-
[B]נל~[/B]
את משיבה את צרמנד'ר וממשיכה לצעוד בדרך 1. את צועדת לךב שביל, כשלפתע את שומעת רחש מאחד השיחים שלידך, ואחרי כמה שניות מגיח מתוכו פוקימון כבשה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/179.gif[/IMG]
[B]עומר~[/B]
אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור אחרי שאתה משבח אותו, ואתה ממשיך בדרכך. אתה צועד לך בשביל, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים. אחרי כמה שניות, פוקימון סנונית נוחת לא רחוק ממך ומתחיל לאכול כמה זרעים מהקרקע [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/276.gif[/IMG]
[B]קודאק~[/B]
אתה משבח את צרמנד'ר על הקרב הטוב שנתן ועל התפיסה של אודיש, ואתה מוציא את אודיש החוצה. אודיש יוצא חלש מהקרב, אך מחייך אלייך בחיוך רך "ברוך הבא" אתה אומר לו ומרים אותו על כתפך, ואת צרמנד'ר אתה משיב לפוכדור שלו. לאחר מכן, אתם ממשיכים ללכת ואודיש מתחזק מעט בזכות אור השמש. לבסוף, אחרי כשעה של הליכה אתם מגיעים לעיר ורידיאן.
[B]עמית~[/B]
אתה שולף שוב פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלך, ומשליך אותו בחוזקה אל עבר זיגזגון המעולף. זיגזגון הופך לקרן אור אדומה שנשאבת אל תוך הפוכדור והפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע. הפוכדור מתחיל לנוע מצד לצד, בזמן שאתה צופה בו במתח. לבסוף, הפוכדור נעצר. זיגזגון נלכד!
[B]תומר~[/B]
"אתה יכול להירשם לליגת הפוקימונים כאן במרכז הפוקימונים, כל מה שעליך לעשות זה לתת לי רק את הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י ואתה מוסר לה את הפוקדע שלך. אתה צופה בה מכניסה אותו לפתח מיוחד ליד המחשב שלה ועל המחשב מופיע תמונתך. אחרי כמה שניות רשום ליד "מאושר". "נרשמת בהצלחה" אומרת לך האחות גו'י ומשיבה לך את הפוקדע שלך.
[B]דניס~[/B]
יש לו, אתה פשוט לא קראת נכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לצרמנד'ר להדוף את מאנקי עם גחלת והוא יורה גחלת די חזקה שפוגעת ישירות במאנקי מטווח קצר ומעיפה אותו אחורנית. לאחר מכן, צרמנד'ר רץ ופוגע עם שריטה במאנקי בעודו באוויר. מאנקי נופל על הקרקע, מעולף "מה?! איך זה קרה!?" קורא הילד בעצבנות ומשיב את מאנקי "אתה עוד תשמע ממני!" הוא צועק לעברך ונעלם מהמקום.
[B]עידו~[/B]
"ואו, באלבאזור!" מתחיל הילד לומר ומכוון את המכשיר שבידו אל עבר באלבאזור "מושלם, יש לי תמונה שלו עכשיו" אומר הילד באעושר "אה כן, הפוקימון שלי הוא ספינראק!" קורא הילד ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון עכביש ירוק [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/167.gif[/IMG] "השתמש בעוקץ רעל!" קורא הילד, וספינראק משחרר עוקץ רעל לעבר באלבאזור.
[B]דודי~[/B]
איווי מנסה להשתחרר בעזרת יד עוזרת ממתקפת החוט, אך לא מצליח. וידל מנצל זאת וקופץ קדימה לעברו עם עוקץ רעל נוסף, אולם איווי מתחמק לפתע בעזרת מתקפה מהירה ומושך אחריו את ווידל. איווי מעיף אותו באוויר ופוגע בו עם מתקפה מהירה נוספת. ווידל עף אחורנית ומשחרר את מתקפת החוט מאיווי, ונופל על הקרקע מעולף.
-
[QUOTE=Combusken;1121453][[B]עידו~[/B]
"ואו, באלבאזור!" מתחיל הילד לומר ומכוון את המכשיר שבידו אל עבר באלבאזור "מושלם, יש לי תמונה שלו עכשיו" אומר הילד באעושר "אה כן, הפוקימון שלי הוא ספינראק!" קורא הילד ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון עכביש ירוק [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/167.gif[/IMG] "השתמש בעוקץ רעל!" קורא הילד, וספינראק משחרר עוקץ רעל לעבר באלבאזור.
