-
[quote=Avi;827650]
[B][COLOR=red][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff0000]*יש לי תמונה באנשים שיהיו במשחק, בגלל זה אני בטחתי בכם שקראתם את כל הרקע של המשחק.[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הילד אומר לך: "שלום לך, ג'ייסון, לי קוראים גרי, אני ישתמש במיג'מארו שלי כמו שאמרתי לך קודם, תתחיל אתה כי הסוג שלי יותר חזק שלך ואני משחק הוגן וטוב, הטוב בינינו ינצח" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/quote]
אההה זה גרי? חשבתי שהתכוונת ל"אנשים החשובים" חשבתי רד שזה צוות הגיבורים.
- - - - - - - - - - - - - -
"אוקיי, פוקאבו זה הקרב הראשון שלנו.. בוא נראה לו מה יש לנו אוקיי?" אומר לו בחיוך.
רוץ לעבר מיג'מארו מצד לצד בכדי לבלבל אותו ואז ברגע הנכון כנס בוא עם בלימה!" אוסיף לומר ואקווה שזה יצליח!
-
[B][U][COLOR=blue]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו לא מצליח להתחמק, אבל בגלל שזאת מתקפת אש אז פוקאבו נפגע קצת. פוקאבו רץ בשביל לחבוט על בואפו אבל בואפו מתחמק מזה בקלות. החייל של צוות קון אומר לפוקימון שלו "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][U]דור[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרקי אומר לך: "תבצע את המהלך הראשון שלך כדי שנתחיל את הקרב הזה, דור, זה יהיה לפי דעתי קרב מאוד מעניין" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]*אין לך בלימה אלא חבטה, אני ישנה את זה כי זה כמעט אותו דבר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו שלך מקשיב לך וזז מצד לצד כדי לבלבל את מיג'מארו, אבל גרי אומר למיג'מארו: תשתמש בדחיפה מהר", מיג'מארו משתמש בדחיפה ופוגע קשה בפוקאבו, פוקאבו משתמש בחבטה וגם פוגע קשה במיג'מארו. גרי אומר למיג'מארו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Avi;827650][B][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]את מוציאה את מיג'מארו שלך לקרב הזה מול גרי, גרי אומר לך: "אני ישתמש בפוקאבו שלי, את מתחילה בגלל שהסוג שלי יותר טוב משלך, אני פשוט למדתי בבית על הגונות וזה לא הוגן להתחיל" מה תעשי?.[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה חמוד,אבל זה לא אומר שאני אוותר לך" אני אומרת לו
"מיג'ומרו,דחיפה!" אני אומרת לה
-
[QUOTE=Avi;827836][B][U][COLOR=blue]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו לא מצליח להתחמק, אבל בגלל שזאת מתקפת אש אז פוקאבו נפגע קצת. פוקאבו רץ בשביל לחבוט על בואפו אבל בואפו מתחמק מזה בקלות. החייל של צוות קון אומר לפוקימון שלו "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתחמק מהר מזה ואז אתה חבטה על באופו"
-
[QUOTE=Avi;827591]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080]אתה מוציא את המיג'מארו שלך, מיג'מארו משתמש בצעקה על טסטוסג'ה, אבל המתקפה לא השפיעה עליו, מיג'מארו ממשיך עם חבטה שדווקא פוגעת קשה בטסטוסג'ה. גרי אומר לו: "טסטוסג'ה, תשתמש בחבטה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=#ff0000]
[B][U][COLOR=magenta]הודעות:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"מוג'ימרו תתחמק! תשתמש בחבטה נוספת על טסוטג'ה!"
-
[QUOTE=Avi;827836][B][U][COLOR=blue]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרקי אומר לך: "תבצע את המהלך הראשון שלך כדי שנתחיל את הקרב הזה, דור, זה יהיה לפי דעתי קרב מאוד מעניין" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
באיזה פוקימון הוא משתמש?
---------------------
"אוקיי מיג'ומארו,תשתמש בצעקה כדי להסיח את דעתו ואז תתקוף בדחיפה!" אומר למיג'ומארו בהתרגשות רבה.
-
[quote]
ניר
גרי אומר לך: "אתה תתחיל את הקרב זה קודם, חוץ מזה אין לי עדיין מתקפות מים אז זה עדיין קרב שווה כוחות, תוציא את פוקאבו שלך ונתחיל את הקרב, אחר זה נראה, זה יהיה אימון טוב בשביל שנינו" מה תעשה?.[/quote]
אני אומר לו: "טוב,אין לי משהוא אחר לעשות. אבל במקרה שהמיג'מרו שלך ילמד מתקפת מים בקרב,הקרב נגמר מובן?" עכשיו פוקבו צא! ואוציא את פוקבו.
-
[quote]ברוס
אתה מוציא את טסטוסג'ה שלך, ואז אתה מכוון אליו את הפוקידע שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "טסטוסג'ה, פוקימון הנחש, הוא אחד מהפוקימונים הכי מומלצים למאמנים שרק התחילו את המסע שלהם", פתאום הגיע ילד בגילך ואז הוא אומר לפרופסור: "אפשר את הפוקימון האש שאבא שלי, העוזר שלך, הבטיח לי?" הוא מסתכל אליך והוא אומר לך: "רוצה להיות יריב משובע שלי?, עכשיו נלחם מתי שהפרופסור תביא לי את הפוקימון שלי?" מה תעשה?.[/quote]
"נשמע מצוין!" אומר לבחור.
"מה שימך רק?"
