[quote=buizel שולט;624162]אחי בן שנה ושמונה חודשים ואני מתכוון למכר אותו לפוקימון! בגללו אני זוכר את כל השירים של ערוץ בייבי! אני צריך לסבול אותם כל יום 20 שעות![/quote]
בגלל אחי בן השנתיים אני זוכר את כל הפי פם פום, הופ, טלטאביז וקומפי..
Printable View
[quote=buizel שולט;624162]אחי בן שנה ושמונה חודשים ואני מתכוון למכר אותו לפוקימון! בגללו אני זוכר את כל השירים של ערוץ בייבי! אני צריך לסבול אותם כל יום 20 שעות![/quote]
בגלל אחי בן השנתיים אני זוכר את כל הפי פם פום, הופ, טלטאביז וקומפי..
אני לא מלמד אותו לקח.....אולי בגלל סימני הקריאה לא הבנת אותי נכון..... אני רוצה להכיר לו את הפוקימונים וללמד אותו....
[QUOTE=adidas;624125]חח אני זוכר...
וואי נזכרתי בג'קי צ'אן או הרפתקאות ג'קי צ'אן
איך אהבתי....
לומונלה מאבי צו משהו כזה ><
אל טיגרה היה מזמן יותר משלוש שנים לפי דעתי אולי קצת פחות[/QUOTE]
לא.
בחופש הגדול ראיתי כמה פרקים.
אח שלי הקטן שהוא בן 9 מכור לפוקימון ולבאקוגן הוא לא יכול בלי שתי הסדרות האלה
[quote=chimcharboy;624171]אח שלי הקטן שהוא בן 9 מכור לפוקימון ולבאקוגן הוא לא יכול בלי שתי הסדרות האלה[/quote]
באקוגאן זה זבל טהור..
שינזו הכי טוב P:
אני יודע בקוגאן זה סידרה כל כך דפוקה
ומזה שינזו?
[QUOTE=chimcharboy;624171]אח שלי הקטן שהוא בן 9 מכור לפוקימון ולבאקוגן הוא לא יכול בלי שתי הסדרות האלה[/QUOTE]
כיף לך אתה פשוט מוקף ליד אנשים חולי פוקימון..... פעם ניסיתי לגרור את חבר שלי והוא שיחק ברובי והפסיק ואחותי יש לה שיגעונות משונים.... כשהיא רוצה אז היא מגיעה באדום אש עד למכון השני ומפסיקה והיא תמיד מתחילה מההתחלה (בהפרשים של חצי שנה)
שינזו זו סידרה ישנה אבל ממש טובה.... פעם עשו את הסדרות הכי יפות....
[quote=chimcharboy;624174]אני יודע בקוגאן זה סידרה כל כך דפוקה
ומזה שינזו?[/quote]
בן כמה אתה, יותר מ-10 אמור לדעת..
[url]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%96%D7%95[/url]
היה פעם גם תוכנת שהיה כמה לוחמים והיה להם כלפים של כול מיני מפלצות וכול מי שהם היו הורגים הם היו מקבלים את הקלף שלו.
איך קראו לסדרה משהוא זוכר/מזה.
[QUOTE=red dd;624178]היה פעם גם תוכנת שהיה כמה לוחמים והיה להם כלפים של כול מיני מפלצות וכול מי שהם היו הורגים הם היו מקבלים את הקלף שלו.
איך קראו לסדרה משהוא זוכר/מזה.[/QUOTE]
זה שינזו.....
סידרה מצוינת.
[quote=red dd;624178]היה פעם גם תוכנת שהיה כמה לוחמים והיה להם כלפים של כול מיני מפלצות וכול מי שהם היו הורגים הם היו מקבלים את הקלף שלו.
איך קראו לסדרה משהוא זוכר/מזה.[/quote]
חח כע איך אני זוכר שהיה את הלוחם החופר הזה, את החתול השמן, ועוד איזה אחד..
והם היו משלבים את הקלפים שלהם והופכים למושרמבו XD
אחח בייבלדס...אני לא ישכח שקניתי בייבלד גרוע ושיחקתי מול חבר שלי איך שהם התנגשו שלי הפך ל200 חלקים....
הייתי בדיכי חודשיים עד שקנו לי חדש והייתי גם מרכיב מקסים..הייתי קונה מלא מפרק ומשלב!!נוסטלגיה רצח!!!!
בוויזל תאמין לי שאתה לא הייתה רוצה אח כמו שלי הוא ילד חופר ברומות כל דבר קטן הוא מאשים אותי זה משגע אותי
וניזכרתי אני יודע מזה שינזו זה באמת סידרה מצויינת
חחח 9 עמודים ועדיין בליבליד מופיעה.