-
[B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]"בסדר, אני אפתח לך." הוא אומר ומפתח את שלגון לסלמנס. סלמנס יודע: מטאור דרקון, תעופה, ציפורן מתכת, להביור וקרן על. "אני יכול לפתח לך את כולם עכשיו ולהחזיר אותם למצב הקודם מתי שבא לך אם אתה רוצה." ארכאוס אומר לך. "אוקיי, תקשיב, אנחנו חייבים לפענח את כתב הפוקירים כדי לדעת על המזימה שלהם. בוא איתי לתחנת החלל עכשיו ונטוס אל ניסרקוס, נלכוד פוקיר, נכריח אותו לגלות לנו מה כתוב בפוקירית במוזיאון ואז אספר לך מדוע." ארכאוס אומר לך.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]אה, אז זה הפרוש המזוויע לכינוי ההזוי שלך... בסדר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ אוכל בתיאבון ומתכונן ללמוד משאבת הידרו. הוא משתמש באקדח מים וסילון אקווה במקום ומעיף מעליו את המים של סילון האקווה יחד עם האקדח מים שיוצר תותח הידרו קצת איטי ובגלל האיטיות הוא משתמש באקווה ג'יט כדי למהר את התותח הידרו. מרשטומפ למד תותח הידרו! אתה משבח אותו ורואה שנשארה עוד חצי שעה. 'הרבה זמן' אתה חושב ועולה לחדרך אך לא לפני שמתאמן עוד טיפה עם מרשטומפ על תותח ההידרו. מרשטומפ להפתעתך פותח את פיו ונוצרים ניצוצות בפיו. הניצוצות גדלים והופכים לכדור אנרגיה שונה כתום ואז אתה מבין: מרשטומפ למד קרן על![/COLOR][/B]
[QUOTE][B][COLOR=#4b0082][U]הודעה!
[/U]מי שרוצה כינוי חיבה לפוקימון שלו שיכתוב לי למי הוא רוצה ואיזה כינוי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]אבל, ..... רק מי שכותב לפחות 2 שורות [U]מלאות[/U] יוכל לתת כינוי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]אני כותבת בערך 5 שורות ואתם כותבים לי איזה 5 מילים![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]אם אני אתפוס עוד מישהו שכתב לי פחות משורה, ביי ביי מהמ"ת...[/COLOR][/B][/QUOTE]
-
[quote]לוקאס
בוויזל משתמש בסילון אקווה ונדחף עם ההילה של לוקאריו בחוזקה והם פוגעים בלפרס שנופל על הפוקדור ונכנס לתוכו בפחד גמור. אתה מחכה מספר שניות: ~נדנוד1~נדנוד2~נדנוד3~ נתפס! אתה שמח שלפרס נתפס ובוויזל משתמש עליך בסילון אקווה בכעס. אתה מופתע, למרות שזה לא כאב לך ובוויזל אומר לך: "בוויז בווי בוויזל!" הוא אומר והקול מקודם אומר לך: "הוא כועס כי בוויזל צריך גם להחזיק את הפוקדור בגלל שהוא עזר לך לתפוס אותו." הקול אומר ואתה נותן לבוויזל את הפוקדור ואתה חושב: 'איזה חמום מוח!'[/quote]
פוקימון כלבבי
---------------
"אני משתגע מה זה הקול בראש שלי!" אני אומר ואדפוק את הראש בעץ "אך זה כאב" בוויזל לוקאריו צ'ארמנדר תחזרו!" אומר ואשפשף את ראשי הכואב
-
[quote=lipion;1035781][B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]"בסדר, אני אפתח לך." הוא אומר ומפתח את שלגון לסלמנס. סלמנס יודע: מטאור דרקון, תעופה, ציפורן מתכת, להביור וקרן על. "אני יכול לפתח לך את כולם עכשיו ולהחזיר אותם למצב הקודם מתי שבא לך אם אתה רוצה." ארכאוס אומר לך. "אוקיי, תקשיב, אנחנו חייבים לפענח את כתב הפוקירים כדי לדעת על המזימה שלהם. בוא איתי לתחנת החלל עכשיו ונטוס אל ניסרקוס, נלכוד פוקיר, נכריח אותו לגלות לנו מה כתוב בפוקירית במוזיאון ואז אספר לך מדוע." ארכאוס אומר לך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"מצטער..אך אני לא רוצה עכשיו ..כשאצטרך אקרא לך .." אומר לארכאוס ואחייך אליו .
