-
[quote=Kayoger;1084575]
[COLOR=Navy][B][U]ניב:[/U][/B]
[/COLOR] [COLOR=Navy]מיאו שמח מאוד מהרעיון וגם את אייפום הוא תוקף בהפתע ומפיל אותו מהעץ.
[/COLOR] [COLOR=Navy]אייפום לא נשאר חייב ומשתמש באגרוף ממוקד שמעיף את מיאו.
[/COLOR] [COLOR=Navy]אייפום רץ לכיוון מיאו ואתה רואה שהזנב שלו נהיה צהוב וממנו עפים המון כוכבים ונזכר שלמכה קוראים מהירות.הכוכבים עפים לכיוון מיאו שמחכה להוראות נוספות.
[/COLOR] [COLOR=#ff0000][COLOR=#000080][COLOR=Navy]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"מיאו מהר התחמק, קפות למעלה, העזר בזנבך!" אפקוד עליו בהחלטה מהירה.
לאחר מכן אומר לו בחיוך קטן "השתמש בנשיכה, נשוך את זנבו בכוח רב! טלטל ונער אותו ואז השלך אותו על גזע עץ!"
"קדימה מיאו, אתה מסוגל אני בוטח בך!" אעודד אותו...
-
[B][U][COLOR=red]תומר:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff0000]קקניאה משגר טיל סיכות שמריל שני מטר ונוצר פיצוץ,שני הפוקימונים עפים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]קקניאה רוצה להשתמש בשאיבה אבל מריל רחוק מידי אז קקניאה רץ ומשתמש באגרוף ממוקד אבל אתה רואה שאיריס מחייכת אתה שואל אותה למה "למה?בגלל שנפלת למכודת שלי"היא אומרת "מריל תשתמש בגלישה"היא מצווה על מריל שעולה על גל גדול וסוחף את קקניאה ומטיח אותו בקיר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]קקניאה מעולף."קקניאה לא יכול להלחם יותר!מריל מנצח!"אומר השופט "מי הפוקימון הבא שלך?" שאולת אותך איריס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR=navy]ניב:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#000080]מיאו קוץ גבוה ממש ומפתיע אותך ואת אייפום.אייפום שעדיין עמום חוטף נגיסה ממיאו שמעיף אותו על העץ.[/COLOR]
[COLOR=#000080]מיאו החליט עד דעת עצמו והשתמש בכפות זעם על אייפום וגרם לו להתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1084686][B][U][COLOR=red]תומר:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff0000]קקניאה משגר טיל סיכות שמריל שני מטר ונוצר פיצוץ,שני הפוקימונים עפים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]קקניאה רוצה להשתמש בשאיבה אבל מריל רחוק מידי אז קקניאה רץ ומשתמש באגרוף ממוקד אבל אתה רואה שאיריס מחייכת אתה שואל אותה למה "למה?בגלל שנפלת למכודת שלי"היא אומרת "מריל תשתמש בגלישה"היא מצווה על מריל שעולה על גל גדול וסוחף את קקניאה ומטיח אותו בקיר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]קקניאה מעולף."קקניאה לא יכול להלחם יותר!מריל מנצח!"אומר השופט "מי הפוקימון הבא שלך?" שאולת אותך איריס.[/COLOR]
[/QUOTE]
[I][SPOILER]תראה עשב יותר חזק מי מים וזה לא הגיוני אחרי מתקפה אחת הוא מעולף!
זה פשוט לא הגיוני! אתה לא יודע מה חזק על מי ומי חלש על מי? אם לא אז המצב שלך חמור...[/SPOILER][/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אחזיר את קקניאה, מבואס תוך כדי שאני שולף את הפוקדור של מארקרוו ואומר לאיריס: "עוד תראי" ואז אוציא מהפוקדור שלו.
"מארקרוו תשלח כדור צל לעבר מריל ומתי שהיא מתחמקת תתקוף בניקור!" אפקוד על מארקרוו ישר אחרי שהוא יצא מהפוקדור שלו.
