יופי
Printable View
יופי
מה שאני מנסהל הגיד זה שיש 33% שפסז תנצח ו33% שמכבי תנצח \: (למוגבלים שבינינו יש עוד 33 אחוז לתיקו ואחוז אחד שמישהו בעירום יתפרץ למשחק)
תיקח לדוגמא שני אריות תוקפניים שים אותם בכלוב :
עד שאתה לא חוזר ורואה מה קרה יש לפניך כמה אפשרויות שאריה א' יהרוג את אריה ב' שאריה ב' יהרוג את אריה א' וששניהם יעשו Makeup Sex
[QUOTE=MoR;758261]היי מה קורה?[/QUOTE]
בסדר,אתה?
[quote=Flupy;758270]מה שאני מנסהל הגיד זה שיש 33% שפסז תנצח ו33% שמכבי תנצח \: (למוגבלים שבינינו יש עוד 33 אחוז לתיקו ואחוז אחד שמישהו בעירום יתפרץ למשחק)
עד שאתה לא חוזר ורואה מה קרה יש לפניך כמה אפשרויות שאריה א' יהרוג את אריה ב' שאריה ב' יהרוג את אריה א' וששניהם יעשו Makeup Sex[/quote]
מה שאתה למעשה טוען כאן זה הטענה הידועה מתורת הקוואנטים:
"כל מה שאינו אסור הוא הכרחי"
או בניסוח קצת אחר:
"כל עוד אתה לא מסתכל על החתול של שרדינגר, אז הוא גם חי וגם מת בעת ובעונה אחת".
[QUOTE=Flupy;758270]מה שאני מנסהל הגיד זה שיש 33% שפסז תנצח ו33% שמכבי תנצח \: (למוגבלים שבינינו יש עוד 33 אחוז לתיקו ואחוז אחד שמישהו בעירום יתפרץ למשחק)
עד שאתה לא חוזר ורואה מה קרה יש לפניך כמה אפשרויות שאריה א' יהרוג את אריה ב' שאריה ב' יהרוג את אריה א' וששניהם יעשו Makeup Sex[/QUOTE]
חחחחחחחחח עאלק מישהו בעירום XD
זה לא נכון שלשתי הקבוצות יש סיכויים שווים. הן לא [B]בדיוק[/B] באותה הרמה, בוודאי שיש קצת פערים.
חוץ מזה, אם אכן שתי הקבוצות שוות ברמתם, הרי שיש 66% לתיקו ו-17% לכל אחת מהקבוצות לנצח (או 50% שיהיה תיקו ו-25% לכל אחת הקבוצות לנצח)
אני מעדיף להשאיר תטענה שלי עם האיש העירום.
תמיד כדאי להשאיר אחוז למשהו בלתי צפוי :@
ולא לכל מהלך יש כמות שווה של אחוזים תתפלא ככה העולם .
תחבר למסן D:
וכן אביזי לזה התכוונתי D:
[QUOTE=Flupy;758276]אני מעדיף להשאיר תטענה שלי עם האיש העירום.
תמיד כדאי להשאיר אחוז למשהו בלתי צפוי :@
ולא לכל מהלך יש כמות שווה של אחוזים תתפלא ככה העולם .
תחבר למסן D:[/QUOTE]
אם אתה רוצה ללכת למספרים, הסבירות שמישהו יפרוץ למגרש היא פחות או יותר 1 ל-100,000 (בכל משחק בכל ליגה) כהערכה גסה, אולי 10,000 כהערכה קלה. בכל מקרה, מתוך זה שהאיש יהיה עירום זה גם 1 ל-10,000, ו-10,000*10,000=100,000,000 ולא 1 ל-100 (אתה חילקת במליון)
אני חילקתי את זה עם שוקולד ם:
[QUOTE=Flupy;758281]אני חילקתי את זה עם שוקולד ם:[/QUOTE]
אם ככה, אז המספרים עושים הגיון מושלם!
ידוע
בית"ר ירושלים אהבת חיי (:
[quote=David Villa;758298]בית"ר ירושלים אהבת חיי (:[/quote]
היי דודי, מה קורה?.
שרונדון נושא חדש
מסכן D:
*פלוץ*