-
[CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]לפתע אסקאדריל לא מוכן להלחם יותר, הוא רצה רק קרב אחד, לפתע אתה רואה שהוא חוזר למעורה שלו וכל הדרילבורים הולכים אחריו. אתה חושב מה לעשות, כאשר לפתע אתה רואה רחב של הצבא הירוק שמתקרב לאזור שבו אתה נמצא, לפתע הרכב נעצר וממנו יוצא המדען שפגשתה במעבדה, ואיתו שלושה חיילים "הינה זה הוא שניסה להרוס אתה המעבדה שלי" צעק המדען, [/B][B]ולפתע החיילים הללו החלו לרוץ לכיוון שלך.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]לפתע מגיעה המפקד הראשי עם המדען לחדר שלך, אתה עוצם עיניים שלא יראו שאתה ער.[/B]
[B]"עכשיו מוחקים לו את הזיכרון?" שאל המפקד, "כן עוד 5 דקות המכונה תתחיל לפעול ותמחק לו את הזיכרון" אמר המדען. אתה מחכה שהם ילכו כדי שתוכל להשתחרר מהחבלים ומהמכונה וברוח, אבל אתה מבין שאם תחכה עוד הרבה זמן ימחק לך הזיכרון.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]BarMaster[/B]
[B]אתה עוזב את הפוקדור במעבדה ויוצא מהבית של הפרופסור, אתה הולך באזור שליד החוף, מחפש פוקימון להלחם בו או אבן אופל כדי לפתח את מרקרוו, אבל החופש ריק, לפתע אתה רואה מרחוק משהו נוצץ, אתה מתקרב לדבר הזה במהירות, זה סוג של משהו עגול וזוהר שקבור בחול, אתה מקיש עליו כמה פעמים לראות מה זה, ולפתע מהחול קופץ בידוף זוהר, הוא נראה מבוהל ועצבני, לפתע הוא מתחיל לצווח ואז מהאדמה יוצאים עוד כמה בידופים, הם ניראים עצבניים והם מתחילים להרוץ עליך במהירות.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ae/Spr_4p_399_f.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ad/Spr_5b_399_m_s.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ae/Spr_4p_399_f.png[/IMG][/B][/CENTER]
[CENTER][B]♣DarkBoy♣[/B]
[B]"אני לא ממליץ לך להישאר פה, הוא עוד יביא תגבורת, ובכלל איפה כל הבאגונים והגיבלים שיש פה בדרך כלל?" שאל בוסטון שנראה מופתע.[/B]
[B]לפתע בוסטון מוציא את הסלמנס שלו, "טוב אז אתה בא איתי, כי כדי לך להתחפף מפה לפני שיקרה משהו רע, ואני לא הולך לעזור לך שזה יקרה, אין לי הרבה זמן ובמקרה עברתי פה" אמר בוסטון.[/B]
[B]אתה חושב אולי ללכת, ואז לפתע אתה שומע פיצוץ שמגיעה מהקניונים הרחוקים יותר.[/B]
[B]"כניראה שהצבא הירוק שוב כאן" אמר בוסטון, ואז אתה שומע כמו שאגה כגובה שדומה לשאגת דרקון או איזה אריה.[/B]
[B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/373.png[/IMG][/B][/CENTER]
[CENTER][B]הרוח המתמטקאית[/B]
[B]טריקו תוקף בספיגה, שגורמת לכך שהרבה אנרגיה עוברת מגופו של טריקו לגופו של ליירון המופעת שלא מצליח לתקוף בחבטת ראש, ליירון נפגע קשה, לפתע אתה רואה שליירון נבהל, הוא חוזר במהירות לתוך המערה מבוהל.[/B]
[B]טריקו שמח, הוא קופץ עליך מרוב שמחה, אתה רואה שפצעיו של רטוולייט מחמירים ונראה שהוא ממש תשוש, לפתע אתה שומע רעש של מכונית, אתה מסתקל החוצה ורואה שלמערה מתקרב רכב של הצבא הירוק.[/B][/CENTER]
[CENTER]Tsubasa
"אז לא משנה, תציג לי עכשיו כרטיס חייל, אני לבנתיים אבוד מה יש בקופסא" אמר הפרופסור וניגש אל הקופסא.
הוא פתח את הקופסא והוציא ממנה אבן שדומה בדיוק לאבן שלך, גם היא רוטטת וזוהרת.
