-
[COLOR="Purple"]שיר-[/COLOR]
[COLOR="Black"]אתה הולכת לסיפון השני ומפרסמת את ג'אדוד הזמני שלך
ובזמן שאת מחכה שלושה מאמנים מגיעים אלייך.
הראשון מציע לך ליקיטונג ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/Spr_5b_108.png[/IMG])
השני פרס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG])
והאחרון מציע לך סטנטלר ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_234.png[/IMG])
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1034990]
[COLOR=DarkRed]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=Black]אתה קופץ למים ועושה יחד עם מאצ' חמש בריכות הלוך ושוב.
לבסוף אתה מתנגב ויורד יחד עם מאצ' לקרקרעית הספינה.
ושם אתה רואה אולם ענקי המלא במאמנים הישבים על כסאות וחכות השלוחות לתוך הים עצמו.
אתה מוצא לעצמך מקום ומשליך את חכתך לתוך הים ומחכה.
כעבור כמה דקות משיכה חדה ממלמטה.
אתה ומאצ' אוחזים בכוח ושולפים כוכב מים מתוך הים. אתה מזהה שזה הוא סטאריו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/db/Spr_5b_120.png[/IMG])
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
שמע אני לא יודע למה אבל אני לא רואה את התמונה, וזה לא קשור עליך בכל המשחקים כנראה משהוא אצלי.
סטאריו זה הכוכב ים שהיה למיסטי?! עם הסחרור המהיר וכל זה?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי זה סטאריו!" אומר בפליאה ואשלוף מיד את הפוקדע להוציא עליו מעט מידע.
לאחר מכן אכין לעצמי פוקדור ריק ואומר בחיוך בטוח ולהוט "אוקיי מאצ' הגיע הזמן לקרב!"
'מעניין עם המשחק והכיף בבריכה חזקו את האימון ושיתוף הפעולה ביננו..' אחשוב לעצמי ואז מיד אוסיף לפקוד "קדימה, מאצ' תקוף במכת קראטה!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1035011][COLOR=Purple]שיר-[/COLOR]
[COLOR=Black]אתה הולכת לסיפון השני ומפרסמת את ג'אדוד הזמני שלך
ובזמן שאת מחכה שלושה מאמנים מגיעים אלייך.
הראשון מציע לך ליקיטונג ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/Spr_5b_108.png[/IMG])
השני פרס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/85/Spr_5b_046.png[/IMG])
והאחרון מציע לך סטנטלר ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_234.png[/IMG])
מה תעשי?[/COLOR][/quote]
אני פונה אל המאמן הראשון שפנה אלי עם ליקיטונג, "אני בוחרת בליקיטונג שלך. איך מחליפים? אני חדשה בזה." אני אומרת מעט במבוכה, מוציאה בנתיים את הפוכדור של ג'יודוד ומחזיקה אותו בשתי ידיי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030555][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=Indigo][FONT=Arial]
[SIZE=2][U][B][COLOR=Olive]התחלה:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Olive][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אחשוב לעצמי 'אין שום טעם למהר לעלות על עוד ספינה, אני לא רוצה להיתקע בעוד שיט אחרי השיט המטופש הזה. אולי כדי להסתובב קצת.' אוציא את אזומריל שישב לי על הכתף (אני עומד ללכת ככה בדר"כ) ואתחיל לטייל באי, אחפש חנויות לראות מה מוכרים בהן או מקום שבו אולי אוכל לפגוש כמה פוקימונים.
