-
[QUOTE=Real Spartan;1117140][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] הצמח גורר אותך על האדמה הקשה, המכוסה צמחייה עבותה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נכנס לתור מערה, אתה אחריו, אתה רואה צלול, התקרה מכוסה בעטלפים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אאתה רואה אדם מוזר מעט באור הכחלחל-ירקרק של הראייה הלילית של החתול.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]שיערו ירוק, הוא מאופר בפרצופו בגוון חיוור, דם מרוח על פיו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא לבוש בבגדים ליצניים מעט, תלבושת סגולה ונעליים גדולות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא אוחז סכין עצום בידו, הוא עוד לא הבחין בך, אתה שם לב שגם עינייו נראות מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הצמח משחרר אותך, האיש יושב על סלע ומשחיז את סכינו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8931/tekd445150.png[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"היי ג'וקר, אתה רוצה להרוג את באטמן? אני יכול לעזור לך." אגיד לאיש המוזר, עם פרצוף חיכני :)
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "למה הביאו אותו לכאן?!" הוא ממלמל לעצמו בעצבנות ואומר בטון שנשמע כאילו הוא מנסה להשמע מאיים "הגוקר?! שוב?!"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אני לא הג'וקר!" הוא אומר "ומי זה הבאטמן הזה?"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"למה באת לכאן בכלל?" הוא ממלמל, הוא נשמע מאוד עצבני "עוף מכאן לפני שאני אקרא לשאר הרוצחים!"[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1117073]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=#006400][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה קורע את חולצתך וזורק את שניהם על הקרקע.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"הם אולי קטנים אבל וותרנים הם לא" סיק מצחקקת בעוד אתה דורך על היצורים כדי למעוך אותם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה שהמקור של אחד מהם מבריק, הוא מנקר בך ברגל ומזנק אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]היצור השני רץ אליך ומזנק אל ראשך, אתה יודע שאסור לתת לו להגיע לעינייך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש כאב צורם בכל הגוף בעוד היצור מתעופף לעבר פרצופך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'אה! זה כואב,אני חייב לעשות משהו,אסור לי שהוא יגיע לי לפנים הוא ינקר לי את העיניים' אחשוב בזמן שאני נאנק מכאבים
"אה!" אצעק בשגעון ואוציא את היצור מהרגל שלי ואזרוק אותו על זה שמתקרב אלי
"אין מצב שאני נותן לכם להתקרב אלי שוב" אגיד בכעס ואקפוץ אחורה וארים כמה אבנים בכדי להתגונן במקרה שהם ינסו להתקרב שוב
"היי! סיא! אתה בסדר שם?" אשאל בעודי מנסה להתעלם מכאביי
-
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה נותן בוקס ליצור בעודו מעופף אליך והוא נופל אחורה מהאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרים אבנים בעוד סיא שואג אליך בתגובה "אני בסדר גם כאן!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה את סיא נלחם מול כתריסר מהיצורים [12], גופו מדמם מעט בחזהו, דם נוזל מראשו והוא מעט חיוור, אבל חוץ מזה הוא בסדר גמור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא מיירט כדור אש אל עבר יצור, היצור מתפוצץ, נשארו 18 יצורים [עוד אחד הוא חנק מקודם].[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה בסדר?" הוא שואל, בעוד שני היצורורים מזנקים ותופסים בזרועותיך.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "למה הביאו אותו לכאן?!" הוא ממלמל לעצמו בעצבנות ואומר בטון שנשמע כאילו הוא מנסה להשמע מאיים "הגוקר?! שוב?!"
"אני לא הג'וקר!" הוא אומר "ומי זה הבאטמן הזה?"
"למה באת לכאן בכלל?" הוא ממלמל, הוא נשמע מאוד עצבני "עוף מכאן לפני שאני אקרא לשאר הרוצחים!" [/quote]
"אה! אתה לא הג'וקר? חבל מאוד." אגיד ואז אברח משם במהירות כדי לחפש אוכל שוב.
-
[quote=Real Spartan;1117073]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אכן אני המאסטר" המאסטר אומר "אז... מוכן להתחיל באימונים?".[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא מסביר "אתה יכול לבחור ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"תגיד...אדון מאסטר" אמלמל, הפעם בקול רציני אך יותר ואשתדל להישמע מצמרר.
"אולי תוכל להוסיף עוד אפשרות אחת, אני אבחר נשק, ואתאמן בקרב מולך!, מה אתה אומר?" אקרא עליו תיגר ושוב אשתדל שקולי ישמע כקול רם ובטוח.
-
[quote=Real Spartan;1117337][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה נותן בוקס ליצור בעודו מעופף אליך והוא נופל אחורה מהאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרים אבנים בעוד סיא שואג אליך בתגובה "אני בסדר גם כאן!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה את סיא נלחם מול כתריסר מהיצורים [12], גופו מדמם מעט בחזהו, דם נוזל מראשו והוא מעט חיוור, אבל חוץ מזה הוא בסדר גמור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא מיירט כדור אש אל עבר יצור, היצור מתפוצץ, נשארו 18 יצורים [עוד אחד הוא חנק מקודם].[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה בסדר?" הוא שואל, בעוד שני היצורורים מזנקים ותופסים בזרועותיך.[/COLOR][/quote]
"אני מתסדר" אגיד בזמן שאתיח את זרועותיי באדמה כדי להפטר מהיצורים
"סיא אנחנו חייבים לעשות משהו" אגיד בקול עייף ותשוש
'יש לי רעיון,אני חושב שאני אצליח לסיים את הקרב הזה אחת ולתמיד' אחשוב ואחייך חיוך ממזרי
"סיא אני צריך שתחפה עלי, תשתמש בכדורי האש שלך כדי לפגוע ביצורים וליצור דרך נקייה ולסיק ואני ילחם בה ויגמור את הקרב הזה" אצעק ואסתכל על סיק במבט אכזרי ומפחיד
-
[quote=Real Spartan;1117073][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "תשמע אני אמור לאמן אותך עד השקיעה, בעוד איזו שעה בערך" הוא אומר "אז תרים את החרב ותלחם".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מושיט לך את החרב, מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מה שתגיד.." אמלמל ואקח את החרב,אייצב אותה בידי הימינית ואז אנסה לדקור את דניס,אבל ללא ידיעה איך או לאן,רק להושיט לעברו את החרב.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתה מטפס עליו ואתם דוהרים לקיק, מקום מעט מוזר.
אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.
"יש לך לבחור את האימון להיום" ארוו אומר "אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
מה תעשה?[/quote]
"רגע, מה זה לחימה תיאורטית?לומדים דרך הספר כמו חנונים?" אשאל את ארוו בתהיה.
-
[QUOTE=Real Spartan;1117073][COLOR=darkgreen][B]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "כן אתה כמונו" הצפרדע אומר "אם אתה רוצה אתה יכול לבוא איתנו לכפר".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"יש עוד שאלות?" הג'ירף שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[/QUOTE]
"בואו נתקדם לכפר שלכם ובינתיים אני אשאל את השאלות שלי" אני אומר ומושך את הג'ירף ביד.
"אז, מה זה הכפר הזה שלכם? יש בו עוד כמוכ... כמונו? כשנגיע הם לא יעשו לי כלום? מה אני אמור לעשות אחרי שאני יגיע לשם? מה עם אבא שלי הוא בטח דואג לי? ורק אני נעלמתי מעולמי? איפה אבא שלי עכשיו? איך אני חוזר לבית?" אני עוצר כדי לא להעמיס עליהם.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מנסה לברוח משם, ומגלה ש... אין שם פתח יציאה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"מי אתה?" האיש המוזר שואל אותך בצעקה מאותו מקום שבו הוא ישב.[/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיויס ג'ונסון-[/B] "למרות שאני זקן ובטח לא מיומן..." המאסטר נאנח "אני מניח שזה אפשרי".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא תופס בידך ואתם משתגרים אל תוך ביקתה קטנה, שרואים כי היא מקום לאימונים עם נשק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תבחר נשק" המאסטר אומר "אנחנו מעדיפים בצבא שלנו להלחם עם נשקים לטווח קרוב, אז היום תלחם עם נשק קר".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תבחר נשק" הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה רואה שם:[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=sienna]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=sienna]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=sienna]-סכין[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "לא אפשרי!" הוא אומר "מסוכן מדי, היא חזקה מדי!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"נחסל את כל היצורים!" סיא אומר "סיק לא תשאר לבד בשדה הקרב".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שני היצורים נופלים מההטחה באדמה, אתה שם לב שאחד קרוב לסוף, והוא מסוחרר מעט.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שניהם מזנקים לעבר הפצע שברגלך, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה דוקר עם החרב לכיוון דניס, היא קרובה כסנטימטר מראשו ואז הוא מזיז אותה במהירות עם החנית שלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא דוקר לכיוון רגליך עם החנית, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "לא ממש" ארוו עונה "נותנים לך סיטואציה ואתה פשוט עונה מה אתה תעשה, מתקנים אותך מה צריך לעשות עם אתה טועה וככה לומדים".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אז אתה תבחר במשהו היום?" הוא שואל.[/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] *אתה כבר לא על תנאי חביבי, תמשיך להשקיע [=*[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אי אפשר להתקדם לכפר" הג'ירף אומר.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הכפר מפורסם בהסוואה שלו, קוראים לו הכפר ווילד" הצפרדע מתחיל לענות על שאלותיך "כמעט כל חברי הכפר, כן... כמונו, אם תלך איתנו לא יעשו לך כלום".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"פשוט לך איתנו" הג'ירף ממשיך "אנחנו לא יודעים איפה אבא שלך, אבל הוא לא כאן".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני לא בטוח איך תחזור, אבל כשדינאקס ימות ושכל האבנים ישולבו, אני דיי בטוח שהכל יחזור לקדמותו" הצפרדע עונה על השאלה האחרונה שלך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה מנסה לברוח משם, ומגלה ש... אין שם פתח יציאה.
"מי אתה?" האיש המוזר שואל אותך בצעקה מאותו מקום שבו הוא ישב.[/quote]
"דרייק, דרייק הנרי הוא שמי." אגיד לאיש המוזר, "מי אתה ומי שמך אם אפשר לדעת?" אשאל את האיש המוזר בחשש.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "תקרא לי 'האס'" הוא אומר במסתוריות "מאיפה הגעת לכאן?"[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1120026][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "תקרא לי 'האס'" הוא אומר במסתוריות "מאיפה הגעת לכאן?"[/COLOR][/QUOTE]
"האס, אני לא זוכר ממש, אבל אני יודע שאני משולב עם טיגריס." אומר להאס.
-
[quote=Real Spartan;1119995][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "לא אפשרי!" הוא אומר "מסוכן מדי, היא חזקה מדי!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"נחסל את כל היצורים!" סיא אומר "סיק לא תשאר לבד בשדה הקרב".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שני היצורים נופלים מההטחה באדמה, אתה שם לב שאחד קרוב לסוף, והוא מסוחרר מעט.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שניהם מזנקים לעבר הפצע שברגלך, מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'נמאס לי מזה' אחשוב בכעס מזמן שאבעט בשני היצורים שבכיווני ואחסלם
"סיא,יש לי עוד כוחות חוץ מהלחימה הזאת? כוחות כמו כדור האש שלך אני מתכוון.." אגיד בקול מותש בזמן שאני מנסה לנוח טיפה