"נו אז איפה הכרטיס חייל שלך?" שאל הפרופסור שנראה חדשן במיוחד.[/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1015512][CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]לפתע אסקאדריל לא מוכן להלחם יותר, הוא רצה רק קרב אחד, לפתע אתה רואה שהוא חוזר למעורה שלו וכל הדרילבורים הולכים אחריו. אתה חושב מה לעשות, כאשר לפתע אתה רואה רחב של הצבא הירוק שמתקרב לאזור שבו אתה נמצא, לפתע הרכב נעצר וממנו יוצא המדען שפגשתה במעבדה, ואיתו שלושה חיילים "הינה זה הוא שניסה להרוס אתה המעבדה שלי" צעק המדען, [/B][B]ולפתע החיילים הללו החלו לרוץ לכיוון שלך.[/B][/CENTER]
[/B][/CENTER][/QUOTE]
"יורטריי תשתמש בצוות כפול כדי לבלבל אותם ואז תקוף את החיילים בנשיכה!"אצעק ליורטריי.
-
[B]יורטריי תוקף בצוות כפול ומתחיל לרוץ לכיוון החיילים, לפתע החיילים נראים מבוהלים הם חושבים שצבא שלם תוקף אותם וחוזרים למכונית, לפתע יורטריי המקורי מועד ואז כל הכפילים שלו נעלמים.[/B]
[B]לפתע המדען פורץ מרוב צחוק "איזה חיילים עלובים אתם, פחדתם מכלב עלוב שעשה עליכם איזה תריק דבילי, בואו אני אראה לכם מזה קרב, צא סקונטאנק, תקוף את הכלבלב הזה בחבטת זעם" אמר הפרופסור והוציא סקונטאנק ענקי ושמן שמתחיל לרוץ לכיוונו של יורטריי.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_5b_435.png[/IMG][/B][/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1015524][CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]יורטריי תוקף בצוות כפול ומתחיל לרוץ לכיוון החיילים, לפתע החיילים נראים מבוהלים הם חושבים שצבא שלם תוקף אותם וחוזרים למכונית, לפתע יורטריי המקורי מועד ואז כל הכפילים שלו נעלמים.[/B]
[B]לפתע המדען פורץ מרוב צחוק "איזה חיילים עלובים אתם, פחדתם מכלב עלוב שעשה עליכם איזה תריק דבילי, בואו אני אראה לכם מזה קרב, צא סקונטאנק, תקוף את הכלבלב הזה בחבטת זעם" אמר הפרופסור והוציא סקונטאנק ענקי ושמן שמתחיל לרוץ לכיוונו של יורטריי.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_5b_435.png[/IMG][/B][/CENTER][/QUOTE]
"יורטריי צוות כפול שוב!"אצעק ליורטריי ואז אוסיף:"אחרי שאתה משתמש בצוות כפול תקוף את סקונטאנק בנשיכה ודחיפה בכול הכוח שלך!אתה יכול יורטריי שלי!"
-
[QUOTE=PO ZON;1015512][CENTER][B]Food fighter[/B]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]לפתע מגיעה המפקד הראשי עם המדען לחדר שלך, אתה עוצם עיניים שלא יראו שאתה ער.[/B]
[B]"עכשיו מוחקים לו את הזיכרון?" שאל המפקד, "כן עוד 5 דקות המכונה תתחיל לפעול ותמחק לו את הזיכרון" אמר המדען. אתה מחכה שהם ילכו כדי שתוכל להשתחרר מהחבלים ומהמכונה וברוח, אבל אתה מבין שאם תחכה עוד הרבה זמן ימחק לך הזיכרון.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]BarMaster[/B]
