-
[quote=רונלד מקדונלד;967810]לא השטן הוא מלאך שבגד אתה קורא יותר מידי ויקיפדיה/רואה אל טבעי יותר מידי....[/quote]
אתה מתכוון על טבעי?
כי כן
זאת סדרה לא מפחידה ודיי מטומטמת עכשיו... היא הייתה טובה עד לסוף של עונה 3 וזהו...
והשטן הוא מלאך שלא אוהב בני אדם, והוא יצר גזע של עצמו...
בן כמה אתה בכלל שאתה יכול להגיד לי?
-
עזבו את הקונספירציות-תאכילו לי את הפוקימונים!
-
[QUOTE=RobiN;967812]עזבו את הקונספירציות-תאכילו לי את הפוקימונים![/QUOTE]
הדרקון נראה מטומטם קצת XD
-
פוקימונים הם חיות מפגרות שנוצרו בדמיון של איש חסר כסף עבודה או חיים
-
[quote=רונלד מקדונלד;967793]אני לא זאב ולא אהיה אני מלך מלאכי המוות יש לי את הכוח הכי חזק מכל העולם האלוהי חוץ מלאלוהים עצמו ומהשטן שאני שווה אליהם אנשי זאב וערפדי הם כמו חיות פרא לידיינו יש לי איש זאב אחד בביית כלאתי אותו בצורת זאב מלאה חחח מסכן[/quote]
תמיד ידעתי שי משהו חשוד בליצן הזה!
[QUOTE=רונלד מקדונלד;967814]פוקימונים הם חיות מפגרות שנוצרו בדמיון של איש חסר כסף עבודה או חיים[/QUOTE]
מה אכפת לי?!אני נהנה מזה ואני אמשיך להנות מזה..
ובכל מקרה,אם אתה חושב ש[QUOTE]פוקימונים הם חיות מפגרות שנוצרו בדמיון של איש חסר כסף עבודה או חיים[/QUOTE] אז למה נרשמת בכלל לפורום?
-
זה דיי מטומטם
העבודה היחידה של מלאך המוות זה לשמור על השער שבו הנשמות הולכות מהעולם שלנו לעולם הבא
בין אם זה הגיהנום או גן עדן
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;967816]זה דיי מטומטם
העבודה היחידה של מלאך המוות זה לשמור על השער שבו הנשמות הולכות מהעולם שלנו לעולם הבא
בין אם זה הגיהנום או גן עדן[/QUOTE]
אתה צריך להפיסק להאמין לכל מה שאתה שומע/קורא ולעמית פעם לא חשבתי עכשיו כן ולא בא לי לפרוש
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;967816]זה דיי מטומטם
בין אם זה הגיהנום או גן עדן[/QUOTE]
ולהביא לשלושת האחים את שרביט הסמבוסק,גלימת ההעלמות ואבן החיים..
-
[QUOTE=RobiN;967818]ולהביא לשלושת האחים את שרביט הסמבוסק,גלימת ההעלמות ואבן החיים..[/QUOTE]
מה?! אתה קורא יותר מידי הארי פותר
-
-
-
[QUOTE=The Miz;967821]היי לכולם ונו"ד שמח[/QUOTE]
תודה!נו"ד שמח גם לך!
[QUOTE=nilasak;967822]חזרתי[/QUOTE]
היי ניר!מה קורה?
-
בסדר..
בהפסקה של המסיבה עשיתי עם 5 ילדים Rd&d והם קרעו לי את הצורה... זה כאב ><"
-
מתי ליאור יחזור להגיב לנו :'(
-
[QUOTE=nilasak;967824]בסדר..
בהפסקה של המסיבה עשיתי עם 5 ילדים Rd&d והם קרעו לי את הצורה... זה כאב ><"[/QUOTE]
אווץ'..
יש לי הפתעה בשבילך-ילדים התקף!!!
[QUOTE=רונלד מקדונלד;967826]מתי ליאור יחזור להגיב לנו :'([/QUOTE]
מתי יקליקו לי על הפוקימונים?