-
[QUOTE=Kayoger;1084481][B][U][COLOR=green]דין:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#008000]בזמן שאתה חושב לעצמך אתה רואה שלט ובו רשום "[B]ברוך הבא לעיר ניוטיק[/B]".[/COLOR]
[COLOR=#008000]אתה נכנס ורואה מגוון פעילויות רב כגון:קרבות 1VS1 ו-2VS2.[/COLOR]
[COLOR=#008000]בנוסף יש חנות קטנה והמון חנויות בגדים מסביב ובראשן נמצא המכון של איריס.[/COLOR]
[COLOR=#008000]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''אני מוציא את צימצאמר מחוץ לפוכדור
ושואל אותו רוצה לצרף חבר חדש לצוות
ולהכנס לתחרויות האחד על אחד ולהלחם לבד
בחירה שלך
אם אתה רוצה אחד על אחד שתמש בחפירה
ואם אתה רוצה לצרף חבר חדש לצוות אז תשתמש בלהביור על העץ ''
-
[COLOR=#ff0000][spoiler]זו מנהיגת מכון,למנהיגי מכון יש פוקימונים מאומנים היטב לכן החולשות פחות מפריעות להם והם גם יותר חזקים מפוקימונים של מאמנים רגילים [/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]--------------------------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מורקרו יוצא ומשתמש בכדור צל ומנצל את תשישותו של מירל ופוגע בו בדיוק![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מיד לאחר מכן מורקרו משתמש בניקור ומעלף את מריל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כל הכבוד לך!"אומרת לך איריס "עכשיו הפוקימון החזק שלי!"היא אומרת ומוציא פוקימון הנרא כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/501.png[/IMG] "בבקשה תכיר את האושווט שלי!"היא אומרת "אושווט תשתמש בזריקת צדף!"היא אומרת ואושווט זורק צדף לעבר מורקרו.[/COLOR]
[B][U][COLOR=green]דין:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#008000]צ'ימצא'אר מסתכל עליך ועושה מבט של חושב.לפתעאתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לחפור ומופיע ליד ילד שנראה כך: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] .[/COLOR]
[COLOR=#008000]מזה אתה מבין שהוא רוצה להלחם מולו.[/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1084766][B][U][COLOR=red]
[COLOR=#008000]צ'ימצא'אר מסתכל עליך ועושה מבט של חושב.לפתעאתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לחפור ומופיע ליד ילד שנראה כך: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] .[/COLOR]
[COLOR=#008000]מזה אתה מבין שהוא רוצה להלחם מולו.[/COLOR]
[COLOR=#008000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
טוב צימצאר זה ההחלטה שלך !''
היי ילד רוצה קרב אחד על אחד ''
-
[COLOR=#008000]הילד מסתובב ואומר לך "בטח אני אשמח לקרב,דרך אגב קוראים לי סטיב!"הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#008000]"מכיוון שאתה התגרת אותי אני אתחיל!"הוא אומר "פיקאצ'ו אני בוחר בך!" ויוצא מהפוקדור פוקימון הדומה במבנהו לעכבר הנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/25.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#008000]"פיקאצ'ו מכת ברק על צ'ימצ'אר!"סטיב אומר ליקאצ'ו שמשחרר מכה אדירה לכיוונו של צ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=#008000]מה תעשה? [/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1084780][B][U][COLOR=green]דין:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#008000]הילד מסתובב ואומר לך "בטח אני אשמח לקרב,דרך אגב קוראים לי סטיב!"הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#008000]"מכיוון שאתה התגרת אותי אני אתחיל!"הוא אומר "פיקאצ'ו אני בוחר בך!" ויוצא מהפוקדור פוקימון הדומה במבנהו לעכבר הנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/25.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#008000]"פיקאצ'ו מכת ברק על צ'ימצ'אר!"סטיב אומר ליקאצ'ו שמשחרר מכה אדירה לכיוונו של צ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=#008000]מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
''צימצאמר חפירה עכשיו !!!
תפתיעה אותו עם גלגול להבות כמו בקרב עם רטטה
ואז תחזור לאדמה ''
-
[QUOTE=Kayoger;1084766][B][U][COLOR=red]תומר:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff0000][spoiler]זו מנהיגת מכון,למנהיגי מכון יש פוקימונים מאומנים היטב לכן החולשות פחות מפריעות להם והם גם יותר חזקים מפוקימונים של מאמנים רגילים [/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]--------------------------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מורקרו יוצא ומשתמש בכדור צל ומנצל את תשישותו של מירל ופוגע בו בדיוק![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מיד לאחר מכן מורקרו משתמש בניקור ומעלף את מריל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כל הכבוד לך!"אומרת לך איריס "עכשיו הפוקימון החזק שלי!"היא אומרת ומוציא פוקימון הנרא כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/501.png[/IMG] "בבקשה תכיר את האושווט שלי!"היא אומרת "אושווט תשתמש בזריקת צדף!"היא אומרת ואושווט זורק צדף לעבר מורקרו.[/COLOR]
[/QUOTE]
"תתחמק מארקרוו ואז תשלח כדור צל! ולאחר מכן תשתמש בניקור!" אגיד למארקרוו בנחישות "אם אני מנצח עכשיו אני מקבל תג?!" אוסיף קצת בכעס.