[B]אתה עוזב את הפוקדור במעבדה ויוצא מהבית של הפרופסור, אתה הולך באזור שליד החוף, מחפש פוקימון להלחם בו או אבן אופל כדי לפתח את מרקרוו, אבל החופש ריק, לפתע אתה רואה מרחוק משהו נוצץ, אתה מתקרב לדבר הזה במהירות, זה סוג של משהו עגול וזוהר שקבור בחול, אתה מקיש עליו כמה פעמים לראות מה זה, ולפתע מהחול קופץ בידוף זוהר, הוא נראה מבוהל ועצבני, לפתע הוא מתחיל לצווח ואז מהאדמה יוצאים עוד כמה בידופים, הם ניראים עצבניים והם מתחילים להרוץ עליך במהירות.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ae/Spr_4p_399_f.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ad/Spr_5b_399_m_s.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ae/Spr_4p_399_f.png[/IMG][/B][/CENTER]
[CENTER][B]♣DarkBoy♣[/B]
[B]"אני לא ממליץ לך להישאר פה, הוא עוד יביא תגבורת, ובכלל איפה כל הבאגונים והגיבלים שיש פה בדרך כלל?" שאל בוסטון שנראה מופתע.[/B]
[B]לפתע בוסטון מוציא את הסלמנס שלו, "טוב אז אתה בא איתי, כי כדי לך להתחפף מפה לפני שיקרה משהו רע, ואני לא הולך לעזור לך שזה יקרה, אין לי הרבה זמן ובמקרה עברתי פה" אמר בוסטון.[/B]
[B]אתה חושב אולי ללכת, ואז לפתע אתה שומע פיצוץ שמגיעה מהקניונים הרחוקים יותר.[/B]
[B]"כניראה שהצבא הירוק שוב כאן" אמר בוסטון, ואז אתה שומע כמו שאגה כגובה שדומה לשאגת דרקון או איזה אריה.[/B]
[CENTER][B]הרוח המתמטקאית[/B]
[B]טריקו תוקף בספיגה, שגורמת לכך שהרבה אנרגיה עוברת מגופו של טריקו לגופו של ליירון המופעת שלא מצליח לתקוף בחבטת ראש, ליירון נפגע קשה, לפתע אתה רואה שליירון נבהל, הוא חוזר במהירות לתוך המערה מבוהל.[/B]
[B]טריקו שמח, הוא קופץ עליך מרוב שמחה, אתה רואה שפצעיו של רטוולייט מחמירים ונראה שהוא ממש תשוש, לפתע אתה שומע רעש של מכונית, אתה מסתקל החוצה ורואה שלמערה מתקרב רכב של הצבא הירוק.[/B][/CENTER][/QUOTE]
אני ישר מוציא את הפוקימון וראה מזה ואומר לו:״תתקוף במתקפה הכי חזקה שלך״
-
[QUOTE=PO ZON;1015512][CENTER][B]BarMaster[/B]
[/QUOTE]
"קדימה מורקרוו צא!, תתכונן לקרב" אגיד והוציא את מורקרוו.
"מורקרוו קדימה תשתמש בהדהמה על שלושתם במלא הכוח" אגיד למורקרוו
-
[QUOTE=PO ZON;1015512]
[CENTER]Tsubasa
"אז לא משנה, תציג לי עכשיו כרטיס חייל, אני לבנתיים אבוד מה יש בקופסא" אמר הפרופסור וניגש אל הקופסא.
הוא פתח את הקופסא והוציא ממנה אבן שדומה בדיוק לאבן שלך, גם היא רוטטת וזוהרת.
"נו אז איפה הכרטיס חייל שלך?" שאל הפרופסור שנראה חדשן במיוחד.[/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור"תזכיר לי איך נראה כרטיס החיל.שכחתי איך הוא נראה"
-
[quote=PO ZON;1015512]
[CENTER][B]♣DarkBoy♣[/B]
[B][/B][/quote]
"בוסטון זה בסדר לך לבד, אני חייב למצוא לי סאלמנס כדי למהשיך את המסע לבדי!, אני גם רוצה לראות מה זה הדבר הזה ששאג שם, מצטער.
