-
[COLOR="Green"]בר
טיילו מסתכל עלייך במבט עצוב כשהוא שומע אותך מדבר על המשפחה שלו. אך כאשר הוא שומע אותך שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אלייך הוא חג סביבך באושר. מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי מסתכל עליך במבט עייף אך הוא קם על הרגליים במטרה להמשיך את הקרב. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אתה מתכופף כדי לראות איזו אבן זו, אתה שם לב שיש סימן של להבה בתוכה, מצאת אבן אש. מה תעשה? [/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851658][COLOR="Green"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי מסתכל עליך במבט עייף אך הוא קם על הרגליים במטרה להמשיך את הקרב. מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה סטארלי תשתמש במתקפת כנף עליו בכל הכוח שיש לך!"אני אומר לו בתקווה כי יוכל להתמווד בקרב.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי בהתחלה קצת מועד אך הוא עף לעבר טסוטאג'ה ומתחיל להכות בו עם הכנף, טסוטאג'ה נפגע קשות ומתעלף. סטארלי גם מתעלף מהמאמץ הרב שהוא עשה כדי להמשיך להילחם. Y אומר לך "אתה מאמן טוב" והולך לעבר טסוטאג'ה לבדוק אם הוא בסדר ולהחזיר אותו לפוכדור. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851667][COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי בהתחלה קצת מועד אך הוא עף לעבר טסוטאג'ה ומתחיל להכות בו עם הכנף, טסוטאג'ה נפגע קשות ומתעלף. סטארלי גם מתעלף מהמאמץ הרב שהוא עשה כדי להמשיך להילחם. Y אומר לך "אתה מאמן טוב" והולך לעבר טסוטאג'ה לבדוק אם הוא בסדר ולהחזיר אותו לפוכדור. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אז אני מניח שממשיכים לקרב הבא" אני אומר לו ומחזיק בידי את הפוכדור של טרטויג.
"טרטויג צא!" אני מוציא את טרטויג ומחכה לראות את הפוקימון הבא שלו.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מוציא את טרטוויג ומחכה לראות את הפוקימון הבא שלו. Y אומר לך "בוא נראה, נבחר את זה" הוא מוציא פוכדור מהחגורה שלו ואומר "פוכדור צא", אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/255.png[/IMG] יוצא מהפוכדור וY אומר לך "פעם שעברה לפוקימון שלך היה יתרון על שלי, עכשיו לשלי יש יתרון סוגים על שלך". מה תעשה?[/COLOR]
הודעה:
גיליתם עוד פוקימון של Y.
-
[QUOTE=bw1234;851683][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מוציא את טרטוויג ומחכה לראות את הפוקימון הבא שלו. Y אומר לך "בוא נראה, נבחר את זה" הוא מוציא פוכדור מהחגורה שלו ואומר "פוכדור צא", אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/255.png[/IMG] יוצא מהפוכדור וY אומר לך "פעם שעברה לפוקימון שלך היה יתרון על שלי, עכשיו לשלי יש יתרון סוגים על שלך". מה תעשה?[/COLOR]
הודעה:
גיליתם עוד פוקימון של Y.[/QUOTE]
'כדאי לי לא להשתמש במתקפות עשב'אחשוב לעצמי.
"אוקיי טרטויג בוא ותראה לו את המהירות שלך,תשתמש במתקפה מהירה על טרוצ'יק!"
-
[QUOTE=bw1234;851519][COLOR="Magenta"]דור
סקווירטל עוצם את עיניו ומנסה להשתמש באקדח מים, אך בגלל שהעיניים שלו עצומות במקום לפגוע בפידג'י הוא פוגע בך. פידג'י בניסיון לנצל את המצב עף לעבר סקווירטל ומכה בו עם כנפיו בחוזקה. מה תעשה?
[/COLOR]
.[/QUOTE]
"סקווירטל תשאר חזק. תשתמש בהגנה נגד כנפיו של פידג'י, ואז תשתמש בבועות על פיד'גי"
-
[QUOTE=bw1234;851365]
דן
אתה רואה חבורה של [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/504.png[/IMG] רבים. מה תעשה?
[/QUOTE]
יגיד לפוקבו להשתמש בגלגל להבה לידיים לא אליהם כדי להרגיע אותם ואז יסתכל מה גרם לריב
-
[QUOTE=bw1234;851658][COLOR="Green"]בר
טיילו מסתכל עלייך במבט עצוב כשהוא שומע אותך מדבר על המשפחה שלו. אך כאשר הוא שומע אותך שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אלייך הוא חג סביבך באושר. מה תעשה? [/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לו: "אם כך אתה רוצה אין בעיה, צא פוכדור" ואזרוק על טיילו פוכדור
-
[QUOTE=bw1234;851658][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
אתה מתכופף כדי לראות איזו אבן זו, אתה שם לב שיש סימן של להבה בתוכה, מצאת אבן אש. מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
שם תאבן הא בתיקי וממשיך בדרך
-
אחי אני פורש.. אני רשום ליותר מידי משחקים ויש לי עכשיו הרבה לחץ בלימודים.. תן את המקום לרשום אחר..
