-
[B][COLOR="Red"]ג''ון
ספירו וסנוראט שניהם מצליחים להתחמק מן טיפוס הסלעים של גרוטל. לאחר מכן ספירו עף לעבר גרוטל במתקפת ניקור.גרוטל לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהניקור. הניקור פוגע קצת בגרוטל. סנוראט משתמש בניב קרח על גרוטל.היא פוגעת בגרוטל עם ניב הקרח אך הפעם הוא לא קופא. קלארק אומר " גרוטל תשתמש בעלי טער עליהם ". גרוטל משתמש בעלי טער והוא מעיף הרבה עלי טער לעבר ספירו וסנוראט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה מחליט להשתמש באוניקס שילחם נגד הג'יודוד של המאמן.אוניקס יוצא לקרב.הוא מתחיל בקרב ותוקף בנזב ברזל את ג'יודוד. ג'יודוד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אליו.זנב הברזל פוגע באדמה ולא פוגע בג'יודוד.ג'יודוד יוצא מהבור שלו ומיד תוקף בגלגול. אוניקס מצליח להתחמק מן מתקפת הגלגול של ג'יודוד.ג'יודוד לא מוותר לו ומשתמש פעם נוספת בגלגול על אוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה לא נילחם נגד מאמן ומותר 2מתקפות בהמשך
--------------------------------
ליטויק נעמד בזירה ומחכה לפקודה שלך לתקוף.הוא מתחיל לתקוף בערפיח.מגנטון נכנס לתוך הערפיח ואז לא רואה כלום.ליט מנצל את זה שהוא לא רואה כלום ושולח לעברו מכת בילבול.מגנטון לא רואה כלום ולכן לא מתחמק. הבילבול פוגע במגנטון וגורם לו לבילבול.מגמנטון משתמש במכת ברק אך בשל הבילבול הוא פוגע בעצמו.מכת הברק לא מזיזה ו אך מגנטון יוצא מהבילבול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ג'ק
לאחר שספירו כבר לא מאיים עליך יותר ועל מגבי.שניכם ממשיכים ללכת לכיון העיר הראשונה במחוז 6 העיר מתכתי. אתם הולכים ולאחר 5דקות מולכם ניצב שלט. אתה קורא את השלט וכתוב עליו " דינות המוות - מקום עם הרבה חול ויש פה גם חול טובעני. גרים פה אוניקס וסטיליקיס . אז מאמנים שתעברו תיזהרו פשוט "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1073684][B][COLOR="Blue"]סטיב
אתה נכנס בין האנשים עם אקסי שלך ואז עולה על זירת הקרב.מולך מופיע [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/95.png[/IMG] האלוף סרג. סרג אומר לך" טוב אני מבין שאתה רוצה הילחם בי. טוב אין בעיה אני אלחם בך. הקרב היה 1על 1 ואסור להחליף פוקימונים. מותר להשתמש ביכולת הפוקימון שלנו. אני אלחם עם ג'יודוד." ליד סרג מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד. הפוקידע שלך אומר" יכולת שלו נקראת חוד המוות. הוא מוציא קוצים על גופו.הקוצים האלו חדים מאוד וכושהוא מתגלגל הוא ראה כמו קיפוד קטלני. ".[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי סרג'!" אומר לסרג' בביטחון "עכשיו-בוא נלחם!" ולאחר מכן אוציא את אקסיו מהפוכדור ואגיד לו:"אקסיו-השתמש בפרצוף מפחיד ואז בזעם דרקון!"
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מורה לאקסיו להיכנס לזירת הקרב.אקסיו נכנס לזירת הקרב. אקסיו מתחיל בקרב ותוקף מיד בפרצוף מפחיד את ג'יודוד.ג'יודוד מסתכל בפניו של אקסיו ומתחיל לפחד מאקסיו.אקסיו מנצל זאת שג'יודוד מפוחד ותוקף אותו בזעם דרקון חזק במיוחד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון ונפגע אך יוצא מהפנים המפחידות של אקסיו. סרג אומר " ג'יודוד גלגול ". ג'יודוד מקשיב לסרג ומיד יוצא לתקוף בגלגול את אקסיו שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ק
לאחר שספירו כבר לא מאיים עליך יותר ועל מגבי.שניכם ממשיכים ללכת לכיון העיר הראשונה במחוז 6 העיר מתכתי. אתם הולכים ולאחר 5דקות מולכם ניצב שלט. אתה קורא את השלט וכתוב עליו " דינות המוות - מקום עם הרבה חול ויש פה גם חול טובעני. גרים פה אוניקס וסטיליקיס . אז מאמנים שתעברו תיזהרו פשוט "[/quote]
"או או" אני אומר למגבי המקום הזה מסוכן אבל זה לא חשוב אני ומגבי חייבים להגיע לעיר הראשונה לפגוש את אייזן אז "יאללה מגבי בוא נכנס לדינות המוות, אני מקווה שלא נלכד בחול הטובעני"
-
[QUOTE=the New World;1072020][B][COLOR="Green"]קלמן
לאחר שאתה רואה את הפוקימון שאמא שלך הביא לך.אתה לא מבין מאיפה היא הצליחה לקבל כזה פוקימון.אתה נהיה בעצב על זה שאמכה כבר לא חייה איתך. פוינרד שמח להכיר אותך בתור המאמן החדש שלו.לאחר שהוא שומע שאתה סוכן חשאי הוא מעלה חיוך בפנים השמחות. לפתע האדמה ממתחילה לרעוד חזק מאוד.אתם נבהלים מאוד מהרעידת הזאת.לאחר כמה שניות היא נגרמת ומוכלם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/27.png[/IMG] סנדרשו. הפוקידע מתחיל לומר " סנדרו פוקימון האדמה. היכולת שלו נקראת להב גדול- להב גדול מגדילה לו את הציפורניים הקטנות שלו לגדולות מאוד. " [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי איזה יומיים,הייתי פשוט בטיול ולא היה לי מחשב...