"ארכאוס אתה לא חושב שאתה מגזים ? לאנות ככה פוקיר מסכן ? אל תדאג ! תיתן לי פוקיר אחד ואני אהיה חבר ממש טוב שלו ! ואז הוא יספר לי מה קורה שם ואתה תספר לי..רוצה ? " אשאל אותו .
ואז אשאל אותו שנית " ותוכל להראות לי את כתב הפוקירים ? " ואחכה לתשובתו .
-
[QUOTE=lipion;1035781][B][U][COLOR=green][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]אה, אז זה הפרוש המזוויע לכינוי ההזוי שלך... בסדר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ אוכל בתיאבון ומתכונן ללמוד משאבת הידרו. הוא משתמש באקדח מים וסילון אקווה במקום ומעיף מעליו את המים של סילון האקווה יחד עם האקדח מים שיוצר תותח הידרו קצת איטי ובגלל האיטיות הוא משתמש באקווה ג'יט כדי למהר את התותח הידרו. מרשטומפ למד תותח הידרו! אתה משבח אותו ורואה שנשארה עוד חצי שעה. 'הרבה זמן' אתה חושב ועולה לחדרך אך לא לפני שמתאמן עוד טיפה עם מרשטומפ על תותח ההידרו. מרשטומפ להפתעתך פותח את פיו ונוצרים ניצוצות בפיו. הניצוצות גדלים והופכים לכדור אנרגיה שונה כתום ואז אתה מבין: מרשטומפ למד קרן על![/COLOR][/B][/QUOTE]
מה מתקפות סיזור?
---------------
"חניבעל אתה הפוקימון הכי טוב שיש!אני בטוח שכול אחד היה רוצה אותך כפוקימון למסע ולעולמים!"אומר לחניבעל בעידוד, אחזיר אותו לפוקדור כדי שהוא ינוח, אוציא את סיזור ואת גלייד ואגיד להם בעידוד ובקול חזק:"אוקיי גלייד אני רוצה שתלחם נגד סיזור וסיזור אני רוצה שתלחם נגד גלייד אז מי שמנצח מקבל היום מנה כפולה של אוכל!אז תתחילו להילחם!"
-
[B][U][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red]אני מצטערת להודיע לך, אבל אם תעשה עוד פעם פחות משורה [U]מלאה[/U], תצא מהמשחק, אני לא משקיעה סתם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אתה יודע, אתה ילד מטורף קצת, אבל אתה בסדר." הקול אומר לך. אתה מתכוון שוב לדפוק את הראש אך הקול עוצר אותך ואומר לך: "ודי עם החרטה הזאת! אני לוגיה! באתי להודיע לך שארכאוס רוצה שתעזור לו לנצח את הפוקירים, אויביו הקבועים." הקול שנתגלה כלוגיה אומר לך. "בוא איתי, עלה על גבי..." לוגיה אומרת לך ולפתע מופיעה מולך דמות יפה של לוגיה. "עלה עלי, נעוף אל אי הכוכב ביחד..." לוגיה אומרת לך. "לוגיה? מה ארכאוס רוצה ממני?" אתה שואל ולוגיה לא עונה ואתם מגיעים למערתו של ארכאוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"הנה." הוא אומר לך ומגיש לך כתב מוזר לא מפוענח. אתה בודק את הכתב דקות אחדות ולבסוף מקפל את הדף ומכניס לכיסך. אתם מתכוננים לטיסה ולבסוף עפים מעלה. אתם מגיעים לניסרקוס השונה מכד"א. אתם רואים פוקירים אך ארקאוס מסתתר בעזרת העלמות. אתה רואה לפתע פוקיר בודד יושב לו, כותב לו משהו ומעיף אותו ברוח אל כד"א. עוד מכתב, ועוד אחד, ועוד אחד... לפתע נופל לך האסימון! הוא שלח את המכתבים! 'אני אשאל אותו מה הוא כתב בהם! אתחבר אליו!' אתה חושב לך.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=indigo]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=indigo]אותן מתקפות של סייטר. (ועוד משהו, יש לי מסן, פשוט לא זכרתי את הססמא.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]"סיז!" סיזור קורא ומתכונן לקרב. "גליי!" גלייד אומר ומתכונן לקרב. הם אומרים לך שהם ילחמו לבד, בלי הוראות. סיזור משתמש בעלים קסומים על גלייד וגלייד משתמש בעל חושי וכח חבוי. סיזור נפגע מעט מהמתקפה ולכן הוא משתמש בעלים קסומים שנית אך הפעם מעיף אותם בעזרת מכת כנף חזקה. גלייד נפגע גם מעט והוא משתמש בעל חושי עוד פעם ומרים את סיזור ומשתמש עליו בכח חבוי. סיזור נופל ארצה אך הוא מצליח לפגוע בגלייד בעלים קסומים ונוצר פיצוץ. לאחר התפוגגות העשן, אתה שם לב לגלייד יושב מותש על הקרקע אך לא רואה את סיזור. לפתע אתם רואים את סיזור עף מלמעלה אל גלייד במתקפת כנף שמביסה את גלייד.[/COLOR][/B]
