-
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מכין עוד כדור אש.הפעם כדור האש שהכנת גדול בקצת מכדורי האש הקדמים שהכנת.אתה זורק את הכדור האש אל ערמת קש די רחוקה ממך.כדור האש שורף לגמרי את ערימת הקש.בתוך ערימת הק מופיעה אחת המטרות.סאי מחיך אליך ואומר לך"כול הכבוד" אחוזי שליטה עלו ב5%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905742][B][COLOR="Red"]איתי
אתה מכין עוד כדור אש.הפעם כדור האש שהכנת גדול בקצת מכדורי האש הקדמים שהכנת.אתה זורק את הכדור האש אל ערמת קש די רחוקה ממך.כדור האש שורף לגמרי את ערימת הקש.בתוך ערימת הק מופיעה אחת המטרות.סאי מחיך אליך ואומר לך"כול הכבוד" אחוזי שליטה עלו ב5%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי השליטה עלתה ב15% ואחר כל אני מכין עוד שלושה כדורים יורה על שלושה ערמות קש
-
[quote=שלושה מחוזות 2;904138]כול מי שרשום שיגיב לה
[B][COLOR=red]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/quote]
' איך אני יכנס עם הקפאת הזמן? ' אני חושב לעצמי בלחץ שהרגל שלך רוקעת ברצפה.
' אולי.. כן זה יכול לעבוד ' אני מסתכל ומחםש משהו שקשור לזמן כמו שעון מסביב לדלת.
-
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
אתה מחפש עצם שקשור לזמן ושיכול לעזור לך.אתה לא מוצא חפץ כזה.לפתע אתה מבחין שליד דלת הבסיס נמצאת קופסא עשויה מקרטון.העשויה לעזור לך לעבור את דלת הבסיס של המחתרת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח ששליטת הכוח שלך עולה ועולה.אתהה מכין עוד שלושה כדורי אש בידיך.1 ביד ימין ו2 ביד שמאל.אתה זורק את כול כדורי האש על 3 ערימות קש.כול 3 כדורי האש פוגעים בערמות ושורפים אותם.אך באף ערימת קש לא היתה מטרה.אתה קצת מתבאס.אחוזי שליה עלו ב2%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905764][B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
אתה מחפש עצם שקשור לזמן ושיכול לעזור לך.אתה לא מוצא חפץ כזה.לפתע אתה מבחין שליד דלת הבסיס נמצאת קופסא עשויה מקרטון.העשויה לעזור לך לעבור את דלת הבסיס של המחתרת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח ששליטת הכוח שלך עולה ועולה.אתהה מכין עוד שלושה כדורי אש בידיך.1 ביד ימין ו2 ביד שמאל.אתה זורק את כול כדורי האש על 3 ערימות קש.כול 3 כדורי האש פוגעים בערמות ושורפים אותם.אך באף ערימת קש לא היתה מטרה.אתה קצת מתבאס.אחוזי שליה עלו ב2%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעצבן והידים שלי הופחות לאש ואני מנסה לעשות הפעם 4 כדורי אש חזקים ואני מתרכז כדי להכין אותם
-
[quote]אתה מרחם על צ'יקוריטה ומתכונן להביס אותו,
הוא מנצל את רגעי חסד אלה ומפתיע אותך עם עלי טער
אתה לא מצליח לחמוק ונפגע קלות[/quote]
*זה שאני מרחם עליו זה לא אומר שאני עוצר לתקוף =.=, הרגע שדיברתי עילו אמור לקחת מספר שניות\מקסימום 2 דקות... אם הוא כמעט מחוסל אין סיכוי שהוא כבר יפגע בי בעלי טער ><"*
"עכשיו עצבנת אותי" אני מדבר עליו מאוד עצבני מכך שנפגעתי, באותו רגע כל האנרגיה שבתוכי מתחילה לזוז בצורה מטורפת ובצורות שונות, כמו אש, עד כדי שברגע אחד נוצר פיצוץ קטן מאזורי ואש רב סובב אותי, אני מתחיל להתקרב יותר ויותר אל עבר צ'יקוריטה, מנתב את האנרגיה שוב לעבר ידי ועושה את מה שעשיתי קודם(בשביל זה אנא קראו את ההודעה הודעה הקודמת שלי)
-
[quote=שלושה מחוזות 2;905340]
[COLOR=DarkOrange][B]
