-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"לא סתם נבחרת" הוא אומר בביטחון ומוסיף,"אנחנו נאמן את טוקומון ונחזק אותו".
"בעוד כחודש המסע הגדול שלך לעולם הדיגיטלי ייחל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"שמי קורומון ואני דיג'ימון!",לפני שאתה מספיק אפילו להבין את דבריו את שם לב למכשיר מוזר שמופיע בידך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אוקיי אני מתחיל",אומר לך בנימה רגועה.
לפני חמש שנים מדען בשם ג'יי טירוסה פתח שער לעולם הדיגיטלי".
"העולם הדיגיטלי הוא העולם ממנו מוטימון שלך בא,עולם מלא במפלצות".
"העולם היה שליו ורגוע עד שהוא הגיע לשם וזרע פחד ואימה",הוא מפסיק לשנייה ואחר כך ממשיך,
"אתה והשותף שלך חייבים לעצור אותו מכיוון שאתם היחידים שיכולים לעשות זאת".
הוא מסיים ואז שואל אותך:"יש לך שאלות",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה מגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר ואתה שם לב לכפתור שנמצא על הרצפה בו רשום "לחץ",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]"אנחנו דיג'ימונים-מפלמות דיגיטליות",שנייה אחריי שלושה אנשים בחליפות לוקחים אותך ואת פורומון לתוך אוטו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR]
-
[quote=adidas;620891]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"שמי קורומון ואני דיג'ימון!",לפני שאתה מספיק אפילו להבין את דבריו את שם לב למכשיר מוזר שמופיע בידך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][/quote]
"דיג'ימון מה זה?" אני שואל את עצמי כאשר מביט בקורומון בצורה מוזרה
אני מבחין במכשיר שבידי ושואל את קורומון מה זה.
"מה זה המכשיר הזה?" שואל את קורומון
-
[quote=adidas;620891]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/quote]
מנסה להגיע לבסיס שמתחת לאדמה
-
[B][COLOR="darkorchid"]"אנחנו דיג'ימונים-מפלמות דיגיטליות",שנייה אחריי שלושה אנשים בחליפות לוקחים אותך ואת פורומון לתוך אוטו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"תעופו ממני מה אתם רוצים ממני?" אני מנסה להעיף אותם ממני.. וצועק עליהם
-----------
אגב מחר אני יגיע רק ב-8 בלילה כי אני ביול דרך הבצפר
-
[QUOTE=adidas;620891]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר ואתה שם לב לכפתור שנמצא על הרצפה בו רשום "לחץ",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/QUOTE]
אני אלחץ עליו ם.ם
-
[quote=adidas;620891][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוקיי אני מתחיל",אומר לך בנימה רגועה.
לפני חמש שנים מדען בשם ג'יי טירוסה פתח שער לעולם הדיגיטלי".
"העולם הדיגיטלי הוא העולם ממנו מוטימון שלך בא,עולם מלא במפלצות".
"העולם היה שליו ורגוע עד שהוא הגיע לשם וזרע פחד ואימה",הוא מפסיק לשנייה ואחר כך ממשיך,
"אתה והשותף שלך חייבים לעצור אותו מכיוון שאתם היחידים שיכולים לעשות זאת".
הוא מסיים ואז שואל אותך:"יש לך שאלות",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/quote]
"כן מי אתה, איפה נמצא העולם הדיגיטלי הזה, מי זה ג'יי טירוסה, וכמה זמן יקח לי לבוא למקום הזה שלך לפניי שאימא שלי תחזור הביתה?"אני שואל אותו.
-
[quote=adidas;620891][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקי תלכי לכבות את השריפה בנתיים אני יתאמן בשיעור מוזיקה."אני אומר לה,מוציא מהתיק שלי את החליל ומתחיל לחלל מנגינות יפות בכישרון המוזקלי שלי.(הוא יודע כל מה שלימדו אותו,תלמיד מצטיין ולכן גם מנגינות הוא יודע.)
-
[quote=adidas;620891][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"לא סתם נבחרת" הוא אומר בביטחון ומוסיף,"אנחנו נאמן את טוקומון ונחזק אותו".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"בעוד כחודש המסע הגדול שלך לעולם הדיגיטלי ייחל,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"ומה.. אני יעשה עד אז? איך ההורים שלי, בית הספר שלי, וכל החברים שלי יבינו שנעלמתי?" אשאל אותו.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.
אחר כך הוא אומר:"אני צריך ללכת ולקחת את טוקומון איתי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".
אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"כבר אמרתי לך ג'יי טירוסה הוא מדען"הוא אומר לך קצת בעצבים,וממשיך:"אני מצוות הדיג'ימונים,צוות שמנסה למנוע את מעשיו של ג'יי"הוא מדגיש.
