[QUOTE=LordAbizi;834650]סטיבן
אתה מחזיר אותם וחוזר חזרה לבארק. אתה הולך לכישופייה, ומבקש מאחד מהם שיירפא את הפוקימונים שלך.
"זה יעלה מטבע ארד אחד" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לו "בבקשה", מביא לו מטבע ארד אחד ואת סינדקוויל והופיפ כדי שירפא אותם.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;834650]סטיבן
אתה מחזיר אותם וחוזר חזרה לבארק. אתה הולך לכישופייה, ומבקש מאחד מהם שיירפא את הפוקימונים שלך.
"זה יעלה מטבע ארד אחד" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לו "בבקשה", מביא לו מטבע ארד אחד ואת סינדקוויל והופיפ כדי שירפא אותם.
[QUOTE=LordAbizi;834650]
דן
המכשף מגחך נוכח השאלה.
"לכאורה, מעולם המכשף העליון אינו עסוק. אך ידוע לכל שהוא תמיד עושה משהו. אין אנו חזקים מספיק כדי שנוכל להבין בדיוק מה הוא עושה" הוא אומר ואתם מגיעים למכשף אוקוס. הוא יושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" הוא אומר לאוקוס.
"אה.. זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי
ואחרי חשיבה והתלבטות קשה החלטתי שאני רוצה לקבל דריניטי
כהפוקימון הראשון שלי המכשף אוקוס
סטיבן
הקפד על דיוק, אין לך מטבע ארד.
--
אתה נותן לו מטבע כסף, והוא מחזיר לך תשעה מטבעות ארד. הוא לוקח את שני הפוקרשתות, מלחשש משהו ומניף את ידיו, ואז הפוקרשתות זוהרות באור ירוק.
"הנה, הם רופאו" הוא אומר לך.
דן
באמת, בתגובות כאלה זה מתבקש להפריד בין מעשים לדיבורים.
--
"בסדר גמור" אומר המכשף ומושיט את ידו קדימה ומלחשש כמה מילים במהירות ואתה לא ממש מספיק להבין אותו. היד שלו מתחילה לזהור, ופוקרשת עפה מהקיר ומתחילה להסתובב סביבך. "דרטיני, פוקימון זה יגדל להיות יצור נעלה ומכובד. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה, ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות להסתובב סבביך "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב" הוא אומר.
[QUOTE=LordAbizi;835994]סטיבן
הקפד על דיוק, אין לך מטבע ארד.
--
אתה נותן לו מטבע כסף, והוא מחזיר לך תשעה מטבעות ארד. הוא לוקח את שני הפוקרשתות, מלחשש משהו ומניף את ידיו, ואז הפוקרשתות זוהרות באור ירוק.
"הנה, הם רופאו" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לו "תודה רבה" ויוצא מהכישופייה. לאחר מכן אני הולך לכיוון דרך 1.
[QUOTE=LordAbizi;835994]
דן
באמת, בתגובות כאלה זה מתבקש להפריד בין מעשים לדיבורים.
--
"בסדר גמור" אומר המכשף ומושיט את ידו קדימה ומלחשש כמה מילים במהירות ואתה לא ממש מספיק להבין אותו. היד שלו מתחילה לזהור, ופוקרשת עפה מהקיר ומתחילה להסתובב סביבך. "דרטיני, פוקימון זה יגדל להיות יצור נעלה ומכובד. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה, ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות מתחילות להסתובב סבביך "קח את אלו, ועשה בהם שימוש טוב" הוא אומר.[/QUOTE]
כל זה היה דיבור .
--
לוקח את הכל ומודה למכשף
מבקש שילוו אותי החוצה
סטיבן
אתה חוזר חזרה עם שני הפוקימונים לדרך בארק- צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן מה, לא נתקל בפוקימונים. אתה ממשיך עוד ואתה פוגש לדיבה.
דן
המכשף שהוביל אותך אל אוקוס לוקח אותך חזרה אל היציאה.
[QUOTE=LordAbizi;838311]סטיבן
אתה חוזר חזרה עם שני הפוקימונים לדרך בארק- צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן מה, לא נתקל בפוקימונים. אתה ממשיך עוד ואתה פוגש לדיבה.