---------------------------------------------------
"מממ... אז זה סנדרשו הא? אוקיי פוינרד,צא אליו במתקפת פנים מפחידות כדי להרתיע אותו ואז תשתמש בציפורן מתכת!" אומר לפוינרד תוך התבוננות בסנדרשו שיצא מהאדמה.
-
[QUOTE=the New World;1073940][B][COLOR="Red"]ג''ון
ספירו וסנוראט שניהם מצליחים להתחמק מן טיפוס הסלעים של גרוטל. לאחר מכן ספירו עף לעבר גרוטל במתקפת ניקור.גרוטל לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהניקור. הניקור פוגע קצת בגרוטל. סנוראט משתמש בניב קרח על גרוטל.היא פוגעת בגרוטל עם ניב הקרח אך הפעם הוא לא קופא. קלארק אומר " גרוטל תשתמש בעלי טער עליהם ". גרוטל משתמש בעלי טער והוא מעיף הרבה עלי טער לעבר ספירו וסנוראט.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"סנוראט תשתמשי בניב קרח כדי להקפיא את העלי תער ואז תדחפי את גרוטל בדחיפה! ואתה ספירו תשתמש בניקור לעבר גרוטל!" אגיד לסנוראט ולספירו.
-
[quote=the New World;1073940]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה לא נילחם נגד מאמן ומותר 2מתקפות בהמשך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]--------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליטויק נעמד בזירה ומחכה לפקודה שלך לתקוף.הוא מתחיל לתקוף בערפיח.מגנטון נכנס לתוך הערפיח ואז לא רואה כלום.ליט מנצל את זה שהוא לא רואה כלום ושולח לעברו מכת בילבול.מגנטון לא רואה כלום ולכן לא מתחמק. הבילבול פוגע במגנטון וגורם לו לבילבול.מגמנטון משתמש במכת ברק אך בשל הבילבול הוא פוגע בעצמו.מכת הברק לא מזיזה ו אך מגנטון יוצא מהבילבול.[/COLOR][/B]
[/quote]
"ליטוויק תשתמש בגחלת! לאחר מכן תשתמש שוב בגחלת!" אומ ר לליטוויק ואחשוב 'הוא ינצח אותו עם גחלת בשל יתרו הסוגים'
-
[QUOTE=the New World;1073954][B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מורה לאקסיו להיכנס לזירת הקרב.אקסיו נכנס לזירת הקרב. אקסיו מתחיל בקרב ותוקף מיד בפרצוף מפחיד את ג'יודוד.ג'יודוד מסתכל בפניו של אקסיו ומתחיל לפחד מאקסיו.אקסיו מנצל זאת שג'יודוד מפוחד ותוקף אותו בזעם דרקון חזק במיוחד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון ונפגע אך יוצא מהפנים המפחידות של אקסיו. סרג אומר " ג'יודוד גלגול ". ג'יודוד מקשיב לסרג ומיד יוצא לתקוף בגלגול את אקסיו שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אקסיו-במהירות!" אומר לאקסיו "תשתמש בזעם דרקון על אקסיו כל עוד הוא מתגלגל לעברך ולאחר מכן תשתמש בשריטה!" ולאחר מכן אחשוב לעצמי:'אני מקווה שאני אנצח בקרב הזה..' בחשש.
