-
[quote=Barney Stinson;1013192]
[U][I]בון[/I][/U] כן
אתה מנסה לירות את כדור האנרגיה אך אדונך עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק עליך, לא שיש לך מושג מה זה אומר.
.[/quote]
"אדון רוצה מה?" אני שואל בתמימות ומנסה לנפץ את האבן עם אגרוף ישיר אל הסדקים שנוצרו
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214][u][i]סל[/i][/u]
[u][i]דנטה[/i][/u]
אתה הולך אל איזור המנוחה ומתיישב על אחד הכיסאות, מתוסכל. אתה מרגיש רעב גדול בבטן שלך לאחר הקרב שלך.
[/QUOTE]
'וואי אני רעב... אני לא יכול להמשיך להילחם ככה אני חייב לאכול משהו' אני אלך לטלפון הציבורי הקרוב ואזמין לי 2 פיצות (זה אמור להספיק??)
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214]
[u][u][i]זאק[/i][/u][/u]
אתה עולה לזירה ורואה...אותך! שאר האנשים באולם לא מבחינים בדבר המוזר.
[/QUOTE]
"מה לעזאזל? מי אתה?" אשאל אותו ואחכה לתשובה תוך כדי שאני מתכונן לקרב, עם ידיעה שהיריב שעומד מולי, אינו יריב רגיל
-
[quote]בו
האבן מתפרקת בקלות "בו! אמרתי בלי אנרגיה!" צועק עליך אדונך.[/quote]
"אוקי אדון של בו" אגיד לאדון של בו.
"ועכשיו אני עושה מה?" אגיד לאדון של בו.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214][u][i]סל[/i][/u]
אתה מסתכל באותיות הקטנות של השלט קודם כל ומגלה שזה רחוק מאוד. ייקח לך כמה ימים להגיע לשם במצב שלך.
[/QUOTE]
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
---------
אני מסתכל על האותיות הקטנות ובודק אם מצויין התאריך של התחרות, בשביל לדעת אם בכלל שווה לנסות להגיע אליה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013192][u][i][u][i]תומר[/i][/u] תשקיע יותר
אתה מנסה לקום אך אתה לא מצליח מהכאבים.
[/QUOTE]
"אני צריך עזרה הצילו!!!"אצעק בתקווה שיבאו לעזור לי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013214][u][i]
[U][I]לי[/I][/U]
אתה מנסה לקום אך הוא מצמיד אותך לזירה, כנראה שתצטרך לנסות משהו אחר.[/QUOTE]
"טוב נראה שמהלך אחר נצטרך להשתמש" אני מעיף לו בעיטה לפנים ואם זה לא עוזר אגרוף לפנים
-
[u][i]מלפיאן[/i][/u] ג'נבה?
אתה מתחיל לטוס למקום במהירות, אתה מרגיש את הרוח ניתזת על פניך. אתה מגיע למקום ורואה בניין גדול שרוף, אתה מסתכל בהריסות שלו ואתה רואה עוד נאמקים כמוך שכנראה גם באו להגן על מי שמת.
[u][i]רוקי[/i][/u]
אתה מסתכל אחורה ומגלה שהוא לא רק לא עצר, אלא שהוא במרחק של 3 מטרים ממך!
[u][i]זאק[/i][/u]
"אני? אני בסך הכל, אתה" הוא עונה לך בפשטות ומחייך.
[u][i]בו[/i][/u]
הניפוי התקיים, אתה יוצא. מצטער, אך לא השקעת מספיק.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה קורא את האותיות הקטנות ומגלה שהמוקדמות כבר התחילו, אבל התחרות עצמה עדיין לא.
[u][i]תומר[/i][/u]
הניפוי התקיים, אתה יוצא. מצטער, אך לא השקעת מספיק.
[u][i]לי[/i][/u]
הניפוי התקיים, אתה יוצא. מצטער, ראיתי שניסית להשקיע אך זה עדיין לא מספיק.
[u][i]בון[/i][/u]
אתה תוקף את האבן בכוח והאבן עדיין לא נשברת, אתה מתחיל להתעצבן מאוד, עשן יותר מהחורים שבראשך.