לוקאס אתה מפעיל תיכולת שלךומעביר חשמל לאחד המחשבים בחדר.אתה נכנכס לדלת הירוקה אחרי אור.בחדר נמצאים הרבה מכשירי חשמל ולוחות מטרה תלוים באויר.אור אומר לך"זה האימון שלך.עליך להעביר תכוח שלך למכשירי החשמל ואז להרוס תלוחות המטרה.זה יעזור לך להאתמן על הכוח שלך"[/B][/COLOR][/quote]
"קדימה בא נעשה את זה,חזיז ברק!" אומר בחיוך ואז וזרוק מידי ברק עשוי חשמל על שני מכשירים ועל המארות ואומר לאור:"אז איך זה היה?" אחייך אליו והסתכל על התוצאה שלי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905447][B][COLOR="DarkOrange"]אתה שולח על וידל קרן חשמלית.הקרן החשמלית פוגעת בוידל ומשתקת את כול גופו.ומטלת את הדחיפה של וידל.טורצ'יק שומע אותך ויורה גחלת אדירה על וידל.מכיון שוידל משותק הוא לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.קול אומר לך"ברכותי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך עד סוף המסידרון ותיכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אלך באיטיות לדלת הירוקה, אקח את הזמן שלי, אבדוק שטורצ'יק מאחורי כל הזמן. כשאגיע לדלת הירוקה אנסה לפתוח אותה עם המתקפה המיוחדת שלי, כדי "לדפוק כניסה".
-
[COLOR=Blue][B]לוקאס
אתהזורק מבידך חזיז ברק על שני גרנאטורים.הגאנארוטורים מעביריםאת זה לשנמי מארות שנשברים במהירות.והמראות מעבירותמ את זה ל2 לוחות מטרה שנפגעים.אור אומר לך"לא רע בתור הפעם הראשונה שלך.עכשיו תעשה את זה שוב" שליטה במתקפה עלה ב10%[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][B]פוקראט
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך והגוף שלך עולה בלהבות רציניוית.אתה נוגע בצ'יקוריטה במגע עם הגוף שלך.הצ'יקוריטה נשרף מהמגע הישיר עם האש ומובס בקרב.קולאומר לך"יופי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך לדלת הירוקה שבסוף המסדרון"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]איתי
אתה מתעצבן נורא כדי לחזקאת הכוח המיוחד שלך.אתה מנסה להכין 4 כדורי אש הפעם.אך אתה לא מצליח ומצליח רק 3 כדורי אש להכין כמו מקודם.סאי אומר לך"לא נורא נסה שוב להכין 4 כדורי אש"
[COLOR=SandyBrown]מארק
אתה הולך אל הדלת הירוקה ולוקח תזמן.וכול הזמן בודק אם טורצ'יק מאוחריך.לבסוף אתה וטורצ'יק מגיעים לדלת הירוקה.אתה משתמש ביכולת שלך ושולך גל חשמל אל הדלת.הדלת נפתחת.ובחדר עומד לו [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWKamitsure.png[/IMG]אור אומר לך"שמי אור בוא אחרי" אור הולך אל דלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
-
[quote=שלושה מחוזות 2;906000][COLOR=Blue][B]לוקאס
אתהזורק מבידך חזיז ברק על שני גרנאטורים.הגאנארוטורים מעביריםאת זה לשנמי מארות שנשברים במהירות.והמראות מעבירותמ את זה ל2 לוחות מטרה שנפגעים.אור אומר לך"לא רע בתור הפעם הראשונה שלך.עכשיו תעשה את זה שוב" שליטה במתקפה עלה ב10%[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוב,הפעם אני יעשה את זה יותר טוב,חזיז ברק וסטטיות!" אומר ואחייך לעצמי,ואז אקח שני חזיזים ואחבר אותם בעזרת סטטיות ואזרוק אותו,ובעזרת הסטטיות הכין חוט חשמלי שמחבר אותו אל היד שלי והניף אותו על כל הלוחות.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;905447][B][COLOR="DarkOrange"]אתה שולח על וידל קרן חשמלית.הקרן החשמלית פוגעת בוידל ומשתקת את כול גופו.ומטלת את הדחיפה של וידל.