[/QUOTE]
אני מוציא את סינדקוויל ואומר לו "תשתמש בשריטות על הלדיבה הזאת".
[QUOTE=LordAbizi;838311
דן
המכשף שהוביל אותך אל אוקוס לוקח אותך חזרה אל היציאה.[/QUOTE]
מחליט להוציא את דריניטי מהפוקרשת
סטיבן
אה.... הסתכלתי עליו בהגדלה פי 8, ו... לא מצאתי אצלו ציפורניים. ם.ם
דן
אתה פותח את הפוקרשת, פורש אותה וממנה יוצא דרטיני שגדל עד לגודל הטבעי שלו.
[QUOTE=LordAbizi;839826]סטיבן
אה.... הסתכלתי עליו בהגדלה פי 8, ו... לא מצאתי אצלו ציפורניים. ם.ם
[/QUOTE]
לאחר שאני מבין את טעותי שאין לסינדקוויל ציפורניים אני אומר לו "תדחוף את הלדיבה הזאת".
---------
הייתי בטוח שיש לו ציפורניים:sorry:
[QUOTE=LordAbizi;839826
דן
אתה פותח את הפוקרשת, פורש אותה וממנה יוצא דרטיני שגדל עד לגודל הטבעי שלו.[/QUOTE]
אומר לדרטיני שאנחנו הולכים לטייל . מחפש את הדרך למחוץ לעיר
[QUOTE=LordAbizi;827673]פלופי
זה די אכזרי בהתחשבה בזה שיש לו רגליים קטנות נורא.
--
צ'ארמנדר משליך את פיג'י ונעמד אליו ושורט אותו כמה פעמים פיג'י נאבק ואיכשהו מצליח לצאת מהאחיזה הזו, ואז קם ומנקר את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אכפת לי העיקר הפעם לעבור את הקרב הראשון XD
------------------
"צארמנדר תנסה להעביר את האש שבזנב שלך במעלה הגוף ואז להוציא אותה מהפה בנשיפה אחת !"אומר לצארמנדר.
"אם זה לא מצליח לך תשתמש במכת זנב ואז בשריטות !"הוסיף.
[quote=LordAbizi;831559]
עומר
קרבות אצלי בדרך כלל לא נגמרים כל כך מהר. אל תצפה שזה יגמר [B]נורא[/B] מהר. אני משתדל להגיע למהירות קרב אופטימלית.
--
לרויטר קופץ אל סנטרט וחובט בו. סנטרט מתקרב אל לרויטר ונושך אותו.[/quote]
אצחק לעצמי ואגיד:"לארויטר עכשיו תשתמש בחפירה!"
[quote]דסו
אתה תנסה להתחמק?
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו שוב. איפום קופץ בתגובה ודוחף גם הוא את סינדקוויל.[/quote]
"סינדקוויל תנסה להשתמש שוב המתקפת האש! תפתח את הפה שלך ותנסה לרשוף משם אש!" אני אומר, בתקווה שהוא יבין איך להשתמש במתקפת הלהביור.
סטיבן
סינדקוויל רץ אל הלדיבה הלא מוכן ודוחף אותו. לדיבה נפגע, ואז נותן שני אגרופים לסינדקוויל.
דן
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר ורואה שם את הסימן המוסכם של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך לכיוון שהשלט מראה ואתה בקרוב מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום.
פלופי
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת, ויוצא קצת אש ומיד אחרי זה הרבה עשן וזה לא יותר מדי עוזר. פיג'י דוחף את צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר מסתובב נותן לו מכה עם הזנב ואז שורט אותו. פיג'י לאחר מכן מנקר את צ'ארמנדר.
עומר
לארויטר מתחיל לחפור בו (באמצעות זה שהוא אוכל את האדמה), וסנטרט קרוב מספיק אז הוא דוחף אותו ועוצר אותו. זה לא הכי פוגע באיפום.
דסו
הלהבה בגב של סינדקוויל נדלקת, והוא שולח סילון אש צר שמתקדם קצת, ואז מיד אחריו יוצא הרבה עשן מהפה של סינדקוויל. איפום מתכונן לתת מכה עם זנבו לצ'ארמנדר.