-
[QUOTE=Steve;939492][B]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מחכה לראות מי מתאסף ומגלה שרוב הוותיקים הולכים איתך , אתם יורדים לתוך המחתרת והולכים לעמדות הנשקים , איזה נשקים תבחר לקחת ?
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אבחר לקחת AK-1024,דרגונוב(sniper rifle-רובה צלפים) ואקדח ברטה. "AK 1024 הוא אחד הנשקים החשובים למבצעים,הוא סוג של מקלע והוא מושלם אם נתקל בהמון אויבים,ברטה הוא אקדח מאוד חזק שמתאים לקרבות מפתיעים של אחד על אחד,והדרגונוב הוא אחד מרובי הצלפים הטובים,כמובן שאם אנחנו יוצאים למבצע צריך כמה שיהיו צלפים,שיבדקו שאף אחד לא מתכנן מלכודת באיזור." אסביר את בחירתי.
-
[QUOTE=Steve;939478][B]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
זה בסדר
--
"וואו .. זה נשמע הזוי מייק , אתה בטוח שאתה לא מסומם ?" הוא אומר ואתה עוצר לשנייה ומתחרט על שסיפרת לו
ואז הוא מחייך ואומר "סתם סתם אחי" ומצחקק "שום משטרה .. צריך לחקור ולברר אם השומר המתחזה רצה רק שאתה לא תיכנס לבית הספר או שיש עוד כמה תלמידים , אחרי שנגלה את זה נוכל לדעת אם יש מישהו שעוקב אחריך או סתם בחור שרצה לגמור את הקריירה של בית הספר , לא ככה ?" הוא אומר ברצינות .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
״יש סיכוי שאתה צודק״ אני אומר למייק ואז שואל ״אבל איך נברר על השומר משהו? אני לא זוכר איך הוא נראה, ואין לי מושג איפה הוא נמצא. מצד שני, אם התיאוריה שלך נכונה והוא באמת רוצה לעקוב אחרי, הוא יהיה בבית הספר גם מחר, ושם נוכל לעקוב אחריו. אז מה לדעתך צריך לעשות? שנקבע ללכת לבית הספר באותה השעה מחר, ואתה תעקוב מהצד על האירועים, או שנחכה ונקווה שהדברים פשוט יסתדרו?״.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"כמובן אני לא לוקחת אותו הביתה" היא אומרת בזעף ומראה לך , זוהי חולצה אלגנטית עם כתם של יין באיזור החזה , יש לחולצה גם ריח של סיגריות ואין מצב שהאישה לא הלכה עם החולצה הזאת ..
'היא מנסה לעבוד עליי בגלל שלא ירד לה הכתם בכביסה ?' אתה חושב לעצמך ..'האם זו גנבה או מרמה ?'
אתה תוהה ולא יודע מה לעשות ..[/color][/b]
[/quote]"גברתי ניתן לראות בבירור שהכתם הזה נעשה ע"י יין והוא מסריח מסיגריות"אחזיר לה בזעף עצבני
"הבגדים שלנו מגיעים בארגזים גדולים בטוחים וסגורים!"אבהיר את עצמי
-
[quote=Steve;934827][B][COLOR=Green][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"זה מה שאני רוצה שאתה תסביר לי , איך הכל נהיה חשוך .. מה זה העשן הזה
ומאיפה הכוח ה.." ופתאום חרב משספת את ראשו ואתה רואה את..עצמך !
"שלום ג'וש .. אני , זה אתה מהעתיד . לא אוכל לגלות לך פרטים בכדי לא להרוס את ההסטוריה .
אבל הייתה לי טעות שניסיתי להציל אותך , ובכך להציל גם את חיי .. שתגיע לרגע בו תצליח לנוע בזמן
תלך להציל את חייך שוב , אך נסה קודם לשתק את המצלמות .[/COLOR]
[/B][/quote]
"אההה" אפלוט ברגע שאראה את עצמי ואנסה להירגע לאחר מכן ארים את הכיסא שישבתי עליו ואזרוק על המצלמה.
לאחר מכן אתלבש בבגדי החוקר ואקח את התג הרובה וכל מה שיש לו ..
לאחר מכן אצא מן החדר בזהירות ואלך ליציאה מן הביניין.
