-
[QUOTE=DarkTiger;666123][COLOR=red][B]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה לוחץ על הכפתור הכחול והשיחה נענית.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אני מחכה לך המון זמן, מה קורה לך?" לוסי נשמעת דואת בשיחה "אני מחכה לך בבריכת פיאון, תבוא בהקדם, צ'או".[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי" אומר לה וארוץ לבריכז פיאון,אשמור על הורסי שלא יפול
-
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- אתה לא יכול לא לדעת לקרוא זה יהרוס המון דברים בהמשך.. תגיב מחדש בבקשה.[/COLOR]
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אזוריל קופץ למים ומתחיל להשפריץ על וופר, וופר לא זע ממקומו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]וופר פותח את פיו ומתחיל לצעוק בכל כוחו על אזוריל, אזוריל נראה סובל[/COLOR][COLOR=#ff0000].[/COLOR]
[COLOR=purple][B]שקד[/B]- אתה לוחץ על הכפתור האדום שבשלט והטלוויזיה נדלקת,[/COLOR]
[COLOR=purple]על צג המסך אתה רואה את[/COLOR] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr115.png[/IMG][COLOR=purple]ולידו את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer24.png[/IMG], אתה מזהה את האיזור כמעבדה של העיירה בה אתה נמצא, בעיירה קזיוקה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מזהה את האיש אדום השיער כאחד שנפגש פעם או פעמיים עם הוריך ואף עודד אותך להגשים את חלום התיאום שלך- מאמן הדרקונים, לאנס.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ליד לאנס עמד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG] ביישן.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"כאן מרי מהערוץ "פוקימון עכשיו" ולהלן מבזק חדשות" אומרת האשה כחולת השיער שהמיקרופון בידייה "אני נמצאת בעיירה קזיוקה שבמחוז סייב ואיתי לאנס".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אממ.. אני פה ליד המעבדה של גרי אוק, הפרופסור של המחוז ואני רוצה לפגוש כאן כמה מאמנים צעירים" לאנס מביט ברשימה שהחזיק בידו "אנסטסיה פרל, אנה רובינסון, ג'ק רד, גולד ווד ו- ג'ייק ארמונדו, אתם מתבקשים להגיע לכאן ב-24 שעות הקרובות ולא, תפספסו את פוקימונכם הראשון".[/COLOR]
[COLOR=blue][B]מתן[/B]- מיאו נרתעת מהנהמה ומזנקת, מצ'ופ מנסה לפגוע בה מספר פעמים אך הוא מפספס.[/COLOR][COLOR=#0000ff]בזינוק גמיש מיאו מטפסת על עץ גבוה ועבה, מה שאומר שיהיה למצ'ופ קשה לטפס עליו..[/COLOR]
[COLOR=slategray][B]עילי[/B]- עוד לא התחלת מסע, אני לא יודע מה האופי של צ'ייס, הרקע קצר מדי ועם שגיאות דקדוק.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה מגיע אחרי כמה דקות לבריכת פיאון ולוסי רצה לחבק אותך "דאגתי" היא לוחשת באוזנך ומתעשתת.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"רוצה להלחם בי?" היא שואלת אותך "או בפוקימון אחר בבריכה?".[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;667146][COLOR=purple][B]שקד[/B]- אתה לוחץ על הכפתור האדום שבשלט והטלוויזיה נדלקת,[/COLOR]
[COLOR=purple]על צג המסך אתה רואה את[/COLOR] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr115.png[/IMG][COLOR=purple]ולידו את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer24.png[/IMG], אתה מזהה את האיזור כמעבדה של העיירה בה אתה נמצא, בעיירה קזיוקה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מזהה את האיש אדום השיער כאחד שנפגש פעם או פעמיים עם הוריך ואף עודד אותך להגשים את חלום התיאום שלך- מאמן הדרקונים, לאנס.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ליד לאנס עמד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG] ביישן.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"כאן מרי מהערוץ "פוקימון עכשיו" ולהלן מבזק חדשות" אומרת האשה כחולת השיער שהמיקרופון בידייה "אני נמצאת בעיירה קזיוקה שבמחוז סייב ואיתי לאנס".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אממ.. אני פה ליד המעבדה של גרי אוק, הפרופסור של המחוז ואני רוצה לפגוש כאן כמה מאמנים צעירים" לאנס מביט ברשימה שהחזיק בידו "אנסטסיה פרל, אנה רובינסון, ג'ק רד, גולד ווד ו- ג'ייק ארמונדו, אתם מתבקשים להגיע לכאן ב-24 שעות הקרובות ולא, תפספסו את פוקימונכם הראשון".[/COLOR][/quote]
'שיט! אני אפספס את זה! ועוד לאנס שם!' אני חושב במהירות, מסיים להתארגן ורץ לשם במהירות.
