אני פשוט לא מאמין שכל הדיסלקטים (מצטער שאני אומר את זה) קיבלו פה ניהול הגענו לרמתו של גודל*
Printable View
אני פשוט לא מאמין שכל הדיסלקטים (מצטער שאני אומר את זה) קיבלו פה ניהול הגענו לרמתו של גודל*
וואלה דודי לא רוצה להיות איתי בקשר בגלל אזהרה ><
מעצבן ..מאז שאני מנהלת אין לי חברים?
בר,*משתעל*
שמת אותי עם חיים?!
אני בחיים לא נתנתי אזהרה למישהו
אני לא מבין למה כולם בוכים שקומוניזם זה רע. ת'אכלס, קומוניזם זה אחד הדברים הטובים ביותר שחשבו עליהם.
בעלי המעמדות הגבוההים ינצלו את הפועלים, עד שהפועלים יתקוממו נגדם, ואז תיווצר חברה שיוויונית ללא מעמדות וללא רכוש אישי. ובקומוניזם כל אחד נותן לפי יכולתו ומקבל לפי צרכיו. זה משטר מאוד מסודר ומאוד הוגן. לא הבנתי על מה Impala בכה במשוב.
דמוקרטיה זה זבל שלעולם לא פועל, או כפי שאמר מישהו בעבר
A moltitude of rulers is not a good things. Let there be one ruler, one king.
בר אני לא גייז
אז למה קראת לי גיילמד?
[QUOTE=the necromancer nilasak;860054]בר,*משתעל*
שמת אותי עם חיים?![/QUOTE]
לא שמתי אותו שניי הקדשות והוא הראשון שדיבר איתי בפורום ,איך לא לתת לו VIP
[QUOTE=guylamed;860057]בר אני לא גייז
אז למה קראת לי גיילמד?[/QUOTE]
חח,אתה רציני?
גיאלמד.
אני תמיד אומר גלמד.
לא יודע למה...
[QUOTE=the necromancer nilasak;860054]בר,*משתעל*
שמת אותי עם חיים?![/QUOTE]
לא שמתי אותו שניי הקדשות והוא הראשון שדיבר איתי בפורום ,איך לא לתת לו VIP
וגיא לא בכוונה חח
[QUOTE=Spamer Girl;860061]לא שמתי אותו שניי הקדשות והוא הראשון שדיבר איתי בפורום ,איך לא לתת לו VIP
וגיא לא בכוונה חח[/QUOTE]
הראשון שדיבר איתי זה לוגי,להקדיש לו בVIP?
[QUOTE=the necromancer nilasak;860060]חח,אתה רציני?
גיאלמד.
אני תמיד אומר גלמד.
לא יודע למה...[/QUOTE]
זאת בעיה שלך
הודעה הבאה שלי תהיה הרצאה על איך קיבלתי כינוי עם שם של אות
[QUOTE=the necromancer nilasak;860062]הראשון שדיבר איתי זה לוגי,להקדיש לו בVIP?[/QUOTE]
אם אתה רוצה
[QUOTE=LordAbizi;860056]אני לא מבין למה כולם בוכים שקומוניזם זה רע. ת'אכלס, קומוניזם זה אחד הדברים הטובים ביותר שחשבו עליהם.
בעלי המעמדות הגבוההים ינצלו את הפועלים, עד שהפועלים יתקוממו נגדם, ואז תיווצר חברה שיוויונית ללא מעמדות וללא רכוש אישי. ובקומוניזם כל אחד נותן לפי יכולתו ומקבל לפי צרכיו. זה משטר מאוד מסודר ומאוד הוגן. לא הבנתי על מה Impala בכה במשוב.
דמוקרטיה זה זבל שלעולם לא פועל, או כפי שאמר מישהו בעבר
A moltitude of rulers is not a good things. Let there be one ruler, one king.[/QUOTE]
תאכלס אתה צודק...
בר אני מצטער להגיד לך שיש פה מלאאאאן פורומים שאינם צריכים ניהול... כגון הפורום שאת מנהלת פורום דיבורים מתכונים ספורט ירוק חייב ניהול או מחיקה הוא לא יכול להיות בלי ניהול אנימה גם לא ישרוד בלי ניהול (אף אחד לא יגיב שם) יוגיהו לא היה צריך להיפתח בכלל מה זה פריווילגיות של תוכניות?
לאיטרנט שלי יש בעיות
[QUOTE=guylamed;860064]זאת בעיה שלך
הודעה הבאה שלי תהיה הרצאה על איך קיבלתי כינוי עם שם של אות[/QUOTE]
פשוט תמיד הייתי קורא לך גל.
אז כאילו ג[B]למד[/B]
ויש גם גל,הבנת?