-
[quote=Steve;939478]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"כמובן , ג'ק .. אני זוכר דיברנו בתחילת היום , לקח לך הרבה זמן להגיע אך חיכיתי מכיוון ששמעתי בקולך כישרון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]חבוי .. הבמה שלך יקירי תוכל להראות לי שירים שכתבת , לחנים שהלחנת ושירים שחיברת .(*לחן+מילים*)"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא אומר ומחכה לראות מה יש לך להציע , ולמה אתה צריך סוכן בשביל להתקדם , האם יש בך את הכישרון החבוי הזה ?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקי אז אני מתחיל.
בארץ רחוקה לפני מספר שנים,
קרה דבר מוזר לאדם רגיל,
זה לא היה ידוע ושום אדם לא הבין,
את פשר קרה ואת מה שהתחיל.
מה קרה ומה יקרה? זהו סוד שלא יתגלה,
האם פרפר בגלגולו הבא יהיה לו דג הוא שהוא יהיה ליצן אחד נחמד,
אך זה הינו עובר אפילו את גדר הדמיון של זה,
מה קרה ומה יקרה?"
אני שר את מה שעולה ברוחי ומקווה שזה יצליח בצורה טובה.
-
[SIZE="3"][B][B]עדיין יש מקום פנוי אני מזכיר לכם שיש פרס למי שמביא חבר להירשם !
[/B][/SIZE][COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
"אתה טועה במחשבה שלך מייק.." הוא אומר "לדעתי לא צריכים לחזור עכשיו הביתה , צריכים לבדוק מי איחר חוץ ממך ולברר למה כל אחד איחר , אם נצליח לגלות שיש עוד תלמיד אחד לפחות שאיחר בגלל השומר או לא הגיע בכלל בגלל השומר הזה , סימן שאתה לא הסיבה העיקרית" הוא אומר ומנסה למצוא רעיון איך לגלות זאת .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"חתיכת חוצפן אני רוצה לראות את המנהלת ! אני לא זזה מפה עד שאני לא מדברת עם המנהלת כאן !"
היא מתחילה לצעוק ולא נותנת לאנשים האחרים שעומדים בתור לעבור ולקנות את הבגדים שבחרו .
"מה קורה פה ?" אומר אחד העובדים ומנסה להרגיע את ההמולה שנוצרה בקופה .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתלבש ולוקח את האקדח של החוקר , יחד עם התג שלו ויוצא החוצה .
אף אחד לא שם לב שאתה הוא החשוד ברצח בגלל המדים שלך והצלחת לברוח משם .
אך מה תעשה עכשיו ? ללא מעסיק .. ללא עבודה .. בידיעה שרודפת אחריך המשטרה .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
ניק שותק לכמה שניות ואז מתפרץ בצחוק מתגלגל , מנגב את דמעותיו מפסיק לצחוק ואומר
"בחור אתה הגעת לסוכנות זמר ושירה , לא לסוכנות פילוסופיה .. הבא בתור" הוא צועק ומישהו אחר נכנס ,
אתה יוצא החוצה בתחושה מאכזבת מאוד , שאולי זה לא מה שצריך להיות יעדך ?
[/COLOR]
אתה רואה ששאר החבורה לקחו נשקים ואתם יוצאים לדרך , רצים לדירה של הבוס
אתם פותחים בעדינות את הדלת אך היא נעולה , בונד הבריון לא חושב פעמיים ובועט בדלת .. מפיל אותו ואתם נכנסים לדירה , אתם רואים את ארוחת הבוקר של הבוס על השולחן .. שנאכלה במחציתה (לא סיים את ארוחת הבוקר) חליפת העבודה שלו והנשק הפרטי שלו נמצאים על הספה .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;939478][B]
[COLOR=Magenta][SIZE=3][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
"שלום מדברים מהנהלת בית הספר של אחיך הקטן .. אביך לא עונה בטלפון וניראה שאחיך נפצע וצריך לקחת אותו
לבית החולים , מדבר סגן מנהלת בית הספר ואני עכשיו התחלתי כבר ללוות את אחיך לבית החולים אך אני חייב לחזור לבית הספר האם יש מצב שתוכל להגיע תוך כמה דקות אל מאחורי הפיצרייה ?" הוא שואל ואתה רואה שיש לך עוד 30 דקות הפסקה ..
