[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 01:35 PM
[b] [b]יוסי[/b]
"מחפש."נשמע הקול. "לא נמצא שם מתאים. למי תרצה להתקשר?" [/b][/quote]
"ג'סי,היא המדריכה שלי
קוראים לה גם אייסגירל"אני אומר לה
Printable View
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 01:35 PM
[b] [b]יוסי[/b]
"מחפש."נשמע הקול. "לא נמצא שם מתאים. למי תרצה להתקשר?" [/b][/quote]
"ג'סי,היא המדריכה שלי
קוראים לה גם אייסגירל"אני אומר לה
[b]איתי[/b]
"תאמת-"הדוקטור אומר בפנים רציניות, "לא. שניה אני אראה לך את התמונות החיות מהסוכנים שלנו."
הוא לוחץ על כמה כפתורים- ומול עניך מופיע מסך קטן- שאתה רואה בו את סבינה, בבית קפה, ליד איש במדים שחורים-חולצת טי שירט שחורה,[לא רואים תמכנסיים כי הוא יושב.] והידיים שלו על השולחן, עם כפפות שחורות חתוכות ופסים צהובים. שער בלונדיני, עיניים כחולות,ושרירי.
"זה זאפ"אתה שומע את מייקל, "ולידו יש את סבינה חברתך שמתחת לשולחן ידיה כבולות באזיקים מפלדת נוטריאום."
[b]יוסי[/b]
"מילת מפתח ארוכה מידי" נשמע הקול "אנה אמור את השם שנית."
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 01:52 PM
[b] [b]איתי[/b]
"תאמת-"הדוקטור אומר בפנים רציניות, "לא. שניה אני אראה לך את התמונות החיות מהסוכנים שלנו."
הוא לוחץ על כמה כפתורים- ומול עניך מופיע מסך קטן- שאתה רואה בו את סבינה, בבית קפה, ליד איש במדים שחורים-חולצת טי שירט שחורה,[לא רואים תמכנסיים כי הוא יושב.] והידיים שלו על השולחן, עם כפפות שחורות חתוכות ופסים צהובים. שער בלונדיני, עיניים כחולות,ושרירי.
"זה זאפ"אתה שומע את מייקל, "ולידו יש את סבינה חברתך שמתחת לשולחן ידיה כבולות באזיקים מפלדת נוטריאום."
[/b][/quote]
"טוב,עם אני יעשה מה שתגידו אתם תעזבו אותה?"אני שואל בזעף כשדימעה זולגת לי מעין שמאל.
אבטיחי, אפשר להשעות את המשחק שלי לעוד כמה ימים?
[b]ליאור[/b]
np
עדיין יש לך מקום D:
[b]איתי[/b]
"הממ"הדוקטור אומר, "אני לא כל כך בטוח." הוא מסמן למייקל משהו עם האצבע.
"זאפ" מייקל אומר למן מכשיר שצמוד למכנסיים שלו. "תדגים לנו מה אתה יכול לבצע. טעימה קטנה."
אתה רואה על המסך פתאום מאצבעות של זאפ יוצאים כאלה חוטים זהובים קטנים, שפוגעים בסבינה- והיא פתאום מתחילה לפרפר.
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 01:52 PM
[b] [b]יוסי[/b]
"מילת מפתח ארוכה מידי" נשמע הקול "אנה אמור את השם שנית." [/b][/quote]
"ג'סי"אני אומר בעצבנות
לאחר מכן אני מצית אש על האצבעות ומתחיל לשחק עם האש עד שיתנו לי תשובה
[b]יוסי[/b]
סוף כל סוף...
--------------
"אנחנו מצטערים."נשמע הקול "בקשה לא אושרה.תודה."
המרכזייה ניתקה.
פתאום הטלוויזיה נדלקת.
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 01:57 PM
[b] [b]ליאור[/b]
np
עדיין יש לך מקום D:
[b]איתי[/b]
"הממ"הדוקטור אומר, "אני לא כל כך בטוח." הוא מסמן למייקל משהו עם האצבע.
"זאפ" מייקל אומר למן מכשיר שצמוד למכנסיים שלו. "תדגים לנו מה אתה יכול לבצע. טעימה קטנה."
