-
[COLOR=Teal][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=Orange][U]קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
אתה בגיע לפרופסור רוק ,ובחוץ כבר לילה .
"מה קרה ? למה חזרת ?" שואל רוק בדאגה .
אתה מסביר לו בדיוק מה שקרה .
[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]"אני מבין ... ידעתי שזה יבוא ... " אומר רוק בפרצוף מאוד מודאג.
"טוב אל תדאג ,תמשיך לכיוון העיר אלקוסקה , אני נוסע עם ג'וני לעיר הנגון לפגוש את אש ,אתה יודע מי זה נכון ? אש הוא משלישית הגדולים ,המאמנים הכי מצליחים והכי מרשימים בעולם הפוקמונים .
הוא ידע כבר מה לעשות ,הוא נתקל בצוות הזה לא מעט , הוא מנסה להשיג אותם כי הם הצליחו לגנוב לאש את הפיקצ'ו שלו ... " מספר לך רוק .
"נו ג'וני אתה בא !? " צועק פרופסור רוק .
"אני בא ! " מופיע נער צעיר ונושא איתו תיק .
[/COLOR][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/107/2/1/Pokemon_Trainer___Jason_Drake_by_HunterKharon.png[/IMG]
[COLOR=DarkSlateGray]"טוב אנחנו זזים , נתראה א"כ ,ביי " אומר רוק ויוצא מפתח הדלת .
"ואתה יכול להישאר כאן הלילה כי כבר מאוחר לטייל בשעה כזאת בחוץ..."
[/COLOR] [U][COLOR=DarkSlateGray]מה תעשה ?
[/COLOR][/U][COLOR=DarkSlateGray]--------------------[/COLOR]
[U][COLOR=Teal][COLOR=SeaGreen]סם
[/COLOR][/COLOR][/U][COLOR=DarkSlateGray]אתה מטייל בעיר ורואה מרכז פוקמונים קרוב , אתה שם לב לקולות מוזרים סביבך ,אינך מבין מה זה עד שאתה קולט שזאת הבטן שלך ...
[U]מה תעשה עכשיו ?[/U][/COLOR]
[COLOR=Teal][COLOR=DarkSlateGray]----------------------[/COLOR][/COLOR]
[U][COLOR=Teal]ברנדון [/COLOR][/U]
[COLOR=DarkSlateGray]אתה זורק כדור בוהק לשמיים שמשחרר קרניים אדומות לכל עבר וכולע את צ'ארמיר בתוך בפוקדור...
~נדנוד ~...~נדנוד~.....~נתפס ~
תפסת צ'ארמיר ![/COLOR]
[U][COLOR=DarkSlateGray]מה תעשה ?[/COLOR][/U]
[COLOR=DarkSlateGray]
-----------------[/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray] [U][COLOR=PaleTurquoise]רד[/COLOR][/U][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]פרש מן המשחק ... מי שמוכן לקחת את מקומו מוזמן לדבר איתי בה"פ ^^[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray][U]מה תעשה?[/U][/COLOR]
-
[quote=פיקסלוק :);604455]
[U][COLOR=teal][COLOR=seagreen]סם [/COLOR][/COLOR][/U][COLOR=teal]
[/COLOR][COLOR=darkslategray]אתה מטייל בעיר ורואה מרכז פוקמונים קרוב , אתה שם לב לקולות מוזרים סביבך ,אינך מבין מה זה עד שאתה קולט שזאת הבטן שלך ...[/COLOR]
[COLOR=darkslategray][U]מה תעשה עכשיו ?[/U][/COLOR]
[COLOR=teal][COLOR=darkslategray]----------------------[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
ארוץ אל מרכז הפוקימונים ואראה אם מגישים שם אוכל או משהו
-
[COLOR=Teal][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=Orange][U]קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
אתה בגיע לפרופסור רוק ,ובחוץ כבר לילה .
"מה קרה ? למה חזרת ?" שואל רוק בדאגה .
אתה מסביר לו בדיוק מה שקרה .
[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]"אני מבין ... ידעתי שזה יבוא ... " אומר רוק בפרצוף מאוד מודאג.
"טוב אל תדאג ,תמשיך לכיוון העיר אלקוסקה , אני נוסע עם ג'וני לעיר הנגון לפגוש את אש ,אתה יודע מי זה נכון ? אש הוא משלישית הגדולים ,המאמנים הכי מצליחים והכי מרשימים בעולם הפוקמונים .
הוא ידע כבר מה לעשות ,הוא נתקל בצוות הזה לא מעט , הוא מנסה להשיג אותם כי הם הצליחו לגנוב לאש את הפיקצ'ו שלו ... " מספר לך רוק .
