-
[quote=SnitchKick;645361][COLOR=#0000ff]
[B][COLOR=red]נאורלנדו - אתה אומר א תזה לסקוירטל שפתאום יש לו מבט עם אש בעיניים וזה מראה לך שהוא מוכן , לאן תלך ? תוכל להעזר במפה שבע' 1 [/COLOR][/B]
[/COLOR][COLOR=#556b2f][/COLOR][/quote]
אני מתקדם לעבר האגם אגמון כדי לתת לסקויטרל אימונים.
-
[QUOTE=SnitchKick;645361][B][COLOR=darkorange]
[COLOR=black]לי - אתה מגיע לאזור ואתה רואה את כל הצ'ארמנדרים משתמשי םבגחלת לעבר הדחלילים ועליהם מד הכוח של הלהבה , איך תעודד את צ'ארמנדר להתחיל?[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=darkred]קני - פיקאצ'ו תפוס כל כך חזק כנראה שתזדקק לעזור לו בינתיים שקאטרפי ממשיך לצחוק[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר" אני מאמין שתצליח גם את זה לעבור אוקי"
-
[quote=SnitchKick;645361][B][COLOR=#0000ff][COLOR=seagreen]קאי - שוטרת ג'ני : " אכן כן , יש פה כמה פושעים אנחנו לא נותנים לאף אחד לעבור בלי אישור יש לך פוקדע כדי שאוכל לתת לך אישור לעבור? "[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=#556b2f]
[/COLOR][/quote]
"כן הינה."אני אומר ומראה לה את הפוקדע.
-
[quote=SnitchKick;645361][B][COLOR=#0000ff]
[COLOR=#000080]ג'קסון - הקרב ממשיך
[B]הקרב :[/B][/COLOR]
[COLOR=#000080]רטטה רץ אל עבר באלבזור בנשיכה כאשר לפני שהוא מגיע בלאבזור משתמש בהצלפת גפן ופוגע חזק ברטטה , רטטה משתמש בצעקה ומבהיל את באלבזור שלא יודע מאיפה באה לו הנשיכה והוא נפגע , רטטה רץ כדי לדחוף את באלבזור אך באלבזור מתחמק ומשתמש בדחיפה הוא ופוגע.[/COLOR]
[B][COLOR=navy]סטטיסטיקה:[/COLOR][/B]
[COLOR=navy][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 15/30[/COLOR]
[COLOR=navy]רמה 1 , חיים : 36/45 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/1.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/B][/quote]
'יופי בלבזור עכשיו תקשור את רטטה עם הצלפת גפן ותעיף אותו על האדמה ' אומר לבלבזור
-
[COLOR=darkred]קני - פיקאצ'ו תפוס כל כך חזק כנראה שתזדקק לעזור לו בינתיים שקאטרפי ממשיך לצחוק[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עושה הכל בשביל לשחרר את פיקאצ'ו ואחרי שאני משחרר אותו אני אומר "קדימה שוק רעם! ואחר כך מתקפה מהירה" אומר לו
-
[CENTER][quote=SnitchKick;645361][B][COLOR=darkorange]זאק - " במחוז קנטו יש 151, ואתה לא חייב לתפוס את כולם זה מספיק שיהיה לך 151 בפוקדע , הנה קח את סקווירטל ואיתו אתה מקבל 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה בהצלחה! " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=#556b2f] [/COLOR][/quote]
אני יגיד לפרופסור תודה ויקוד קידה, לאחר מכן אני אלך לחפש פוקימונים ביער
[/CENTER]
-
[COLOR=teal]בויזל - אתה מגיע לאזור שיפורי כוח ההתקפה ואתה מכונות כאלה שמשתמשים בכוח כדי לבדוק את כוחו ואז מצמידים חיישנים של כוח והוא הולך לאימונים לבד בלי שתראה אותו , איך תעודד אותו לעשות את זה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה פיקצ'ו אתה תיהיה הרבה יותר חזק אחרי שתעבור שם.... ואחרי זה נלך ביחד לפיקניק ואז לשלות קצת... בהצלחה" אני אומר לפיקצ'ו.
