-
קודי -
אתה מחזיר את פוקימונייך הפצועים לפוכדורים שלהם, ורץ מיד למרכז הפוקימונים, שם אתה מכיר את התהליך עם המכונה שמכניסים אליה פוכדורים. אתה יוצא החוצה לאחר שהפוקימונים שלך התרפאו, ורואה טדיאורסה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cb/Spr_4h_216.png[/IMG]שמחפש קרב בחוץ.
מליפאן - דווקא מתמטיקה זה הצד החלש שלי, אני יותר חזק בשפות.
----
קיובון מתקדם לעבר וויפינבל שעצם בידו, והוא מתכוון לחבוט בוויפינבל ולחסל אותו. בשנייה האחרונה, ממש רגע לפני הפגיעה החזיתית, וויפינבל מנתר גבוה ויורה קליע זרעים מהאוויר שמדביק את קיובון לריצפה ופוצע אותו, ולאחר מכן וויפינבל נוחת על קיובון ומוחץ אותו. ***וויפינבל למד הטחת גוף***
זאק -
סקווירטל קופץ ונעזר בזנבו מה שמייצר אפקט דומה לפעולת קפיץ, ומנתר גבוה לאוויר. מהאוויר סקווירטל יורה אקדח מים ישיר אל מנקי שפוגע בו ברצינות, ולאט לאט סקווירטל מתקרב אליו מהאוויר, עד שלבסוף, שהוא ממש שנייה לידו, סקווירטל חובט בו עם זנבו, אך מנקי הפצוע דואג להחזיר לו עם אגרוף ממוקד.
בוויזל - אין לך סופת חול, יש לך מתקפת חול. זה מתקפות שונות.
ברנדון -
אתה מתלהב מתפיסתו של הפוקימון החדש שלך, נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא אותו. שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לאחר תהליך הכנסת הפוכדורים למכונה המוזרה שיש בכל מרכז פוקימונים, אתה חוזר לדרך 102, ובסופה אתה פוגש סטאנקי [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c0/Spr_4d_434.png[/IMG].
עומר - האמת היא שחשבתי שהוא יתאים לך, כי אתה אוהב פוקימונים חמודים וחזקים אהמ*קלפה*אהמ*סמוצ'אם*אהמ, ואחת מהצורות הסופיות של פוליוואג היא פוליטוד, שהוא חמוד וגם חזק.
----
קלפה מתאמץ ומנפץ את כל הבועות אחת אחת, במהירות וביסודיות בעזרת סטירה כפולה, בלי להיפגע בעצמו, אך כאשר הוא עסוק בניפוץ בועות, הוא לא שם לב לאקדח המים שפוליוואג ירה מהצד ופגע בו בצורה משמעותית. קלפה ניראה כאילו הוא לא יכול להמשיך בקרב, וכאשר פוליוואג חובט בו עם זנבו בפעם השנייה, ומשגר אליו עוד אקדח מים, הוא מחליט לפעול כמו שרצית שהוא יפעל - הוא קופץ מעל אקדח המים ופוגע בפוליוואג עם סטירה מעוררת כפולה שכמעט ומחסלת אותו סופית, אם כי בשנייה האחרונה פוליוואג לומד זנב ברזל ושובר לקלפה ת'צורה. קלפה מנסה לקום, ושפוליוואג שולך עוד זנב ברזל, פוליוואג מנסה לשחזר את מהלכיו הקודמים, ולפתע ידו השמאלית מתחילה לזהור בצבע תכלת... זהו אגרוף מגה! קלפה פוגע בפוליוואג ישר בין העיניים ומחסל אותו סופית, אך גם קלפה מתעלף כי בזבז יותר מדי אנרגיה על אגרוף המגה הזה. אתה צריך לעבוד איתו על המתקפה הזו... ואם ברצונך ללכוד את פוליוואג, אני לא רואה זמן יותר מתאים.
מונסטר - תנסה לשלב יותר מהלכים בתגובה שלך, לא מתקפה אחת וזהו. אחרת אין לי הרבה מה לכתוב לך.