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לטרטוויג להשתמש במתקפה מהירה ואתה רואה אותו רץ במהירות רבה לעבר הטורצ'יק של Y. הוא אומר לטורצ'יק "מהר, תתחמק ותשתמש בגחלת" אך הטרטוויג שלך יותר מהיר ומעיף אותו על הרצפה. פתאום אתה רואה את טורצ'יק קם ויוצאים מהפה שלו מלא להבות קטנות שעפות לעבר טרטוויג. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בהגנה נגד כנפיו של פידג'י כשלפתע אתה רואה אותו נכנס לתוך שיריון הצב שלו ומסתובב אל מאחורי הפידג'י. הוא יוצא מהשיריון ומשתמש בבועות אל עבר הפידג'י המבולבל שמתעלף מיד. מה תעשה?[/COLOR]
דן
אתה אומר לפוקאבו להשתמש בגלגל להבה, פתאום אתה רואה להבות שמתחילות להקיף את פוקאבו והוא מתחיל להתגלגל לעבר חבורת המינוזומי שלא שמים לב ונפגעים. אתה רואה על הרצפה גרגיר שעליו הם רבים. כמו כן אתה רואה בקרבת מקום עץ מלא גרגירים מאותו סוג, מה תעשה?
[COLOR="Green"]בר
אתה זורק על טיילו את הפוכדור, רגע לפני שהפוכדור פוגע בו אתה רואה איך הוא מאושר ומסתובב באושר סביב. הפוכדור כמעט מפספס אותו אבל פוגע בו והוא נכנס לפוכדור. הפוכדור נופל לרצפה ומתחיל להתנדנד, הפוכדור מתנדנד לכמה שניות ומפסיק. תפסת טיילו, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אתה שם את האבן בתיק שלך וממשיך בדרך, אתה הולך ופתאום רואה קרב שמתנהל בין Y לבן, מה תעשה?[/COLOR]
1. nivX10 פרש, אם אתם יכולים להביא מישהו שיהיה במחוז ג'וטו זה יעזור מאוד.
2. נוספו פרסים על פתיחת עמודים.
[QUOTE=nivX10;852117]אחי אני פורש.. אני רשום ליותר מידי משחקים ויש לי עכשיו הרבה לחץ בלימודים.. תן את המקום לרשום אחר..[/QUOTE]
אין בעיה:)
אם יש מישהו שאתה יכול להמליץ לו על המשחק זה יעזור לי מאוד.
-
[QUOTE=bw1234;853107][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לטרטוויג להשתמש במתקפה מהירה ואתה רואה אותו רץ במהירות רבה לעבר הטורצ'יק של Y. הוא אומר לטורצ'יק "מהר, תתחמק ותשתמש בגחלת" אך הטרטוויג שלך יותר מהיר ומעיף אותו על הרצפה. פתאום אתה רואה את טורצ'יק קם ויוצאים מהפה שלו מלא להבות קטנות שעפות לעבר טרטוויג. מה תעשה?[/COLOR]
.[/QUOTE]
"כל הכבוד טרטויג" אני אומר לו ומתפלא על המהירות המרשימה.
"תשתמש בעלי תער כהגנה ולאחר מכן תרוץ אליו ותשתמש בנשיכה!"
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לטרטוויג להשתמש בעלי תער כהגנה ואתה רואה פתאום עלים שעפים מהגב שלו לעבר הלהבות שטורצ'יק שלח. הלהבות שורפות את העלים ונעלמות. Y אומר לך "מחשבה נכונה" ואומר לטורצ'יק "מהר, תשתמש בלהביור". פתאום אתה רואה פרץ להבה אדיר יוצא מהפה של טורצ'יק, דבר שלא היית מצפה מפוקימון קטן כמו טורצ'יק, ומגיע לכיוון טרטוויג. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;853109][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לטרטוויג להשתמש בעלי תער כהגנה ואתה רואה פתאום עלים שעפים מהגב שלו לעבר הלהבות שטורצ'יק שלח. הלהבות שורפות את העלים ונעלמות. Y אומר לך "מחשבה נכונה" ואומר לטורצ'יק "מהר, תשתמש בלהביור". פתאום אתה רואה פרץ להבה אדיר יוצא מהפה של טורצ'יק, דבר שלא היית מצפה מפוקימון קטן כמו טורצ'יק, ומגיע לכיוון טרטוויג. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'זה כבר יותר מסובך' אחשוב לעצמי ואנסה לחפש פתרון מהיר
"טרטויג תשתמש בבלימה!" אצעק לו ואקווה כי זה יעבוד.