[B]יודעים מה?[/B]
[B]יותר בלי הזדמנויות.[/B]
[B]אני נותנת לכם 1000 הזדמנויות להשאר במ"ת ואתם מנצלים את זה.[/B]
[B]לרעה כמובן![/B]
[B]פעם הבאה אם מישהו יתפס עם פחות מ2 שורות, ביי ביי.[/B]
[B]הקשתי את זה בגלל שיותר מחצי שורה אתם לא יכולים לכתוב, נכון?[/B]
[B]קודק ושיר נשארים וכל השאר על תנאי.[/B]
[B]זה לוקח לי המון זמן לכתוב בהשקעה אז תתאמצו גם אתם![/B]
[B]ואם אני רואה שגיאות כתיב, אתם תצאו![/B]
[B]אם זה רק פעם, פעמיים, בסדר, אבל תמיד?![/B]
-
[quote=lipion;1035740]
[B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]הביצה מתחילה לבקוע לאט לאט. את רואה במקום הביצה טוגפי קטנה ומתוקה. את בודקת בפוקדקס שלך את הטוגפי: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]טוגפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]מין: נקבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סוג: נורמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מתקפות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellow]נשיקה מתוקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]חיקוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כח חבוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]להביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]תכונות מיוחדות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טוגפי זוהרת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את שמה לב עכשיו שהטוגפי שלך בצבע שונה מהרגיל. "לין... ג'נסון סיפר עליך..." הטוגפי מתחילה לומר בקול מתוק. את שמחה שגם היא יכולה לדבר כמו שאר הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B][/quote]
"את מדהימה, טוגפי. גם מתקפות טובות, זוהרת וגם יודעת לדבר." אני אומרת בהתרגשות ומחבקת אותה. "אתם מוכנים לקרב?" אני שואלת את שלושת הפוקמונים שלי ונעמדת במקומי בזירה המאולתרת. "אני אתחיל עם פידג'י." אני אומרת בהחלטיות ומבקשת מפידג'י להתקדם קדימה. אני מחכה בסקרנות לראות באיזה פוקמון ג'נסון יבחר.
-
[QUOTE=lipion;1035860][B][U][COLOR=red]
[B][U][COLOR=indigo]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=indigo]אותן מתקפות של סייטר. (ועוד משהו, יש לי מסן, פשוט לא זכרתי את הססמא.)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]"סיז!" סיזור קורא ומתכונן לקרב. "גליי!" גלייד אומר ומתכונן לקרב. הם אומרים לך שהם ילחמו לבד, בלי הוראות. סיזור משתמש בעלים קסומים על גלייד וגלייד משתמש בעל חושי וכח חבוי. סיזור נפגע מעט מהמתקפה ולכן הוא משתמש בעלים קסומים שנית אך הפעם מעיף אותם בעזרת מכת כנף חזקה. גלייד נפגע גם מעט והוא משתמש בעל חושי עוד פעם ומרים את סיזור ומשתמש עליו בכח חבוי. סיזור נופל ארצה אך הוא מצליח לפגוע בגלייד בעלים קסומים ונוצר פיצוץ. לאחר התפוגגות העשן, אתה שם לב לגלייד יושב מותש על הקרקע אך לא רואה את סיזור. לפתע אתם רואים את סיזור עף מלמעלה אל גלייד במתקפת כנף שמביסה את גלייד.[/COLOR][/B]
[B]יודעים מה?[/B]
[B]לרעה כמובן![/B]
[B]אם זה רק פעם, פעמיים, בסדר, אבל תמיד?![/B][/QUOTE]
[B]באסה...ומה עם הפוקימון אש שלי?