.[/QUOTE]
"בלבאזור תתחמק!" אני צועק במהירות ומצביע לעבר עוקץ הרעל של ספינרק, "לאחר מכן, תשתמש בהצלפת גפן! תטיח אותו בקרקע כמו מקודם בלבאזור!"
'קדימה בלבאזור...' אני חושב לעצמי בתקווה.
-
[quote=Combusken;1121453]
[B]קודאק~[/B]
אתה משבח את צרמנד'ר על הקרב הטוב שנתן ועל התפיסה של אודיש, ואתה מוציא את אודיש החוצה. אודיש יוצא חלש מהקרב, אך מחייך אלייך בחיוך רך "ברוך הבא" אתה אומר לו ומרים אותו על כתפך, ואת צרמנד'ר אתה משיב לפוכדור שלו. לאחר מכן, אתם ממשיכים ללכת ואודיש מתחזק מעט בזכות אור השמש. לבסוף, אחרי כשעה של הליכה אתם מגיעים לעיר ורידיאן.
[/quote]
"סופסוף!" אקרא ואחזיר את אודיש לפוכדור שלו.
אתקדם בעיר עד שאבחין במרכז פוקימונים,לאחר שאבחין אכנס אליו ואבקש מהאחות ג'ואי לרפא את אודיש וצ'רמ.
-
[QUOTE=Combusken;1121453]
[B]דודי~[/B]
איווי מנסה להשתחרר בעזרת יד עוזרת ממתקפת החוט, אך לא מצליח. וידל מנצל זאת וקופץ קדימה לעברו עם עוקץ רעל נוסף, אולם איווי מתחמק לפתע בעזרת מתקפה מהירה ומושך אחריו את ווידל. איווי מעיף אותו באוויר ופוגע בו עם מתקפה מהירה נוספת. ווידל עף אחורנית ומשחרר את מתקפת החוט מאיווי, ונופל על הקרקע מעולף.[/QUOTE]
"מעולה איווי!" אצעק אליו בזמן שאני זורק לעבר ווידל פוקדור!
-
[b]דודי~[/b]
אתה שולף במהרה פוכדור ריק מהחגורה שלך וזורק אותו אל עבר ווידל המעולף תוך כדי שאתה צועק בשמחה לעבר איווי. הפוכדור עף באוויר ופוגע בווידל, שנשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נסגר ונוחת על הקרקע, מתחיל לנעו מספר פעמים ימינה ושמאלה. לבסוף, הפוכדור נעצר ולא זז יותר. אתה מבין שווידל נתפס!
[b]קודאק~[/b]
אתה מחזיר את אודיש לפוכדור שלו ואתה נכנס אל תוך העיר ורידיאן. אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר בחיפוש מרכז הפוקימונים, ובמהרה אתה מוצא אותו. אתה נכנס לתוכו וניגש אל עבר הדלפק שנמצא בקצה הלובי. אתה רואה שם פוקימון ורוד עם כובע על ראשו ולידו את האחות גו'י "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיבה ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את אודיש וצרמנד'ר. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא משיבה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך בריאים" היא אומרת בחיוך.
[b]עידו~[/b]
אתה מורה לבאלבאזור להתחמק והוא מתחמק במהרה מעוקץ הרעל של ספינראק ושולח הצלפת גפן ומעיף את ספינראק אחורנית, אך ספינראק נוחת על רגליו ובמהרה חוזר לעצמו "קדימה ספינראק, פרצוף מפחיד!" קורא המאמן. ספינראק מסתובב ומציג את סימני הפרצוף שמאחוריו לעבר באלבאזור, ובאלבאזור מתחיל לפחד פתאום וצועד כמה צעדים אחורנית "עכשיו, עוקץ רעל!" קורא המאמן וספינראק מסתובב במהירות ושולח עוקץ רעל שפוגע ישירות בבאלבאזור.
-
[QUOTE=Combusken;1121485][b]דודי~[/b]
[/QUOTE]
"יאמה ברדק!" אומר בזמן שאני לוקח את הפוקדור ושם אותו בכיס.
"איווי קדימה בוא נלך, אני רוצה למצוא את העיר ואת מרכז הפוקימונים" אומר לאיווי בזמן שאני מתחיל להתקדם.
