ליידי געגע פשוט איכס, השירים שלה חסרי משמעות והיא מגעילה ><
Printable View
ליידי געגע פשוט איכס, השירים שלה חסרי משמעות והיא מגעילה ><
[QUOTE=CrashRide;1172810]תגדיר אתם. החבר היחיד שאני בטוח שהוא יהיה ממש עצוב, זה עומר. אם ליאור שהיה אחד המשתמשים הכי ותיקים בפורום לא עשה איזה משהו, אז אני כמעט בטוח לא אעשה כמעט כלום.[/QUOTE]
כל החברים שלך בפורום, כל מי שאתה מדבר איתו.... ולחאור ממש הזיז לי ממש כואב לי שהוא רוצה לפרוש ואני עכשיו מנסה לשכנע אותו לא לפרוש .....
וככה אעשה איתך עד שתחליט להישאר.
[quote=ZiGzAg;1172807]חחחחח
אז תעשה משהו!!
אתה רוצה שהוא יחייה?
כך אתה את העבודה לידיים!
למה אתה חושב ש"לימודים ובית ספר" במצב יותר טוב?
לא!
אבל כשבא מישהו ויזם פעילויות זה עבד טוב מאוד.
אז תעשה טובה ותחסך ממנו את העובדה שהוא מת.
כי הוא יכול היה להיות אחרת, אם מישהו ש[B]אכפת לו מהפורום הזה היה קם ועושה משהו.[/B][/quote]
כאילו.
אני הכי השקעתי בין כל התגובות עליה ולא מגיבים?
אני שונא אתכם :um_face:
זה כי אין מה להגיב על זה
חוץ מזה שכתבתי את זה כבר לפניך אבל במילים אחרות והגיבו לי..
[QUOTE=ZiGzAg;1172807]חחחחח
אז תעשה משהו!!
אתה רוצה שהוא יחייה?
כך אתה את העבודה לידיים!
למה אתה חושב ש"לימודים ובית ספר" במצב יותר טוב?
לא!
אבל כשבא מישהו ויזם פעילויות זה עבד טוב מאוד.
אז תעשה טובה ותחסך ממנו את העובדה שהוא מת.
כי הוא יכול היה להיות אחרת, אם מישהו ש[B]אכפת לו מהפורום הזה היה קם ועושה משהו.[/B][/QUOTE]
אלון,אתה אחד החברים הכי טובים שלי, אבל [B]תשתוק ועכשיו!![/B]
[B]אני כמעט היחידי שמשקיע שם ובאמת פותח שם נושאים, ולא בשביל שאנשים יזלזלו בזה!![/B]
זה לא זלזול יואב, אתה עצבני אז בגלל זה אתה מבין אותה ככה
רק עכשיו שמתי לב שהנו"ד הזה אפילו לא הגיע לעמוד 10
הוא בטח תכף יגיע
לא נורא... שיחזיק הרבה זמן...:)
[QUOTE=DarkTiger;1172819]זה לא זלזול יואב, אתה עצבני אז בגלל זה אתה מבין אותה ככה[/QUOTE]
זה מאוד זלזול. כאתה משקיע בפורום מסוים, ואחר אומרים לך שאתה לא עושה כלום, זה מאוד זלזול.
[QUOTE=buizel שולט;1172813]כל החברים שלך בפורום, כל מי שאתה מדבר איתו.... ולחאור ממש הזיז לי ממש כואב לי שהוא רוצה לפרוש ואני עכשיו מנסה לשכנע אותו לא לפרוש .....
וככה אעשה איתך עד שתחליט להישאר.[/QUOTE]
ממש תודה אחי. באמת, מכל הלב. אבל רוב מי שאני מדבר איתו, כמה אני מדבר איתו? פעם בשבוע? פעם בשבועיים?
[QUOTE=CrashRide;1172817]אלון,אתה אחד החברים הכי טובים שלי, אבל [B]תשתוק ועכשיו!![/B]
[B]אני כמעט היחידי שמשקיע שם ובאמת פותח שם נושאים, ולא בשביל שאנשים יזלזלו בזה!![/B][/QUOTE]
תאמת מסכים איתך, אנשים פותחים נושאים שעשועונים שיהיה כיף בפורום, רציתי לפתוח שעשועון בהומור ובידור, אבל אף אחד לא מגיב אין לי חשק להשקיע, עכשיו אחד החברים הכי טובים שלי שהכתי מהיום הראשון שאני בפורום פרש, אני מרגיש שאין לי מה לעשות כאן יותר...
הוא לא אמר את זה, או שלפחות לא התכוון לזה
עזוב, אי אפשר לדבר איתך בכלל כשאתה ככה
[QUOTE=buizel שולט;1172806]אנחנו נהיה ממש עצובים אם תפרוש! אם אנשים אוהבים את הפורום הם לא יפרשו בגלל שמשתמש פרש! כל החברים הכי טובים שהיו לי בפורום פרשו מזמן אבל אני לא פרשתי אחריהם כי אני אהבתי ואוהב את הפורום.*[/QUOTE]
אני לא אהיה עצוב, אתה מוזמן לדבר בשם עצמך..
ליידי גאגא מלכה מה יש לכם
[QUOTE=CrashRide;1172824]זה מאוד זלזול. כאתה משקיע בפורום מסוים, ואחר אומרים לך שאתה לא עושה כלום, זה מאוד זלזול.[/QUOTE]
לא הייתי אומר זלזול משהו אחר זה בטוח אבל זלזול זה לא נראלי...