-
[quote=LordAbizi;1117360]דניס
אתה נוקש על הדלת, והיא נפתחת על ידי איש הלבוש בגלימות ירוקות, ואתה מזהה אותו כמכשף ג'וטרמי.
"שלום לך, כיצד אוכל לעזור לך?" הוא שואל.[/quote]
"באתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אומר מעט בהתרגשות ואחשוב 'הייתי שמח לאיזה פוקימון חזק, אני מקווה שלא איחרתי'
-
[QUOTE=LordAbizi;1117360]
מייק
אתה זורק את הפוקרשת, שפוגעת בספירו... ושום דבר לא קורה. (אין זורקים פוקרשתות!) אתה מסיג את נידוראן, וספירו רואה בזה הזדמנות לברוח. הוא מתחיל להתרחק באיטיות ממך.[/QUOTE]
אני לוקח את הפוקרשת, פותח אותה, ומכוון אותה אל ספירו כדי שהוא ייתפס. אם זה לא הולך אני מורה לנידוראן להשתמש על ספירו בבעיטה כפולה ואז נשיכה
-
[QUOTE=LordAbizi;1116919]דוד
רשום. מיד אוסיף אותך. התחלה:
יום ראשון.
אתה פתאום מקבל מודעות עצמית בערך בצהרי היום בביתך בפלאטיום. אין לך מושג מה עשית עד עכשיו, אבל זה בסדר כי עכשיו אתה כבר מודע לעצמך. (ככה אני שומר על בו זמניות הזמן בין השחקנים).
[/QUOTE]
אני מגרד מאחורי ראשי, לא חושב יותר מידי. קם, ובסוג של אינסטינקט יוצא מביתי ופונה לכישופיה עיר, במטרה לקבל את הפוקימון הראשון שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1117360]
לי
אתה עוטף את מגבי חזרה בפוקרשת ועוזב את הסנטרט לנפשו. אתה מתקדם בדרך הראשית, אך היא די ריקה. שתי הערים בארק וצ'רלוגם קטנות, ולכן מעט אנשים יטיילו ביניהן.
.[/QUOTE]
אני נכנס במהירות לעיר בארק ובעיר בארק אחפש דבר מענין כול שהוא לעשות.אחפש גם מאמנים שירצו להילחם הגדי בעיר.
-
דניס
"אה.. לשם כך עליך לראות את רב המכשפים אלבוס. אוביל אותך אליו" הוא אומר, מסתובב, ופונה פנימה אל תוך הכישופייה.
מייק
למה הכוונה ב-"מכוון"? קרא שוב את הוראות השימוש בפוקרשת!
--
אתה פותח את הפוקרשת ומצביע איתה לעבר ספירו. ספירו מבחין בכך ומנסה להתרחק עוד, אבל אז נידוראן רץ אליו ובועט בספירו ונושך אותו.
דוד
אני אתאר כעת בפירוט כיצד הגעת לכישופייה, כדי שתוכל לחזור על זה בעתיד בעצמך. ראה גם מידע בהודעה השלישית.
--
אתה יוצא מביתך, ומתחיל ללכת ברחובות פלאטיום הקטנים עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית. אתה מוצא את השלט שעליו יש שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני - הסמל של הכישוף. אתה הולך בעקבות הסמל עד שאתה מגיע למבנה שעליו גם יש את הסמלים האלו.
לי
קראת את המידע בהודעה השלישית? אסור לקיים קרבות פוקימונים ברחובות!
--
אתה חוזר חזרה לכיכר המרכזית של בארק. אתה מוצא שיש שם סמלים של:
אציל מקומי, משמר העיר, שוק, מספר פונדקים \ מסבאות, כישופייה, ויציאה מן העיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1118644]
קראת את המידע בהודעה השלישית? אסור לקיים קרבות פוקימונים ברחובות!
--
אתה חוזר חזרה לכיכר המרכזית של בארק. אתה מוצא שיש שם סמלים של:
אציל מקומי, משמר העיר, שוק, מספר פונדקים \ מסבאות, כישופייה, ויציאה מן העיר.[/QUOTE]
עכשיו כן
-------------------------------------------------------------------------
אני מחליט ללכת לשוק.אני מתחיל ללכת לכיון שסמל של השוק מראה כדי שאוכל ללכת בדרך הנכונה
-
[QUOTE=LordAbizi;1118644]
מייק
למה הכוונה ב-"מכוון"? קרא שוב את הוראות השימוש בפוקרשת!