-
[COLOR=#008000]צ'ימצא'ר משתמש בחפירה אבל סטיב אבין מה אתה הולך לעשות ואמר לפיקאצ'ו להשתמש במכת ברק לבור וזה מה שהעיף את צ'ימצ'אר לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#008000]אתה רואה שהזנב של פיקאצ'ו הפך לברזל והוא קופץ לפגוע בצ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]תומר:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כן אתה מקבל תג!"צועקת לך איריס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מורקרו מתחמק מזריקת הצדף של אושווט ושלוח אליו כדור צל, אושווט מתחמק אבל הניקור של מורקרו פוגע בו חזק ומעיף אותו "אושווט תשתמש בגלישה!"צועקת איריס ואושווט עולה על גל ענק שטס לכיוונו של מורקרו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה? [/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1084841][COLOR=red][B][U]תומר:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כן אתה מקבל תג!"צועקת לך איריס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מורקרו מתחמק מזריקת הצדף של אושווט ושלוח אליו כדור צל, אושווט מתחמק אבל הניקור של מורקרו פוגע בו חזק ומעיף אותו "אושווט תשתמש בגלישה!"צועקת איריס ואושווט עולה על גל ענק שטס לכיוונו של מורקרו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
אני אצביע על אושווט ואגיד: "מארקרוו תשתמש בכדור צל על הגל שאושווט רוכב עליו ואז שהוא נופל תנקר אותו בניקור, עכשיו!"
-
[QUOTE=Kayoger;1084841][B][U][COLOR=green]דין:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#008000]צ'ימצא'ר משתמש בחפירה אבל סטיב אבין מה אתה הולך לעשות ואמר לפיקאצ'ו להשתמש במכת ברק לבור וזה מה שהעיף את צ'ימצ'אר לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#008000]אתה רואה שהזנב של פיקאצ'ו הפך לברזל והוא קופץ לפגוע בצ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
''צימצאמר מהר להביור
ואז גלגול להבות על פיקאצו''
-
[quote=Kayoger;1084481][B][U][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#008080]אתה מודה לשון והולך בעודך מתרגש מעצם העובדה שבעתיד יהיה לך חבר נוסף לצוות.[/COLOR]
[COLOR=#008080]לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה את מרכז הפוקימונים של העיר ניוטיק וגם בקצה של חנויות רבות אאת המכון של איריס.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"וואו הנה המכון הראשון,אני ילך לרפא את הפוקימונים שלי ואז אני ילך להלחם בה"
אגיד בחיוך וארוץ למרכז הפוקימונים
-
[COLOR=#ff0000]מורקרו עושה בדיוק מה שאמרת וגורם לאושווט ליפול ומיד מתחיל לנקר אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אושווט מנסה להתחמק ופוגע במורקרו עם הצדף שלו.מורקרו שמתעצבן משתמש במכה מוזרה בצבע שחור סגלגל שנראת כמו ספירלות מחוברות ומעיף את אושווט אושווט לתקרה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אושווט נוחת מעולף.השופט מכריז "אושווט לא יכול להלחם,מורקרו מנצח!תומר מנצח!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שמח מאוד ומחבק את מורקרו ולידך נעמדת איריס "מזל טוב הנה תג הטיפה!" היא אומרת ומגישה לך את התג הזה:[IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/img/Cascade.gif[/IMG][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]מזל טוב!זכית בטג הראשון ומורקרו למד דופק אפל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=#008000]צ'ימצ'אר מתעושש מהר ומעיף את פיקאצ'ו עם להביור.[/COLOR]
[COLOR=#008000]מיד לאחר מכאן צ'ימצ'אר שוב משתמש בגלגל להבה ופוגע בפיקאצ'ו ומעיף אותו על אחד מעמודי הרחוב.[/COLOR]
[COLOR=#008000]פיקאצ'ו מעולף "אוי לא פיקאצ'ו!" צועק סטיב.[/COLOR]
[COLOR=#008000]"טוב נו,פעם הבאה ננצח"אומר סטיב "תודה על קרב טוב!"[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#008080]אתה רץ לכיוון מרכז הפוקימונים ומרפא את פוקימוניך.[/COLOR]
[COLOR=#008080]אתה מספר להם שמצאת את המכון והם מתרגשים מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#008080]עכשיו אתה ניגש למכון ורואה את המנהיגה יוצאת ואומרת לך "אם באת לקרב מכון אני אבקש ממך לדחות אותו כי עליי לטפל בפוקימונים שלי" והולכת.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B]
-
[QUOTE=Kayoger;1084935][B][U][COLOR=red][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff0000]
[COLOR=#008000]צ'ימצ'אר מתעושש מהר ומעיף את פיקאצ'ו עם להביור.[/COLOR]
[COLOR=#008000]מיד לאחר מכאן צ'ימצ'אר שוב משתמש בגלגל להבה ופוגע בפיקאצ'ו ומעיף אותו על אחד מעמודי הרחוב.[/COLOR]
[COLOR=#008000]פיקאצ'ו מעולף "אוי לא פיקאצ'ו!" צועק סטיב.[/COLOR]
[COLOR=#008000]"טוב נו,פעם הבאה ננצח"אומר סטיב "תודה על קרב טוב!"[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[
[B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
''טוב צימצאר אני חושב שאולי כן כדאי להוסיף לך חבר חדש לצוות
בכול זות ראיתי שהמכת ברק פגעה בך
ולכן כדי שיהיה מישהו בתור גיבוי''