-
[COLOR="Sienna"]דור
לפתע אתה קולט שפוקימון קטן קופץ על האיש המהופנט ומעיר אותו, לאחר מכן האיש השני מוציא טוגפי שמתקיפה את הסאלאמנס והברונזור ומשתמשת על סאלאמנס בנשיקה מתוקה ואז עושה שיגור ומשגרת את ארבעתם למקום מסויים. השעה היא 12:46 מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;834704]בוקר טוב!
[COLOR="Red"]עידו
הוא אומר לכם: " הו, איזה יופי. פוקימון זה נחשב נדיר מאוד" " ועכשיו נעבור אליך, מקס. אמרת שאתה רוצה מדקיפ, נכון? טוב" הוא הולך למחשב שלו ומקליד כל מיני מספרים ואותיות כשלבסוף יוצא פוכדור. הוא נותן לך אותו."מצויין. ועכשיו הפוכדורים." הוא מגיש לכל אחד מכם 10 פוכדורים ופוקדע בדרגה 1. מה תעשה?' השעה היא 12:59 חח'[.[/COLOR][/QUOTE]
-------------------
XD
-------------------
"תודה"אני אומר לו,ויוצא מהמעבדה .
-
[COLOR="Red"]עידו
לפתע נכנס לחדר ילד בן 11 בערך שמתנגש בשניכם ואתם נופלים על הקרקע.[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
-
[QUOTE=ealay;834725][COLOR="Sienna"]דור
לפתע אתה קולט שפוקימון קטן קופץ על האיש המהופנט ומעיר אותו, לאחר מכן האיש השני מוציא טוגפי שמתקיפה את הסאלאמנס והברונזור ומשתמשת על סאלאמנס בנשיקה מתוקה ואז עושה שיגור ומשגרת את ארבעתם למקום מסויים. השעה היא 12:46 מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'טוב כדאי שאגיע עכשיו למעבדה...' אני חושב לעצמי בפחד ורץ למעבדה.
-
[QUOTE=ealay;834732][COLOR="Red"]עידו
[COLOR="Black"]
[/COLOR][/QUOTE]
-----------
"היי!,תסתכל לאן שאתה הולך!"אני אומר לו בכעס,ומתאפק לו לקלל אותו.
-
[quote=ealay;834704]
[COLOR=Magenta]עומר
אתה רץ הכי מהר שאתה יכול, כשלבסוף הגעת למעבדה, נכנסת לחדר הפרופסור והתנגשת בשני אנשים. מה תעשה? ' השעה היא 12:59'[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange].[/COLOR][/quote]
"זוזו מהדרך!" אצעק ואז אמשיך אכנס למעבדה ואשאל את הפרופסור עם חיוך:"סליחה אתה יכול להביא לי את הפוקדור של פיצו?"
-
[COLOR="Magenta"]עומר
אחד מהם אומר לך: "היי! תסתכל לאן אתה הולך!" הפרופסור אומר לך:" איזו כניסה... מעניינת." מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
הוא צועק:"זוזו מהדרך!", נכנס למעבדה ושואל את הפרופסור עם חיוך:"סליחה אתה יכול להביא לי את הפוקדור של פיצו?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
הוא צועק:"זוזו מהדרך!", נכנס למעבדה ושואל את הפרופסור עם חיוך:"סליחה אתה יכול להביא לי את הפוקדור של פיצו?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]דור
אתה מתחיל לרוץ לעבר המעבדה. השעה היא 12:57. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=ealay;834749]עומר
אחד מהם אומר לך: "היי! תסתכל לאן אתה הולך!" הפרופסור אומר לך:" איזו כניסה... מעניינת." מה תעשה?
[/quote]
אני אומר לשני האנשים:"סליחה אני פשוט לחוץ" אחייך אליהם אפנה לפרופסור ואגיד:"הממ.. נישאר לך במיקרה פוקדור של פיצו? אני רוצה להתחיל את המסע שלי " אחייך אליו ואחזור אל האנשים ושוב אבקש סליחה
-
[quote=ealay;834749][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]הוא צועק:"זוזו מהדרך!", נכנס למעבדה ושואל את הפרופסור עם חיוך:"סליחה אתה יכול להביא לי את הפוקדור של פיצו?"[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=sienna]?[/COLOR][/quote]
אחי למה עשית 2 תגובות בשבילי לא הגבתי?