[U][I]דנטה[/I][/U] לא כל סייאני שחצן אתה יודע... אתה סייאני, אתה אוכל הרבה אז 1 משפחתית תספיק.
אתה מתקשר ומזמין פיצה משפחתית אחת. כעבור חצי שעה זה מגיע ואתה משלם 30 ש"ח.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014069][u][i]
[u][i]זאק[/i][/u]
"אני? אני בסך הכל, אתה" הוא עונה לך בפשטות ומחייך.
[/QUOTE]
אני לא מאבד עירנות ואז אומר,"אם אתה הוא אני... ואני הוא אני... אז מי הוא אתה?" ואני עף לתקוף אותו תוך כדי שאני חושב,"מה לעזאזל קורה עכשיו? זה בלתי אפשרי שזה אני!"
-
[quote=Barney Stinson;1014069][U][I]בון[/I][/U]
אתה תוקף את האבן בכוח והאבן עדיין לא נשברת, אתה מתחיל להתעצבן מאוד, עשן יותר מהחורים שבראשך.
.[/quote]
[B]"לא מצליח אבן לשבור סליחה אדון" אני אומר בקול תינוקי.[/B]
[B]"אדון רוצה אני אנסה שוב לשבור אבן?" אני שואל אותו[/B]
-
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה עף אליו עם אגרוף מושט והוא רק צוחק וצוחק. אתה פוגע בפניו ואז אתה עף אחורה. הוא עומד ללא נזק בעוד שאתה חטפת את המכה! "אוי, זה פשוט מצחיק!" הוא ממשיך לצחוק ולרדת עליך.
[u][i]בו[/i][/u] עכשיו אתה בו כי אתה הבו היחיד
"תמשיך לנסות!" הוא צועק עליך בעצבים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014086][u][i]זאק[/i][/u]
אתה עף אליו עם אגרוף מושט והוא רק צוחק וצוחק. אתה פוגע בפניו ואז אתה עף אחורה. הוא עומד ללא נזק בעוד שאתה חטפת את המכה! "אוי, זה פשוט מצחיק!" הוא ממשיך לצחוק ולרדת עליך.
[/QUOTE]
"אולי זה מין אפקט מראה? אסור לי לוותר!" אני חושב עם נחישות גדולה. אני מתחיל לזרוק כדורי קאי לכול עבר ואולי יהיה לי מזל ואני יפגע בו
-
[quote=Barney Stinson;1014086]
[U][I]בו[/I][/U] עכשיו אתה בו כי אתה הבו היחיד
"תמשיך לנסות!" הוא צועק עליך בעצבים.[/quote]
[B]" טוב אדון..." אני אומר בקול תינוקי ושלוח ברצף שלשה כדורי אנרגיה לכיוון האבן[/B]
-
[u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה מתחיל לירות כדורים לכל עבר, אתה רואה שהיריב שלך בכוונה רץ אליהם. כל פעם שהוא נפגע מאחד מהם אתה מרגיש כאב חד וחזק בבטן שלך, כאב שאף פעם לא חווית.
[U][I]בו[/I][/U] יש לך מסן?
"לא ככה! תמשיך להרביץ לזה! יש אימונים אחרים לאנרגיה!" צועק עליך אדונך בקולי קולות, נראה שהוא מאוד עצבני כבר.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014099][u][i]אלכסיי[/i][/u]
אתה מתחיל לירות כדורים לכל עבר, אתה רואה שהיריב שלך בכוונה רץ אליהם. כל פעם שהוא נפגע מאחד מהם אתה מרגיש כאב חד וחזק בבטן שלך, כאב שאף פעם לא חווית.
[U][I]בו[/I][/U] יש לך מסן?
"לא ככה! תמשיך להרביץ לזה! יש אימונים אחרים לאנרגיה!" צועק עליך אדונך בקולי קולות, נראה שהוא מאוד עצבני כבר.[/QUOTE]
[B]כן, תן לי את האימייל שלך ואני יוסיף אותך.
" טוב אדון" אני אומר ומתחיל לפוצץ את האבן באגרופים ובבעיטות[/B]