אבל תודה רבה הצלךת אותי!" אני אומר לבוסטון מודאג אבל מקרין ביטחון כלפי חוץ
-
[B]יורטריי תוקף בצוות כפול ומבלבל את סקונטאנק שלא יודע את מי לתקוף בחבטת זעם, לפתע יורטריי תוקף את סקונטאנק בנשיכה ובחבטה ופוגע בו חזק.[/B]
[B]"סקונטאנק תוקף את כל הכפילים בהרעלה ואז בפצצת חומצה" אמר הפרופסור, לפתע סקונטאנק החל לירוק רעל על כל הכפילים ולהרעיל אותם וככה הם נעלמו, ואז לפתע הוא פגע ביורטריי והרעיל אותו, ואז כאשר יורטריי מורעל סקונטאנק תקף אותו בפצצת חומצה ופגע חזק ביורטריי, אתה רואה שיורטריי במצב חסר עונים, נראה כאילו סקונטנק עומד לחסל אותו. לפתע יורטריי תקף בשאגה וגרם לסקונטאנק לאבד ריכוז ומרוב ההדף סקונטנק עף על האדמה והתגלגל עליה.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]אתה מצליח להזיז טיפה את היד שלך מהחבלים לכיוון הפוקדור ומצליח לתפוס אותו לזרוק אותו, מהפוקדור יוצא סנוור ענקי ועצבני, "אוי לא זה הסנוור המוטרף ההוא, למה שמתם אותו בחדר הזה?" אמר המפקד שנראה מבוהל.[/B]
[B]סנוור מתחיל לתקוף ברוח קרח משולבת עם עליי תער ומתחיל לשבור את כל קירות הזכיכות וגם משחרר בעזרת המתקפות הלא מכוונות שלו את קיבגו, אתה רואה שכל האנשים במעבדה בורחים, לפתע אתה רואה שבעזרת רוח הקרח החבל קופא ואתה רואה שאתה יכול להשתחרר ממנו בקלות כי הוא נשבר.[/B]
[B]אתה קם מהמיטה שעליה הייתה קשור קיבגו קופץ עליך ומחבק אותך, אתה רואה שהסנוור עומד לתקוף גם אתכם בעלי תער עם רוח קרח, קיבגו נראה מבוהל.[/B][/CENTER]
[CENTER][B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/Spr_4p_459_f.png[/IMG][/B]
[B]BarMaster[/B]
[B]מרקרוו תוקף את הבידופים בהדמה ופוגע בהם, רק הבידוף הזוהר לא נפגע כל כך, הבידוף הזוהר תוקף את מרקרוו בחבטת ראש ומפיל את מרקרוו לאדמה, ואז הוא תוקף אותו בגילגול ופוגע במרקוו חזק.[/B]
[B]מרקרוו נראה מסוחרר מאוד.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]Tsubasa[/B]
[B]לפתע הפרופסור שולף רובה, "אתה חושב שאני מפגר או משהו כזה, כרטיס חייל זה הדבר שאף אחד לא שוכח אותו, אתה יודע למה כי הוא מוטבע לכל החיילים על הגוף" אמר הפרופסור ועוד שניה לחץ על ההדק של הרובה, לפתע הוא שלף את הפלאפון שלו "כל קוחות האבטחה, קוד 325 אני חוזר קוד 325" אמר הפרופסור, מה שנראה שהוא הזמין את קוחות האבטה.[/B]
[B]"אני לא מאמין איזה מאמנים עלובים שלח פרופסור Z הוא לא לימד אתכם כלום, ממש כלום" אמר הפרופסור.[/B][/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
[B]"רק שתדע שאתה לוקח סיכון גדול מדי, אתה עוד ילד עם אתה לא זוכר, אבא שלי לא היה מסכים שזה יקרה, אבל אם אתה רוצה, אתה תשלם את המחיר" אמר בוסטון ועלה על סלמנס שלו והחל לעוף מהמקום.[/B]
[B]אתה הולך עם אלקיד וגיבל המפוחד למקום ממנו מגיעה הראש, אתה עולה על ראש הגבעה ולפתע אתה רואה את הצבא הירוק מאמנים את הפוקימונים שלהם, לחלקם יש פוקימוני דרקון, לפתע אתה רואה את המאמן ההוא שתפס את הבאגון שאתה ריצתה, הוא מאמן את הבאגון הזה עכשיו, אתה רואה שהחיילים בצוות בעלי פוקימונים חזקים מאוד. אתה מסתקל עוד ולפתע אתה רואה התקבצות של כמה חיילים נראה שהם מסתקלים על משהו, כעבור כמה דקות אתה רואה שהחיילים שומרים על ביצת פוקימונים מוזרה מזהב.[/B][/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1015588][CENTER][B