"נו ג'וני אתה בא !? " צועק פרופסור רוק .
"אני בא ! " מופיע נער צעיר ונושא איתו תיק .
[/COLOR][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/107/2/1/Pokemon_Trainer___Jason_Drake_by_HunterKharon.png[/IMG]
[COLOR=DarkSlateGray]"טוב אנחנו זזים , נתראה א"כ ,ביי " אומר רוק ויוצא מפתח הדלת .
"ואתה יכול להישאר כאן הלילה כי כבר מאוחר לטייל בשעה כזאת בחוץ..."
[/COLOR][/COLOR][/U][COLOR=DarkSlateGray]אתה מגיע למרכז הפוקמונים ורואה שמגישים אוכל לאנשים שנשארים לישון שם .
"שלום אפשר לעזור ?" ניגשת אליך האחות ג'ואי ושואלת אותך בחיוך...
[COLOR=DarkSlateGray]אתה זורק כדור בוהק לשמיים שמשחרר קרניים אדומות לכל עבר וכולע את צ'ארמיר בתוך בפוקדור...
תפסת צ'ארמיר ![/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]
[COLOR=LightBlue] [U]דארק[/U][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray][/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]אתה מחפש מוט ומוצא אחד ,בל בדיוק כשהתכופפת להביא אותו שריטה עצומה עברה מעל כתיפך ...היה לך מזל אבל לא להרבה זמן ...[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
הוא מניף את ציפוריניו כדי לפגוע בך,שוב !
[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray][U]מה תעשה?[/U][/COLOR][COLOR=DarkSlateGray][/COLOR]
-
[quote=פיקסלוק :);604462][COLOR=teal][COLOR=darkslategray][COLOR=orange][U]קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה בגיע לפרופסור רוק ,ובחוץ כבר לילה .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"מה קרה ? למה חזרת ?" שואל רוק בדאגה .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה מסביר לו בדיוק מה שקרה .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"אני מבין ... ידעתי שזה יבוא ... " אומר רוק בפרצוף מאוד מודאג.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"טוב אל תדאג ,תמשיך לכיוון העיר אלקוסקה , אני נוסע עם ג'וני לעיר הנגון לפגוש את אש ,אתה יודע מי זה נכון ? אש הוא משלישית הגדולים ,המאמנים הכי מצליחים והכי מרשימים בעולם הפוקמונים .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]הוא ידע כבר מה לעשות ,הוא נתקל בצוות הזה לא מעט , הוא מנסה להשיג אותם כי הם הצליחו לגנוב לאש את הפיקצ'ו שלו ... " מספר לך רוק .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"נו ג'וני אתה בא !? " צועק פרופסור רוק .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"אני בא ! " מופיע נער צעיר ונושא איתו תיק .[/COLOR]
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/107/2/1/Pokemon_Trainer___Jason_Drake_by_HunterKharon.png[/IMG]
[COLOR=darkslategray]"טוב אנחנו זזים , נתראה א"כ ,ביי " אומר רוק ויוצא מפתח הדלת .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"ואתה יכול להישאר כאן הלילה כי כבר מאוחר לטייל בשעה כזאת בחוץ..."[/COLOR]
[U][COLOR=darkslategray]מה תעשה ?[/COLOR][/U]
[COLOR=darkslategray]--------------------[/COLOR]
[/quote]
"אין בעיה פרופסור... תודה לך" אני מודה לו בחיוך עייף.
לאחר מכן אני נשכב על הרצפה ומסדר את תיקי בתור כרית, מנסה להירדם במהירות.
-
[COLOR=Teal][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=Orange][U]קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]אתה נרדם לאחר מספר דקות....
"בוקר טוב ! " אומר לך הפרופסור בעודו מעיר אתך .[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
[/COLOR][/COLOR][/U][COLOR=DarkSlateGray]אתה מגיע למרכז הפוקמונים ורואה שמגישים אוכל לאנשים שנשארים לישון שם .
