-
[quote=TheChosenOne;652237][B]Dark Lugia[/B]
אחד האנשים מסתובב אליך "ילדה אחת נעלמה אתמול וכולם בחיפושים אחריה"
"יש שמועה שהיא נעלמה בצפון העיר" אומרת אחת הנשים "בדרך 103
[/quote]
אני ירוץ מהר לדרך 103 כדי למצוא את הילדה ואצעק לכולם:"אני אמצא אותה!"
-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה חוצה את העיר ורץ לדרך 103,אתה רואה מצדך אגם גדול.
אבל אתה גם רואה מסביבך עוד הרבה אנשים שמחפשים את הילדה,כבר מחשיך ויש קולות של פוקימונים שמתחבאים בדשא הגבוהה,אתה רואה שהשביל מתעקל ומסתיים כמה מטרים מלפניך,ואחריו יש רק עצים.
[B]Lord Abizi[/B]
אתה ממשיך ללכת בשביל,מתחיל להחשיך בחוץ ואתה שומע יותר ויותר קולות של פוקימונים
אתה פונה בפניה ורואה זוג עיניים אדומות מנצנצות מענף של אחד העצים,אתה שומע קראית "הוטט הווטט" מכיוון העיניים.
-
[quote=TheChosenOne;652253][B]Dark Lugia[/B]
אתה חוצה את העיר ורץ לדרך 103,אתה רואה מצדך אגם גדול.
אבל אתה גם רואה מסביבך עוד הרבה אנשים שמחפשים את הילדה,כבר מחשיך ויש קולות של פוקימונים שמתחבאים בדשא הגבוהה,אתה רואה שהשביל מתעקל ומסתיים כמה מטרים מלפניך,ואחריו יש רק עצים.
.[/quote]
אני ימשיך לחפש את הילדה כי אני חושב שביא בסכנה ואני יוציא את בגון ויגיד לו:"בגון תיהיה זהיר ידידי אנחנו נכנסים ליער חשוך"
-
[quote=TheChosenOne;652253]
[B]Lord Abizi[/B]
אתה ממשיך ללכת בשביל,מתחיל להחשיך בחוץ ואתה שומע יותר ויותר קולות של פוקימונים
אתה פונה בפניה ורואה זוג עיניים אדומות מנצנצות מענף של אחד העצים,אתה שומע קראית "הוטט הווטט" מכיוון העיניים.[/quote]
אגב, שריטות זה עם ש ולא עם ס (במתקפות של צ'ארמנדר)
--
'הוטהוט, הא? פוקימון חביב.' אחשוב "צ'ארמנדר, צא! אני רוצה שתשגר להביור קצרצר אל העיניים האלה" אומר ואצביע לכיוון העיניים.
-
[B]LordAbizi[/B]
יתוקן P:
--------
אתה זורק את הפוקדור של צ'רמנדר באוויר
מתוכו יוצא צ'רמנדר הקטן,הלהבה על זנבו מאירה את החשכה,גופו של הוטהוט נגלה מהצללים.
צ'רמנדר פותח את פיו ושולח להביור אל הוטהוט,הוטהוט מתעופף ומתחמק,הוא מרחף באוויר לשנייה ואז צולל במתקפת ניקור יש לעבר צ'רמנדר.
[B]Dark Lugia[/B]
אתם נכנסים אל תוך היער,בחושך שום דבר לא נראה כמו שהוא נראה בדרך כלל
קולות של פוקימוני יער או משהו אפל יותר נשמעות מסביב,אתה שומע קריאת "מאקרוווו מארקק" רחוקה
מהשמיים,אתה ממשיךך להסתכל סביב אבל אתה רואה רק עצים מסביבך.
-
[quote=TheChosenOne;652261]
[B]Dark Lugia[/B]
אתם נכנסים אל תוך היער,בחושך שום דבר לא נראה כמו שהוא נראה בדרך כלל
קולות של פוקימוני יער או משהו אפל יותר נשמעות מסביב,אתה שומע קריאת "מאקרוווו מארקק" רחוקה
מהשמיים,אתה ממשיךך להסתכל סביב אבל אתה רואה רק עצים מסביבך.[/quote]
אני ימשיך להתקדם בתקווה שהמצא את הילדה
וגם ינצל את ההזדמנות על מנת לתפוס פוקימון חדש לצוות
-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה ממשיך להתקדם אל תוך העצים,לאחר כמה דקות הליכה אתה שם לב שבאגון כבר לא מאחוריך
אתה מסתכל מסביב ולא רואה אותו בשום מקום,אתה רק שומע מאחוריך קריאה "באגוןן באגוון!!"
-
[quote=TheChosenOne;652281][B]Dark Lugia[/B]
אתה ממשיך להתקדם אל תוך העצים,לאחר כמה דקות הליכה אתה שם לב שבאגון כבר לא מאחוריך
אתה מסתכל מסביב ולא רואה אותו בשום מקום,אתה רק שומע מאחוריך קריאה "באגוןן באגוון!!"[/quote]
אני אצעק:"בגון! איפה אתה?"
-
[QUOTE=TheChosenOne;652237][B]
[B]Shlomi[/B]
טוטודייל מנסה לתקוף אבל פוצ'ינה כבר נעלם בשיחים,נראה שטוטודייל הבריח את רוב הפוקימונים
מסביבכם.