ואיך אני על תנאי אם אני משקיע הרבה?
-------------
"גלייד וסיזור הייתם מעולים אבל סיזור אתה המנצח ואתה מקבל את האוכל הכפול!מצטער גלייד אבל עוד מעט יהיה לך הזדמנות נוספת לקבל אוכל כפול!"אומר בעידוד לסיזור ולגלייד תוך כדי שאני מחזיר אותם לפוקדורים שלהם במהירות וקצת בחשש בגלל שאינ חושב שמסתכלים עלי בצדדים.
אני אלך אחר-כך למרכז הפוקימונים, אומר לאחות ג'וי:"האחות ג'וי אני צריך שתרפאי לי את סיזור ואת גלייד בבקשה!אם נלחמו מאוד קשה אבל סיזור בסוף יצא המנצח!"ואז אגיש לה את הפוקדורים של גלייד וסיזור כולל את של מרשטומפ, אחכה לפוקימונים שלי עד שהם ירפאו ואז אעלה לחדר כדי להכין אוכל כפול לסיזור וגלייד אוכל עם ממתק על זה שלא יהיה מאוכזב וגם למרשטומפ שיהיה מוכן לקרב הבא שלו.[/B]
-
[quote]לוקאס
אני מצטערת להודיע לך, אבל אם תעשה עוד פעם פחות משורה מלאה, תצא מהמשחק, אני לא משקיעה סתם.
---
"אתה יודע, אתה ילד מטורף קצת, אבל אתה בסדר." הקול אומר לך. אתה מתכוון שוב לדפוק את הראש אך הקול עוצר אותך ואומר לך: "ודי עם החרטה הזאת! אני לוגיה! באתי להודיע לך שארכאוס רוצה שתעזור לו לנצח את הפוקירים, אויביו הקבועים." הקול שנתגלה כלוגיה אומר לך. "בוא איתי, עלה על גבי..." לוגיה אומרת לך ולפתע מופיעה מולך דמות יפה של לוגיה. "עלה עלי, נעוף אל אי הכוכב ביחד..." לוגיה אומרת לך. "לוגיה? מה ארכאוס רוצה ממני?" אתה שואל ולוגיה לא עונה ואתם מגיעים למערתו של ארכאוס.[/quote]
עכשיו התחילה העלילה יהיה יותר קל להגיב
----------------------------------
'לוגיה, מוזר מעניין למה דווקא אני... ואני לא מטורף!' אחשוב לעצמי ואז אומר ללוגיה "אני לא מבין דבר אחד, למה יוצר נעלה כמו ארכאוס רוצה שבן אדם נחות כמוני יעזור לו להילחם, הוא יכול לפוצץ כוכבים!" אומר ללוגיה הענקית והמפחידה "עכשיו, ללכת לתוך המערה או להמשיך לשבת על הגב שלך כי די נוח לי במקום שאני נמצא בו..."
-
[quote=lipion;1035860]
[B][COLOR=green]"הנה." הוא אומר לך ומגיש לך כתב מוזר לא מפוענח. אתה בודק את הכתב דקות אחדות ולבסוף מקפל את הדף ומכניס לכיסך. אתם מתכוננים לטיסה ולבסוף עפים מעלה. אתם מגיעים לניסרקוס השונה מכד"א. אתם רואים פוקירים אך ארקאוס מסתתר בעזרת העלמות. אתה רואה לפתע פוקיר בודד יושב לו, כותב לו משהו ומעיף אותו ברוח אל כד"א. עוד מכתב, ועוד אחד, ועוד אחד... לפתע נופל לך האסימון! הוא שלח את המכתבים! 'אני אשאל אותו מה הוא כתב בהם! אתחבר אליו!' אתה חושב לך.[/COLOR][/B]
[B]יודעים מה?[/B]
[B]לרעה כמובן![/B]
[B]אם זה רק פעם, פעמיים, בסדר, אבל תמיד?![/B][/quote]
אני אגש אל הפוקיר ואומר בליבי 'על החיים ועל המוות' .
אוציא את סקווירטל ואומר לו ללכת להתיידד איתו לקרוא לו אליי.