----
נוספאס פוגע בבטנו השמנה של דרווזי עם חבטת קליע, ושהוא מנסה לשלוח עוד אחת, דרווזי משתמש באגרוף על חושי כמתקפת נגד. נוספאס מרחיק אותו ממנו בעזרת הרמת מגנט, ודרווזי שולח אליו מהאוויר גל על חושי. מצבו של שני הפוקימונים לא טוב!
-
אוקיי אז תחשיב את מה שעשיתי למכת חול ותמשיך משם.....
-
[quote=שניצל מרושע;639087]
מליפאן - דווקא מתמטיקה זה הצד החלש שלי, אני יותר חזק בשפות.
----
קיובון מתקדם לעבר וויפינבל שעצם בידו, והוא מתכוון לחבוט בוויפינבל ולחסל אותו. בשנייה האחרונה, ממש רגע לפני הפגיעה החזיתית, וויפינבל מנתר גבוה ויורה קליע זרעים מהאוויר שמדביק את קיובון לריצפה ופוצע אותו, ולאחר מכן וויפינבל נוחת על קיובון ומוחץ אותו. ***וויפינבל למד הטחת גוף***
[/quote]
"עכשיו וויפינבל, נצל את קרבתך וחתוך אותו, ולאחר מכן השתמש עליו בעלי קסם!" אומר לוויפינבל, ובינתיים אעיף מבט שצ'ארמנדר לא נחטף בידי צוות רוקט. (אחרי הכל יש להם נטייה לחטוף פוקימונים ללא השגחה)
-
מליפאן - חחחחחח צוות רוקט הרגת אותי וואי חח
----
וויפינבל מנסה להשתמש בחיתוך, אך קיובון מקדים אותו עם מכת עצם, ולמרות זאת וויפינבל חותך אותו בפעם השלישית בקרב זה. קיובון מנסה לברוח משם עקב מצבו הבריאותי הגרוע, אך וויפינבל מחסל אותו עם עלה קסום שפוגע בו מספר פעמים. קיובון גמור!
בוויזל - פעם הבאה תצטט, ואל תעשה רק מתקפה אחת בתור, כי אין הרבה לאן להתקדם מזה.
ובמקרה זה אני יוסיף לך קצת מתקפות.
----
טראפינץ' תוקף את פאנפי בהפתעה עם מתקפת חול ופאנפי הפגוע מחזיר לו בגלגול. פאנפי מנסה לפגוע בו שוב עם גלגול טראפינץ' תופס אותו בשיניו, נושך אותו בחוזקה וננעל עליו, הוא לא מוכן לעזוב! פאנפי מנסה להשתחרר בכל דרך אפשרית והוא אפילו מתחיל לדמם, אך טראפינץ' לא עוזב אותו, בשום אופן! פאנפי הולך על אפשרות אחרונה ומשתמש בכוח חבוי ומעיף ממנו את טראפינץ' שנפגע כרגע באופן קשה.
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;639087]
זאק -
סקווירטל קופץ ונעזר בזנבו מה שמייצר אפקט דומה לפעולת קפיץ, ומנתר גבוה לאוויר. מהאוויר סקווירטל יורה אקדח מים ישיר אל מנקי שפוגע בו ברצינות, ולאט לאט סקווירטל מתקרב אליו מהאוויר, עד שלבסוף, שהוא ממש שנייה לידו, סקווירטל חובט בו עם זנבו, אך מנקי הפצוע דואג להחזיר לו עם אגרוף ממוקד.
[/quote]
אני מתרכז וחושב מה לעשות, לבסוף אומר לסקווירטל בזהירות כדי לא להבהיל אותו, סקווירטל תשתמש בבועות ותשטדל ליצור הרבה בועות כהסחה לאגרוף ממוקד, הוא לא יוכל להשתמש בו הרבה פעמים, ואם זה יצליח תשתמש באקדח מים במלוא הכוח!
[/CENTER]
-
ברנדון -
אתה מתלהב מתפיסתו של הפוקימון החדש שלך, נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא אותו. שאתה יוצא ממרכז הפוקימונים, לאחר תהליך הכנסת הפוכדורים למכונה המוזרה שיש בכל מרכז פוקימונים, אתה חוזר לדרך 102, ובסופה אתה פוגש סטאנקי [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c0/Spr_4d_434.png[/IMG].