-
[quote=Avi;827836]
[B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]*אין לך בלימה אלא חבטה, אני ישנה את זה כי זה כמעט אותו דבר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]פוקאבו שלך מקשיב לך וזז מצד לצד כדי לבלבל את מיג'מארו, אבל גרי אומר למיג'מארו: תשתמש בדחיפה מהר", מיג'מארו משתמש בדחיפה ופוגע קשה בפוקאבו, פוקאבו משתמש בחבטה וגם פוגע קשה במיג'מארו. גרי אומר למיג'מארו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/quote]
סליחה.. פשוט במשחק אחר יש לי איתו חבטה והתבלבלתי.
--------------------
"פואקבו עמוד מוכן, חכה שהוא התקרב ואז תזנק מעליו ותקוף בבלימה ישירות את גבו!" אומר לו בחיוך, ואחכה לראות מה יקרה..
-
[quote]רון
גרי אוק אומר לך: "בסדר, אז תוציא את הפוקימון הראשון שלך ואז אני יוציא את שלי, אתה תתחיל כי הסוג שלי יותר חזק משלך, כי מגיל קטן אביא שלי הסביר לי על הגינות בקרב" מה תעשה?.
[/quote]
אני אומר לגרי: "בשבילי הסוג לא משנה אני יכול לנצח כי אני מאמין בפוקימון שלי צא מיג'ומארו!" ומוציא את מיג'ומארו
-
[B][COLOR=#0000ff][U]לי
[/U]פוקאבו לא מצליח להתחמק מהדחיפה של בואפו ונפגע קצת. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל בואפו, בואפו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. החייל בצוות קון אומר לבואפו: "תשתמש בדחיפה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][U]רון[/U][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרי אומר לך: "מצוין, בוא נתחיל כבר את הקרב הזה כדי שנסיים אותו מהר מאוד, צא טסוטסג'ה, תשתמש בדחיפה חזקה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#8b0000][U]ברוס[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]הילד אומר לך: שמי הוא גרי, אני הוא הבן של העוזר של הפרופסור, אולי שמעת עחיו, סמואל אוק, אני רוצה לקבל פוקאבו, אני אוהב פוקימוני אש, איך קוראים לך גם?, אנחנו עכשיו יריבים אז אתה יודע שאנחנו צריכים להכיר אחד את השני" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][U][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][U][COLOR=darkslateblue]ניר[/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]גרי אומר לך: "סבבה, למרות שהוא חדש לגמרי, רק בקרב השני שלנו יהיה לו מתקפת מים אבל אז כבר לשנינו יהיה עוד פוקימונים, טוב תתחיל אתה את הקרב, צא מיג'מארו, תחכה עד שהם יתקיפו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]*מיד אני יכתוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו מתחיל בקרב, הוא משתמש בצעקה אבל היא לא משפיעה על טסוטסג'ה של גרי, אחר כך מיג'מארו משתמש בדחיפה, טסוטסג'ה לא מתחמק ונפגע בצורה קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000]פוקאבו הקשיב לך וזה מה שהוא עושה. מיג'מארו של גרי מתחיל לתקוף בדחיפה על פוקאבו. פוקאבו מחכה שהוא התקרב אבל הוא חיכה יותר מיידי ונפגע קשה מהדחיפה. פוקאבו משתמש בכל זאת בחבטה ומצליח לפוגע קשה גם כן במיג'ימארו. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]הקרב שלך מול גרי מתחיל. מיג'מארו שלך מתחילה לעשות מתקפת דחיפה ממש חזקה על פוקאבו של גרי. פוקאבו שלו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. גרי אמר לו: "תשתמש בחבטה על מיג'מארו שלה".[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008080]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהחבטה של טסוטסג'ה שלו ונפגע קשה. מיג'מארו שלך מתחיל לרוץ ולהשתמש בחבטה על טסוטסג'ה שלו, טסוטסג'ה של גרי לא מתחמק ונפגע קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000]
[B][COLOR=#ff00ff]תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote]ברוס
הילד אומר לך: שמי הוא גרי, אני הוא הבן של העוזר של הפרופסור, אולי שמעת עליו, סמואל אוק, אני רוצה לקבל פוקאבו, אני אוהב פוקימוני אש, איך קוראים לך גם?, אנחנו עכשיו יריבים אז אתה יודע שאנחנו צריכים להכיר אחד את השני" מה תעשה?.[/quote]
אני אומר לו:"שמי הוא ברוס,אני גם אוהב פוקימוני אש,אבל טסטורג'ה חזק יותר לטעמי."
-
[QUOTE=Avi;830479][B][COLOR=#0000ff][U]לי
[/U]פוקאבו לא מצליח להתחמק מהדחיפה של בואפו ונפגע קצת. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל בואפו, בואפו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. החייל בצוות קון אומר לבואפו: "תשתמש בדחיפה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתנגש בבאופו בחבטה אדירה"
-
[QUOTE=Avi;830479][B][COLOR=#0000ff][U]
[B][COLOR=#2e8b57]*מיד אני יכתוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מיג'מארו מתחיל בקרב, הוא משתמש בצעקה אבל היא לא משפיעה על טסוטסג'ה של גרי, אחר כך מיג'מארו משתמש בדחיפה, טסוטסג'ה לא מתחמק ונפגע בצורה קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"תתחמק מהר ותשתמש בדחיפה חזקה מהצד!" אומר למיג'ומארו בלחץ.
-
[QUOTE=Avi;830479]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=#008080]מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהחבטה של טסוטסג'ה שלו ונפגע קשה. מיג'מארו שלך מתחיל לרוץ ולהשתמש בחבטה על טסוטסג'ה שלו, טסוטסג'ה של גרי לא מתחמק ונפגע קשה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"מוג'ימרו תקפוץ למעלה ותנחת על טסוטג'ה עם חבטה!" אומר לו, בתקווה שהאסטרטגיה המוזרה הזו תעבוד