[quote=יגאל;814080]
סטיבן
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על שינקס שפוגעת בו הוא מחזיל לצ'ימצ'אר במכת ברק מה תעשה?[/quote]
אומר לצ'ימצ'אר "תשתמש בשריטות עליו" ואחרי שהוא שורט אותו זורק עליו את הפוכדור.
Printable View
[quote=יגאל;814080]
סטיבן
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על שינקס שפוגעת בו הוא מחזיל לצ'ימצ'אר במכת ברק מה תעשה?[/quote]
אומר לצ'ימצ'אר "תשתמש בשריטות עליו" ואחרי שהוא שורט אותו זורק עליו את הפוכדור.
[quote=יגאל;811631]
שחר
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ומדבר עליו הוא שמח שאתה המאמן שלו ואתה שוב שומע את הקול קורה בשם לך אתה מסתובב ורואה את אמא שלך מה תעשה?
[/quote]
" אמא מה את עושה פה? איזה הפתעה לראות אותך כאן תכירי זה צ'ימצאר הפוקימון שילווה אותי לכל המסע שלי "
[quote=יגאל;813712]שון
אתה נכנס לעיר ורואה מרכז פוקימונים וחנות חפצים
מה תעשה?[/quote]
'כדאי שארפא את הפוקימונים שלי' אני חושב לעצמי והולך לכיוון מרכז הפוקימונים
[quote=יגאל;813712]
לוקאס
הונדום מנסה לנשוך את כולם אבל הוא מצליח רק אחד ונשארו עוד 9 מה תעשה?
[/quote]
הונדום תשתמש בנשיכה ובלהביור באותו הזמן כך שיצא לך מה פה נשיכת אש!
[quote=יגאל;813712]לוני
אתה חוזר אחורה והולך לדרך 2 כאשר לפתע אתה מותקף על ידי מכת חשמל מה תעשה?[/quote]
אני אומר בקול רם: "מה זאת הייתה המכת חשמל הזאת?, מי עשה אותה?" ומסתובב לראות מי עשה את מכת חשמל.
סטיבן
צ'ימצ'אר רץ אל שינקס אבל שינקס מתקיף אותו במכת ברק חזקה צ'ימצ'ארנופל על הריצפה ושינקס צוחק עליו מה תעשה?
לוקאס
הונדור מנסה נשיכה ולהישתמש בלהביור ביחד אבל הוא לא מצליח מה תעשה?
שון
אתה נכנס למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי שואלת מה אתה רוצה לעשות? מת תעשה?
שחר
אמא שלך אומרת לצ'ימצ'אר לשמור הלך ולך היא אומרת שהיא צריך שתעביר חבילה לעיר אורבורג מה תעשה?
לי
אתה הולך לחפש פוקימון אחר ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/397.png[/IMG] שעף מעלך מה תעשה?
מיכאל 357
פיקאצ'ו מתקיף את צ'ימצ'אר במכת ברק צ'ימצ'אר מנסה להישתמש בצעקה אבל הוא לא מהיר מדי ולכן נפגע ממכת הברק מה תעשה?
רון
צ'ימצ'אר מצליח לחמוק מהמערבולת של פיפלאפ צ'ימצ'אר רץ אל פיפלאפ ותוקף אותו בשריטות מה תעשה?
בר
אין לך פוקיבול רק פוקדורים
---------------------------------
אתה אומר לצ'ימצ'אר להמשיך לתקוף הוא ממשיך לתקוף בשריטות עד שנטו נופל מה תעשה?
לוני
אתה מסתובב ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr116.png[/IMG] שאומר לך להביא לו את הפוקימון שלך מה תעשה?
[QUOTE=יגאל;815105]
לי
אתה הולך לחפש פוקימון אחר ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/397.png[/IMG] שעף מעלך מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מוציא את טרטויג ואומר לו,עלי טער על סטרביה הזה"
[quote]רון
צ'ימצ'אר מצליח לחמוק מהמערבולת של פיפלאפ צ'ימצ'אר רץ אל פיפלאפ ותוקף אותו בשריטות מה תעשה?
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'ר: "אחרי שתפגע בו תשתמש בצעקה ואז בעוד שריטות"
[quote=יגאל;815105]סטיבן
צ'ימצ'אר רץ אל שינקס אבל שינקס מתקיף אותו במכת ברק חזקה צ'ימצ'ארנופל על הריצפה ושינקס צוחק עליו מה תעשה?