--
אתה פותח את הפוקרשת ומצביע איתה לעבר ספירו. ספירו מבחין בכך ומנסה להתרחק עוד, אבל אז נידוראן רץ אליו ובועט בספירו ונושך אותו.
[/QUOTE]
"מעולה נידוראן! עכשיו בוא נתפוס אותו." אני אומר, פותח את הפוקרשת, ורץ אל ספירו כדי לעטוף אותו וללכוד אותו.
-
[quote=LordAbizi;1118644]דניס
"אה.. לשם כך עליך לראות את רב המכשפים אלבוס. אוביל אותך אליו" הוא אומר, מסתובב, ופונה פנימה אל תוך הכישופייה.[/quote]
אלך אחריו בהתרגשות, אסתכל סביב בסקרנות כדי לראות סוף סוף את הכישופייה מבפנים
-
[quote]
דוד
אני אתאר כעת בפירוט כיצד הגעת לכישופייה, כדי שתוכל לחזור על זה בעתיד בעצמך. ראה גם מידע בהודעה השלישית.
--
אתה יוצא מביתך, ומתחיל ללכת ברחובות פלאטיום הקטנים עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית. אתה מוצא את השלט שעליו יש שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני - הסמל של הכישוף. אתה הולך בעקבות הסמל עד שאתה מגיע למבנה שעליו גם יש את הסמלים האלו[/quote]
פתרתי בעייה אחת, מקווה שלא תקרה שוב. אבל לא הצלחתי לצטט אז העתקתי
---
אני מגרד שוב מאחורי ראשי בשעמום מה 'לכאן הייתי אמור להגיע, נכון?' אני חושב ונכנס פנימה. אני מסתכל לצדדים, פונה לאחד האנשים בכישופיה ושואל אותו בנימוס "אדוני, היכן נמצא המכשף אוקוס?" אני מסתכל עליו בציפייה לתשובה.
-
לי
שכחתי משהו שיש בעיר, יש שם גם בית תפילה ("כנסייה")
--
השוק, כרגיל, נמצא בכיכר העיר, ככה שאתה נמצא בתוכו. אתה מסתכל סביב, ורואה המןו דוכנים שמקיפים את כיכר העיר, והמון אנשים מסתובבים שם. אתה רואה גם כמה אנשי משמר העיר שמשגיחים על הפעילות. לא אומר לך מה בדיוק יש, כי זה יותר מדי עבודה, אבל אם תרצה לחפש משהו אני אחליט אם אתה מוצא או לא.
מייק
סוף סוף.
--
אתה רץ אל ספירו המפוחד, עוטף אותו בפוקרשת וסוגר אותה. הקסם (שנבדל עשרות מונים מדברי הכפירה עליהם אתה מדבר על הנו"ד, אבל בוא נתעלם מזה) מתחיל לפעול, וספירו מתחיל להתכווץ בתוך הפוקרשת. ספירו נאבק בפוקרשת, אך הפוקרשת חזקה יותר ומכניעה אותו. ספירו נלכד, יעודכן מיד.
דניס
אתה עוקב אחריו בתוך הכישופייה. לצערך אינך רואה הרבה, שכן הכישופייה חשוכה ברובה, ואור יוצא רק מלפידים שנמצאים בקירות. לבסוף אתם מגיעים אל כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. עליו יושב מכשף נוסף בגילמות ירוקות רבות. המכשף שהוביל אותך אומר:
"האיש הזה מעוניין לקבל פוקימון, אדוני רב המכשפים"
"אהה... זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" שואל רב המכשפים אלבוס.
דוד
בסדר
--
אתה נכנס פנימה, עובר מרחק מה בכישופייה החשוכה שמוארת רק באמצעות לפידים, ונתקל במכשף. אתה אומר לו מה שרצית.
"אוביל אותך אליו. אך לא היית צריך להכנס סתם ככה לכישופייה. אין דבר. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו.
[b]אגב, אני מוסיף עכשיו חוק לחוקים בהודעה 3. החוק הזה תקף מעכשיו, אז אם עברתם עליו קודם זה לא נורא:
2. [/b]הכניסה והשיטוט בכישופייה אסור בתכלית האיסור. תמיד יש ללכת בכישופייה בליווי מכשף.