אתה רואה על המסך פתאום מאצבעות של זאפ יוצאים כאלה חוטים זהובים קטנים, שפוגעים בסבינה- והיא פתאום מתחילה לפרפר. [/b][/quote]
"עזבו אותה"אני צורח על הדוקטור והדמעות ממשיכות ליזלוג.
[b]איתי[/b]
אתה מרגיש קלילות פתאומית ברגליים- ופתאום אתה שם לב שהרגליים שלך יצאו מתוך המחזיקים האלה.
"מצויין."אומר הדוקטור. "טוב ילד- אתה לא צריך לדאוג. סבינה כאן, בהתחלה רצינו לעשות לה רק זאפ קטן ברשותה- ואז לעשות לו עריכות ולהקרין לך את זה, אבל אחרי שעשינו לו זאפ- היא לא הרגישה כלום. אז היא פה גם בבדיקות. ואתה- אתה נראה לי יהיה לך מאוד נחמד."
הוא מגיש לך עלון מידע."תעיין בזה בזמן שאני מכין כמה דברים."
[i]*העלון מכיל מידע על השבב. בשביל לראות את המידע על השבב- אנא הסתכל בהודעה הזה: [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4350&view=findpost&p=156947]לחיצחיץ[/url]*[/i]
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 01:59 PM
[b] [b]יוסי[/b]
סוף כל סוף...
--------------
"אנחנו מצטערים."נשמע הקול "בקשה לא אושרה.תודה."
המרכזייה ניתקה.
פתאום הטלוויזיה נדלקת. [/b][/quote]
"אז זה מה שמפעיל את הטלויזיה..."אני אומר ואז ומצביע עם האצבע שיש בה אש לכיוון מס' 5
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 02:06 PM
[b] [b]איתי[/b]
אתה מרגיש קלילות פתאומית ברגליים- ופתאום אתה שם לב שהרגליים שלך יצאו מתוך המחזיקים האלה.
"מצויין."אומר הדוקטור. "טוב ילד- אתה לא צריך לדאוג. סבינה כאן, בהתחלה רצינו לעשות לה רק זאפ קטן ברשותה- ואז לעשות לו עריכות ולהקרין לך את זה, אבל אחרי שעשינו לו זאפ- היא לא הרגישה כלום. אז היא פה גם בבדיקות. ואתה- אתה נראה לי יהיה לך מאוד נחמד."
הוא מגיש לך עלון מידע."תעיין בזה בזמן שאני מכין כמה דברים."
[i]*העלון מכיל מידע על השבב. בשביל לראות את המידע על השבב- אנא הסתכל בהודעה הזה: [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4350&view=findpost&p=156947]לחיצחיץ[/url]*[/i] [/b][/quote]
"אתה הלחצתה אותי למוות"אני אומר ברוגז וקורא את העלון.
"ומה השבבים המטופשים או האבולוציה קשורה אליי?"אני שואל
[b]יוסי[/b]
הטלוויזיה עוברת לערוץ חמש.
"מוזר-"אתה אומר לעצמך "בחיים לא ראיתי את הערוץ הזה...או את הסרט הזה..."
בערוץ משודר סרט.
למעלה מצד ימין כתוב משהו:
Yes 2
והשתיים נמצא במן עגול.
אתה ממשיך להסתכל.
פתאום אתה רואה איזה מישהו מזיז את הידיים שלו כלפיי מעלה- ומן קופסאות ממתכת עם גלגים- זה קצת דומה למכוניות [בעתיד המכוניות עפות, אין להם גלגלים- אבל המבנה דומה.].
הוא מוריד את הידיים- וזה נופל.
אתה ממשיך להסתכל.
יש שם איזו דמות ג'ינג'ית כזו שיושבת על כזא- ומסביבה כל הבית מתעופף, ויש שם אחד בכסא גלגלים שהוא קרח- והוא מנסה לדבר איתה.
והיא אומרת דברים כמו "צא לי מהראש!"
ואז הוא הופך לרסיסים ונעלם, ואז בא איזה אחד עם סכינים מתווך הידיים- והבית כבר באוויר-
אז הוא מנסה להגיע לג'ינג'ית. ורואים את האיש שהרים תקופסאות הולך עם הג'ינג'ית.
עוברים למקום אחר.
ואז אתה נזכר איפה ראית דבר דומה.
בחוברת שג'סי נתנה לך- גם היה אחד עם כאלה סכינים.