-
[B][COLOR=teal]בויזל - פיקאצ'ו מרגיש בטוח משתמש ברעם הלם בשביל הבדיקה ונכנס פנימה , אתה מחכה רבע שעה ואומר לעצמך : " שיצילח , שיצליח שיצליח " אחרי עוד 5 דקות פיקאצ'ו יוצא עם שא רהפוקימונים והמדרי ךאומר לך : " הוא היה מצוין אין ספק שבחרת טוב פיקאצ'ו הזה ממש טוב " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=darkorange]זאק - אתה הולך ליער פאלט כדי לחפש פוקימונים ושאתה מגיע לשם אתה רואה פרס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/46.png[/IMG]שלאט לאט מתקדם אליכם ואז הפוקדע אומר : " פרס פוקימון הסרטן הקטן , פרס תמיד אוהב להכנס לתוך עצים שבידרלים מחוררים אותם ושלהות שם " ואז אתה שהוא מתחיל להוציא אבקת שינה מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=darkred]קני - אתה עוזר לפיקאצ'ו לצאת ואז פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם שכמעט משתק את קאטרפי לגמרי , קאטרפי התעצבן ואז דחף את פיקאצ'ו אך פיקאצ'ו השתמש בהתקפה מהירה ושיתק את קאטרפי על הרצפה מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=seagreen]קאי - שוטרת ג'ני : " אני מצטערת אתה יכול לעבור " מה תעשה[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red]נאורלנדו - אתה מתקדם ולפתע אתה נופל לתוך מלכודת קטנה באדמה מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red][COLOR=black]לי - צ'ארמנדר לוקח נשימה ארוכה ומשתמש בגחלת שהמד מגיע ל57 כעבור שתי דקות זה מתחיל לרדת עד 42 , ואז צ'ארמנדר התעייף ואתה מסתכל על צ'ארמנדר אחר שהגיע ל58 האם תנסה לעקוף אותו ? או שתגיד לצ'ארמדר לנוח?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red][COLOR=#000000][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red][COLOR=#000000][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red][COLOR=#000080]ג'קסון - הקרב ממשיך
[B]הקרב :[/B]
רטטה רץ שוב לעבר באלבזור אך באלבזור משיג אותו קושר אותו עם הצלפת גפן ומעיף אותו למעלה ולמעטה ואז בום..........[/COLOR]
[COLOR=#000080]רטטה מנסה לקום אך הוא נשכב על הרצפה מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SnitchKick;645423][B][COLOR=teal]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=darkred]קני - אתה עוזר לפיקאצ'ו לצאת ואז פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם שכמעט משתק את קאטרפי לגמרי , קאטרפי התעצבן ואז דחף את פיקאצ'ו אך פיקאצ'ו השתמש בהתקפה מהירה ושיתק את קאטרפי על הרצפה מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פיקאצ'ו עזור לי להשתחרר" אומר ואחרי שאני אשתחרר אני אומר לקטרפי "תשמע אתה היית קצת חצוף אבל תרצה להצטרף לצוות שלנו? אבל זה רק אם תשקיע באימונים ותהיה חזק!" אומר לו ואחכה
-
[quote=SnitchKick;645423][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/COLOR]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red]נאורלנדו - אתה מתקדם ולפתע אתה נופל לתוך מלכודת קטנה באדמה מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=#008080][/COLOR][/quote]
אני מנסה להשתמש באופניים כדי לעלות למעלה.
-
[QUOTE=SnitchKick;645423][B][COLOR=teal]בויזל - פיקאצ'ו מרגיש בטוח משתמש ברעם הלם בשביל הבדיקה ונכנס פנימה , אתה מחכה רבע שעה ואומר לעצמך : " שיצילח , שיצליח שיצליח " אחרי עוד 5 דקות פיקאצ'ו יוצא עם שא רהפוקימונים והמדרי ךאומר לך : " הוא היה מצוין אין ספק שבחרת טוב פיקאצ'ו הזה ממש טוב " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה רבה לך גם אני חושב ככה" אני אומר והולך למקום הפיקניקים ומוציא אוכל לי ולפיקצ'ו.
-
[QUOTE=SnitchKick;645423][B][COLOR=teal]
[B][COLOR=#008080][COLOR=#ff8c00][COLOR=red][COLOR=black]לי - צ'ארמנדר לוקח נשימה ארוכה ומשתמש בגחלת שהמד מגיע ל57 כעבור שתי דקות זה מתחיל לרדת עד 42 , ואז צ'ארמנדר התעייף ואתה מסתכל על צ'ארמנדר אחר שהגיע ל58 האם תנסה לעקוף אותו ? או שתגיד לצ'ארמדר לנוח?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדאר" אני מאמין שתצליח לעקוף את הצ'רמנדאר השני"
-
[quote=SnitchKick;645361]
[B][COLOR=#0000ff]טום - הקרב ממשיך .
[/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]הקרב :
צ'ארמנדר רץ עם שריטה לעבר וולפיקס שטוען כדור אש , כשצ'ארמנדר מגיע וולפיקס שולח את כדור אש וזה פוגע ממש קשה בצ'ארמנדר שגוסס , צ'ארמנדר לא מוותר , וולפיקס רץ כדי לנשוך אך לפני שהוא מגיע צ'ארמנדר משתמש בגחלת שמעיפה את וולפיקס[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]סטטיסטיקה:[/B][/COLOR]
[COLOR=#556b2f][COLOR=blue][B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 16/38 [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]רמה 1 , חיים : 18/39 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/4.png[/IMG][/B][/COLOR][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/B][COLOR=#556b2f]
[/COLOR][/quote]
*אתה לא מנסח טוב את תיאור הקרב*
~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמנדר קדימה תיתאפס על עצמך גחלת בשיא הכוח ואז שריטה" אומר לצ'רמנדר
-
[CENTER][quote=SnitchKick;645423]
[B][COLOR=#008080][COLOR=darkorange]זאק - אתה הולך ליער פאלט כדי לחפש פוקימונים ושאתה מגיע לשם אתה רואה פרס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/46.png[/IMG]שלאט לאט מתקדם אליכם ואז הפוקדע אומר : " פרס פוקימון הסרטן הקטן , פרס תמיד אוהב להכנס לתוך עצים שבידרלים מחוררים אותם ושלהות שם " ואז אתה שהוא מתחיל להוציא אבקת שינה מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080] [/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "נחמד פרס, טוב סקווירטל כדאי שתחזור לפני שתירדם", אני אומר ומחזיר את סקווירטל ומתחיל לחפש פוקימונים אחרים
[/CENTER]
-
[B][COLOR=royalblue]לרן - " באזור הזה לא תופסים פוקימונים רק מאמנים פוקימוני אש כדי שיתחזקו ויגבירו את כוחם וגם להלחם ולאמן , אז תוכל לבחור מה אתה רוצה לעשות פה "[/COLOR][/B]
"אוקיי אני בוחר להלחם נגד מאמנים מתחילים ברמה שלי"