אתם פונים יחדיו לכיוון הביצות ושאתם מגיעים לשם אתה רואה אדם לבוש שחורים עטוף בברדס נח ונישן על אחד העצים,
צ'ימצ'אר מסתכל עליו ומפתח תגובה עויינת וקופץ עליו עם גלגל להבה אך לפני שהוא אפילו מתקרב אליו האדם המיסתורי משליח פוקדור לאוויר,
צ'ימצ'אר המופתע עוצר את גלגל הלהבה ונסוג לאחור ומתוך הפוקדור שלו יוצא[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/430.png[/img] שעף לכיוון צ'ימצ'אר ופוגע בו בחוזקה עם מכת כנף,
צ'ימצ'אר המסכן המסכן מותח על האדמה ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות עומד מולך[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/391.png[/img] מדהים ועוצמתי,
מונפרנו משתמש בגלגל להבה על האנצ'קרו וגורם לו מעט נזק והאנצ'קרו מתכונן להשיב מתקפת נגד ומונפרנו מסמן לך שהוא רוצה שתפעיל אותו בקרב הזה,
מה תעשה?
[b]חיים[/b] -
טרטוויג שולח כדור אנרגיה עוצמתי על פיקאצ'ו ופיקאצ'ו שולח מכת ברק על כדור האנרגיה וההתנגשות גורמת לפיצוץ שמעלף את שניהם,
"הקרב נגמר בתיקו!" השופט צועק ואש מתקרב אלייך ומברך אותך על קרב אדיר והולך משם, מה תעשה?
[b]טרטוויג עלה 2 רמות ו50%![/b]
[b]יואב[/b] -
אתה מגיע לשם ורואה אדם מבוגר שמפעיל מן מכונה קטנה ששולחת ברקים על כל הפוקימונים באיזור ותוך שניות האדם הזה משליח על כולם פוקדורים,
אתה עד לתפיסתם של מעל עשרה פוקימונים כמו סטארלי, טיילו, מיאו ועוד שהיו במקום האדם המיסתורי מכבה את המכונה שלו ולפתע הוא מביט בך,
הוא מסתכל עלייך במשך שלוש דקות עם מבטו החודרני והמאיים ואז הוא מתחיל ללכת משם,
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 13 2010, 06:21 AM
[b] [b]ג'וני[/b] -
בוויזל מסרב לקום להלחם ומשתחצן וצ'רמנדר הזועם שולח עליו להביור חזק במיוחד אך הפגיעה והנזק לא גבוהים במיוחד,
בוויזל קם ומתאושש מהלהביור ומזנק על צ'רמנדר שמשתמש בנהימה(יללה) עם זנב ברזל שפוגע אך בעקבות הנהימה לא גורם יותר מדי נזק,
מה תעשה?
[/b][/quote]
"משחק אותה קשה להשגה אהה?" אומר לו בכעס "קדימה צ'רמנדר בוא נראה לו מה אנחנו שווים השתמש שוב ביללה ואחר כך הגחלת ותנסה להתחמק מכל מתקפה שלו" אומר לו ואחשוב 'הבויזל הזה יודע הרבה מתקפות,הוא יעזור לי מאוד' אחשוב לעצמי
-
אומר לפול:" הכוח של הפוקימון זה לא מה שמשנה, אלה היחס שאתה נותן להם וטכניקה
-
[b]ג'וני[/b] -
צ'רמנדר מרחיק אותו עם היללה ומיד משתמש בגחלת שלא עושה יותר מדי נזק ובויזל יוצא עם סילון אקווה בתור מתקפת נגד,
צ'רמנדר מנסה להתחמק אך בויזל מהיר מדי והוא פוגע בצ'רמנדר בחוזקה וגורם לו נזק רב ומיד לאחר מכן בויזל מתכונן למתקפת אקדח מים,
מה תעשה?
[b]רד[/b] -
פול מסתובב בחזרה אלייך מגחך ואומר:"בחיי כמה שאתה פתטי.. בפעם הבאה שניפגש אני מבטיח שהקרב שאני ייתן לך לא יהיה כזה קל..",
הוא מסתובב בחזרה והולך משם עם הרגשה שהוא מצא לעצמו יריב נחוש שאולי שווה משהו, מה תעשה?