-
[quote=DarkTiger;667146][COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אזוריל קופץ למים ומתחיל להשפריץ על וופר, וופר לא זע ממקומו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]וופר פותח את פיו ומתחיל לצעוק בכל כוחו על אזוריל, אזוריל נראה סובל[/COLOR][COLOR=#ff0000].[/COLOR]
[/quote]
"אזורי תשתמש בהצפת זנב עם קפיצה גבוהה ורחוקה..."אני אומר.
-
[COLOR=purple][B]שקד[/B]- אתה מנסה להתארגן בחיפזון וקולו עובר שוב ושוב בראשך 'אנסטסיה פרל, אנה רובינסון, ג'ק רד, גולד ווד ו- ג'ייק ארמונדו, אתם מתבקשים להגיע לכאן ב-24 שעות הקרובות ולא, תפספסו את פוקימונכם הראשון'.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ההתארגנות לוקחת לך זמן רב, מכיוון שהיית שקוע במחשבות, אתה תופס את תיקך ביד ימין ורץ למעבדה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"שלום" אתה רואה את לאנס מחייך ומושיט אליך את ידו ללחיצת יד.[/COLOR]
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אזוריל מזנק ועף אחורה בחזרה למים בגלל הצעקה,[/COLOR]
[COLOR=red]הוא משתמש בהצלפת זנב בעודו באוויר וכתוצאה גל הקול חוזר ומעיף את וופר על הדשא החלק ברגע שאזוריל נוחת במים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שניהם נראים מותשים.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;667146][COLOR=darkorange][B]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה מגיע אחרי כמה דקות לבריכת פיאון ולוסי רצה לחבק אותך "דאגתי" היא לוחשת באוזנך ומתעשתת.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"רוצה להלחם בי?" היא שואלת אותך "או בפוקימון אחר בבריכה?".[/COLOR][/QUOTE]
"אני אלחם איתך אבל בבריכה כי הורסי שלי לא יכול ללכת" אומר לו ואשים את הורסי בבריכה
-
[quote=DarkTiger;667171]
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אזוריל מזנק ועף אחורה בחזרה למים בגלל הצעקה,[/COLOR]
[COLOR=red]הוא משתמש בהצלפת זנב בעודו באוויר וכתוצאה גל הקול חוזר ומעיף את וופר על הדשא החלק ברגע שאזוריל נוחת במים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שניהם נראים מותשים.[/COLOR][/quote]
"תנסה לשחות במים ככלי להתחמקות ואז תקפוץ ותשתמש בבעות..."אני אומר לו.
-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי עושה מבט עצבני ומזנק לך מהידיים,[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הפוקדע שלך מתחיל לצפצץ ולדבר "[/COLOR][COLOR=black]הורסי הינו פוקימון סוס ים, אך הוא מסוגל לקפץ מחוץ למים[/COLOR][COLOR=yellowgreen]".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הורסי מהנהן כאילו זה נכון.[/COLOR]
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אזוריל נראה כאילו הוא מקשיב ובין רגע שניהם מתעלפים במים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[/COLOR][COLOR=black]אני חושב שכדאי שתתפוס אותו ותחזיר את אזוריל, וופר הנו פוקימון שימושי[/COLOR][COLOR=red]" אתה שומע קול בכיסך.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;667194][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי עושה מבט עצבני ומזנק לך מהידיים,[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הפוקדע שלך מתחיל לצפצץ ולדבר "[/COLOR][COLOR=black]הורסי הינו פוקימון סוס ים, אך הוא מסוגל לקפץ מחוץ למים[/COLOR][COLOR=yellowgreen]".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הורסי מהנהן כאילו זה נכון.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"טוב סליחה הורסי קדימה תוציאי את הפוקימון שלך" אומר לה ואחכה
-
[quote=DarkTiger;667194][COLOR=red][B]אלמוג[/B]- אזוריל נראה כאילו הוא מקשיב ובין רגע שניהם מתעלפים במים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[/COLOR][COLOR=black]אני חושב שכדאי שתתפוס אותו ותחזיר את אזוריל, וופר הנו פוקימון שימושי[/COLOR][COLOR=red]" אתה שומע קול בכיסך.[/COLOR][/quote]
"שלום לך...אם מי אני מדבר?"אני אומר למי שמדבר בכיסי ומחזיר את אוזריל לפוקדור.