[/quote]
אני אתעלם ממנו ואמשיך בדרכי
-
[quote=שניצל מרושע;639108]מליפאן - חחחחחח צוות רוקט הרגת אותי וואי חח
----
וויפינבל מנסה להשתמש בחיתוך, אך קיובון מקדים אותו עם מכת עצם, ולמרות זאת וויפינבל חותך אותו בפעם השלישית בקרב זה. קיובון מנסה לברוח משם עקב מצבו הבריאותי הגרוע, אך וויפינבל מחסל אותו עם עלה קסום שפוגע בו מספר פעמים. קיובון גמור!
[/quote]
"עבודה מצויינת וויפינבל, פוכדור צא!" אומר ואזרוק פוכדור על קיובון.
-
מונסטר - תנסה לשלב יותר מהלכים בתגובה שלך, לא מתקפה אחת וזהו. אחרת אין לי הרבה מה לכתוב לך.
----
נוספאס פוגע בבטנו השמנה של דרווזי עם חבטת קליע, ושהוא מנסה לשלוח עוד אחת, דרווזי משתמש באגרוף על חושי כמתקפת נגד. נוספאס מרחיק אותו ממנו בעזרת הרמת מגנט, ודרווזי שולח אליו מהאוויר גל על חושי. מצבו של שני הפוקימונים לא טוב![/quote]
אני אומר לנוזפאס" תשתמש שוב בחבטה ואז בכל העוצמה תשתמש בחבטת קליע על דרווזי"
-
[quote=שניצל מרושע;639108]
בוויזל - פעם הבאה תצטט, ואל תעשה רק מתקפה אחת בתור, כי אין הרבה לאן להתקדם מזה.
ובמקרה זה אני יוסיף לך קצת מתקפות.
----
טראפינץ' תוקף את פאנפי בהפתעה עם מתקפת חול ופאנפי הפגוע מחזיר לו בגלגול. פאנפי מנסה לפגוע בו שוב עם גלגול טראפינץ' תופס אותו בשיניו, נושך אותו בחוזקה וננעל עליו, הוא לא מוכן לעזוב! פאנפי מנסה להשתחרר בכל דרך אפשרית והוא אפילו מתחיל לדמם, אך טראפינץ' לא עוזב אותו, בשום אופן! פאנפי הולך על אפשרות אחרונה ומשתמש בכוח חבוי ומעיף ממנו את טראפינץ' שנפגע כרגע באופן קשה.[/quote]
"טרפינץ' תשתמש בהטחת גוף ואז עוד פעם בהטחת גוף!"
-
[RIGHT][B][SIZE=6][COLOR=purple]השתנו הפרסים, נא לבדוק בעמוד הראשון. דרך אגב מי שפותח את העמוד הבא מקבל איווי[/COLOR][/SIZE][/B]
מליפאן -
אתה זורק פוכדור על קיובון. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בקיובון ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת קיובון! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
ברנדון -
אתה ממשיך בדרכך לקראת סוף דרך 102 והעיר איטוליף, ופוגש ספינארק [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/91/Spr_4h_167.png[/IMG].
זאק -
מנקי מתקרב אל סקווירטל עם עוד אגרוף ממוקד, אחד בכל יד, אך סקווירטל מטשטש את הראות והדיוק בעזרת זרם ממוקד של בועות קטנות וזה אומר רק דבר אחד - סקווירטל למד קרן בועות. מנקי נפגע מקרן הבועות והאגרופים הממוקדים שבידיו מתפוגגים. אחרי שמנקי נרגע, סקווירטל שולח אקדח מים שכמעט גומר אותו, אך מנקי מתחמק ברגע האחרון ומשתמש בחבטות זעם על סקווירטל.