[/COLOR]
[/B][/quote]
" כ.. כן בטח אבל מה קרה לאחי בדיוק ? " אשאל בחשש רב מאוד "זה משהו קריתי או בסגנון? " אוסיף
-
[quote=Steve;939942][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ניק שותק לכמה שניות ואז מתפרץ בצחוק מתגלגל , מנגב את דמעותיו מפסיק לצחוק ואומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"בחור אתה הגעת לסוכנות זמר ושירה , לא לסוכנות פילוסופיה .. הבא בתור" הוא צועק ומישהו אחר נכנס ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה יוצא החוצה בתחושה מאכזבת מאוד , שאולי זה לא מה שצריך להיות יעדך ?[/COLOR][/B]
[/quote]
'האמת יש מצב שהוא צודק ,המזל התקיל אותי בתופעות עולם שונות ומרתקות
אולי יש להם בעצם איזשהיא מטרה,בטוח יש בזה משהו.'אני חושב
ומחליט לבדוק העם המזל התקיל אותי במשהו מרתק חדש או פשר היה זה טעות של מי שזה אל היה,
אני חוזר לביתי עייף ומוטרד מהשאלות שנתקלתי בהם. מגקווה למצוא להם תשובה אחת או שתיים.
-
[/size][/u]"חתיכת חוצפן אני רוצה לראות את המנהלת ! אני לא זזה מפה עד שאני לא מדברת עם המנהלת כאן !"
היא מתחילה לצעוק ולא נותנת לאנשים האחרים שעומדים בתור לעבור ולקנות את הבגדים שבחרו .
"מה קורה פה ?" אומר אחד העובדים ומנסה להרגיע את ההמולה שנוצרה בקופה [/color][/b][/quote]"הגברת הזאת הביאה חולצה מלוכלכת ביין וסיגריות ומצפה שנחליף לה..חח"אומר אליו בזעפה.
"עשה טובה קרא שניה לרייצ'ל(המנהלת)האשה הזאת מעכבת את כל התור.."אבקש ממנו בקול די שהאשה תשמע ותתעצבן.
"מה אתה צריך?"אפנה אל זה שנמצא אחריה בתור בהמתנה למנהלת שתגיע כבר.
-
[quote=Steve;939942][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתלבש ולוקח את האקדח של החוקר , יחד עם התג שלו ויוצא החוצה .
אף אחד לא שם לב שאתה הוא החשוד ברצח בגלל המדים שלך והצלחת לברוח משם .
אך מה תעשה עכשיו ? ללא מעסיק .. ללא עבודה .. בידיעה שרודפת אחריך המשטרה .[/COLOR]
[/B][/quote]
אם אני מבוקש כניראה שהשוטרים הגיעו לביתי ' אחשוב לעצמי בעודי רץ ברחובות ומחפש מקום מסתור. מלון דרכים או משו בסגנון.
-
[QUOTE=Steve;939942][SIZE="3"][B][B]עדיין יש מקום פנוי אני מזכיר לכם שיש פרס למי שמביא חבר להירשם !
אתה רואה ששאר החבורה לקחו נשקים ואתם יוצאים לדרך , רצים לדירה של הבוס
אתם פותחים בעדינות את הדלת אך היא נעולה , בונד הבריון לא חושב פעמיים ובועט בדלת .. מפיל אותו ואתם נכנסים לדירה , אתם רואים את ארוחת הבוקר של הבוס על השולחן .. שנאכלה במחציתה (לא סיים את ארוחת הבוקר) חליפת העבודה שלו והנשק הפרטי שלו נמצאים על הספה .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"טוב,ארוחת הבוקר שחצי נאכלה,חליפת העבודה והנשק מעידים שהוא נחטף בזמן הארוחה,אני לא מאמין שהוא סתם ישאיר את זה ככה,הוא לא אדם חסר אחריות." אגיד וארים את חליפת העבודה שלו,אלבש אותה. "ככה יותר קל לחפש דברים בכיסים.." אתרץ באי נוחות למי שבוודאי יסתכל עליי כתוצאה מכך ואחפש בכיסי החליפה.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
מיד מגיעה המנהלת עם עוד שני בריונים שהם גם השומרים בדר"כ בכניסה לחנות , הבריונים מחזיקים את האישה מצידי ידיה וזורקים אותה מהחנות , האחרים שבתור הם רק קונים ואתה מוכר להם את מבוקשם , רושם בקופה ומביא להם קבלה , חלק ביקשו לעטוף יפה ואתה עושה את זה כמו שצריך .. נגמר יום העבודה שלך והשעה 19:00 בערב . לאן עכשיו ?[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לחפש אחסניות לישון בהם או מקום מסתור לפני שהמשטרה תתחיל בחיפושיה אך לצערך המשטרה בעקבותך ברחוב , שוטר אחד רץ לכיוונך ואתה רץ לצד השני של הכביש אך נעצר שמכונית נעצרת לידך בעקבות פקק בכביש .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה חוזר הביתה ומרגיש מאוד מוזר .. מתקלח ופותח את הטלוויזיה , חושב על עיסוק חדש שיכול לעניין אותך בימים הקרובים . 'אולי אחפש עבודה נורמלית ? אבל אז מה אעשה עם הכסף .. הבית הזה שלי חוץ מעל חשמל אני לא משלם על כלום .. טוב אולי גם על אוכל , אוף מה אני אעשה ?' אתה חושב לעצמך ולא יודע איך תמשיך את מהלך החיים שלך כך שיהיו גם מעניינים .