-
[QUOTE=Combusken;1121485][[b]עידו~[/b]
אתה מורה לבאלבאזור להתחמק והוא מתחמק במהרה מעוקץ הרעל של ספינראק ושולח הצלפת גפן ומעיף את ספינראק אחורנית, אך ספינראק נוחת על רגליו ובמהרה חוזר לעצמו "קדימה ספינראק, פרצוף מפחיד!" קורא המאמן. ספינראק מסתובב ומציג את סימני הפרצוף שמאחוריו לעבר באלבאזור, ובאלבאזור מתחיל לפחד פתאום וצועד כמה צעדים אחורנית "עכשיו, עוקץ רעל!" קורא המאמן וספינראק מסתובב במהירות ושולח עוקץ רעל שפוגע ישירות בבאלבאזור.[/QUOTE]
"לא בלבאזור!" אני צועק בבהלה אך מיד מתעשת, "קדימה בלבאזור אתה יכול לנצח!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר ספינארק, "רוץ לעברו, ותשתמש בעלי תער מטווח קרוב, ואז תוסיף דחיפה בכל הכוח!"
-
[quote]תומר~
"אתה יכול להירשם לליגת הפוקימונים כאן במרכז הפוקימונים, כל מה שעליך לעשות זה לתת לי רק את הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י ואתה מוסר לה את הפוקדע שלך. אתה צופה בה מכניסה אותו לפתח מיוחד ליד המחשב שלה ועל המחשב מופיע תמונתך. אחרי כמה שניות רשום ליד "מאושר". "נרשמת בהצלחה" אומרת לך האחות גו'י ומשיבה לך את הפוקדע שלך.[/quote]
"אוקיי תודה." אומר להאחות ג'וי ואז אקח את הפוקדע שלי, אצא מהמרכז ואמשיך במסעי בלהיות מאמן האלופים!
-
[quote=Combusken;1121485]
[B]קודאק~[/B]
אתה מחזיר את אודיש לפוכדור שלו ואתה נכנס אל תוך העיר ורידיאן. אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר בחיפוש מרכז הפוקימונים, ובמהרה אתה מוצא אותו. אתה נכנס לתוכו וניגש אל עבר הדלפק שנמצא בקצה הלובי. אתה רואה שם פוקימון ורוד עם כובע על ראשו ולידו את האחות גו'י "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיבה ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את אודיש וצרמנד'ר. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא משיבה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך בריאים" היא אומרת בחיוך.
[/quote]
"תודה רבה" אודה לה ואבדוק את הפוקימון הורדרד הפוקדע.
לאחר מכן אצא מחוץ למרכז ואוציא את אודיש.
"קדימה אודיש! בוא נלך להתאמן" אקרא לעברו ואחזור לדרך שהייתי בה קודם,לאחר מכן אומר לו "אתה רואה את העץ שם? תשתמש נגדו בכל המתקפות שלך כדי לראות את הכוח שלך" אקרא לעברו.
-
[QUOTE=Combusken;1121453][B]
[B]עומר~[/B]
אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור אחרי שאתה משבח אותו, ואתה ממשיך בדרכך. אתה צועד לך בשביל, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים. אחרי כמה שניות, פוקימון סנונית נוחת לא רחוק ממך ומתחיל לאכול כמה זרעים מהקרקע [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/276.gif[/IMG]
[/QUOTE]
'איכס אני שונא מעופפים' אחשוב לעצמי ואתעלם ממנו ואמשיך בדרכי
-
[QUOTE=Combusken;1121453]
[B]דניס~[/B]
יש לו, אתה פשוט לא קראת נכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לצרמנד'ר להדוף את מאנקי עם גחלת והוא יורה גחלת די חזקה שפוגעת ישירות במאנקי מטווח קצר ומעיפה אותו אחורנית. לאחר מכן, צרמנד'ר רץ ופוגע עם שריטה במאנקי בעודו באוויר. מאנקי נופל על הקרקע, מעולף "מה?! איך זה קרה!?" קורא הילד בעצבנות ומשיב את מאנקי "אתה עוד תשמע ממני!" הוא צועק לעברך ונעלם מהמקום.
[/QUOTE]
''עם פוקימון כל כך חלש אני לא הייתי מתפלא!'' אצעק לעברו.