טורצ'יק שומע אותך ויורה גחלת אדירה על וידל.מכיון שוידל משותק הוא לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.קול אומר לך"ברכותי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך עד סוף המסידרון ותיכנס בדלת הירוקה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אתה מתלבט אם לפתוח תדלת או לא.ולבסוף מחליט כן לפתוח תדלת.אתה פותח את הדלת הירוקה ומולך מופיע [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWRenbu.png[/IMG] סאי הוא אומר לך"שלום שמי סאי.כדי להיכנס לדרך 1 עליך ללמוד לשלוט בכוח שלך 100 %בוא אחרי"סאי הולך אל הדלת הירוקה שמולך ונכנכס אליה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]האיש אומר לך"מצטער כול הדברים שאמרת הם הושמדו על הפיצוץ שהתרחש לא לימדו אותכם אתצ זה בבית הספר?ו1 זה קיצור של שם המשחק שלושה מחוזות שם שיחק אביך ניר שמת שעל שמו אתה קרוי "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני דורש מכם ומכל העולם זכויות בבקשה!.
אבא שלי מת וכל מה שיש לי לומר זה: "היה פיצוץ ואין לנו כלום",לא!
וגם אני לא חושב שיש לי אבא!,הוא היה בן 12!. איך זה הגיוני שאני עכשיו בן 16?,הפיצוץ לא פגע באבולוציה.
אני דורש שתביאו לי כמה פוקימונים שווים!,אחרת אתבע אתכם."
אגיד לאנשים בכעס ובמבט שדוני.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906000]
[COLOR=SandyBrown]מארק
אתה הולך אל הדלת הירוקה ולוקח תזמן.וכול הזמן בודק אם טורצ'יק מאוחריך.לבסוף אתה וטורצ'יק מגיעים לדלת הירוקה.אתה משתמש ביכולת שלך ושולך גל חשמל אל הדלת.הדלת נפתחת.ובחדר עומד לו [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWKamitsure.png[/IMG]אור אומר לך"שמי אור בוא אחרי" אור הולך אל דלת ירוקה ונכנכס אליה[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
OOG: פעם הבאה תמשיך שאני הולך איתו, זה סתם מושך זמן...
IG: אעקוב אחריו, בזמן שאעקוב אחריו סתם אשלח קרן חשמלית לרצפה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;906000][COLOR=Blue][B]לוקאס
[COLOR=DarkOrange][B]פוקראט
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך והגוף שלך עולה בלהבות רציניוית.אתה נוגע בצ'יקוריטה במגע עם הגוף שלך.הצ'יקוריטה נשרף מהמגע הישיר עם האש ומובס בקרב.קולאומר לך"יופי עברת תמבחן ה2 עכשיו לך לדלת הירוקה שבסוף המסדרון"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]איתי
אתה מתעצבן נורא כדי לחזקאת הכוח המיוחד שלך.אתה מנסה להכין 4 כדורי אש הפעם.אך אתה לא מצליח ומצליח רק 3 כדורי אש להכין כמו מקודם.סאי אומר לך"לא נורא נסה שוב להכין 4 כדורי אש"
[COLOR=SandyBrown]מארק
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ומנסה לעשות עוד פעם 4 כדורים ואני מתרכז בכל הכוח
-
[quote=לוקאס;905225][B][COLOR=purple]אתה מושיט את ידך קדימה אל עבר האבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ומתרכז, לאחר כמה שניות חיוך עולה על פניו של סאי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מבחין בזה שהאבן הראשונה מתרוממת, אתה גאה בעצמך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אבל לפתע אתה יוצא מריכוז והאבן נשמטת.[/COLOR][/B]
[/quote]
"אופס..." אני אומר ומסתכל אל עברו של סאי במבט מובך.
אני מרכז את מבטי אל עבר חמישה אבנים ומנסה לרכז את כוחי בכדי להרים אותן.
'אני חייב להתרכז' אני אומר לעצמי.