-
[quote]ניר
אתה מוריד את תחפושת המאפיונר שלך וניגש אל האיש.האש אומר לך"הי יחזקאל.שמי ארטי ואני מאמן פוקימוני חרק.בעברי הרחוק היתי מנהיג מכון החרק שבעיר ביג אך פרשתי מהתפקיד הזה.ועכשיו אני מטייל להנאתי במחוז המים."[/quote]
אתה מכשיל אותי אה?
---------------------
אני לוחץ יד לארטי ואז אני אומר לו: "וואו, אז בטח אתה מאמן מאוד חזק. אולי אוכל לראות את הפוקימונים שלך?" ואוציא את אקו ומדקיפ מהפוקדור.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945833]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הנער אומר לך"שמי יאק" אתה מוציא את הפוכדור של סניבי.ומוציא את סנייבי החוצה.יאק אומר"אז אתה נלחם עם סנייבי אני אלחם עם מאנקי שלי ואני תוקף ראשון.מאנקי אגרוף ממוקד"יאק מוציא פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/56.png[/IMG] מאנקי שלו.מאנקי תוקף באגרוןף ממוקד[/COLOR][/B][/quote]
"תנצל את כך שמאנקי מכין את המתקפה ותהרסי לו עם גפן מצליפה" אומר לסנייבי "ולאחר מכן תשתמשי בחבטה" אוסיף ואחכה לראות מה קורה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;944252][B][COLOR=Red]לוקאס
אצה מודה לפרופסור אוק על צ'ימצ'אר ואתה יוצא מן המעבדה שלו.אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך מהפוכדור שלך.לפתע ריח נעים אתה מריח וגם צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר רץ בעבקבות הריח הנעים אל דרך 1.צ'ימצ'אר כבר נעלם משדה הראיה שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"חכה צימצאר חזור!" אצעק לצימצאר ואלך לכיוון שביל דרכו ואחפש באזור עוד אנשים או פוקימונים שנמשכים לריח הזה
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
רוצה סנייבי בן?
סנייבי מנצלת את זה שמאנקי מכין אגרוף ממוקדת ותוקפת אותו בהצלפת גפן.מאקי מתחמק מהצלפת הגפן של סנניבי.מאנקי מכין את האגרוף הממוקד שלו ותוקף אותו לסנייבי.סניבי לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.סנייבי משתמשת בחבטה חזקה על מאנקי.מאנקי נפגע.מאנקי משתמש באגרוף ממוקד על סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוחץ יד עם ארטי ומוציא את מדקיפ ואקן החוצה.ארטי אומר לך"בכיף אראה לך את הפוקימונים שלי.צאו:הוליגה,פינסיר ובאהטארפי שלי החוצה"ארטי מוציא 3 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/544.png[/IMG]הוליגה,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/127.png[/IMG] פינסיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG] ובאטארפי של ארטי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה עוקב אחר צ'ימצ'אר שלך עד שאתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה הרבה מגבי,סינדקויל צ'ימצארים הולכים לכיון של צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר שלך נדפק בעץ ויוצא מהשפעה שהיה בה.אתה רואה מכונה מוזרה שממנה יוצא הריח שצ'ימצ'אר עקב אחריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מתוך התיק של קופסת אוכל לפוקימונים.אתה מביא לו קצת מהאוכל לפוקימונים.סוינב אוכל תאוכל ונהנ מן האוכל והולך לדרכו.אתה ממשיך במערת הקרח אלסק.ולפתע מולך יש עמוד קרח ענק שאי אפשר לעבור אותו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945894][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מתוך התיק של קופסת אוכל לפוקימונים.אתה מביא לו קצת מהאוכל לפוקימונים.סוינב אוכל תאוכל ונהנ מן האוכל והולך לדרכו.אתה ממשיך במערת הקרח אלסק.ולפתע מולך יש עמוד קרח ענק שאי אפשר לעבור אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יוציא את טרטוייג ואת צראמנדר ויגיד להם:"טרטוייג עלי תער וצראמנדר גחלת על העמוד הקרח"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945894][B][COLOR="Green"]סטיבן
רוצה סנייבי בן?