אלך לחפש פוקימונים בסביבה
-
[quote=Combusken;1121453][B]נל~[/B]
את משיבה את צרמנד'ר וממשיכה לצעוד בדרך 1. את צועדת לךב שביל, כשלפתע את שומעת רחש מאחד השיחים שלידך, ואחרי כמה שניות מגיח מתוכו פוקימון כבשה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/179.gif[/IMG][/quote]
"יאו! זה מריפ!" אקרא בהתרגשות. "אני אנסה לתפוס אותו." אומר לעצמי בקול. "צ'רמנדר, צא!" אקרא לצ'רמנדר. "תקשיב, אנחנו ננסה לתפוס את המריפ הזה שם, אז תקשיב לכל מה שאומר לך ואל תעשה שום דבר אחר, מבין?" אומר לו. "תקח נשימה עמוקה ואל תשחרר אותה! תשתמש במסך עשן על מריפ ואל תנשום את העשן! כשהיא לא תראה אותך תשתמש בגחלת על הצמר והזנב שלה!" אקרא לצ'רמנדר ואנסה לא להחנק בעצמי.
---
אני מקווה שלזה אתה לא קורא המשך עצמי ^^
-
[QUOTE=Combusken;1120779][B]גלעד~[/B]
אתה מורה לבאלבאזור לשלוח זרע מציצה לעברו של סנטרט והוא יורה זרע מהפקעת שלו שעף במהירות לעבר סנטרט. סנטרט מתחמק בעזרת מתקפה מהירה ויוצא עם שריטה, אולם באלבאזור שולח הצלפת גפן ומעיף את סנטרט אחורנית והוא נופל על הקרקע. הסנטרט השני מעודד אותו והסנטרט קם מהקרקע לאט לאט.
[/QUOTE]
הייתי שמח אם (חוץ מבמקרים של מתקפות מהירות) יהיה לי זמן להגיב על המתקפות של מי שמולי.
לדוגמא אם מישהו משתמש בדחיפה אז שאני אוכל להספיק להגיד לבלבזאר לבלום אותו עם הצלפת גפן לדוגמא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בלבזאר, תשתמש בדחיפה ואז בעלי תער כשהו עוד באוויר! אל תיתן לא לקום!" אני צועק לבלבזאר.
-
[quote]עמית~
אתה שולף שוב פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלך, ומשליך אותו בחוזקה אל עבר זיגזגון המעולף. זיגזגון הופך לקרן אור אדומה שנשאבת אל תוך הפוכדור והפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע. הפוכדור מתחיל לנוע מצד לצד, בזמן שאתה צופה בו במתח. לבסוף, הפוכדור נעצר. זיגזגון נלכד![/quote]
"יופי!הפוקימון הראשון שלי נלכד!" אומר ואקח את הפוכדור מהרצפה ואחזיר את באלבאזור אל הפוכדור.לאחר מכן אמשיך בדרכי.
-
[B]עמית~[/B]
אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומכניס אותו לחגורה שלך, לאחר מכן אתה משיב את באלבאזור וממשיך בדרך. אחרי הליכה של כשעה בערך, אתה מבחין לפתע מרחוק בקצה של בניין. אתה מתחיל לרוץ קדימה ואחרי כמה מטרים אתה רואה לפתע עיר גדולה לפניך. אתה מזהה בהתרגשות שזוהי העיר ורידיאן!
[B]גלעד~[/B]
"באלבא!" קורא באלבאזור ויוצא בריצה מהירה לעברו של סנטרט שמנסה לתקוף עם שריטה אך נכשל, ובאלבאזור דוחף אותו בחוזקה ושולח מטר עלי תער שפוגע ישירות בסנטרט. סנטרט מועף אחורנית ונוחת מעולף ליד הסנטרט שלא נלחם נגדך. סנטרט בודק מה מצבו של חברו ומיד מסתובב אלייך, מביט בך.
[B]נל~[/B]
את מוציאה את צרמנד'ר ומוסרת לו את הוראותייך. הוא לוקח נשימה עמוקה ואז יורה מסך עשן מתוך פיו, מסך העשן מקיף את מאריפ וגורם לה להיחנק. מאריפ מתחילה לנוע ימינה ושמאלה בניסיון לצאת מתוך מסך העשן, אולם אז צרמנד'ר קופץ ושולח גחלת חזקה שפוגעת בה ומעיפה אותה מתוך העשן, והיא נוחתת על הקרקע פצועה. מאריפ לא מוותרת וקמה על רגליה לאט לאט, והיא שולחת מכת ברק שמתקרבת במהירות אל עבר צרמנד'ר.