-
[quote=LordAbizi;1119862]דניס
אתה עוקב אחריו בתוך הכישופייה. לצערך אינך רואה הרבה, שכן הכישופייה חשוכה ברובה, ואור יוצא רק מלפידים שנמצאים בקירות. לבסוף אתם מגיעים אל כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. עליו יושב מכשף נוסף בגילמות ירוקות רבות. המכשף שהוביל אותך אומר:
"האיש הזה מעוניין לקבל פוקימון, אדוני רב המכשפים"
"אהה... זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" שואל רב המכשפים אלבוס.[/quote]
"אמממ..." אגיד לעצמי "פוקימון אש! אהה... לא בעצם אדמה... אולי לארביטר?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1119862]לי
שכחתי משהו שיש בעיר, יש שם גם בית תפילה ("כנסייה")
--
השוק, כרגיל, נמצא בכיכר העיר, ככה שאתה נמצא בתוכו. אתה מסתכל סביב, ורואה המןו דוכנים שמקיפים את כיכר העיר, והמון אנשים מסתובבים שם. אתה רואה גם כמה אנשי משמר העיר שמשגיחים על הפעילות. לא אומר לך מה בדיוק יש, כי זה יותר מדי עבודה, אבל אם תרצה לחפש משהו אני אחליט אם אתה מוצא או לא.
[/QUOTE]
אני אתחיל לחפש בין הדוכנים נוגדים להרעלה למקרה שאחד הפוקימונים שלי יורעל
-
[QUOTE=LordAbizi;1119862]
דוד
בסדר
--
אתה נכנס פנימה, עובר מרחק מה בכישופייה החשוכה שמוארת רק באמצעות לפידים, ונתקל במכשף. אתה אומר לו מה שרצית.
"אוביל אותך אליו. אך לא היית צריך להכנס סתם ככה לכישופייה. אין דבר. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו.
[b]אגב, אני מוסיף עכשיו חוק לחוקים בהודעה 3. החוק הזה תקף מעכשיו, אז אם עברתם עליו קודם זה לא נורא:
2. [/b]הכניסה והשיטוט בכישופייה אסור בתכלית האיסור. תמיד יש ללכת בכישופייה בליווי מכשף.[/QUOTE]
אני הולך אחריו בעוורון חושים קל, לא מבין ממש לאן אני הולך ומה קורה מצדדי. "למה כ"כ מסוכן להכנס לכישופיה לבד? מה כבר יש פה?" אני שואל את זה שמוביל אותי.
-
דניס
"האם זו החלטתך הסופית? אי אפשר להתחרט לאחר הבחירה." הוא אומר נוכח חוסר ההחלטה שלך.
לי
אתה מחפש ושואל את בעלי הדוכנים עד שאחד מהם אומר לך שיש לו. הנוגדן עצמו הוא בקבוק קטן. הוא מסביר לך שהנוגדן יכול לבטל עולות של רעלים של כל מיני פוקימונים, ובדרך כלל אם הרעל לא חזק מדי, שלוש טיפות תספקנה. המחיר הוא ארבע מטבעות ארד.
דוד
"הכישוף קיים מאות שנים. המון שנים של מחקר וידע של המכשפים מצוי בספרים אלו. אנחנו כמובן מאוד חוששים שהידע הזה יגנב מאיתנו וזו סיבה אחת. סיבה שנייה היא למען בטחונכם האישי. אם מישהו שאינו בקיא בכישוף ינסה לקרוא חלק מהכתבים שיש כאן, הוא עלול להשתגע." הוא מסביר בזמן שאתם הולכים בכישופייה עד שאתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכסא יושב מכשף נוסף בגלימות סגולות. (המכשף שהוביל אותך גם בעל גלימות כאלו, שכן זה צבע הגלימות של מכשף קוטורי).
"רב המכשפים אוקוס אדוני, האיש הזה בא כדי לקבל פוקימון" המכשף שהוביל אותך אומר לזה שיושב על הכיסא.
"אה.. זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
-
[quote=LordAbizi;1120426]דניס
"האם זו החלטתך הסופית? אי אפשר להתחרט לאחר הבחירה." הוא אומר נוכח חוסר ההחלטה שלך.[/quote]
"כן" אגיד בהחלטיות "אני בטוח"