דסטין-
"אז מה,נספר לקווין ונגדיר את עצמנו כחברים או שנשמור את זה בסוד?"
ג'וני-
למה אתה לא מצטט?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חושב שעוד שעה שעתיים"
Printable View
דסטין-
ג'וני-
למה אתה לא מצטט?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חושב שעוד שעה שעתיים"
[QUOTE=scizor-x;1188739]דסטין-
[/QUOTE]
"אולי,לא יודע..." אני אומר לה ואם היא שואלת אותי למה אני אומר:"לא יודע,פשוט קווין אמר לי שלדעתו זה קצת מוקדם מדי...אבל מי מקשיב לו?" אני שואל בחיוך.
דסטין-
"אף אחד" ג'סמין צוחקת. "טוב,אז נראה לי נמשיך להיפגש ולדבר בצהריים עד שנחליט שהגיע הזמן לגלות לכולם. אבל נראה לי מייק בעצמו תפס בחורה" היא מסתכלת אל עבר מייק ואתה רואה שהוא מדבר עם ילדה יפה מגריפינדור.
[QUOTE=scizor-x;1188744]דסטין-
"אף אחד" ג'סמין צוחקת. "טוב,אז נראה לי נמשיך להיפגש ולדבר בצהריים עד שנחליט שהגיע הזמן לגלות לכולם. אבל נראה לי מייק בעצמו תפס בחורה" היא מסתכלת אל עבר מייק ואתה רואה שהוא מדבר עם ילדה יפה מגריפינדור.[/QUOTE]
קוראים לו קווין :)
"אבל אני תפסתי את האחת הכי יפה פה." אני אומר בחיוך,ואז אומר לה:"אוקיי,איזה שיעור יש לנו עכשיו?" אני שואל בחיוך.
דסטין-
ג'סמין מסמיקה. "אתה גם חתיך" היא אומרת. "יש לנו עכשיו שיעור שינוי צורה"
[QUOTE=scizor-x;1188751]דסטין-
ג'סמין מסמיקה. "אתה גם חתיך" היא אומרת. "יש לנו עכשיו שיעור שינוי צורה"[/QUOTE]
"תודה ג'סמין." אני אומר לה בחיוך,ואז אומר לה:"אוקיי,כדאי שנלך." אני אומר בחיוך,והולך איתה לשיעור.
[quote=scizor-x;1188739]
ג'וני-
למה אתה לא מצטט?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חושב שעוד שעה שעתיים"[/quote]
טוב.. יש זמן לישון.."
"כל עוד אפחד לא יפריע.."
~נשכב על הספסל שקול עדיין עלי~
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני צריך ללכת לסדר את החדר אז אני עוד מעט אחזור..
[QUOTE=scizor-x;1188663]
דילן-
אתה מגיע להוגוורטוס ושמוע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"[/QUOTE]
(אין כל כך צורך להסביר תקציר)
~~~~~~~~~~~
אני מעורר את עצמי ושם את החתול על הכתף (החתול יחסית גור אז הוא קל ודי קטן אבל הוא גם מאולף מאד טוב)
לוקח את כל הדברים והולך לכיוון הקריאות ביחד עם מייק...
דילן-
אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך טוב לב אז תתאים להפלפאף אבל גם חוכמה אני רואה אז אולי תתאים לרייבנקלו..."
ג'וני-
לאחר כשעתיים אתה מתעורר ויורד מהרכבת אתה שומע קול "תלמידי שנה ראשונה לכאן" אתה הולך לכיוון הקול יחד עם מייק ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך חוכמה חזקה. אז אתה תתאים [B][COLOR="Black"]לריבנקלו"[/COLOR][/B] את המילה האחרונה המצנפת צעקה. אתה הולך לשולחן של ריבנקלו ומיד אחר כך גם מייק נבחר לרייבנקלו ועוד ילדה עם חתול יפהפה.
דסטין-
אתה הולך ביחד עם ג'סמין קווין לשיעור. "וואי אתם לא מבינים איזה יפה תפסתי בארוחת הצהריים,אני חושב שאני אציע לה לשבת איתי בכל ארוחות הצהריים" אומר קווין בחיוך "היא הכי יפה בבית הספר" קווין מגחך "ומה אתם עשיתם כל הזמן הזה?" הוא שואל. "כלום,כלום" שניכים אומרים. אתם ממשיכים אל עבר כיתת שינויי הצורה. בכיתה,אתם רואים את פרופסור וונג. פרופסור וונג מסביר לכם על השיעור ומה אתם הולכים ללמוד בו. ואז הוא מספר לכם על האנימאגוסים אנשים שיכולים להפוך לחיות ואז הוא מספר שהוא אנימגוס בעצמו. "בואו,אני אראה לכם" אומר פרופסור וונג ובן רגע הופך לנשר,חג מסביב ראש התלמידים וחוזר לצורותו ליד שולחן המורה. קריאות התפעלות עלו מכל התלמידים. "היום,נהפוך גפרור לזרד" אומר פרופסור וונג בעזרת הלחש "קפטילום ארסוג" אני רוצה שכולם ינסו.