תפסת צ'ארמיר ![/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]
[COLOR=DarkSlateGray]אתה מחפש מוט ומוצא אחד ,בל בדיוק כשהתכופפת להביא אותו שריטה עצומה עברה מעל כתיפך ...היה לך מזל אבל לא להרבה זמן ...[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
-
[COLOR=#696969]יש מקום?[/COLOR]
[COLOR=#696969]אם כן, הכנתי טופס[/COLOR]
[COLOR=#696969]ואני חדש בפורום, אבל בתחום לא... יש לי מפוקיבלוק ותק..[/COLOR]
[COLOR=#696969]ולגבי האופי, יש לו חלק מהאופי שיכולים להיות גם טובים וגם רעים [תלוי בסיטואציה] אז תתיחס[/COLOR]
[COLOR=#696969]שם: דניס[/COLOR]
[COLOR=#696969]תמונת מאמן: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#696969]אופי: חסר פחד, עצמאי, לא בוטח בקלות, נאמן, לא מביע רגשות, החלטי[/COLOR]
[COLOR=#696969]רקע: דניס היה ילד בודד מאז ומתמיד, הוא נולד יתום וחי כנרדף. [/COLOR][COLOR=#696969]אך הוא היה קורבן, קורבן של הרבה פשעים מוצלחים.[/COLOR]
[COLOR=#696969]דניס גדל ברחובות העיר לברסאה ומשם החל להרדף על יד פשעי צוות X-YANS, תושבי העיר חשבו שהוא ביצע את הפשעים ומאז נרדף הילד הבודד ע"י ההמון.[/COLOR]
[COLOR=#696969]הילד הצעיר נרדף גם בידי ערוצי התקשורת והחדשות, והוצג שם כפושע.[/COLOR]
[COLOR=#696969]משם ברח לעיר הנגון, כי כיווה שיניחו לו שם, אך הוא טעה ושילם ביוקר, תושבי עיר ידעו שיגיע לעיר והכינו לו מארב וברדת השקיעה כבר דניס הילד הבודד היה מכוסה חבלות, שריטות ופצעים מדממים מידי תושבי הנגון ופוקימוניהם.[/COLOR]
[COLOR=#696969]כך המשיך הקורבן של צוות X-YANS לברוח מעיר לעיר ואיתו בא צוות X-YANS וחולל פשעים.[/COLOR]
[COLOR=#696969]בעיר אלקסוקה איבד הצוות את הילד, שפנה לעיר דינגאה.[/COLOR]
[COLOR=#696969]למרבה הפלא רק איש אחד ידע בעיר את "עלילותיו ופשעיו של דניס"- הפרופסור רוק.[/COLOR]
[COLOR=#696969]והפרופסור הציע לדניס הזדמנות- הזדמנות להתחיל חיים חדשים ולגמור את הסבל[/COLOR]
[COLOR=#696969]ודניס הסכים והחל להתכונן למסעו, אומנם הצלקות שצוות X-YANS עשו לו ישארו בליבו אך כעת יוכל לקבל חברים ומשפחה ולהשתדל למחוק את הצלקות.[/COLOR]
[COLOR=#696969]פוקימון תחילתי: פלובי [[IMG]http://up203.siz.co.il/up1/jmqljnj3teyn.png[/IMG]][/COLOR]
[COLOR=#696969]פוקמונים :[/COLOR]
[COLOR=#696969]חפצים :[/COLOR]
[COLOR=#696969]פוקמונים אצל הפרופסור :[/COLOR]
[COLOR=#696969]בקשות: לתפוס אלקיטר ([IMG]http://up203.siz.co.il/up3/uz2zgrknm2ez.png[/IMG]) ולהרשם...[/COLOR]
-
[quote=פיקסלוק :);604502][COLOR=teal][COLOR=darkslategray][COLOR=orange][U]קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה נרדם לאחר מספר דקות....[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"בוקר טוב ! " אומר לך הפרופסור בעודו מעיר אתך .[/COLOR]
[/quote]
אני מפהק בישנוניות, "בוקר טוב גם לך פרופסור" אני אומר לו והולך לשטוף פנים.
לאחר שאני מסיים אני שואל את הפרופסור- "נו, אז מתי יוצאים?".
-
[COLOR=Teal][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=Orange][U][COLOR=Purple][B]לכולם !
ברצוני לשאול אם המשחק מושקע ולא משעמם ואם יש משהו שאני יכול לשפר ? או שיש משהו שאתם לא מבינים ורוצים הסבר ? או שיש משהו שהייתם רוצים שיהיה ואין אותו אז אני אשקול להוסיף ....[/B][/COLOR]
קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]"מתי יוצאים ?" שואל רוק ...
"לאן אנחנו אמורים לצאת ? " רוק שואל ומביט אליך בפנים לא מבינות.[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
תפסת צ'ארמיר ![/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]
[COLOR=DarkSlateGray]אתה מחפש מוט ומוצא אחד ,בל בדיוק כשהתכופפת להביא אותו שריטה עצומה עברה מעל כתיפך ...היה לך מזל אבל לא להרבה זמן ...[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
[URL="http://pokemons.co.il/forum/member.php?u=6289"][COLOR=#000000]DarkTiger[/COLOR][/URL]
מצטער כבר אין מקום מישהו נרשם לפניך ...
