-
[QUOTE=DoR_RoD;838586][COLOR="Purple"]~מייק~
תסתכל בעמוד הראשון ב'מתקפות החדשות' את המידע על המתקפה.
--------------------------------------------------
אתה זורק פוכדור על דסומאסו והוא נכנס לבפנים. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונתפס!
[B]תפסת דסומאסו! מיד יעודכן![/B]
"איזה באסה,לא הצלחתי לתפוס את הפוקימון הזה! אהה... בפעם אחרת." אומר מקי ונאנח. "טוב אני כבר נהייתי עייף,וגם הפוקימונים שלי. בוא נלך למרכז הפוקימונים." הוא אומר ומתחיל לגרור את עצמו לשם מרוב שהוא עייף.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני מחייך ואומר ״גם אני עייף. כדאי שנלך לנוח״ ואני הולך אחריו למרכז הפוקימונים.
-
[quote=DoR_RoD;838586][COLOR=black]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=black]טסוטאג'ה יוצא ומשתמש בעלי טער ופוגע קשה בדוקורה משום שהוא לא שם לב. דוקורה מסתכל על טסוטאג'ה בעצבים ולאחר מכן משתמש במכה כפולה ומעיף את טסוטאג'ה על אחד העצים. טסוטאג'ה קם בעצבים ומסתכל על דוקורה כאילו הוא רוצה כבר לתקוף אותו...[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"סטוסטג'ה קדימה תגמור אותו עם עלי טער פעם נוספת!" אצעק
-
מה איתי??נסעתי לאילת ולא היה לי זמן להגיב
בבקשה תרשום אותי שוב
-
[QUOTE=niv961;843375]מה איתי??נסעתי לאילת ולא היה לי זמן להגיב
בבקשה תרשום אותי שוב[/QUOTE]
אבל אני לא רשמתי אותך בכלל....
[COLOR="Black"]~אדם~
טסוטאג'ה משתמש בעלי טער אבל דוקורה משתמש בקרש וחוסם את העלים. לאחר מכן הוא קופץ על דוקורה ומשתמש בקרש שלו כדי למחוץ אותו! טסוטאג'ה קם על הרגליים בעצבים ולפתע דוקורה מתקרב במתקפת קצה כפול!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתם הולכים למרכז הפוקימונים ורואים את האחות ג'וי. "שלום לכם,אתם כבר בטח רוצים לישון. הנה המפתחות לחדר שלכם,חדר מספר 537." היא אומרת ומביאה לך את המפתח לחדר. "לילה טוב!" היא אומרת לכם בזמן שאתם עולים לקומה העליונה כדי לחפש את החדר. לאחר כמה דקות אתם מוצאים את החדר,נכנסים ורואים שיש שם שתי מיטות,ארון קטן וטלוויזיה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
מיימפאטו מתקרב אל מינזומי כדי להשתמש במכת כנף אך הוא מצליח להתחמק והוא משתמש בדחיפה ופוגע במיימפאטו. לפתע הוא משתמש במהירות ומתקרב אל מיימפאטו!
מה תעשה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]~ג'וני~
יוטרי נראה קצת מפוחד אך לאחר כמה שניות הוא מתקרב אליך ומלקק אותך. אתה מבין שהוא מסכים.
מה תעשה?[/COLOR]
[B]~ניב~
"אוקיי,אם כך זה עולה 20$ בסך הכול ויחד עם בקבוק מים זה יוצא 30$." אומרת המוכרת בחיוך בזמן שהיא מוציאה מהדוכן בקבוק מים גדול. "אך אם אתה רוצה בקבוק מים קטן,זה יעלה 25$." היא אומרת ומוציאה גם בקבוק קטן.
מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=DoR_RoD;844641]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
מיימפאטו מתקרב אל מינזומי כדי להשתמש במכת כנף אך הוא מצליח להתחמק והוא משתמש בדחיפה ופוגע במיימפאטו. לפתע הוא משתמש במהירות ומתקרב אל מיימפאטו!
מה תעשה[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
------------
"מיימפאטו תתחמק,ואז תסתובב סביבו עם מתקפת מהירות בכדי להטעותו לגבי מיקומך האמיתי,ואז שאתה חושב שהגיע הרגע הנכון תכה אותו עם אס אווירי!"אני אומר.
-
[QUOTE=DoR_RoD;844641]
[COLOR="DarkOrange"]~ג'וני~
יוטרי נראה קצת מפוחד אך לאחר כמה שניות הוא מתקרב אליך ומלקק אותך. אתה מבין שהוא מסכים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"יופי אם כך צא פקדור!" אומר בשמחה ואזרוק על יוטרי פוקדור.
-
[quote=DoR_RoD;844641]
[B]~ניב~
"אוקיי,אם כך זה עולה 20$ בסך הכול ויחד עם בקבוק מים זה יוצא 30$." אומרת המוכרת בחיוך בזמן שהיא מוציאה מהדוכן בקבוק מים גדול. "אך אם אתה רוצה בקבוק מים קטן,זה יעלה 25$." היא אומרת ומוציאה גם בקבוק קטן.
מה תעשה?[/B][/quote]
אומר לה "בקבוק מים קטן עדיף!" ואתחיל לחשוב לעצמי "טוב התעקבתי פה יותר מידי הגיע הזמן שאמשיך.." אודה לך על השירות.
אתן את האוכל לפוקאבו ומוגאריו את האוכל ומחכה לתגובה שלהם, לאחר מכן אתקדם
-
[QUOTE=DoR_RoD;844641]
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתם הולכים למרכז הפוקימונים ורואים את האחות ג'וי. "שלום לכם,אתם כבר בטח רוצים לישון. הנה המפתחות לחדר שלכם,חדר מספר 537." היא אומרת ומביאה לך את המפתח לחדר. "לילה טוב!" היא אומרת לכם בזמן שאתם עולים לקומה העליונה כדי לחפש את החדר. לאחר כמה דקות אתם מוצאים את החדר,נכנסים ורואים שיש שם שתי מיטות,ארון קטן וטלוויזיה.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
״טוב אני הולך לישון. לילה טוב״ אני אומר למקי.
-
[quote=DoR_RoD;844641]אבל אני לא רשמתי אותך בכלל....
[COLOR=black]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=black]טסוטאג'ה משתמש בעלי טער אבל דוקורה משתמש בקרש וחוסם את העלים. לאחר מכן הוא קופץ על דוקורה ומשתמש בקרש שלו כדי למחוץ אותו! טסוטאג'ה קם על הרגליים בעצבים ולפתע דוקורה מתקרב במתקפת קצה כפול![/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"טסוטג'ה תשתמש בעלי תער על רגליו של דוקורה כדי להפיל אותו ואז תשתמש בדחיפה!" אצעק