אומר לפוקיר "שלום ! הייתי רוצה להכיר אותך מקרוב..רוצה להיות חבר שלי ? " ואחייך לעבר ארכאוס
-
[B][COLOR=green]קודק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"כן! אשמח להתחבר אליך!" הפוקיר הקטן מחבק אותך משמחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ג'נסון מוציא טרטוויג קטן ואומר: "זה הקרב הראשון שלו ושלי." את מוציאה את פידג'י ומתכוננת לקרב ויודעת שיש יתרון גמור שלך על ג'נסון. את יודעת שאם יש לך יתרון, והטרטוויג חלש, את תנצחי. את מתכוננת ומכינה את פידג'י להפסד ליתר ביטחון כדי שלא ירצה לנצח יותר מדי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתם ממשיכים לטוס אל המקום בו ארכאוס נמצא ואתם חולפים על פני צל ענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומכין אוכל לפי מתכונים:[/COLOR][/B]
[quote]
[B][COLOR=blue]אוכל לסיזור:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מצרכים:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]1 גרגיר אורן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]5 כפות סוכר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]100 גרם צמחי מרפא[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]2 כפיות מלח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אופן הכנה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מניחים בקערה את גרגיר האורן וטוחנים אותו לדייסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מערבבים את העיסה עם הסוכר ומוסיפים את צמחי המרפא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מערבבים הכל וטוחני שנית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לבסוף מוסיפים את המלח ומרבבים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue](אם רוצים אפשר להסיף תמצית וניל)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תוספות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ניתן להוסיף סוכריות וממתקים שונים וכדאי להכין מנה כפולה.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B][COLOR=blue]אתה לוקח את המתכון הבא:[/COLOR][/B]
[quote]
[B][COLOR=blue]אוכל לגלייד:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]1 גרגיר אורן[/COLOR][/B]
[/quote]
[B][COLOR=blue]ולבסוף למרשטומפ:[/COLOR][/B]
[quote]
[B][COLOR=blue]אוכל למרשטומפ:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]5 גרגירי אורן[/COLOR][/B]
[/quote]
[B][COLOR=blue]אחרי שאתה מסיים להכין את האוכל אתה מכין לעצמך מעט אורז לבן ומעט עוף.[/COLOR][/B]
[B]אני לא משקיעה יותר כל כך בהודעות, רק למי שמשקיע באמת, אני אשקיע.[/B]
-
[quote=lipion;1035887][B][COLOR=green]קודק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"כן! אשמח להתחבר אליך!" הפוקיר הקטן מחבק אותך משמחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
[B]אני לא משקיעה יותר כל כך בהודעות, רק למי שמשקיע באמת, אני אשקיע.[/B][/quote]
אני השקעתי ! למה את לא משקיעה לי בהודעות ! ?
--
אומר לפוקיר "בסדר..תגיד אתה רוצה להילחם מולי ואולי להצטרף לצוות שלי ? " אשאל אותו בתמייה .
ואז אם הוא יסכים אומר לסקווירטל "מערבולת ! "
ואז אנסה להסתכל מיהו באמת הפוקיר הזה.
ואז אסמן לארכאוס שהצלחתי .
--
אפשר תמונה של הפוקיר לפחות ! ? אני לא אמור לנחש מי זה ..
-
[quote]לוקאס
אתם ממשיכים לטוס אל המקום בו ארכאוס נמצא ואתם חולפים על פני צל ענק.[/quote]
אני מסתכל בסביבה ונהנה מהנוף בעודי נזהר לא ליפול כדאני רואה את הצל אני מסתכל למעלה ובודק מהו, לאחר מכן אני אומר ללוגיה "מה זה המקום המוזר הזה? ולמה ארכאוס רוצה דווקא אותי? תענה לי כבר פוקימון ענקי ומעופף!" בעצבנות 'לעזאזל, למה אני הייתי צריך לבוא עם המפלצת המטופשת הזאתי במקום להתאמן עם הפוקימונים שלי, כבר הייתי יכול לפתח את בוויזל' אחשוב לעצמי "עם הארכאוס הזה כלכך חזק וחשוב למה הוא לא שיגר אותי למקום שלו מה זה הטמטום הזה?"