[COLOR=black]אתה הולך לצד השני של הספינה ומשליך את החכה למים העמוקים.[/COLOR]
[COLOR=black]כעבור כמה דקות של ציפייה החכה נמשכת.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מושך בכוח אותה למעלה ומתוך המים עולה פוקימון ורוד וקטן בצורת לב- הלא הוא לאבדיסק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0a/Spr_5b_370.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=black]?[/COLOR][/quote]
[B]"קפטן!, תגיד אתה רוצה לתפוס לבדיסק?" אשאל את הקפטן כשהוא יתקרב אלי,[/B]
[B]" אני לא רוצה אותו, אז מה נעשה? נחזיר אותו למים או נארגן לנו ארוחה טעימה? שמעתי [/B]
[B]שללבדיאקס יש טעם מדהים, אז.. מה אתה אומר?" אשאל את הקפטן ואחזיר את החכה למים.[/B]
-
[COLOR="DarkRed"]דרייק-[/COLOR]
[COLOR="Black"]כן זה הוא הצהוב לא הסגול XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ' יוצא במהירות עם מכת קארטה ופוגע בחוזקה בסטאריו.
סטאירו מתעצבן ויוצא עם סיבוב מהיר ופוגע ברגליו של מאצ' ומפיל אותו מרגליו ועוד לפני שהוא מצליח לקום סטאריו פוגע בו באקדח מים ושוטף אותו לאחור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שיר-[/COLOR]
[COLOR="Black"]"מכאן" אומר המאמן בחיוך ומוביל אותך למכונה גדולה בעלת שני פתחים מצדדים שונים.
"הכניסי את הפוקדור שלך לצד הזה" הוא אומר ומכניס את הפוקדור שלו לצד הקרוב אליו.
אתה מכניסה את הפוקדור והמכונה מתחילה לזהור ושנייה אחר כך שני הפוקימונים הוחלפו.
"תודה!" הוא אומר בחיוך "שמי הארווי" הנער אומר בחיוך ומשיט את ידו בחיוך.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Green"]ניב-[/COLOR]
[COLOR="Black"]כן אתה באי ההתחלתי האי לאמין והעכשיו אני יודע שזה סלאביי~ XD
ד"א אזוריל נקבה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מושיב את אזוריל הקטנה על כתפך ומתחיל להיסתובב בשוק, אבל כל הדברים בשוק הם בעיקר דגים למכירה וציוד לימאים מנוסיםץ
אתה מחליט להיסתובב עוד קצת באי ולפתע אתה נתקל במהלך שיטוט באיזור בלוטד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a6/Spr_5b_270.png[/IMG]) קטן המיסתובב באיזור מולך.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]טל-[/COLOR]
[COLOR="Black"]בוא נגיד את זה ככה
1. אם אתה לא רוצה משהו אל תציע לקפטן
2. תפסיק לנסות לאכול אותם זה לא מצחיק וממש מפגר
3. אתה לא רוצה? סבבה תזרוק אותו בחזרה למים קפיש?
תגיב מחדש תודה.[/COLOR]
-
[COLOR="DarkRed"]דרייק-[/COLOR]
[COLOR="Black"]כן זה הוא הצהוב לא הסגול XP
סטאירו מתעצבן ויוצא עם סיבוב מהיר ופוגע ברגליו של מאצ' ומפיל אותו מרגליו ועוד לפני שהוא מצליח לקום סטאריו פוגע בו באקדח מים ושוטף אותו לאחור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שיר-[/COLOR]
[COLOR="Black"]"מכאן" אומר המאמן בחיוך ומוביל אותך למכונה גדולה בעלת שני פתחים מצדדים שונים.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Green"]ניב-[/COLOR]
[COLOR="Black"]כן אתה באי ההתחלתי האי לאמין והעכשיו אני יודע שזה סלאביי~ XD
ד"א אזוריל נקבה...
אתה מושיב את אזוריל הקטנה על כתפך ומתחיל להיסתובב בשוק, אבל כל הדברים בשוק הם בעיקר דגים למכירה וציוד לימאים מנוסיםץ
אתה מחליט להיסתובב עוד קצת באי ולפתע אתה נתקל במהלך שיטוט באיזור בלוטד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a6/Spr_5b_270.png[/IMG]) קטן המיסתובב באיזור מולך.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]טל-[/COLOR]
[COLOR="Black"]בוא נגיד את זה ככה
תגיב מחדש תודה.[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035197][COLOR=DarkRed]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=Black]כן זה הוא הצהוב לא הסגול XP
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=Black]בוא נגיד את זה ככה
תגיב מחדש תודה.[/COLOR][/quote]
חחחחחחחחחח... "תפסיק לאכול אותם!" גדול XDDDD
תגיד עומר מה פזילה עושה שחכתי, אני נורא סקרן להשתמש בא אבל אני לא יודע עם ואיך זה יעזור...