-
[QUOTE=the New World;1073051][B][COLOR="Green"]בר
אאתה מודה לפרופסור קוא על החפצים שהוא נתן לך ועל המידע שהוא נתן לך. לאחר מכן אתה יוצא מן המעבדה שלו עם מיס שלך. אתה מחליט לאמן קצת את מיס שלך. אתה מתחיל ללכת בסביבת המעבדה אחר חיפוש פוקימונים שמיס יוכל להילחם נגדם. באופק אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/21.png[/IMG] ספירו. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מיס קדימה חבר בוא נלך עליו אתה הרבה יותר חזק ממנו קדימה בוא נתחיל תשתמש בבילבול עליו ההפתעה בידנו הוא לא יוכל להתחמק, קדימה צא ואז שהוא מבולבל תשתמש בצוות כפול שיכפיל את הבלבול צוות כפול מאוד מבלבל אז עם הבלבול יצא שילוב מעולה" איגד למיס.
-
[QUOTE=the New World;1073940][[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה מחליט להשתמש באוניקס שילחם נגד הג'יודוד של המאמן.אוניקס יוצא לקרב.הוא מתחיל בקרב ותוקף בנזב ברזל את ג'יודוד. ג'יודוד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אליו.זנב הברזל פוגע באדמה ולא פוגע בג'יודוד.ג'יודוד יוצא מהבור שלו ומיד תוקף בגלגול. אוניקס מצליח להתחמק מן מתקפת הגלגול של ג'יודוד.ג'יודוד לא מוותר לו ומשתמש פעם נוספת בגלגול על אוניקס.[/COLOR][/B]
][/B][/QUOTE]
"אוניקס תתרכז!" אני צועק לאוניקס, "ברגע שג'יודוד קרוב אליך, תשתמש בזנב ברזל ותעיף את אותו כמו מחבט וכודר בייסבול!" אני צועק לאוניקס ומקווה שידע למצוא את הרגע הנכון לעשות את המהלך.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה קורא לאוניקס להתרכז בג'יודוד שמתגלגל לעברו. אוניקס משתמש בזנב ברזל ומחכה לרגע המתאים בלחבוט עם זנבו. הוא מוצא את הרגע המתאים וחובט בג'יודוד עם זנב הברזל שלו.זנב הברזל של אונייקס חזק מאוד שהוא מעיף הרחק הרחק את ג'יודוד.נמאמן אומר לך " הקרב נגמר ניצחון טכני לך .אז ביי אני הולך למצוא את הג'יודוד האבוד שלי שאוניקס שלך העיף לי ". המאמן מתחיל לרוץ לכיון שג'יודוד עף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
מיס משתמש ביללבול על הספירו.הספירו לא מצליח להתחמק מהבילבול של מיס.הבילבול פוגע בבספירו וגורם לו להיות מבולבול מאוד. מיס משתמש בצוות כפול. הוא משכפל את עצמו 7 ואז זז במקום כדי לבלבל עוד יותר את ספירו המבולבל.ספירו רואה זאת ומתבלבל עוד יותר. ספירו תוקף בניקור אך הוא פוגע בעצמו עם מתקפת הניקור שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אקסיו משתמש בזעם דרקון על הג'יודוד שמתגלגל לעברו. זעם דרקון יוצא מהפה של אקסיו ועף לעבהר ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של אקסיו ונפגע די קשה.אקסיו מתחיל לרוץ לעבר ג'יודוד. כשהוא קרוב לג'יודוד הוא משתמש עליו בשריטה. השריטה פוגעת בג'יודוד אך לא ממש משפיעה עליו. ג'יודוד משתמש במכת חול על אקסיו. הוא מתחיל להעיף חול על אקסיו שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]קודאק
ליט משתמש בגחלת על מגנטון. מגנטון לא מצליח להתחמק מן הגחלת של ליט ונפגע מימנה קשה.ליט שוב משתמש בגחלת על מגנטון.גחלת יוצאת מהפה של ליט לעבר מגנטון.מגנטון זז במהירות ומצליח להתחמק הפעם מהגחלת של ליט. לאחר מכן מגנטון משתמש במכת ברק על ליט. ברק צץ מן תקרת החדר והוא עף ישירות לליט.נראה שליט עומד להיפגע מזה קשה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט משמשת בניב קרח על עלי הטער של גרוטל. ניב הקרח שלה מקפיא את כול עלי הער שלו לקובויות קרח.סנוראט רצה לעבר גרוטל ומשתמת עליו בדחיפה לפתע עשבים יוצאים מהחול ועוטפים את גרוטל. קלארק אומר לך " תכיר את היכולת של גרוטל. מגן עשב. זה מאפשר לו להגן על עצמו מתקפות היריב והוא יכול להכין עתק מזה ". מגן עשב יורד מימנו וספירו פוגע בגרוטל בניקור חזק מאוד.גרוטל מעיף כדור אנרגיה לעבר ספירו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]קלמן