[b]איתי[/b]
"אתה בטוח שקראת את העלון?" הוא שואל אותך, "לא שמת לב באיזו מהירות מייקל הקיף את הבניין? לא שמת לב שבלי שנפתח לך את המתכות- הצלחת לעבור אותן? אתה לא מבין?"
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 02:13 PM
[b] [b]יוסי[/b]
הטלוויזיה עוברת לערוץ חמש.
"מוזר-"אתה אומר לעצמך "בחיים לא ראיתי את הערוץ הזה...או את הסרט הזה..."
בערוץ משודר סרט.
למעלה מצד ימין כתוב משהו:
Yes 2
והשתיים נמצא במן עגול.
אתה ממשיך להסתכל.
פתאום אתה רואה איזה מישהו מזיז את הידיים שלו כלפיי מעלה- ומן קופסאות ממתכת עם גלגים- זה קצת דומה למכוניות [בעתיד המכוניות עפות, אין להם גלגלים- אבל המבנה דומה.].
הוא מוריד את הידיים- וזה נופל.
אתה ממשיך להסתכל.
יש שם איזו דמות ג'ינג'ית כזו שיושבת על כזא- ומסביבה כל הבית מתעופף, ויש שם אחד בכסא גלגלים שהוא קרח- והוא מנסה לדבר איתה.
והיא אומרת דברים כמו "צא לי מהראש!"
ואז הוא הופך לרסיסים ונעלם, ואז בא איזה אחד עם סכינים מתווך הידיים- והבית כבר באוויר-
אז הוא מנסה להגיע לג'ינג'ית. ורואים את האיש שהרים תקופסאות הולך עם הג'ינג'ית.
עוברים למקום אחר.
ואז אתה נזכר איפה ראית דבר דומה.
בחוברת שג'סי נתנה לך- גם היה אחד עם כאלה סכינים.
[/b][/quote]
פרסומת סמויה!! :ph34r:
---
אני אומר:"מחשב,מסד נתונים"
לאחר מכן אני ממשיך להסתכל על הטלויזיה
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 2 2008, 02:13 PM
[b]
[b]איתי[/b]
"אתה בטוח שקראת את העלון?" הוא שואל אותך, "לא שמת לב באיזו מהירות מייקל הקיף את הבניין? לא שמת לב שבלי שנפתח לך את המתכות- הצלחת לעבור אותן? אתה לא מבין?" [/b][/quote]
"אני רק רוצה לראות חיים רגילים"אני אומר,אבל עם אני יעזור אתה יכול להביא לאבא שלי מקום יותר טוב לחיות בו?
[b]יוסי[/b]
ההוראות שלך לא גורמות לכלום. [מה היה בקומה השניה בעולם המרכזי?? כדאי לך להסתכל גם על ההודעה הזו: [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4350&view=findpost&p=156947]לחיץ[/url] ]
במקום האחר עושים מן הלוויה.
משו על איזה בית ספר.
פתאום אתה רואה שקופצת לך הולוגרמה נפרדת מתוך הטלוויזיה- ישר לתוך הפרצוף שלך. אתה מרחיק את היד שלך- כי אתה כבר יודע שהולוגרמות טלוויזיות רגישות לתנודות משנות את מיקומן לפי הזזת היד- אז אתה רואה מה כתוב שם-
[i] אתה צופה בסרט כבר חמש דקות. הסרט התחיל לפני יותר זמן. האם תרצה שישלח למחשב לינק לצפייה של הסרט?
כן[color=white]------------------------[/color]לא[/i]
[b]איתי[/b]
"אתה לא מבין אתה החשיבות של זה?!"הוא שואל " יש לך כוחות! עם השבב הם יועצמו ותוכל לפעול לטובת כולם! זו מתנה משמיים! אתה פשוט לא מבין כמה זה טוב!"
[i]"דוקטור..כחחח....דוקטור אלברט.כחח"[/i]נשמע מתחת לחלוקו של אלברט. הוא מוציא משם גם מכשיר כזה.
"מה קרה?"
[i]"סבינה..כחח..סבינה כפי הנראה גם..כחח.. בעלת יכולות..כחח.. אנחנו לא בטוחים עם הבראה..כחח..או כוחות חשמליים...כחח... בטח חשמלי..כחחח.. כי היא לא הרגישה את החשמול"[/i]