[CENTER][B]Tsubasa[/B]
[B]לפתע הפרופסור שולף רובה, "אתה חושב שאני מפגר או משהו כזה, כרטיס חייל זה הדבר שאף אחד לא שוכח אותו, אתה יודע למה כי הוא מוטבע לכל החיילים על הגוף" אמר הפרופסור ועוד שניה לחץ על ההדק של הרובה, לפתע הוא שלף את הפלאפון שלו "כל קוחות האבטחה, קוד 325 אני חוזר קוד 325" אמר הפרופסור, מה שנראה שהוא הזמין את קוחות האבטה.[/B]
[B]"אני לא מאמין איזה מאמנים עלובים שלח פרופסור Z הוא לא לימד אתכם כלום, ממש כלום" אמר הפרופסור.[/B][/CENTER]
[/B][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לו"כנרה שהוא לא לימד אותי את זה.טוב עכשיו הלך עליך סבא זקן".אני ררץ אליו ואז נותן לו ברכיה לבטן ומקוה שימות מזה ואז אני עולה למעלה ואומר לבוסטון"עלינו לצאת מהר מפה צבא הירוק מגיע לפה"
-
[QUOTE=PO ZON;1015588][CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]יורטריי תוקף בצוות כפול ומבלבל את סקונטאנק שלא יודע את מי לתקוף בחבטת זעם, לפתע יורטריי תוקף את סקונטאנק בנשיכה ובחבטה ופוגע בו חזק.[/B]
[B]"סקונטאנק תוקף את כל הכפילים בהרעלה ואז בפצצת חומצה" אמר הפרופסור, לפתע סקונטאנק החל לירוק רעל על כל הכפילים ולהרעיל אותם וככה הם נעלמו, ואז לפתע הוא פגע ביורטריי והרעיל אותו, ואז כאשר יורטריי מורעל סקונטאנק תקף אותו בפצצת חומצה ופגע חזק ביורטריי, אתה רואה שיורטריי במצב חסר עונים, נראה כאילו סקונטנק עומד לחסל אותו. לפתע יורטריי תקף בשאגה וגרם לסקונטאנק לאבד ריכוז ומרוב ההדף סקונטנק עף על האדמה והתגלגל עליה.[/B][/CENTER]
[/B][/CENTER][/QUOTE]
"תנצל את הזדמנות יורטריי עכשיו תעשה שוב צוות כפול ואז בחבטה עם נשיכה על סקונטאק המסכן!"אצעק ליורטריי בנחישות וגם באהבה
ואז אוסיף בעידוד:"אתה יכול יורטריי!אני מאמין בך ואם תרצה ואני מאמין בך שתרצה אז תתפתח ותנצח את סקונטאק במתקפה אחת כדי להראות לו שאפילו פוקימונים ממסוג נורמל יכולים לנצח פוקימונים מסוג רעל ואופל!"
-
[quote=PO ZON;1015588]♣DarkBoy♣[CENTER][B]"רק שתדע שאתה לוקח סיכון גדול מדי, אתה עוד ילד עם אתה לא זוכר, אבא שלי לא היה מסכים שזה יקרה, אבל אם אתה רוצה, אתה תשלם את המחיר" אמר בוסטון ועלה על סלמנס שלו והחל לעוף מהמקום.[/B]
[B]אתה הולך עם אלקיד וגיבל המפוחד למקום ממנו מגיעה הראש, אתה עולה על ראש הגבעה ולפתע אתה רואה את הצבא הירוק מאמנים את הפוקימונים שלהם, לחלקם יש פוקימוני דרקון, לפתע אתה רואה את המאמן ההוא שתפס את הבאגון שאתה ריצתה, הוא מאמן את הבאגון הזה עכשיו, אתה רואה שהחיילים בצוות בעלי פוקימונים חזקים מאוד. אתה מסתקל עוד ולפתע אתה רואה התקבצות של כמה חיילים נראה שהם מסתקלים על משהו, כעבור כמה דקות אתה רואה שהחיילים שומרים על ביצת פוקימונים מוזרה מזהב.[/B][/CENTER]
[/quote]
[B]"אוקיי, גיבל אלקיד תקשיבו טוב,אנחנו צריכים את הביצה הזאת וכדי להשיג אותה אנחנו צריכים תוכנית טובה!, ברור לי הרי שלכם אין תוכנית כזאת אז תשמעו את התוכנית שלי ותמלאו אחר ההוראות, גיסל את תחפור בור לצד הצפוני של מחנה האימונים הזה,אלקיד אתה תילך אחריו כשתצאו תגרמו לכמה שיותר רעש שאתם יכולים, תמשכו אליכם את כל תשומת הלב, כשתראו את החיילים מתקרבים אליכם בלי לחשוב פעיים תחזרו לבור ותבואו לפה.[/B]