[/quote]
אומר לצ'ימצ'אר "תראה לו מה קורה למי שצוחק עליך, תשתמש בגחלת ותשרוף אותו" ומכין פוכדור לזריקה.
[QUOTE=יגאל;815105]סטיבן
לוקאס
שון
שחר
אמא שלך אומרת לצ'ימצ'אר לשמור הלך ולך היא אומרת שהיא צריך שתעביר חבילה לעיר אורבורג מה תעשה?
לי
מיכאל 357
פיקאצ'ו מתקיף את צ'ימצ'אר במכת ברק צ'ימצ'אר מנסה להישתמש בצעקה אבל הוא לא מהיר מדי ולכן נפגע ממכת הברק מה תעשה?
רון
בר
אין לך פוקיבול רק פוקדורים
---------------------------------
אתה אומר לצ'ימצ'אר להמשיך לתקוף הוא ממשיך לתקוף בשריטות עד שנטו נופל מה תעשה?[/QUOTE]
אזרוק עליו פוקדור ואקווה למשהו טוב ואומר לצ'ימצ'אר:" כל הכבוד לך חבר על מלחמה"
[quote=יגאל;815105]
לוקאס
[/quote]
אני אומר:"הונדור תישתמש בלהביור שוב אך תזיז את הראש כך שיפגע בכל סביבת הקרב"
מיכאל 357
אני אומר לצ׳ימצ׳אר ״אל תוותר! אני יודע שאתה תצליח! עכשיו תרוץ אליו ותשתמש בצעקה כדי שהוא יהיה משותק ואז תתקוף בשריטות ללא הפסקה״.
[quote]שון
[/quote]
"שלום,אשמח לרפא את הפוקימונים שלי" אומר לה בחיוך
שלטם לכל השחקנים,אני ניר,המחליף של יגאל בימי שבת,עכשיו הוא נתן לי אישור לעשות תגובה,מקווה שתהנו ממני.
לי:
טרטוויג מפעיל עלי טער על סטרביה ומפספס,סטרביה מפעיל מוות כפול כדי לבלבל את טרטוויג,ואז מפעיל אז אוירי. מה תעשה?
רון:
פיפלאפ מתחיל להלחם עם צ'ימצאר באגרוף,ומונע מצ'ימצ'אר לעשות עוד שריטות בקרב הצמוד הזה,צ'ימצ'אר מרחיק את פיפלאפ בעזרת העצקה
לפתע פיפלאפ מפעיל התמדה מול צ'ימצ'אר מה תעשה?
סטיבן:
צ'ימצ'אר קופץ ומפעיל גחלת,אך שינקס מתחמק ובורח. לפתע אתה רואה שמהגחלת יש פתח,מה תעשה?
בר:
אתה זורק פוקדור על נטו,הפוקדור מסתובב פעמיים ונפתח,לא הצלחת לתפוס את נטו,הוא בורח. מה תעשה?
לוקאס:
הונדור מפעיל להביור על הרצפה,ועושה שריפה "קטנה" (לעכשיו)
אתה והבדרילים שבתוך השריפה מתחילים לפחד,הבידרילים יורים עליך עוקץ רעל מה תעשה?
מיכאל 357
צ'ימצ'אר מפעיל צעקה על פיקצ'ו בזמן שהם רצים (פיקצ'ו,צ'ימצ'אר).
הצעקה פוגעת בפיקצ'ו ומשטחת אותו,פיק'צו מפעיל חפירה. מה תעשה?
שון:
אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלך,היא אומרת לך: "ריפאתי לך אותם עכשיו,אתה צריך עוד עזרה?" מה תעשה?
[QUOTE=nilasak;815684]סטיבן:
צ'ימצ'אר קופץ ומפעיל גחלת,אך שינקס מתחמק ובורח. לפתע אתה רואה שמהגחלת יש פתח,מה תעשה?
[/QUOTE]
אשאל את צ'ימצ'אר "זה נראה לך בטוח?" ואז אומר לו "החלטנו לצאת להרפתקה אז ניקח את זה עד הסוף בוא נכנס", ונכנס לפתח עם צ'ימצ'אר.
------------------------
זה אמיתי שאתה מחליף שלו?
אם הבנתי נכון שפתח זה כניסה אז למעלה, אחרת אם תוכל לפרט יותר מה זה.