מונסטר -
נוספאס נפגע מהגלים על חושיים שדרווזי משגר אליו ללא הרף, אך סופג אותם ונעמד במקומו כמו גדול. בשלב מסויים הוא מחליט להתחיל להתקדם אפילו שהוא נפגע, דרווזי מנסה להשתמש בהיפנוזה בשביל להרדים אותו אך בשנייה האחרונה נוספאס דופק לו חבטת קליע ישר בפנים, ומצד השני דרווזי מכניס לנוספאס מתקפת נוק אאוט לפנים. שני הפוקימונים מתעלפים.
בוויזל -
טראפינץ' מתאושש מהמכה האחרונה, קופץ ונוחת על פאנפי. פאנפי מנסה להשתחרר וזורק את טראפינץ' ממנו, אך טראפינץ' קופץ שוב ונוחת עליו שוב. פאנפי נפצע והוא בועט מספר פעמים בטראפינץ' ואף מנסה לדרוך עליו, אך טראפינץ' מתחמק מרוב הפגיעות ונושך את צווארו של פאנפי.[/RIGHT]
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;639167][/CENTER]
זאק -
מנקי מתקרב אל סקווירטל עם עוד אגרוף ממוקד, אחד בכל יד, אך סקווירטל מטשטש את הראות והדיוק בעזרת זרם ממוקד של בועות קטנות וזה אומר רק דבר אחד - סקווירטל למד קרן בועות. מנקי נפגע מקרן הבועות והאגרופים הממוקדים שבידיו מתפוגגים. אחרי שמנקי נרגע, סקווירטל שולח אקדח מים שכמעט גומר אותו, אך מנקי מתחמק ברגע האחרון ומשתמש בחבטות זעם על סקווירטל.
[CENTER][/quote]
אני אומר: "סקווירטל אתה פשוט מצוין, אך המלאכה לא נגמרה, תנסה לנגוח בו"
[/CENTER]
-
[QUOTE=שניצל מרושע;639167][RIGHT][B][SIZE=6][COLOR=purple]השתנו הפרסים, נא לבדוק בעמוד הראשון. דרך אגב מי שפותח את העמוד הבא מקבל איווי[/COLOR][/SIZE][/B]
מונסטר -
נוספאס נפגע מהגלים על חושיים שדרווזי משגר אליו ללא הרף, אך סופג אותם ונעמד במקומו כמו גדול. בשלב מסויים הוא מחליט להתחיל להתקדם אפילו שהוא נפגע, דרווזי מנסה להשתמש בהיפנוזה בשביל להרדים אותו אך בשנייה האחרונה נוספאס דופק לו חבטת קליע ישר בפנים, ומצד השני דרווזי מכניס לנוספאס מתקפת נוק אאוט לפנים. שני הפוקימונים מתעלפים.
[/RIGHT][/QUOTE]
אני אומר לנוזפאס" כל הכבוד על הקרב עכשיו תחזור" אני מחזיר את נוזפאס וזורק פוכדור על דרווזי
-
[quote=שניצל מרושע;639167][RIGHT]ברנדון -
אתה ממשיך בדרכך לקראת סוף דרך 102 והעיר איטוליף, ופוגש ספינארק [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/91/Spr_4h_167.png[/IMG].[/RIGHT]
[/quote]
אני מתעלם ממנו ומממשיך בדרכי
-
[quote=שניצל מרושע;639087]קודי -
אתה מחזיר את פוקימונייך הפצועים לפוכדורים שלהם, ורץ מיד למרכז הפוקימונים, שם אתה מכיר את התהליך עם המכונה שמכניסים אליה פוכדורים. אתה יוצא החוצה לאחר שהפוקימונים שלך התרפאו, ורואה טדיאורסה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cb/Spr_4h_216.png[/IMG]שמחפש קרב בחוץ.
[/quote]
"צא נידורן תשתמש בהפלה ואז תשתמש בעוקץ רעל על טריאורסה."אני אומר ומוציא את נידורן.
-
[quote=שניצל מרושע;639167]
[B][SIZE=6][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[RIGHT]מליפאן -
אתה זורק פוכדור על קיובון. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בקיובון ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...[/RIGHT]
[/quote]
"יפהפה, וויפינבל תחזור. צ'ארמנדר תתעורר, תחזור גם אתה" אני אחזיר את שניהם ואז אמשיך להתקדם הלאה.