סנייבי מנצלת את זה שמאנקי מכין אגרוף ממוקדת ותוקפת אותו בהצלפת גפן.מאקי מתחמק מהצלפת הגפן של סנניבי.מאנקי מכין את האגרוף הממוקד שלו ותוקף אותו לסנייבי.סניבי לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.סנייבי משתמשת בחבטה חזקה על מאנקי.מאנקי נפגע.מאנקי משתמש באגרוף ממוקד על סנייבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוחץ יד עם ארטי ומוציא את מדקיפ ואקן החוצה.ארטי אומר לך"בכיף אראה לך את הפוקימונים שלי.צאו:הוליגה,פינסיר ובאהטארפי שלי החוצה"ארטי מוציא 3 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/544.png[/IMG]הוליגה,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/127.png[/IMG] פינסיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/12.png[/IMG] ובאטארפי של ארטי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה עוקב אחר צ'ימצ'אר שלך עד שאתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה הרבה מגבי,סינדקויל צ'ימצארים הולכים לכיון של צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר שלך נדפק בעץ ויוצא מהשפעה שהיה בה.אתה רואה מכונה מוזרה שממנה יוצא הריח שצ'ימצ'אר עקב אחריו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מתוך התיק של קופסת אוכל לפוקימונים.אתה מביא לו קצת מהאוכל לפוקימונים.סוינב אוכל תאוכל ונהנ מן האוכל והולך לדרכו.אתה ממשיך במערת הקרח אלסק.ולפתע מולך יש עמוד קרח ענק שאי אפשר לעבור אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חושב לעצמי: "אין לו פוקימונים מעניינים, נרצח אותו."
אני הולך ליד ארטי ומלטף את הוליגה, לאחר זאת אני מחכה שהוא יחזיר אותם לפוקדור ואז אני דוקר אותו בצוואר
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מתכננן לרצוח אותו.ארטי מחזיר את הפוקימנים שלו לפוכדוורים שלו.אתה עומד מאחרי ארטי ושולף את הסכין.אתה מנסה לעשות לו חתך בצוואר.אך ארטי זרי ממך ומתחמק מזה.ארטי אומר"אני מבין ששסכרו אותך להרוג אותי.צא פינסיר.אגרוף ממוקד"פינסיר יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מוציא את טרטוג וצ'ארמנדאר שלך שיעזרו לך.צ'ארמנדאר יורה גחלת על עמוד הקרח.הגחלת ממיסה חלק מן העמוד הקרח.טרטויג שולח עלי טער על עמוד הקרח.העלי טער שוברים חלק מעמוד הקרח.עדין נשאר עמוד קרח שחוסם לך את הדרך[/B][/COLOR]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945894][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]רוצה סנייבי בן?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנייבי מנצלת את זה שמאנקי מכין אגרוף ממוקדת ותוקפת אותו בהצלפת גפן.מאקי מתחמק מהצלפת הגפן של סנניבי.מאנקי מכין את האגרוף הממוקד שלו ותוקף אותו לסנייבי.סניבי לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.סנייבי משתמשת בחבטה חזקה על מאנקי.מאנקי נפגע.מאנקי משתמש באגרוף ממוקד על סנייבי[/COLOR][/B]
[/quote]
לא ממש איכפת לי אבל שיהיה..
---------------
"תנסה עוד הפעם לעצור את האגרוף הממוקד שלו ע"י גפן מצליפה" אומר לסנייבי "לאחר מכן תאחוז בו עם הגפנים שלך ותעיף אותו על העץ" אוסיף.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945924][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה מוציא את טרטוג וצ'ארמנדאר שלך שיעזרו לך.צ'ארמנדאר יורה גחלת על עמוד הקרח.הגחלת ממיסה חלק מן העמוד הקרח.טרטויג שולח עלי טער על עמוד הקרח.העלי טער שוברים חלק מעמוד הקרח.עדין נשאר עמוד קרח שחוסם לך את הדרך[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צראמנדר שריטה וגחלת משולבים תעשה"ואני מוסיף:"טרטוייג עלי תער עם דחיפה בכול הכוח!"
אני אומר בתקווה שהם יצליחו לנפץ את העמוד קרח.
-
[quote]ניר
אתה מתכננן לרצוח אותו.ארטי מחזיר את הפוקימנים שלו לפוכדוורים שלו.אתה עומד מאחרי ארטי ושולף את הסכין.אתה מנסה לעשות לו חתך בצוואר.אך ארטי זרי ממך ומתחמק מזה.ארטי אומר"אני מבין ששסכרו אותך להרוג אותי.צא פינסיר.אגרוף ממוקד"פינסיר יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד[/quote]
אני מתעלם מארטי ומדבר אל אקן:
"שמע, עכשיו הוא חייב לטעון את האגרוף!, תפעיל צוות כפול כדי לבלבל את פינסיר, ואז כולכם תתקפו אותו בבטן!. מדקיפ אתה תחנוק אותו בעזרת בועה ענקית, ואני הולך אל ארטי ודוקר אותו בצוואר.