- - - - - - - - - - - - -
"לא נורא מאצ' אנחנו יכולים עוד לנצח!" העודד אותו בקולי קולות ואז מיד אומר "עכשיו מאצ' התרכז והתשמש בריכוז אנרגיה ולאחר מכן בעיטה נמוכה!"
ואחכה לראות מה יקרה בתחושת לחץ גדולה
-
טל-
אתה הולך לצד השני של הספינה ומשליך את החכה למים העמוקים.
כעבור כמה דקות של ציפייה החכה נמשכת.
אתה מושך בכוח אותה למעלה ומתוך המים עולה פוקימון ורוד וקטן בצורת לב- הלא הוא לאבדיסק ()
מה תעשה?
?
[b]
מה אתה כועס כולה צחקתי קצת..../=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני יזרוק אותו למים ויחזיר את החכה למים,
" מתי נגיע?" אני אשאל את הקטפן ואמשיך לדוג.[/b]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035197][COLOR=Purple]
שיר-[/COLOR]
[COLOR=Black]"מכאן" אומר המאמן בחיוך ומוביל אותך למכונה גדולה בעלת שני פתחים מצדדים שונים.
מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"אין על מה, תודה רבה לך." אני אומרת בחיוך ומושיטה גם את ידי לעברו, ולוחצת את ידו. אני נפרדת ממנו לשלום וחוזרת אל הסיפון השלישי, סיפון הקרבות.
'אבדוק את המהלכים של ליקיטונג, נראה עד כמה הוא טוב.' אני אומרת בליבי ומתחילה לחפש אחר מאמנים שאוכל להלחם נגדם.
-
[quote=Ritsuka Kun;1034246][SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=black]אני חייב לך עוד המשחק שלך![/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=royalblue]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]אלקיד יוצא במהירות ושולח מכת ברק ענקית בדיוק שרמורייד קופץ מהמים ופוגע בו קשות. ראמורייד החוחט במים קולט אתכם ועיניו לפתע מאדימות והוא יוצא בשחיה מהירה במיוחד לכיוונכם ושולח יריית בוץ(mud shot) הפוגעת בעוצמה אדירה באלקיד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]רממורייד שולח עכשיו מפיו אקדח מים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"התחמק והשתמש בבעיטה נמוכה!" אני מצווה עליו "לאחר מכן עוד מכת ברק!" אני מוסיף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני בבסיס סוגר שבת לכן לא הגבתי... אני אגיב אולי בראשון או שני קצת ובשלישי גם עוד 2-3 תגובות.
ולא הבנתי מה אתה חייב לי מהמשחק שלי ^^
-
[COLOR=DarkRed]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=Black]מורידה את ההגנה של היריב.
וזה היה ממש ברצינות XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ' עוצם את עיניו וזוהר קצת בכחול בהיר. סטאריו לא מוותר ויוצא בסיבוב מהיר, אבל שנייה לפני שהוא פוגע מאצ' מעיף אותו לצידו השני של האולם.
סטאריו במצב קשה מאוד אבל לא מוותר ומסתחרר במהירות לכיוון מאצ' ומשתמש באקדח מים בזמן הסיבוב ופוגע במאצ' בחוזקה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]לא כועס אבל זאת תגובה מפגרת.
אין לך מה להגיב תבקש אחרת.
"בוא הנה" אומר לך הקפטן ומצביע על האופק "הנה שם רואים את האי מרחוק" אתה מסתכל לכיוון שאליו הצביע הקפטן ואכן אי נפרש לפניך. מכיוון המרחק איך יודע את גודלו של האי אבל האי נראה יחסית גדול.