[B] ביינתיים אני אתגנב ואקח את הביצה הזאת. ברור?!" אני אומר להם נרגש ומכון לגלות מה מסתתר בביצה.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;1015588][CENTER][B]Food fighter[/B]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]אתה מצליח להזיז טיפה את היד שלך מהחבלים לכיוון הפוקדור ומצליח לתפוס אותו לזרוק אותו, מהפוקדור יוצא סנוור ענקי ועצבני, "אוי לא זה הסנוור המוטרף ההוא, למה שמתם אותו בחדר הזה?" אמר המפקד שנראה מבוהל.[/B]
[B]סנוור מתחיל לתקוף ברוח קרח משולבת עם עליי תער ומתחיל לשבור את כל קירות הזכיכות וגם משחרר בעזרת המתקפות הלא מכוונות שלו את קיבגו, אתה רואה שכל האנשים במעבדה בורחים, לפתע אתה רואה שבעזרת רוח הקרח החבל קופא ואתה רואה שאתה יכול להשתחרר ממנו בקלות כי הוא נשבר.[/B]
[B]אתה קם מהמיטה שעליה הייתה קשור קיבגו קופץ עליך ומחבק אותך, אתה רואה שהסנוור עומד לתקוף גם אתכם בעלי תער עם רוח קרח, קיבגו נראה מבוהל.[/B][/CENTER]
[CENTER][B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6b/Spr_4p_459_f.png[/IMG][/B]
[B]BarMaster[/B]
[B]מרקרוו תוקף את הבידופים בהדמה ופוגע בהם, רק הבידוף הזוהר לא נפגע כל כך, הבידוף הזוהר תוקף את מרקרוו בחבטת ראש ומפיל את מרקרוו לאדמה, ואז הוא תוקף אותו בגילגול ופוגע במרקוו חזק.[/B]
[B]מרקרוו נראה מסוחרר מאוד.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]Tsubasa[/B]
[CENTER]♣DarkBoy♣
[B]"רק שתדע שאתה לוקח סיכון גדול מדי, אתה עוד ילד עם אתה לא זוכר, אבא שלי לא היה מסכים שזה יקרה, אבל אם אתה רוצה, אתה תשלם את המחיר" אמר בוסטון ועלה על סלמנס שלו והחל לעוף מהמקום.[/B]
[B]אתה הולך עם אלקיד וגיבל המפוחד למקום ממנו מגיעה הראש, אתה עולה על ראש הגבעה ולפתע אתה רואה את הצבא הירוק מאמנים את הפוקימונים שלהם, לחלקם יש פוקימוני דרקון, לפתע אתה רואה את המאמן ההוא שתפס את הבאגון שאתה ריצתה, הוא מאמן את הבאגון הזה עכשיו, אתה רואה שהחיילים בצוות בעלי פוקימונים חזקים מאוד. אתה מסתקל עוד ולפתע אתה רואה התקבצות של כמה חיילים נראה שהם מסתקלים על משהו, כעבור כמה דקות אתה רואה שהחיילים שומרים על ביצת פוקימונים מוזרה מזהב.[/B][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לו בעדינות:״די אני לי יפגע בך ותזכור מי הוציא אותך מה פוקדור,בוא תצתרף אלי לצוות אני יציל אותך הם מלא אנשים,הם יהרגו אתך אז בוא תצתרף אנחנו נגן עליך״
-
[QUOTE=PO ZON;1015246][CENTER][B]Food fighter[/B]
[CENTER][B]Barney Stinson[/B]
[B]"אני לא סומך עליך, קודם נעשה לך שטיפת מוח , ואחר כך זה כבר לא יהיה בשליטה שלך, עכשין זאנגוס חסל את הפיפלאפ הזה" אמר החייל, זאנגוס תוקף את פיפלאפ בחיתוך זעם ומעיף את פיפלאפ על הקיר שמעליך, לפתע פיפלאפ תוקף את חבלי הברזל שקושרים אותך למיטה בבועות וגורם להם להיקרע, וככה אתה משחורר מהמיטה.[/B][/CENTER]
[/QUOTE]
"תראה, אני מומחה בהמון אומנויות לחימה, אם אתה באמת רוצה להביס אותי, פוקימון לא יספיק לך" אומר לו ואצחק. "תראה, אני רוצה להצטרף אליכם, אין לכם מה להפסיד כאן" אומר לו בעודי מעביר את פניי לרציניות.