הסבר: מכיוון שפינסיר עושה אגרוף ממוקד, כל האנרגיה שלו הופכת להיות ממוקדת במקום אחד-זאת אומרת שאם אני יתקיף אותו במקום אחר הוא היה רגיש יותר.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945377]
[COLOR=olive][B]כריס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=olive]באלבאזור מתחמק מן טורנדו הבועות של סקריטל.באלבאזור משתמשבהצלפת גפן ומנסה לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.באלבאזור מצליח לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.בירץ' אומר"סקרויטל מהר דחיפה"סקרויטל מהר דוחף בחוזקה את באלבאזור שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
'אוי לא' אחשוב לעצמי בדאגה.
"באלבזור הכל בסדר?" אבדוק לשלומו ואנסה לעודד אותו.
"קדימה אתה יכול לקום,בוא נראה להם מה זה" אני אומר לו בטוח בעצמי.
"באלבזור תשתמש בהצלפת גפן" אני אומר ומקווה כי יקום ויחזור לקרב.
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אקן מפעיל צוות כפול.כול כפילי אקן תוקפים את פינסיר בבטן שלו.פינסיר נפגע קשה.מדקיפ חונק את פינסיר עם בועה גגדולה של מים.אתה מנסה לרצוח את ארטי אך ארטי בורח ממך ומחזיר את פינסיר לפוכדור שלו. ארטי בורח לכיון סוף דרך 1[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ובשריטה על עמוד הקרח.חלק מעמוד הקרח נמס ונשבר.טרטויג שולח עלי טער ומשתמש בדחיפה על עמוד הקרח. חלק מעמוד הקרח נשבר.עמוד הקרח עומד אך עדין וסם את הדרך שלך להמשך המערה[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]סטיבן
סנייבי משתמש בהצלפת גפן על איגרוף הממוקד של מאנקי.וזה מבטל את איגרוף הממוקד שלו.סנייבי תופס את מאנקי עם הגפנים שלו ומעיף אותו אל אחד העצים שבדרך 1.מאנקי נפגע מזה.הוא מתאוש מהר ומסתתר בין העץ שהוא עומד עליו
כריס
באלבאזור מתאושש מהר מן הדחיפה של סקרויטל.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע ומתעלף בקרב.בירץ' מחזיר את סקרויטל לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אז להתראות אנו עוד נתראה"בירץ' מביא לך 5 פוכדורים ופוקידע.הוא הולך מן דרך 1 אל העיר גראס
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945966][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ובשריטה על עמוד הקרח.חלק מעמוד הקרח נמס ונשבר.טרטויג שולח עלי טער ומשתמש בדחיפה על עמוד הקרח. חלק מעמוד הקרח נשבר.עמוד הקרח עומד אך עדין וסם את הדרך שלך להמשך המערה[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צראמנדר אני מאמין בך תעשה גחלת על השריטה שלך ותתקוף את העמוד הקרח בכול הכוח!"
אני אומר בתקווה שיצליח.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945966]
[COLOR=green][B]סטיבן[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]סנייבי משתמש בהצלפת גפן על איגרוף הממוקד של מאנקי.וזה מבטל את איגרוף הממוקד שלו.סנייבי תופס את מאנקי עם הגפנים שלו ומעיף אותו אל אחד העצים שבדרך 1.מאנקי נפגע מזה.הוא מתאוש מהר ומסתתר בין העץ שהוא עומד עליו[/COLOR][/B][/quote]
"מהר, תסווה את עצמך בין השיחים כמו שאתה יודע טוב מאוד לעשות ותחכה לסימן ממני" אורה לסנייבי.
-
[quote]ניר
אקן מפעיל צוות כפול.כול כפילי אקן תוקפים את פינסיר בבטן שלו.פינסיר נפגע קשה.מדקיפ חונק את פינסיר עם בועה גגדולה של מים.אתה מנסה לרצוח את ארטי אך ארטי בורח ממך ומחזיר את פינסיר לפוכדור שלו. ארטי בורח לכיון סוף דרך 1[/quote]
אני רץ כמה שיותר מהר ורודף אחרי ארטי, לאחר זאת אני אומר לאקן: "מתקפה מהירה, תנסה לטוס קדימה."
לאחר זאת אני הולך לשותף שלי ואני מבקש את הסייטר שלו, לאחר זאת אני מוציא את סייטר ואומר:
"סייטר ריקוד חרבות! לאחר שההתקפה שלך תעלה בהרבה טוס במתקפה מהירה ותפוס את ארטי.