[/QUOTE]
"אוקי טוטודייל בוא נלך לאולדייל" אומר לו ואלך איתו לעיר אולדייל
-
שם: Steve | סטיב
תמונה: [IMG]http://i49.tinypic.com/23vlzlu.jpg[/IMG]
רקע: סטיב הקטן , נולד בכפר מרוחק ועני , בשל חוסר הכסף סטיב נולד בלידה טבעית ללא רופא
בלידה אמו מספרת שלא הרגישה שום כאב , זה היה מן תכונה שעברה במהלך השנים גם אל סטיב ,
בחיים לא כאב , שום דבר לא הכאיב לו , אפילו לא רגשית . תמיד היה נחוש להשיג את מה שהוא רוצה
וגם אם מישהו היה מעליב אותו , ידע בידיוק איך להחזיר לו בשביל שלא יכאב ויסבול מהשפלה .
אביו של סטיב נהרג עוד לפני שסטיב נולד , אך לפי האגדה .. אביו ג'סטין היה אחד משלושת האנשים
היחידים שראו את קיוגר , האגדה מספרת ששלושתם נבלעו ע"י הקיוגר ושוכנים עכשיו בתוך גופו .
סטיב נשבע שיצא למסע הפוקימון אחרי ששמע על הכתבה בחדשות , הוא יודע שצוות אקווה ומגמה מחפשים
בפוקימונים האגדיים האלה ,אך למטרות אחרות , והוא מתכוון להכיר את קיוגר ולשחרר את אביו לפני שהצוותים
יתפסו את קיוגר ואז הסיכוי למצוא את אביו יהיה קלוש .. בנוסף , בכפר הזה אין פוקימונים בכלל .. אפילו באגם ,
אף לא פוקימון אחד , חוץ מקיוגר שניראה שם פעם אחת . וסטיב רוצה להיות המאמן הראשון שישנה את ההסטוריה מהכפר הנטוש בו הוא חי .
פוקימון: לארביטאר
ציוד: 5 פוקבולים,2 פויישנים.
כסף: 200 ₪
פוקימונים נוספים:
בקשות,הערות: ברוב משחקי הפוקימון לוקח שנה לפתח פוקימון כלשהו
אל תעשה את זה זריז מידי אבל אל תיתקע גם .. תודה :)
-
[COLOR="Red"]steave - שלחתי לך הודעה פרטית.[/COLOR]
[B]Shlomi[/B]
אתה ממשיך ללכת עם טוטודייל לעיר אולדייל,לאחר הליכה לא ארוכה אתה מגיע לשערי העיר
אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ,כדאי שתמצא מקום לישון בו.
[B]Dark Lugia[/B]
אתה צועק ושומע שוב מאחוריך בין העצים את באגון נוהם "באגווןןן!".
*עצת השה"ם: לא כדאי ללכת לבדוק את זה?
-
[quote=TheChosenOne;652389][COLOR=red] [/COLOR]
[B]Dark Lugia[/B]
אתה צועק ושומע שוב מאחוריך בין העצים את באגון נוהם "באגווןןן!".
*עצת השה"ם: לא כדאי ללכת לבדוק את זה?[/quote]
אני ארוץ בעקבות הקול כדי לחפש את בגון
-
[QUOTE=TheChosenOne;652237][B]Dark Lugia[/B]
[B]Metagros[/B]
"אני מגיע מהעיר רוסטברו,אני צריך לדבר עם פרופסור בירץ' בעינייני עסקים הוא אומר"
אתה רואה שעל המזוודה שלו רקום ראשי התיבות D.C - ,אתה מבין שהכוונה זה לתעשיות דוון המפורסמות.
"תוכל לסביר לי איך להגיע לשם?" הוא שואל
[:[/QUOTE]
-------------------------------------
"אוקיי"אני אומר לו,ומסביר לו איך להגיע לשם.
-
[quote=TheChosenOne;652261][B]LordAbizi[/B]
יתוקן P:
--------
אתה זורק את הפוקדור של צ'רמנדר באוויר
מתוכו יוצא צ'רמנדר הקטן,הלהבה על זנבו מאירה את החשכה,גופו של הוטהוט נגלה מהצללים.
צ'רמנדר פותח את פיו ושולח להביור אל הוטהוט,הוטהוט מתעופף ומתחמק,הוא מרחף באוויר לשנייה ואז צולל במתקפת ניקור יש לעבר צ'רמנדר.
[/quote]
"צ'ארמנדר, שלח אליו להביור בזמן שהוא מתקרב. אם הוא עדיין ממשיך בהתקפה, אז נסה להתחמק על ידי קפיצה הצידה!" אומר לו.
-
[B]Dark Lugia[/B]
אתה (סוף סוף) חוזר אחורה כדאי לחפש את באגון,אתה חוזר ומוצא אותו עצבני לגמרי ונוהם לכיוון העצים
לפתע משהו סגול קפת מאחד העצים,השתמש בזנבו כדאי לעצור על ראשו של באגון ולקפוץ חזרה לעץ השני,אתה לא הספקת לראות מה זה היה אבל זה היה נראה כמו קוף סגול.
"באגון! באגון!" הוא נוהם בתיסכול.
[B]Metagros[/B]
"תודה רבה מאמן צעיר!" הוא אומר והולך למעבדה של בירץ'
אתה ממשיך בדרכך,אתה עובר את שער העיר ומגיע לדרך 101,יש שביל מסומן שמתפתל בין העצים
והמון שיחים,עצים ודשא גבוה בצידי הדרך,אתה שומע קולות של פוקימונים מהצדדים.
[B]LordAbizi[/B]
הוט הוט מתקרב לעבר צ'רמנדר,צ'רמנדר שולח להביור ומפספס,הוט הוט צולל במתקפת ניקור
אבל צ'רמנדר ברגע האחרון קופץ הצידה,הוט הוט עולה שוב לאוויר למתקפה חוזרת,ושוב הוא צולל במתקפת ניקור.