[B]דניס~[/B]
ומה עם צרמנד'ר, תשאיר אותו שם? :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסמן לצרמנד'ר לבוא איתך ואתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 1. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ונכנסים פנימה. אתה מתחיל לטייל בשדות הרבים ששם, ולפתע אתה שומע רחש לא רחוק ממך. אתה ממתין וכעבור כמה שניות אתה מבחין לך בפוקימון קטן וכחול עם חלק אחורי צהוב "שינקס?" הוא שואל בתהייה ומסתכל עליך. [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/403.gif[/IMG]
[B]עומר~[/B]
אתה מתעלם מטיילו וממשיך בדרכך. אחרי הליכה של כחצי שעה, אתה סוף סוף מבחין מרחוק בעיר גדולה לא רחוק ממך. זוהי העיר ורידיאן.!
[B]קודאק~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון הורדוד: [I]"צאנס'י, פוקימון הריפוי. צאנס'י נחשבים לפוקימונים חברותיים בעלות יכולות ריפוי, ניתן לראות כאלה בעיקר במרכזי הפוקימונים השונים כעוזרים של האחות גו'י".[/I]
אתה נפרד מהאחות גו'י ויוצא החוצה מהמרכז, וחוזר אל הכניסה לעיר שממנה נכנסת, היישר לדרך 1. אתה בוחר עץ אקראי ומוציא את אודיש החוצה, והוא מגיח בקרן אור אדומה "קדימה, בוא נבדוק את יכולותיך" אתה אומר לו ומצווה עליו לשלוח את כל התקפותיו על העץ. אודיש מתרכז ומשחרר אבקה סגולה שמקיפה את העץ אבל לא גורמת כלום. אודיש יורה עכשיו מין חומצה מראשו שפוגעת בגזע העץ וממיסה אותו מעט. אודיש יוצר מין אור ירוק כזה שמקיף את העץ שאותו אתה מזהה כמתקפת ספיגה, אך לא קורא כלום. לבסוף, אודיש משחרר מין גל ורוד כזה שנישא באוויר ומקיף את העץ. לפתע, אתה מבחין בפוקימונים שמתקרבים אל עבר העץ מכל עבר: ציפורים, עכברים וכד'. [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/10.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/163.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/399.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/406.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/19.gif[/IMG]
[B]תומר~[/B]
אתה לוקח את הפוקדע מהאחות גו'י ויוצא החוצה מין מרכז הפוקימונים. אתה מתחיל להסתובב קצת בעיר, כשלפתע אתה מבחין בבניין גדול ועליו רשום [I]תחרות הפוקימונים המקומית[/I]. זה מאוד מסקרן אותך.
[B]עידו~[/B]
אתה צועק לבאלבאזור את הוראותיך והוא יוצא במהירות לעבר ספירנאק, ששולח מתקפת חוט אולם באלבאזור מתחמק ושולח מטר עלי תער. ספינראק יוצר רשת קטנה לפניו אולם ללא הועיל שכן עלי התער חותכים את הרשת ופוגעים בספינראק. באלבאזור עוקף את הרשת הקרועה ומוסיף דחיפה שמעיפה את ספינראק אחורנית והוא נופל פצוע על הקרקע "קדימה, אתה יכול לעשות זאת! עוקץ רעל נוסף!" צועק המאמן שלו. ספינראק מתרומם לאט ויורה לפתע כמה עוקצי רעל ביחד שמתקרבים במהירות לעבר באלבאזור.
[B]דודי~[/B]
אתה מרים בשמחה את הפוכדור מהרצפה ומכניס אותו לתיק שלך, ומסמן לאיווי להתחיל ללכת. אתם צועדים לכם במשך כשעה ואתה מרגיש עייף מאוד מההליכה הארוכה, כשלפתע אתה מבחין בקצה של בניין מאחורי עיקול שלפניך. אתה מתחיל לרוץ לשם במהירות יחד עם איווי ואחרי שאתם עוברים את העיקול אתה מבחין סוף סוף בעיר ורידיאן.