------------
"היי תראה לאן אתה הולך!" אצעק לילד
אני יחזיר את מונוזו לפורכדור שלו ושאל את הילד
"תגיד לי למה אתה ממהר כל כך?"
-
[QUOTE=ealay;834749]
עידו
[/QUOTE]
-----------
אני יוצא מהמעבדה,והולך לכיוון דרך מספר אחת.
-
[COLOR="Red"]עידו
האיש אומר לכם:"סליחה אני פשוט לחוץ" ומחייך. ואז הוא אומר לפרופסור:"הממ.. נישאר לך במיקרה פוקדור של פיצו? אני רוצה להתחיל את המסע שלי " ומחייך אליו. ואז אחרי שהוא מקבל את הפוקדור הוא חוזר ומתנצל. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
האיש אומר לכם:"סליחה אני פשוט לחוץ" ומחייך. ואז הוא אומר לפרופסור:"הממ.. נישאר לך במיקרה פוקדור של פיצו? אני רוצה להתחיל את המסע שלי " ומחייך אליו. ואז אחרי שהוא מקבל את הפוקדור הוא חוזר ומתנצל. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
"היי תראה לאן אתה הולך!" צועק לך הילד השני
הוא מחזיר פוקימון שבדיוק היה ליד לפוכדור. ושואל אותך "תגיד לי למה אתה ממהר כל כך?" [/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;834777][COLOR="Red"]עידו
האיש אומר לכם:"סליחה אני פשוט לחוץ" ומחייך. ואז הוא אומר לפרופסור:"הממ.. נישאר לך במיקרה פוקדור של פיצו? אני רוצה להתחיל את המסע שלי " ומחייך אליו. ואז אחרי שהוא מקבל את הפוקדור הוא חוזר ומתנצל. מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
-----------------
אחי,לדעתי עדיף שתפצל אותנו כי זה סתם מתבלגן...
-----------------
"טוב בסדר,אני סולח לך"אני אומר לילד,ויוצא מהמעבדה לכיוון דרך מספר 1.
-
[quote=ealay;834777][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]האיש אומר לכם:"סליחה אני פשוט לחוץ" ומחייך. ואז הוא אומר לפרופסור:"הממ.. נישאר לך במיקרה פוקדור של פיצו? אני רוצה להתחיל את המסע שלי " ומחייך אליו. ואז אחרי שהוא מקבל את הפוקדור הוא חוזר ומתנצל. מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"היי חכה רגע! לאן אתה ממהר? אני יכול לעזור במשהו?" אשאל בחיוך
-
[quote=ealay;834777]
[COLOR=Magenta]עומר
"היי תראה לאן אתה הולך!" צועק לך הילד השני
הוא מחזיר פוקימון שבדיוק היה ליד לפוכדור. ושואל אותך "תגיד לי למה אתה ממהר כל כך?" [/COLOR][/quote]
"סליחה אינ פשוט כבר מת להתחיל את המסע שלי" אגיד אבקש מהפרופסור את הפוקדור ואשאל את הילד:"איך קוראים לך? לי קוראים לוקאס"
-
[COLOR="Magenta"]עומר
הראשון אומר לך: "טוב בסדר,אני סולח לך" ויוצא מהחדר. השני שואל אותך:"
השני שואל אותך בחיוך "היי חכה רגע! לאן אתה ממהר? אני יכול לעזור במשהו?"
וכאמור ענית לו. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
אתה קולט שמקס אומר לו שהוא סולח ויוצא.
ואז האיש אומר לך: "סליחה אינ פשוט כבר מת להתחיל את המסע שלי" בהתנשפות.(בגלל זה כתבתי אינ)
ואז הוא אומר לך : "איך קוראים לך? לי קוראים לוקאס" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
אתה יוצא לדרך ואתה רואה שני מאמפטו וסטרביה רבים קשות.
מה תעשה?[/COLOR]