-
[CENTER][B]Tsubasa[/B]
[B]אתה נותן בעיטה לפרופסור ומפיל אותו לריצפה, אבל למרות הכל הפרופסור יורה לכל עבר, אתה רץ במהירות לקומה השניה, הייריות פוגעות בקיר. אתה מגיעה לקומה השניה ולפתע אתה רואה שמהקומה השלישית יורדים שלושה חיילים הם נראים עצבניים, הם זורקים פוקדורים ויוצא מהפוקדורים הללו שני זאנגוסים ענקיים שקופצים על השולחנות עם המבחנות ורצים לכיוונך כאשר הם עומדים לתקוף אותך.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/335.png[/IMG][/CENTER]
[B]יורטריי מנסה לעשות צוות כפול שוב אבל הוא פצוע, לפתע סקונטאנק תוקף בפצצת חומצה ופוגע חזק ביורטריי, סקונטאנק עומד לגמור את הקרב סופית, לפתע אקסאדריל יוצא מהמחילה שלו וקופץ הישר על סקונטאנק המופתע ותוקף אותו בציפורני מכתכת, סקונטאנק עף על האוטו של הצבא הירוק וגורם לו להתהפך, הפרופסור נראה מופתע ומבוהל.[/B]
[B]למרות הכל לאקסאדריל אכפת ממך, לפתע אתה רואה שהמדען ולכ החיילים שלו בורחים לכיוון האזור הכתום.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]♣DarkBoy♣[/B]
[B]גיבל תוקף בחפירה וחופר בור ואליו נכנס גם אלקיד, אתה מחכה כרבע שעה ואז אתה רואה שגיבל ואלקיד יוצאים מהחורים שגיבל חפר, לפתע אתה רואה שהמאמנים מהצבא הירוק לא מתלהבים.[/B]
[B]לפתע אתה רואה שמאמן אחד הולך להלחם בגיבל ואחד באלקיד, אתה רואה שהם מוציאים עליהם סכיזורים ותוקפים אותם, אתה רואה שאת גיבל הם מחסלים מהר ואחד מהחיילים תופס אותו, ולפתע אחד מצליח גם לחסל את אלקיד הוא מנסה לתפוס אותו, אבל לא מצליח, אתה רואה שמשהו נותן לאותו חייל פוקדור שחור, פוקדור שבעזרתו אפשר לתפוס כל פוקימון.[/B]
[B]אתה רואה שהשומרים בכלל לא זזו מהביצה לאורך כל מה שקרה.[/B]
[B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/212.png[/IMG][/B][/CENTER]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]אתה רואה שהסנוור הזה לא בעניין שלך ללכת איתך, הוא מתחיל לברוח ויוצא מהחדר, אתה קם מהמיטה, ומרים את קיבגו בידיים, אתה ניגש אל החלון לראות איפה אתה, לפתע אתה מגלה שאתה בתוך מחנה של הצבא הירוק. [/B]
[B]אתה בודק איפה אתה לפי המפה שיש על הקיר, ואתה מבין שאתה בחלק האדום, החלק הכי מסוכן והכי שמור שיש, אתה בודק במפה של האזור האדום איפה יש יציאה כדי שלא יתפסו אותך, ואתה מגלה שלא רחוק מהבניין שאתה נמצא יש יציאה לאזור הצהוב, האזור שבו נמצאת העיר הרגילה והיחידה בעולם שעוד נשארה שלמה אחרי כל הכאוסים שעשה הצבא הירוק. ולפתע אתה מביט ורואה שליד המקום שאתה נמצא גם נמצא הבית של ניל, זה שבגללו כל העולם נהרס, וזה שבגללו לא הכרתה גם את ההורים האמתיים שלך ונאצלתה לגור אצל הפרופסור.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]Barney Stinson[/B]
[B]"אם אתה רוצה להיות חלק מהצבא, אז תגיד לפוקימון שלך להיכנס לכדור מזכוכית הזה שם, ותיתן לנו למחוק לך את הזיכרון, לא נוכל להחזיק אחד כמוך כחייל רגיל, במיוחד בגלל שגדלתה אצל הפרופסור, אתה מסוכן" אמר המפקד.[/B]
[B]לפתע אתה שם לב שפיפלאפ מביט עליך במבט מפוחד, הוא יודע מה עלול לקרות והוא לא רוצה שזה יקרה, נראה שאתה בעצמך לא יודע לאן אתה נכנס.[/B][/CENTER]