פוינרד משתמש בפנים מפחידות כדי להפחיד את סנדרשו. סנדרשו מסתכל בפניו של פוינרד ומתחיל לפחד מימנו.סנדרשו בגלל הפחד לא זז במקומו רק פוחד.פוינרד מנצל זאת שסנדרשו לא יכול להתחמק מן המתקפות שלו. פוינרד רץ לעבר סנדרשו המפוחד ותוקף אותו בציפורן מתכת.ציפורן המתכת פוגעת קשה בסנדרשו וגורמת לו לצאת מהפחד.סנדרשו הופך לכדור ומשתמש בגלגול על פוינרד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]ג'ק
אתה ומגבי נכנסים לאזור דינות המוות. לאחר הליכה קצרה בדינות המוות אתה מרגיש שאתה שוקע.אתה רואה שאתה לכוד בחול טובעני.מגבי מנסה להציל ותך אך לא מצליח.מגבי משתמש בגחלת על החול.הגחלת מרתיעה את החול ואז אתה מצליח לצאת מהחול טובעני.באופק אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG] אוניקס שמתקרב אלכם .הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1074279][B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט משמשת בניב קרח על עלי הטער של גרוטל. ניב הקרח שלה מקפיא את כול עלי הער שלו לקובויות קרח.סנוראט רצה לעבר גרוטל ומשתמת עליו בדחיפה לפתע עשבים יוצאים מהחול ועוטפים את גרוטל. קלארק אומר לך " תכיר את היכולת של גרוטל. מגן עשב. זה מאפשר לו להגן על עצמו מתקפות היריב והוא יכול להכין עתק מזה ". מגן עשב יורד מימנו וספירו פוגע בגרוטל בניקור חזק מאוד.גרוטל מעיף כדור אנרגיה לעבר ספירו..[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"ספירו תשתמש בסופה כדי לנפץ את הכדור אנרגיה! ולאחר מכן תשתמש בכנף ברזל לעבר גרוטל!" אגיד לספירו
ואז אפנה על סנוראט ואגיד לה: "סנוראט תשתמשי בניב קרח במהירות על גרוטל!"
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ספירו משתמש בסופה על כדור האנרגיה שעף לעברו.הסופה פוגעת בכדור האנרגיה ומשמידה את כדור האנרגיה.ספירו עף לעבר רוטל ומשתמש עליו בכנף ברזל. גרוטל לא מצליח להתחמק מן כנף הברזל של ספירו ונפגע קשה.סנוראט משתמשת בניב קרח על גרוטל. גרוטל לא מצליח להתחמק ונקפא.לאחר כמה שניות גרוטל משתחר מהקרח אך מתעלף. אומר לך" אם תפנה ימינה ותלך תגיע לדרך עיקוף הדינות האלו אבל במלא במס' מטרים תגיע כבר לעיר מתכתי אזז אין לך טעם לכת בדרך עיקוף". קלארק מחזיר את גרוטל לקלף התפיסה שלו והולך מהמקום.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1074300][B][COLOR="Red"]ג'ון
ספירו משתמש בסופה על כדור האנרגיה שעף לעברו.הסופה פוגעת בכדור האנרגיה ומשמידה את כדור האנרגיה.ספירו עף לעבר רוטל ומשתמש עליו בכנף ברזל. גרוטל לא מצליח להתחמק מן כנף הברזל של ספירו ונפגע קשה.סנוראט משתמשת בניב קרח על גרוטל. גרוטל לא מצליח להתחמק ונקפא.לאחר כמה שניות גרוטל משתחר מהקרח אך מתעלף. אומר לך" אם תפנה ימינה ותלך תגיע לדרך עיקוף הדינות האלו אבל במלא במס' מטרים תגיע כבר לעיר מתכתי אזז אין לך טעם לכת בדרך עיקוף". קלארק מחזיר את גרוטל לקלף התפיסה שלו והולך מהמקום.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה." אגיד לקלארק ואז ארפא את הפוקימונים שלי, אחזיר את ספירו לקלף ואז אמשיך עם סנוראט לעיר הבאה כדי לפגוש את מי שאני צריך לפגוש.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מודה לקאלארק על המידע שהוא נתן לך.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את ספירו ואת סנוראט מהפציעות שלהם. אתה מחזיר את הפוקידע לכיס ואת ספירו אתה מחזיר לקלף שלך.אתה משיך ללכת בדינות המוות עם סנוראט שלך לעבר העיר מתכתי.לאחר הליכה קצרה מאוד אתה יוצא משטח דינות המוות ומגיע לעיר מתכתי עם סנוראט שלך.אתה נכנס לעיר מתכתי עם סנוראט ומשיך לכת עד שתפגוש את מי שאתה צריך .לאחר חיפוש קל אתה מוצא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] אייזיק .אייזיק אומר לך " שלום ילד מי שלח אותך לפגוש אותי ?"[/COLOR][/B]