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
"הוא .. התעלף .." אומר האדם שמדבר איתך בטלפון ומבקש שתגיע במהירות , אתה עוזב את העבודה ומספר למנהל שלך על המצב , הוא אומר שאתה יכול לקחת את הרכב שלו ולסוע לשם במהירות .. אתה מסכים כמובן ובמהירות נוסע לפיצריה , מגיע לצד האחורי ורואה ..
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d24/0123/d5f6682.png[/img]
חוטף .. הוא מניף את החרב הגדולה שלו נותן לך מכה בצוואר ואתה מתעלף , אתה קם ומרגיש יותר טוב
אך במקום שאתה לא מכיר .. הנראית כמו זירת קרב .
[/COLOR]
"מה עוזרת החליפה ?" שואל בונד "הוא נחטף אתה לא מבין ?! מה יעזור לנו החליפה ?!" עד שפתאום אתה מוצא בכיס של החליפה שלו פתק
[COLOR="Red"]"הוא בידינו .. ואתם לא תצליחו להשיג אותו .. חי ."[/COLOR] זה מה שכתוב במכתב , בצבע אדום .. ניראה כמו דם .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;940937]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה חוזר הביתה ומרגיש מאוד מוזר .. מתקלח ופותח את הטלוויזיה , חושב על עיסוק חדש שיכול לעניין אותך בימים הקרובים . 'אולי אחפש עבודה נורמלית ? אבל אז מה אעשה עם הכסף .. הבית הזה שלי חוץ מעל חשמל אני לא משלם על כלום .. טוב אולי גם על אוכל , אוף מה אני אעשה ?' אתה חושב לעצמך ולא יודע איך תמשיך את מהלך החיים שלך כך שיהיו גם מעניינים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#da00e0][/COLOR][/B][COLOR=#da00e0]
[/COLOR]
[/quote]
'יש רק משהו אחד שעדיין מציק לי ויש לי רצון עז להבין מה היה ומה קרה שם
אך איך אני יבין מה קרה שם ומה זה סימל?טוב כנראה שזה החתביב המרגש היחיד שנשאר.'אני חושב לעצי
ומתכונן לחזור לשכונת הכינור ולבדוק מאין הגיע אלי הסיוט אשר הוא מצאיותי והאם הגורל הכין הטמין לי אותו.
-
[/size][/u]מיד מגיעה המנהלת עם עוד שני בריונים שהם גם השומרים בדר"כ בכניסה לחנות , הבריונים מחזיקים את האישה מצידי ידיה וזורקים אותה מהחנות , האחרים שבתור הם רק קונים ואתה מוכר להם את מבוקשם , רושם בקופה ומביא להם קבלה , חלק ביקשו לעטוף יפה ואתה עושה את זה כמו שצריך .. נגמר יום העבודה שלך והשעה 19:00 בערב . לאן עכשיו ?[/color][/b]
[/quote]
'אני רעב!'אחשוב לעצמי.
'יש לי רעיון טוב!באלי להתפרק קצת בפאב'אחייך ואהנהן.
אלך אל הבית שלי,אזמין מונית ואלך לפאב הקרוב.
-
[quote=Steve;940937][B]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
"הוא .. התעלף .." אומר האדם שמדבר איתך בטלפון ומבקש שתגיע במהירות , אתה עוזב את העבודה ומספר למנהל שלך על המצב , הוא אומר שאתה יכול לקחת את הרכב שלו ולסוע לשם במהירות .. אתה מסכים כמובן ובמהירות נוסע לפיצריה , מגיע לצד האחורי ורואה ..
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d24/0123/d5f6682.png[/IMG]
חוטף .. הוא מניף את החרב הגדולה שלו נותן לך מכה בצוואר ואתה מתעלף , אתה קם ומרגיש יותר טוב
אך במקום שאתה לא מכיר .. הנראית כמו זירת קרב .
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
" ממ.. מזה איפה אני " אשאל בגמגום קל " מה עשיתם לי? " אוסיף