-
[B][COLOR=green]אין לי כל כך הרבה מה לכתוב בינתיים...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אין לי תמונות שלהם אז אני מיידעת אותך שזהו: [/COLOR][/B][URL="http://img88.imageshack.us/i/phhejukfkcvjkh.png/"][B][COLOR=green][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2424/phhejukfkcvjkh.png[/IMG][/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=green]- קונימוקו(הפעם זה פייק, לא פוקימון). "אני לא רוצה להלחם... אני רוצה להצטרף אליך בלי להלחם... בבקשה..." קונימוקו אומר לך בעצב ומסיים לכתוב מכתב נוסף שהוא שולח מטה לכד"א. אתה ולכד אותו והוא נתפס סוף סוף. אתה מוציא אותו בשמחה ואכאוס אומר לך: "אתה יכול לבחור לו שם חיבה אם בא לך." הוא לוחש לך ומייעץ לך לקרוא לו קינמון כי לדעתו זה שם חמוד.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red]לפתע, בלי כל אזהרה, הפוקימון עף ומהפך ואתה נופל וצועק: "זו הייתה תרמית!" אתה כועס ורואה אישה מוזרה על סלמנס ענק! לפתע, לפני שנגעת בקרקע, פוקימון ענק תופס אותך ואתה רואה שזהו ארכאוס! הוא תופס אותך ואומר לך: "זו תרמית של ליסה, היא רעה ומגעילה ומושכת אליה ילדים קטנים וטיפשים שמתפתים לבוא אחריה אבל אם הילדים חכמים ולא מסכימים לבוא היא גוררת אותם בכח." ארכאוס אומר לך ומעיף את ליסי, האישה בעזרת קרן על. "רציתי שתעזור לי להביס אותה סופית ולנסות לברר מידע על הפוקירים, מי הם, מה הם רוצים ממני ומה הם מתכננים נגדי?" ארכאוס אומר לך.[/COLOR][/B]
-
[quote=lipion;1035917][B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]אין לי כל כך הרבה מה לכתוב בינתיים...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אין לי תמונות שלהם אז אני מיידעת אותך שזהו: [/COLOR][/B][URL="http://img88.imageshack.us/i/phhejukfkcvjkh.png/"][B][COLOR=green][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2424/phhejukfkcvjkh.png[/IMG][/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=green]- קונימוקו(הפעם זה פייק, לא פוקימון). "אני לא רוצה להלחם... אני רוצה להצטרף אליך בלי להלחם... בבקשה..." קונימוקו אומר לך בעצב ומסיים לכתוב מכתב נוסף שהוא שולח מטה לכד"א. אתה ולכד אותו והוא נתפס סוף סוף. אתה מוציא אותו בשמחה ואכאוס אומר לך: "אתה יכול לבחור לו שם חיבה אם בא לך." הוא לוחש לך ומייעץ לך לקרוא לו קינמון כי לדעתו זה שם חמוד.[/COLOR][/B]
[/quote]
"בסדר! קינמון צא ! " אומר לו ואוציא אותו.
"תשתמש במתקפות הכי חזקות שלך אל האבנים שם ! " ואצביע על אבן שאני אמצא..אם לא אמצא אבן אצביע על האדמה היבשה .
ואז אומר לקינמון "מה כתוב פה ? " ואצביע על הכתב של הפוקירים שארכאוס הראה לי .
-
[QUOTE=lipion;1035887][B][COLOR=green][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומכין אוכל לפי מתכונים:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה לוקח את המתכון הבא:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ולבסוף למרשטומפ:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אחרי שאתה מסיים להכין את האוכל אתה מכין לעצמך מעט אורז לבן ומעט עוף.[/COLOR][/B]
[B]אני לא משקיעה יותר כל כך בהודעות, רק למי שמשקיע באמת, אני אשקיע.[/B][/QUOTE]
לי את השקעת?
-------------------
"אוקיי תצאו חברים!"אומר תוך כדי שאני אוציא את מרשטומפ, סיזור ואת גלייד ואז אגיש להם את האוכל תוך כדי שאני אומר:"בתאבון חברים!מקווה שיצא לי אוכל טעים ונהדר!אם יצא לי טעים תביאו לי את הצלחת רקה ואם אל אהבתם תעיפו את הצלחת לקיר"ואז אוכל את האוכל שלי במהירות ואחרי כול הדברים אחזיר את כולם לפוקדורים שלהם ואלך למטה כדי להתכונן לקרב שלי עם מרשטומפ נגד המאמן אש בשמחה רבה ובעידוד.