"הלימודים נגמרים בעוד פחות מחודש ואנחנו נסדר לך סיפור כיסוי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון מסתכלת עליו במבט מוזר 'גם במצבים כאלו הוא יכול ליהיות רגוע' היא חושבת לעצמה ואחר כך הולכת לנסות את השריפה ולעזור לכבאים.
השריפה מכובת כולם מתרחקים,מודיעים שהיום לא יהיה בית ספר ואז אתה מוצא את יוקומון מחוסרת הכרה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
בחנות אתה רואה שני אנשים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה לוחץ על הכפתור,קיר במיקום ריק מאנשים נפתח לשניים ומשם ואתה רואה עוד יצור מוזר כמו טסונאמון שיוצא ובורח מאנשים עם חליפות [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nq0mdnijjdow.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=adidas;620945][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"כבר אמרתי לך ג'יי טירוסה הוא מדען"הוא אומר לך קצת בעצבים,וממשיך:"אני מצוות הדיג'ימונים,צוות שמנסה למנוע את מעשיו של ג'יי"הוא מדגיש.
"הלימודים נגמרים בעוד פחות מחודש ואנחנו נסדר לך סיפור כיסוי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"רק כמה שאלות אחרונות, איפה אתה נמצא, ואני צריך להביא גם את מוטימון כי אם כן יש לנו בעיה."אני אומר לאיש המסתורי.
-
[quote=adidas;620945][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]יוקומון מסתכלת עליך במבט מוזר 'גם במצבים כאלו הוא יכול ליהיות רגוע' היא חושבת לעצמה ואחר כך הולכת לנסות את השריפה ולעזור לכבאים.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]השריפה מכובת כולם מתרחקים,מודיעים שהיום לא יהיה בית ספר ואז אתה מוצא את יוקומון מחוסרת הכרה,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
'באסה לא יהיה בית-ספר היום לפחות זה הזמן פנוי להיות עם מי שאני מחבב.אבל קודם כל צריך להחזיר את יוקומון למצב יותר טוב.'אני חושב לעצמי ושופך קצת מים על יוקומון ומסתכל עליה לראות שהיא בסדר.
-
[QUOTE=adidas;620945]
[COLOR="Red"][B]אתה לוחץ על הכפתור,קיר במיקום ריק מאנשים נפתח לשניים ומשם ואתה רואה עוד יצור מוזר כמו טסונאמון שיוצא ובורח מאנשים עם חליפות [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nq0mdnijjdow.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
?[/COLOR][/B][/QUOTE]
" טסונאמון , אתה רוצה לעזור לדיג'ימון הזה , או שמי שרודפים אחריו הם בעצם הטובים?!"
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.
אחר כך הוא אומר:"אני צריך ללכת ולקחת את טוקומון איתי",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".
אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"הבסיס שלנו נמצא במרכז העיר באחת החנויות,אך לא תוכל להשאר הרבה ונצטרך לקחת רק את מוטימון למשך שבוע".
"לא הבנתי מהי הבעיה?" הוא שואל בסקרנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון מרגישה טיפה יותר בסדר והיא אומרת שהיא רעבה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
בחנות אתה רואה שני אנשים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]הדיג'ימון הזה קופץ אל ידיך ואומר:"אני צ'יקומון,תעזור לי" הוא אומר לך בנחמדות רבה.
האנשים בחליפות אומרים לך:"זה אתה נכון?מחכים לך בסיס,אך קודם תחזיר לנו את צ'יקומון",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620990][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]יוקומון מרגישה טיפה יותר בסדר והיא אומרת שהיא רעבה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][I][U]הדמויות בגילאי 12-13
[/U][/I][COLOR=red][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקי אז בואי לך לאכול רק חבל לי שאין היום בית ספר."אני אומר בקול נעים.'חבל אני מפסיד את ההזדמנות להיות עם הבחורה שאני מחבב אבל עדיף לי להיות נאמן לגורל שלי.'אני חושב ומחליט להיות דרוך לדרך הגורל.
-
[quote=adidas;620990][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הבסיס שלנו נמצא במרכז העיר באחת החנויות,אך לא תוכל להשאר הרבה ונצטרך לקחת רק את מוטימון למשך שבוע".
"לא הבנתי מהי הבעיה?" הוא שואל בסקרנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B][U][I]הדמויות בגילאי 12-13[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]*הוספתי את זה לרשימת הדברים שצריך לדעת[/B][/COLOR][/quote]
"הבעיה היא שמוטימון הוא הבובה החדשה של אחותי."אני אומר לאיש במבט של סיפור ארוך ואני יספר את הפרטים שנפגש.