אבל יש מצב אני יוסיף עוד משתמשים ואז אני אצור איתך קשר ...
-
[quote=פיקסלוק :);604537]
[COLOR=darkslategray]"מתי יוצאים ?" שואל רוק ...[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"לאן אנחנו אמורים לצאת ? " רוק שואל ומביט אליך בפנים לא מבינות.[/COLOR]
[/quote]
"מה?... אה, לא משנה, התבלבלתי..." אני משיב לו בעייפות,
"טוב, תודה על הכל פרופסור, אבל אני חייב ללכת" אני מודה לו ויוצא מהעמבדה לכיוון מרכז הפוקימונים.
-
[COLOR=Teal][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=Orange][U]קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]אתה מגיע למרכז הפוקמונים ורואה מספר מאמנים שיושבים עם פוקימוניהם .[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
תפסת צ'ארמיר ![/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]
[URL="http://pokemons.co.il/forum/member.php?u=6289"][COLOR=#000000][/COLOR][/URL]
-
[quote=פיקסלוק :);604540]
[/COLOR][COLOR=darkslategray]אתה מגיע למרכז הפוקמונים ורואה שמגישים אוכל לאנשים שנשארים לישון שם .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"שלום אפשר לעזור ?" ניגשת אליך האחות ג'ואי ושואלת אותך בחיוך...[/COLOR]
[/quote]
"שלום אני שמח לקבל אוכל וחדר ללילה" אומר לה בחיוך
-
[COLOR=DarkSlateGray]אתה מגיע למרכז הפוקמונים ורואה מספר מאמנים שיושבים עם פוקימוניהם .[/COLOR][COLOR=DarkSlateGray]
[/COLOR][/COLOR][/U][COLOR=DarkSlateGray]"אין בעיה " אומרת לך ג'וא בחיוך רחב .
"מכאן בבקשה " הוא אומר ומובילה אותך למסדרון ארןך.
"זה החדר שלך ^^ , אשמח לקבל את הפוקמונים שלך כדי לטפל בהם ולהאכילם " אומר לך האחות ומחכה לתגובה.
אתה נותן לה את הפוכדורים ונכנס לחדר גדול עם מקרר מלא וטלויזיה ומיטה .
תפסת צ'ארמיר ![/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray]
-
[quote=פיקסלוק :);604659][COLOR=teal][COLOR=darkslategray]----------------------[/COLOR][/COLOR]
[U][COLOR=teal]ברנדון [/COLOR][/U]
[COLOR=darkslategray]אתה זורק כדור בוהק לשמיים שמשחרר קרניים אדומות לכל עבר וכולע את צ'ארמיר בתוך בפוקדור...[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]~נדנוד ~...~נדנוד~.....~נתפס ~[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]תפסת צ'ארמיר ![/COLOR]
[/quote]
"יש!!,תפסתי צארמיר!" אומר ואחבק את סלטאד בשמחה.
"סלטאד,אתה בטח עייף מהקרב,אתה רוצה לנוח בפוקדור או ללכת איתי?"אשאל אותו.
-
[quote=פיקסלוק :);604659]
[/COLOR][COLOR=darkslategray]"אין בעיה " אומרת לך ג'וא בחיוך רחב .[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"מכאן בבקשה " הוא אומר ומובילה אותך למסדרון ארןך.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"זה החדר שלך ^^ , אשמח לקבל את הפוקמונים שלך כדי לטפל בהם ולהאכילם " אומר לך האחות ומחכה לתגובה.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה נותן לה את הפוכדורים ונכנס לחדר גדול עם מקרר מלא וטלויזיה ומיטה .[/COLOR]
[/quote]
"ווא אני רעב" אומר ואתחיל לחפש במקרר משהו טעים ואוכל אותו,אחר כך אנעל את החדר ואלך לחפש את האחות ג'וי ולקחת את הפוקימונים שלי
-
[quote=פיקסלוק :);604540][COLOR=teal][COLOR=darkslategray][COLOR=orange][U]קלארק[/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה מגיע למרכז הפוקמונים ורואה מספר מאמנים שיושבים עם פוקימוניהם .[/COLOR]
[/quote]
אני מגיש לאחות את שני הפוכדורים של הפוקימונים שלי.
אחר - כך, שאני מקבל אותם בחזרה אני שואל את אחד המאמנים אם הוא רוצה קרב של שתיים על שתיים.