[QUOTE=scizor-x;1188781]
דסטין-
אתה הולך ביחד עם ג'סמין קווין לשיעור. "וואי אתם לא מבינים איזה יפה תפסתי בארוחת הצהריים,אני חושב שאני אציע לה לשבת איתי בכל ארוחות הצהריים" אומר קווין בחיוך "היא הכי יפה בבית הספר" קווין מגחך "ומה אתם עשיתם כל הזמן הזה?" הוא שואל. "כלום,כלום" שניכים אומרים. אתם ממשיכים אל עבר כיתת שינויי הצורה. בכיתה,אתם רואים את פרופסור וונג. פרופסור וונג מסביר לכם על השיעור ומה אתם הולכים ללמוד בו. ואז הוא מספר לכם על האנימאגוסים אנשים שיכולים להפוך לחיות ואז הוא מספר שהוא אנימגוס בעצמו. "בואו,אני אראה לכם" אומר פרופסור וונג ובן רגע הופך לנשר,חג מסביב ראש התלמידים וחוזר לצורותו ליד שולחן המורה. קריאות התפעלות עלו מכל התלמידים. "היום,נהפוך גפרור לזרד" אומר פרופסור וונג בעזרת הלחש "קפטילום ארסוג" אני רוצה שכולם ינסו.[/QUOTE]
"אוקיי,בואו ננסה.קפטילום ארסוג!" אני אומר בטון רציני ומקווה שהלחש הזה יצליח לי.
[QUOTE=scizor-x;1188781]דילן-
אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך טוב לב אז תתאים להפלפאף אבל גם חוכמה אני רואה אז אולי תתאים לרייבנקלו..."
[/QUOTE]
(יונתן תודה שהקשבת והגבת תגובות יותר ארוכות...)
(אין לי מושג מה לעשות אני פשוט ממשיך לחכות [אין לי העדפה מסוימת] )
[quote=scizor-x;1188781]ג'וני-
לאחר כשעתיים אתה מתעורר ויורד מהרכבת אתה שומע קול "תלמידי שנה ראשונה לכאן" אתה הולך לכיוון הקול יחד עם מייק ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם מייק ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך חוכמה חזקה. אז אתה תתאים [B][COLOR=black]לריבנקלו"[/COLOR][/B] את המילה האחרונה המצנפת צעקה. אתה הולך לשולחן של ריבנקלו ומיד אחר כך גם מייק נבחר לרייבנקלו ועוד ילדה עם חתול יפהפה.[/quote]
[B][I]יש! אני ברייבנקלו![/I][/B]
~הבעת אושר קורנת~
~מתיישב ליד מייק~
"יש! אנחנו ברייבנקלו!"
[QUOTE=scizor-x;1188711]ג'ק-
"אני נזהרת מכאלה,הראשונה שאכלתי הייתה בטעם בוץ" היא מצחקקת "אב תודה על ההצעה" יוצא לך קלף של ניקול בולס (אם אתה משחק מג'יק אז אתה יודע מי זה) דרקון עצום וחזק אשר קוסמים אוהבים לחקור את התנהגותו.[/QUOTE]
"שמעתי על הדברים האלה, לפעמים זה גם יוצא בטעם של קיא" אגיד לה ואעשה פרצוף של -.-
"טוב,על החיים ועל המוות" אגיד ואצחקק בזמן שאוכל סוכריה מהברטי בוטס.
[quote=scizor-x;1187911]ג'וני-
תלמידים מוציאים את הראשים מהתאים בכל הקרונות ולפתע אתה שומע מישהו צורח "סוהרסנים! סוהרסנים!" אתה מרגיש קור שהולך ומתחזק ורואה אדם חסר רגלים לבוש ברדס שמסתיר את פניו מרחף לעברך,קול בורח לתוך התא ואתה מרגיש קור חזק.
בלייק-
"אני חושב שהפלפאף אבל אני לא בטוח" לפתע אתה רואה חתול "זה החתול שלי,קרלוס" אומר מרטי.
דילן-רשום,תגיב להתחלה.
דסטין-
"למה אתה בוהה בי ככה?" שואלת ג'סמין לפני שאתה מסיט את מבטך.[/quote]
"למה דווקא הפאלפף? אני לא תשיג שם את המירב.." אני אומר לו בקצת שחצנות.
שם משתמש: Druddigon man
שם במשחק:לוק קאסטלאן
אופי: בעל אומץ לב ונחישות, יש לו הרבה תושייה. אה ומצנפת המיון מחשיבה את רצונך :) אני רוצה את גריפינדור!
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופי קרב:שתק,פורטגו.
שותפים:בן ובת עם רומן :)
בית:לא לגעת.
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
רשום למועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חית מחמד:ינשוף זכר לבן. קוראים לו רולי... [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCnSMHqU6joeLmqAW3pTBaXMcgbTnW2vrja3BFYomzb2Py2Up6Bg[/IMG]
רשום לעיתון:הנביא היומי.
תגי הצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
מחברת משימות:לא לגעת.