הי רון
Printable View
הי רון
אמיר מעצבן אותי ._.
תראה,הוא שאל אותי מה קורה אם יש תגובות סותרות,ונתן לי סיטואציה,אז עשיתי לו תגובהוהוא אומר שהוא לה הצליח לקרוא אפילו חצי משפט:
X אתה קופץ על הידיים של הקנטאור,ושם אותם מאחורי הגב שלו,בזמן הזה Y שולף את הגרזן שלו,וחותך בצורה אכזרית את יד ימין,ועכשיו X תלוי על יד שמאל של הקנטאור,הקנטאור מתחיל לרוץ כדי שx יפול,מה תעשו? (x,y)
מי פה?
היי כולם ..
יום משעמם ברמות..
אמיר,טוב לך?:
א',אתה קופץ על היאן טי של זאהיר,ותופס אותו בצורה שלא יוכל להקיש אותך,היאן טי מתחיל להצליף בכם עם הזנב שלו,זריקת קוביה: 5. ת' הזנב של היאן טי פוגע בך,זריקת קוביה: 2. ומעיף אותך אחורה,תוריד 2 חיים. ד',אתה קופץ על היאן טי בעזרת הקסם: "תעופת מטאור",ופוגע בו חזק,תזרוק 3 ק' 6,תוצאה: 3,6,1. היאן טי מצליח להשתחרר מהתפיסה של א',ומכיש אותך,חסינות לרעל שיש לך: 5,תזרוק חמש פעמים ק' 6,אתה צריך כמה שיותר.
אני יכול להמשיך אין סוף...
קיבלתי 87 במבחן במדעים
מזל"ט.
קיבלתי 20 במבחן במדעים,זה היה הציון הכי גבוה בכיתה...
זזותא=זזתי.
זזותא!
[QUOTE=the necromancer nilasak;875906]מזל"ט.
קיבלתי 20 במבחן במדעים,זה היה הציון הכי גבוה בכיתה...
זזותא=זזתי.
זזותא![/QUOTE]
תודה
בי
הלוו D:
הי ניצן
Inuzuka Kiba, אם לפני עמוד בערך שאלת מה הסימן על המצח של גארה אומר, אז זה אומר "אהבה".
[quote=the necromancer nilasak;875887]אמיר מעצבן אותי ._.
תראה,הוא שאל אותי מה קורה אם יש תגובות סותרות,ונתן לי סיטואציה,אז עשיתי לו תגובהוהוא אומר שהוא לה הצליח לקרוא אפילו חצי משפט:
X אתה קופץ על הידיים של הקנטאור,ושם אותם מאחורי הגב שלו,בזמן הזה Y שולף את הגרזן שלו,וחותך בצורה אכזרית את יד ימין,ועכשיו X תלוי על יד שמאל של הקנטאור,הקנטאור מתחיל לרוץ כדי שx יפול,מה תעשו? (x,y)[/quote]
בגלל שאותיות באנגלית דופקות את המשפט אצלי ב-EBUDDY! למה אתה לא מקשיב?!
מה שאני קיבלתי זה:
,ושם אותם מאחורי הגב שלו X, אתה קופץ על הידיים של הקנטאור שולף את הגרזן שלו,וחותך בצורה Y בזמן הזה אכזרית את יד ימין, ועכשיו תלוי על יד שמאל של הקנטאור, X יפול,מה תעשו?x הקנטאור מתחיל לרוץ כדי ש
[quote=LordAbizi;875916]Inuzuka Kiba, אם לפני עמוד בערך שאלת מה הסימן על המצח של גארה אומר, אז זה אומר "אהבה".[/quote]
לקח לכם קצת זמן X:
[quote=monster;875914]הי ניצן[/quote]
היי
תגיד יש לך בית ספר מתישהו?
איך כבר 300 הודעות?
[quote=Inuzuka Kiba;875918]בגלל שאותיות באנגלית דופקות את המשפט אצלי ב-EBUDDY! למה אתה לא מקשיב?!
מה שאני קיבלתי זה:
,ושם אותם מאחורי הגב שלו X, אתה קופץ על הידיים של הקנטאור שולף את הגרזן שלו,וחותך בצורה Y בזמן הזה אכזרית את יד ימין, ועכשיו תלוי על יד שמאל של הקנטאור, X יפול,מה תעשו?x הקנטאור מתחיל לרוץ כדי ש
לקח לכם קצת זמן X:[/quote]
די לא הייתי פעיל, ואז חזרתי וקראתי מה פספסתי....
[quote=cr7;875919]היי
תגיד יש לך בית ספר מתישהו?
איך כבר 300 הודעות?[/quote]
כן
לא עשיתי אתמול 200 פלוס הודעות