-
[quote=DarkTiger;667171][COLOR=purple][B]שקד[/B]- אתה מנסה להתארגן בחיפזון וקולו עובר שוב ושוב בראשך 'אנסטסיה פרל, אנה רובינסון, ג'ק רד, גולד ווד ו- ג'ייק ארמונדו, אתם מתבקשים להגיע לכאן ב-24 שעות הקרובות ולא, תפספסו את פוקימונכם הראשון'.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ההתארגנות לוקחת לך זמן רב, מכיוון שהיית שקוע במחשבות, אתה תופס את תיקך ביד ימין ורץ למעבדה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"שלום" אתה רואה את לאנס מחייך ומושיט אליך את ידו ללחיצת יד.[/COLOR][/quote]
אני קודם כל מסדיר קצת את הנשימה.
"שלום" אני אומר לו בחיוך קטנטן ולוחץ את ידו.
-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "צא!" היא זורקת את הפוקדור לאוויר ובעננה אדומה מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"אני מקווה שלא איכפת לך שאני אתחיל" היא אומרת אליך ומורה לסקווירטלית "הצלפת זנב! תעיפי אותו על העץ!"[/COLOR]
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- בהבז אדום אזוריל חוזר לפוקדור, שאותו אתה שם בחגורתך.[/COLOR]
[COLOR=red]"[COLOR=black]אני הפוקדע שלך[/COLOR]" עונה המכשיר שבכיסך "[COLOR=black]וופר הוא גם מסוג אדמה אז הוא חסין לחשמל, מומלץ[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[COLOR=black]כדאי שתמהר להחליט לפני שוופר יתאושש[/COLOR]" הפוקדע אומר ונכבה.[/COLOR]
[COLOR=purple][B]שקד[/B]- "בהצלחה, תלך להכיר את החבר'ה, הם במעבדה" הוא אומר לך ואז מוסיף "מחר תקבל את הפוקימון המפה והפוקדע מהפרופסור, היום הוא בפגישה חשובה".[/COLOR]
[COLOR=#800080]ואז לאנס הולך משם לצריף ליד המעבדה.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;667249][COLOR=red][B]אלמוג[/B]- בהבז אדום אזוריל חוזר לפוקדור, שאותו אתה שם בחגורתך.[/COLOR]
[COLOR=red]"[COLOR=black]אני הפוקדע שלך[/COLOR]" עונה המכשיר שבכיסך "[COLOR=black]וופר הוא גם מסוג אדמה אז הוא חסין לחשמל, מומלץ[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[COLOR=black]כדאי שתמהר להחליט לפני שוופר יתאושש[/COLOR]" הפוקדע אומר ונכבה.[/COLOR]
[/quote]
"טוב בכך שנכבת,אתה עובד על סוללות?"אני אומר ובודק עם אפשר להוציא מהמכשיר את הסוללות.
-
[COLOR=red][B]אלמוג[/B]- "[/COLOR][COLOR=black]מכשיר משוכלל כמוני?[/COLOR][COLOR=red]" הוא נדלק "[/COLOR][COLOR=black]בשום אופן ואני הייתי ממליץ לך לא להתעסק בי[/COLOR][COLOR=red]".[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;667249][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "צא!" היא זורקת את הפוקדור לאוויר ובעננה אדומה מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"אני מקווה שלא איכפת לך שאני אתחיל" היא אומרת אליך ומורה לסקווירטלית "הצלפת זנב! תעיפי אותו על העץ!"[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"תקפוץ מהר מעל סקווירטל וישר מסך עשן ואז בועות" אומר לו