אתה יכול בינתיים לנוח או לבשל משהו לצהריים השיט הזה עשה אותי רעב." אומר הקפטן בצחוק מתגלגל.
מה תעשה?
[COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]את עולה בחזרה לסיפון השלישי ומחפשת קרב מתאים.
"היי" נשמע קול מאחורייך- את מיסתובבת ורואה נערה צעירה בגילך "אני אלי, מעוניינת אולי בקרב?" היא שואלת בחיוך הנערה בעלת ג'קט צהוב ושיער שחור פרוע למדי [IMG]http://oi56.tinypic.com/de9r1l.jpg[/IMG].
"אם את רוצה אני ממש אוהבת קרבות כפולים!" היא מוסיפה בחיוך.
מה תעשי?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]שאתה מכריח אותי להלחם בצוות רוקט! ><
והעפת לי את קריקטון בלי שום סיבה לפרופסור.
אלקיד מתגלגל על האדמה ומתחמק מאקדח המים של רמוריד ומנסה לפגוע בו בבעיטה נמוכה, אבל רמורייד צולל למים ומתחמק מהמתקפה של אלקיד.
מתוך המים הוא שולח שוב אקדח מים, שאותה אלקיד מנצל ושולך דרכה מכת ברק חזקה במיוחד.
רמורייד התעלף וצף על המים מעולף.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1035385][COLOR=DarkRed][COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]לא כועס אבל זאת תגובה מפגרת.
אין לך מה להגיב תבקש אחרת.
"בוא הנה" אומר לך הקפטן ומצביע על האופק "הנה שם רואים את האי מרחוק" אתה מסתכל לכיוון שאליו הצביע הקפטן ואכן אי נפרש לפניך. מכיוון המרחק איך יודע את גודלו של האי אבל האי נראה יחסית גדול.
אתה יכול בינתיים לנוח או לבשל משהו לצהריים השיט הזה עשה אותי רעב." אומר הקפטן בצחוק מתגלגל.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
[B]"אין בעיה אני כבר יבשל לנו משהו" אני אומר בשימחה לקפטן ומחפש מה יש לי בתיק,
אני מחפש משהו בתיק ומקווה שהקפטן יואהב אותו.[/B]
-
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]אתה נכנס למטבח ומוציא מתיקך נתח בשר ומוצא במזווה של הספינה כמה פוחי אדמה.
אתה מכין ומטבל ומכין לכם צלי בשר ותפוחי אדמה עסיסים ותוך שלוש תרבעי שעה האוכל מוכן.
אתה קורא לקפטן ושניכם מתחילים לזלול את הארוחה החמה והטובה.
"אנחנו במרחק שלי חצי שעה של שיט מהאי" מבשר לך הקפטן בגאווה "אז אתה מוזמן לעשות מה שחפץ ליבך אני אמשיך לנווט" הוא אומר ובזאת קם ועולה למעלה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1035385][COLOR=Blue][COLOR=Black]
[COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]את עולה בחזרה לסיפון השלישי ומחפשת קרב מתאים.
"היי" נשמע קול מאחורייך- את מיסתובבת ורואה נערה צעירה בגילך "אני אלי, מעוניינת אולי בקרב?" היא שואלת בחיוך הנערה בעלת ג'קט צהוב ושיער שחור פרוע למדי [IMG]http://oi56.tinypic.com/de9r1l.jpg[/IMG].
"אם את רוצה אני ממש אוהבת קרבות כפולים!" היא מוסיפה בחיוך.
מה תעשי?[COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"ולי קוראים לין, נעים להכיר." אני מציגה את עצמי בנימוס ומסכימה לקרב כפול, "צאו החוצה, פוליוואג וליקיטונג!" אני קוראת וזורקת את צמד הפוכדורים לאוויר. אני מצפה לראות באיזה פוקמונים אלי תשתמש.