יפה מאוד אבי וליאור עברתם את "מבחן הערנות של עומר" בדיקת ערנות מכירים זה בערך אותו הדבר,לא היה אין ולא יהיה עוד 8
Printable View
יפה מאוד אבי וליאור עברתם את "מבחן הערנות של עומר" בדיקת ערנות מכירים זה בערך אותו הדבר,לא היה אין ולא יהיה עוד 8
[quote=שלמח''הם;1047851]כן עדיין לא אכלתי הכול ממה שקבלתי
עומר איך עונה 8 אם לא היתה 7?[/quote]
גם אני,
סבבה עומר :).
[quote=טום רידל;1047855]יפה מאוד אבי וליאור עברתם את "מבחן הערנות של עומר" בדיקת ערנות מכירים זה בערך אותו הדבר,לא היה אין ולא יהיה עוד 8[/quote]
היה מבחן קל
[quote=שלמח''הם;1047857]היה מבחן קל[/quote]
גם אני חושב,
שמש בחיים לא יחזור.
אני חושב שאגיב במשחק
[quote=שלמח''הם;1047870]אני חושב שאגיב במשחק[/quote]
גם אני חושב :),
סתם
איזה משעמם,
אין מה לראות בטלויזיה.
[QUOTE=The Pearl;1047871]גם אני חושב :),
סתם
איזה משעמם,
אין מה לראות בטלויזיה.[/QUOTE]
נותר לי המשך 1 לכתוב
הראיקאגה כזה האקסר. כורת לעצמו את היד באמצע הקרב. יש לו שפן בכובע, נכון? ה-shee הזה לא סתם מרפא לו את היד, נכון?
[QUOTE=LordAbizi;1047875]הראיקאגה כזה האקסר. כורת לעצמו את היד באמצע הקרב. יש לו שפן בכובע, נכון? ה-shee הזה לא סתם מרפא לו את היד, נכון?[/QUOTE]
הוא סתם מרפא לו תיד
[quote=שלמח''הם;1047876]הוא סתם מרפא לו תיד[/quote]
מה?! אז הוא באמת סתם הקריב את היד שלו?! עכשיו כבר סיקרנת אותי. אז לו אין שום תכסיס, ושני קאגאים וארבעה שומרי ראש נתונים לחסדיו של סוסנא'ו לא סימפאטי במיוחד. עכשיו אני כבר מסוקרן....
[QUOTE=LordAbizi;1047878]מה?! אז הוא באמת סתם הקריב את היד שלו?! עכשיו כבר סיקרנת אותי. אז לו אין שום תכסיס, ושני קאגאים וארבעה שומרי ראש נתונים לחסדיו של סוסנא'ו לא סימפאטי במיוחד. עכשיו אני כבר מסוקרן....[/QUOTE]
הוא הקריב את ידו כדי לא למות
חוץ מזה הוא עדין חזק אפילו בלי יד
שיי מרפא לו את היד כדי שריקאגה יוכל להמשיך להילחם בסאסקה
[quote=שלמח''הם;1047883]הוא הקריב את ידו כדי לא למות
חוץ מזה הוא עדין חזק אפילו בלי יד
שיי מרפא לו את היד כדי שריקאגה יוכל להמשיך להילחם בסאסקה[/quote]
כל זה ברור לי, אך ציפיתי שהוא יעשה "הקרבה זמנית", כלומר מקריב עכשיו את היד, אבל יש לו שפן בכובע ואז הוא יעשה סופר תכסיס ואיכשהו יצא מזה בזול. אבל ההקרבה הזמנית שלו הפכה להקרבה אמיתית, וזה לא ממש צפוי.
חזרתי, היי כולם.
אהלן אבי
מה קורה ליאור?.